TopGal

TOPGAL е компания, основана в Чехия през 1993 година. Тяхната дейност е насочена в производството на ученически раници с оригинален и красив дизайн. Ученическите раници и пособия на TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Красивият им дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са едни от факторите, които са високо оценени от потребителите. Раниците на TOPGAL са с анатомично оформени гърбове, регулируеми, широки и подплатени презрамки, като това са едни от основните неща върху които се акцентира наред с всички останали детайли върху тяхната изработка.

Мрежа:
Бърз поглед

21035 TOPGAL: Овален син несесер, модел ETUE

(0)
22.90 лв.

Овален син несесер, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени г..

Бърз поглед

22037 TOPGAL: Овален несесер със зелено-сини мотиви, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със зелено-сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху к..

Бърз поглед

22033 TOPGAL: Овален несесер с цип, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер с цип, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени..

Бърз поглед

22027 TOPGAL: Овален несесер, Черен с рози, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, Черен с рози, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са п..

Бърз поглед

22030 TOPGAL: Овален несесер със светло сини цветя, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със светло сини цветя, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху ко..

Бърз поглед

22030 TOPGAL: Ученическа раница, Светло синя с цветя, модел YOKO

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница, Светло синя с цветя, модел YOKOСветлосиня раница подходяща за ежедневно носене, но и за училище с нежен флорален принт. Раницата YOKO е с притиснат гръб без армировка, една голяма к..

Бърз поглед

22035 TOPGAL: Овален несесер, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени гумен..

Бърз поглед

22035 TOPGAL: Ученическа раница с отделение за лаптоп, модел SKYE

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с отделение за лаптоп, модел SKYEУченическа раница с едно отделение с твърди задни и предни джобове, както и отделение за лаптоп. Препоръчва се за ученици с височина над 150 см, сред..

Бърз поглед

22034 TOPGAL: Овален несесер със сини мотиви, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са..

Бърз поглед

22032 TOPGAL: Ученическа раница с отделение за лаптоп, цветна, модел SKYE

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с отделение за лаптоп, цветна, модел SKYEУченическа раница с едно отделение с твърди задни и предни джобове, както и отделение за лаптоп. Препоръчва се за ученици с височина над 150 ..

Бърз поглед

22029 TOPGAL: Овален несесер с цветя, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер с цветя, модел ETUE, празенУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са..

Бърз поглед

22008 TOPGAL: Ученически несесер с лястовици, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с лястовици, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача..

Бърз поглед

22008 TOPGAL: Ученическа раница с лястовици и макове, модел LYNN

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с лястовици и макове, модел LYNNКрасива раница с изрисувани върху нея лястовици и макове с две отделения и два големи дълбоки джоба, идеална за ученици от 2-6 клас.Двете големи отдел..

Бърз поглед

22021 TOPGAL: Ученически несесер, тюркоаз, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер, тюркоаз, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дъ..

Бърз поглед

22011 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, розов, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с цветя, розов, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държ..

Бърз поглед

22011 TOPGAL: Ученическа раница с розови цветя, модел KIMI

(0)
136.90 лв.

Ученическа раница с розови цветя, модел KIMIРаницата KIMI е с две отделения и малък преден джоб и въпреки фината си кройка тя е сравнително обемиста - висока е 43 см, така че двете й големи отделения ..

Бърз поглед

22016 TOPGAL: Ученически несесер Football, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер Football, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача за..

Бърз поглед

22005 TOPGAL: Ученически несесер с лапи, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с лапи, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача за о..

Бърз поглед

22002 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, модел PENN, празен

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с цветя, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

Бърз поглед

22015 TOPGAL: Ученически несесер с динозавър, PENN, празен

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с динозавър, PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държа..

Бърз поглед

22015 TOPGAL: Ученическа раница с динозаври, модел ELLY

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница с динозаври, модел ELLYЛека раница с две отделения с мотив на динозавър за малки палеонтолози учещи в основното училище 1 - 4 клас.Темата за динозаврите е обичана от момчета и момиче..

Бърз поглед

22004 TOPGAL: Ученически несесер с панда, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с панда, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

Бърз поглед

22001 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с цветя, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

Бърз поглед

22012 TOPGAL: Ученически несесер с оригами, PENN, празен

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с оригами, PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача..

Бърз поглед

22003 TOPGAL: Ученически несесер с цветя и пеперуди, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с цветя и пеперуди, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два..

Бърз поглед

22014 TOPGAL: Ученически несесер със самолети, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер със самолети, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два голем..

Бърз поглед

22017 TOPGAL: Ученически несесер с велосипедист, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с велосипедист, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държ..

Бърз поглед

22017 TOPGAL: Ученическа раница с велосипедист: модел COCO

(0)
143.90 лв.

Ученическа раница с велосипедист: модел COCOРаницата COCO има три отделения - тя е с универсална кройка, която ще бъде полезна на децата от 1 - 4 клас на основното училище. Ще се поберат всички учебни..

Бърз поглед

22006 TOPGAL: Ученически несесер с лисици, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с лисици, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дъ..

Бърз поглед

22006 TOPGAL: Ученическа раница с лисици: модел COCO

(0)
143.90 лв.

Ученическа раница с лисици: модел COCOРаницата COCO има три отделения - тя е с универсална кройка, която ще бъде полезна на децата от 1 - 4 клас на основното училище. Ще се поберат всички учебници как..

Показани 1 от 30 | 56 (2 Страници)