Lassig


Мрежа:
Бърз поглед

5015 Lassig: Детски куфар за багаж с колела: Spookies Black

(0)
124.90 лв.

Детски куфар за багаж с колела: Spookies BlackДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо...

Бърз поглед

3015 Lassig: Чанта за тоалетни принадлежности: Spooky Black

(0)
45.90 лв.

Чанта за тоалетни принадлежности: Spooky BlackИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или з..

Бърз поглед

2826 Lassig: Детска раница: Spooky Peach

(0)
58.90 лв.

Детска раница: Spooky PeachКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата е с анатомичен гръб, меки регулируеми през..

Бърз поглед

1826 Lassig: Детска раница: Mini Little Spookies Peach

(0)
56.90 лв.

Детска раница: Mini Little Spookies PeachКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата притежава ортопедичен дишащ ..

Бърз поглед

6427 Lassig: Детска козметична чанта: Little Monsters

(0)
42.90 лв.

Детска козметична чанта: Little MonstersИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или за разх..

Бърз поглед

6595 Lassig: Детска козметична чанта: Monsters Bouncing Bob

(0)
45.90 лв.

Детска козметична чанта: Monsters Bouncing BobИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или з..

Бърз поглед

9255 Lassig: Козметична чанта за принадлежности Mushroom

(0)
39.90 лв.

Козметична чанта за принадлежности: MushroomИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или за ..

Бърз поглед

9131 Lassig: Детски куфар с колела: Oliv

(0)
98.90 лв.

Детски куфар с колела: OlivДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо. Разполага с дълбок..

Бърз поглед

4158 Lassig: Детска спортна раница: Mini Dottie red

(0)
47.90 лв.

Детска спортна раница: Mini Dottie redНевероятно удобна спортна раница, в която вашето дете може да сложи всичко необходимо за една приятна разходка навън или екскурзия. Раницата е с анатомичен гръб, ..

Бърз поглед

1910 Lassig: Детска раница: Wildlife Elephan

(0)
48.90 лв.

Детска раница: Wildlife ElephanКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Благодарение на своя широк колан, тя е удобна з..

Бърз поглед

9194 Lassig: Детска раница: Mushroom Magenta

(0)
46.90 лв.

Детска раница: Mushroom MagentaКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Благодарение на своя широк колан, тя е удобна з..

Бърз поглед

5780 Lassig: Несесер за моливи/химикали: Dottie Red

(0)
24.90 лв.

Несесер за моливи/химикали: Dottie RedПрактичен и удобен несесер с красив дизайн във формата на конус. Несесерът е лек с твърдо покритие и изключително просторен. Идеален  е за всички необходими ..

Бърз поглед

6542 Lassig: Ученическа раница: Starlight Olive

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница: Starlight OliveДизайнерска цветна раница за ученици, в която има място за съхранение на всички учебници и принадлежности необходими на детето ви през деня. Тези изключителни раници ..

Бърз поглед

5759 Lassig: Ученическа раница: Dottie Red

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница: Dottie RedДизайнерска цветна раница за ученици, в която има място за съхранение на всички учебници и принадлежности необходими на детето ви през деня. Тези изключителни раници се пр..

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)