J.M.Inacio

Фирма Татис Груп ЕООД със седалище гр. София е официален вносител и дистрибутор за България на марката J. M. Inacio, занимаваща се с производство на ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари - https://tatisgroup.com/

Компанията J. M. Inаcio е създадена през 1988 година в Португалия. Фирмата има богат опит в производството и търговията на всички видове ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари и играчки. Продуктовата гама е огромна и достъпна за всички клиенти. Продуктите са известни с високото си качество на изработка и огромното разнообразие. 

Основната философия на J. M. Inacio е насочена в постоянното търсене и развитие на качествени продукти. Целта е всеки клиент да остане доволен, купувайки си качествен продукт от привлекателна колекция на отлична цена. 

Всяка година моделите се обновяват с ново разнообразие от ученически продукти, така че J. M. Inacio винаги са в крак с пазара и модния поток. Фирмата има договори с няколко водещи лиценза като: Eastwick ®, Delbag ®, SL Benfica®, FC Porto®, Sporting®, Batman™, Virus Attack™, Spider-Man™, Mickey™, Cars™, Transformers™, Ben 10™, Bakugan™, Maya the Bee™, Hello Kitty®, Minnie™, Disney Fairies™, Disney Princess™, Barbie ®, Camp Rock™, Hannah Montana®, High School Musical™, My Little Pony™, Soy Luna™, Trolls™.

Мрежа:
Бърз поглед

56218 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд, Nutri Ventures

(0)
19.90 лв.

Детска термо чанта за обяд, Nutri VenturesДетска термо чанта за обяд, която ще запази храната и напитките свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, което служи за температурна изолац..

Бърз поглед

56216 J.M.Inacio: Детска раница, Nutri Ventures

(0)
28.90 лв.

Детска раница, Nutri VenturesВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат д..

Бърз поглед

51406 J.M.Inacio: Детска чантичка с презрамка, Frozen

(0)
19.90 лв.

Детска чантичка с презрамка, FrozenКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена мат..

Бърз поглед

51410 J.M.Inacio: Детска раница, Frozen

(0)
69.90 лв.

Детска раница, FrozenДетска ученическа раница с изключителен моден дизайн и лиценз на FROZEN. Изработена е от висококачествени и здрави материали. Раницата разполага с едно просторно отделение, затвар..

Бърз поглед

31216C J.M.Inacio: Детска раница с колелца, Minnie Mouse

(0)
54.90 лв.

Детска раница с колелца, Minnie MouseРаница за детска градина с колела и с нежни цветове и щампи на сладката малка Minnie Mouse. Раницата разполага с голямо вътрешно отделение, затварящо се с двоен ци..

Бърз поглед

11641 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Hedgehog

(0)
21.90 лв.

Несесер с цип Delbag, HedgehogИзключително практичен и удобен несесер с таралежчета, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежности. Несесерът се отваря..

Бърз поглед

60039 J.M.Inacio: Спортен сак, El Charro, Biker

(0)
42.90 лв.

Спортен сак El Charro, BikerУдобен и практичен сак от серията Biker с марката El Charro. Изработен e от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл. Tози удобен и практичен сак е идеал..

Бърз поглед

66216 J.M.Inacio: Детска раница, PC Porto

(0)
36.90 лв.

Детска раница, PC PortoВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се с..

Бърз поглед

18438 J.M.Inacio: Термо чанта Eastwick, Outbreak

(0)
32.90 лв.

Термо чанта Eastwick, OutbreakДетска термо чанта за храна с лиценз на Eastwick и колекцията Outbreak, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие,..

Бърз поглед

15468 J.M.Inacio: Термо чанта Eastwick, Graffiti Red

(0)
32.90 лв.

Термо чанта Eastwick, Graffiti RedДетска термо чанта за храна от Eastwick от невероятната колекция Graffiti Red, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешн..

Бърз поглед

60038 J.M.Inacio: Термо чанта El Charro, Biker

(0)
32.90 лв.

Термо чанта El Charro, BikerТермо чанта от серията Biker на италианската марка El Charro, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, което ..

Бърз поглед

15451 J.M.Inacio: Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8

(0)
49.90 лв.

Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8Тийнейджърска раница + несесер, изработени от висококачествени и здрави материали. Раницата е с едно основно отделение и преден джоб затварящи/отварящи се ци..

Бърз поглед

15413 J.M.Inacio: Ученическа раница Eastwick, I love Unicorn

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница Eastwick, I love UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и розови еднорози!Раницата е прост..

Бърз поглед

11672 J.M.Inacio: Портмоне Delbag, Halftone Blue

(0)
13.90 лв.

Портмоне Delbag, Halftone BlueМъжки портфейл с наситени сини цветове и щампи по лиценз на Delbag. Разполага с 4 отделения за карти и 3 отделения, като едното от тях е за банкноти. Затваря се с велкро...

Бърз поглед

11663 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Halftone Blue

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница Delbag, Halftone BlueВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени сини цветове! Раницата е просторна и има достатъчно отд..

Бърз поглед

11622 J.M.Inacio: Портмоне Delbag, Unicorn

(0)
13.90 лв.

Портмоне Delbag, UnicornСтрахотен детски портфейл с наситени цветове и щампа на еднорози. Разполага с 4 отделения за карти и 3 отделения, като едното от тях е за банкноти. Затваря се с велкро. В задна..

Бърз поглед

11621 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Unicorn

(0)
21.90 лв.

Несесер с цип Delbag, UnicornИзключително практичен и удобен несесер с наситени цветове и весели еднорози, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежност..

Бърз поглед

11613 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Unicorn

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница Delbag, UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и весели еднорози! Раницата е просторна и има достатъ..

Бърз поглед

34218 J.M.Inacio: Детска термо чанта Mickey Mouse

(0)
34.90 лв.

Детска термо чанта Mickey Mouse Детска термо чанта за обяд с цветен дизайн на Mickey Mouse, която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от висококачествени мате..

Бърз поглед

34216 J.M.Inacio: Детска раница Mickey Mouse

(0)
39.90 лв.

Детска раница Mickey MouseВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница с Мики Маус. Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, ..

Бърз поглед

40419 J.M.Inacio: Детски спортен сак Spiderman

(0)
54.90 лв.

Детски спортен сак SpidermanТази спортна чанта с дизайн на Spiderman ще се хареса на всеки почитател на популярния анимационен герой от Marvel Comics, която е съчетана с подробни и вълнуващи мотиви.Де..

Бърз поглед

10818 J.M.Inacio: Детска термо чанта с презрамка Disney Princess

(0)
32.90 лв.

Детска термо чанта с презрамка Disney PrincessВсяко малко момиченце ще се почувства като истинска принцеса с тази невероятна чанта с красиви щампи на Disney Princess. Чантата е с термо изолирано отдел..

Бърз поглед

10816 J.M.Inacio: Детска раница Disney Princess

(0)
39.90 лв.

Детска раница Disney PrincessВреме е вашето малко момиченце да изживее собствените си приключения в детската градина с тази сладка раница с мотиви и илюстрации на красивите Принцеси от Disney. Раницат..

Бърз поглед

51425 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд Frozen II

(0)
25.90 лв.

Детска термо чанта за обяд Frozen IIДетска термо чанта за обяд или следобедна закуска с красив дизайн и илюстрации на принцесите от "Замръзналото кралство". С нея децата ще запазят пакетирания си обяд..

Бърз поглед

51418 J.M.Inacio: Детска термо чанта Frozen

(0)
34.90 лв.

Детска термо чанта FrozenДетска термо чанта с красив дизайн и илюстрации на принцесите от "Замръзналото кралство", която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от вис..

Бърз поглед

16315 J.M.Inacio: Чанта за рамо Eastwick Spring

(0)
39.90 лв.

Чанта за рамо Eastwick SpringТийнейджърска чанта за рамо Eastwick Spring в розов цвят с нежни пролетни цвята, идеална за всекидневна употреба от всяко момиче.Чантата разполага с 1 просторно отделение ..

Бърз поглед

63322 J.M.Inacio: Портмоне Reilly Graffiti

(0)
13.90 лв.

Портмоне Reilly GraffitiПортфейлът Reilly е със страхотен цветен дизайн и графитни печати. Разполага с 4 отделения за карти и 3 отделения, като едно от тях е за банкноти. Затваря се с велкро. В заднат..

Бърз поглед

63315 J.M.Inacio: Чанта за рамо Reilly Graffiti

(0)
39.90 лв.

Чанта за рамо Reilly GraffitiТийнейджърска чанта за рамо Reilly Graffiti в син цвят с графитени щампи, идеална за всекидневна употреба от ученици.Чантата разполага с 1 просторно отделение затваря..

Бърз поглед

31231 J.M.Inacio: Детска чантичка Minnie Mouse

(0)
19.90 лв.

Детска чантичка Minnie MouseКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с ..

Бърз поглед

31216 J.M.Inacio: Детска раница Minnie Mouse

(0)
39.90 лв.

Раница за детска градина Minnie MouseРаница за детска градина с нежни цветове и щампи на сладката малка Minnie Mouse. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се ..

Показани 1 от 30 | 75 (3 Страници)