J.M.Inacio

Фирма Татис Груп ЕООД със седалище гр. София е официален вносител и дистрибутор за България на марката J. M. Inacio, занимаваща се с производство на ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари - https://tatisgroup.com/

Компанията J. M. Inаcio е създадена през 1988 година в Португалия. Фирмата има богат опит в производството и търговията на всички видове ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари и играчки. Продуктовата гама е огромна и достъпна за всички клиенти. Продуктите са известни с високото си качество на изработка и огромното разнообразие. 

Основната философия на J. M. Inacio е насочена в постоянното търсене и развитие на качествени продукти. Целта е всеки клиент да остане доволен, купувайки си качествен продукт от привлекателна колекция на отлична цена. 

Всяка година моделите се обновяват с ново разнообразие от ученически продукти, така че J. M. Inacio винаги са в крак с пазара и модния поток. Фирмата има договори с няколко водещи лиценза като: Eastwick ®, Delbag ®, SL Benfica®, FC Porto®, Sporting®, Batman™, Virus Attack™, Spider-Man™, Mickey™, Cars™, Transformers™, Ben 10™, Bakugan™, Maya the Bee™, Hello Kitty®, Minnie™, Disney Fairies™, Disney Princess™, Barbie ®, Camp Rock™, Hannah Montana®, High School Musical™, My Little Pony™, Soy Luna™, Trolls™.

Мрежа:
Бърз поглед

56218 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд, Nutri Ventures

(0)
19.90 лв.

Детска термо чанта за обяд, Nutri VenturesДетска термо чанта за обяд, която ще запази храната и напитките свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, което служи за температурна изолац..

Бърз поглед

56216 J.M.Inacio: Детска раница, Nutri Ventures

(0)
28.90 лв.

Детска раница, Nutri VenturesВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат д..

Бърз поглед

51410 J.M.Inacio: Детска раница, Frozen

(0)
69.90 лв.

Детска раница, FrozenДетска ученическа раница с изключителен моден дизайн и лиценз на FROZEN. Изработена е от висококачествени и здрави материали. Раницата разполага с едно просторно отделение, затвар..

Бърз поглед

11641 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Hedgehog

(0)
21.90 лв.

Несесер с цип Delbag, HedgehogИзключително практичен и удобен несесер с таралежчета, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежности. Несесерът се отваря..

Бърз поглед

60039 J.M.Inacio: Спортен сак, El Charro, Biker

(0)
42.90 лв.

Спортен сак El Charro, BikerУдобен и практичен сак от серията Biker с марката El Charro. Изработен e от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл. Tози удобен и практичен сак е идеал..

Бърз поглед

66216 J.M.Inacio: Детска раница, PC Porto

(0)
36.90 лв.

Детска раница, PC PortoВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се с..

Бърз поглед

18438 J.M.Inacio: Термо чанта Eastwick, Outbreak

(0)
32.90 лв.

Термо чанта Eastwick, OutbreakДетска термо чанта за храна с лиценз на Eastwick и колекцията Outbreak, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие,..

Бърз поглед

15468 J.M.Inacio: Термо чанта Eastwick, Graffiti Red

(0)
32.90 лв.

Термо чанта Eastwick, Graffiti RedДетска термо чанта за храна от Eastwick от невероятната колекция Graffiti Red, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешн..

Бърз поглед

15451 J.M.Inacio: Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8

(0)
49.90 лв.

Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8Тийнейджърска раница + несесер, изработени от висококачествени и здрави материали. Раницата е с едно основно отделение и преден джоб затварящи/отварящи се ци..

Бърз поглед

15413 J.M.Inacio: Ученическа раница Eastwick, I love Unicorn

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница Eastwick, I love UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и розови еднорози!Раницата е прост..

Бърз поглед

11622 J.M.Inacio: Портмоне Delbag, Unicorn

(0)
13.90 лв.

Портмоне Delbag, UnicornСтрахотен детски портфейл с наситени цветове и щампа на еднорози. Разполага с 4 отделения за карти и 3 отделения, като едното от тях е за банкноти. Затваря се с велкро. В задна..

Бърз поглед

11621 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Unicorn

(0)
21.90 лв.

Несесер с цип Delbag, UnicornИзключително практичен и удобен несесер с наситени цветове и весели еднорози, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежност..

Бърз поглед

11613 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Unicorn

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница Delbag, UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и весели еднорози! Раницата е просторна и има достатъ..

Бърз поглед

34218 J.M.Inacio: Детска термо чанта Mickey Mouse

(0)
34.90 лв.

Детска термо чанта Mickey Mouse Детска термо чанта за обяд с цветен дизайн на Mickey Mouse, която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от висококачествени мате..

Бърз поглед

40419 J.M.Inacio: Детски спортен сак Spiderman

(0)
54.90 лв.

Детски спортен сак SpidermanТази спортна чанта с дизайн на Spiderman ще се хареса на всеки почитател на популярния анимационен герой от Marvel Comics, която е съчетана с подробни и вълнуващи мотиви.Де..

Бърз поглед

51425 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд Frozen II

(0)
25.90 лв.

Детска термо чанта за обяд Frozen IIДетска термо чанта за обяд или следобедна закуска с красив дизайн и илюстрации на принцесите от "Замръзналото кралство". С нея децата ще запазят пакетирания си обяд..

Бърз поглед

16315 J.M.Inacio: Чанта за рамо Eastwick Spring

(0)
39.90 лв.

Чанта за рамо Eastwick SpringТийнейджърска чанта за рамо Eastwick Spring в розов цвят с нежни пролетни цвята, идеална за всекидневна употреба от всяко момиче.Чантата разполага с 1 просторно отделение ..

Бърз поглед

63315 J.M.Inacio: Чанта за рамо Reilly Graffiti

(0)
39.90 лв.

Чанта за рамо Reilly GraffitiТийнейджърска чанта за рамо Reilly Graffiti в син цвят с графитени щампи, идеална за всекидневна употреба от ученици.Чантата разполага с 1 просторно отделение затваря..

Бърз поглед

31231 J.M.Inacio: Детска чантичка Minnie Mouse

(0)
19.90 лв.

Детска чантичка Minnie MouseКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с ..

Бърз поглед

31219 J.M.Inacio: Детски сак за багаж Minnie Mouse

(0)
56.90 лв.

Детски сак за багаж Minnie MouseДетски сак за багаж с нежни розови цветове и щампа на Minnie Mouse. Изработен е от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл и е идеален за детска гра..

Бърз поглед

91306 J.M.Inacio: Детска чантичка през рамо LOL

(0)
19.90 лв.

Детска чантичка през рамо LOLКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с..

Бърз поглед

91316 J.M.Inacio: Раница за детска градина LOL

(0)
39.90 лв.

Раница за детска градина LOLРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на LOL. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се съхраняват необходимите вещ..

Бърз поглед

24119 J.M.Inacio: Детски сак за багаж Cars

(0)
39.90 лв.

Детски сак за багаж CarsДетски сак, подходящ за съхраняване на дрехи, спортни екипи, аксесоари и играчки, изработен от качествени и здрави материали с красива 3D щампа на Cars. Чантата разполага с едн..

Бърз поглед

11669 J.M.Inacio: Спортен сак Delbag, Halftone Blue

(0)
42.90 лв.

Спортен сак Delbag, Halftone BlueУдобен и практичен сак от серията Halftone Blue с марката Delbeg. Изработена от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл, този удобен и пр..

Бърз поглед

11633 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Hedgehog

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница Delbag, ТаралежчетаСтрахотна раница, която ще ви очарова с чудесните си нежни цветове и със своя дизайн на Hedgehog с марката Delbag. Тя е просторна и има достатъчно отделения и..

Бърз поглед

88023 J.M.Inacio: Ученически несесер Dinosaur King, пълен

(0)
26.90 лв.

Ученически несесер Dinosaur King, пъленДетски несесер за училище с красиви щампи и украси с мотиви на Dinosaur King. Несесерът е с 1 отделение затварящо/отварящо се с цип, в което прилежно са подреден..

Бърз поглед

35216 J.M.Inacio: Раница за детска градина Regal Academy

(0)
29.90 лв.

Раница за детска градина Regal AcademyРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на Rose. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с цип, в което могат да се съхраняват необходимит..

Бърз поглед

37179 J.M.Inacio: Детски сак за багаж Emoji Rock Star

(0)
42.90 лв.

Детски сак за багаж Emoji Rock StarУдобен спортен сак/чанта за багаж от серията Emoji, Rock Star. Изработен е от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл и е идеален за фитнес, учил..

Бърз поглед

30825 J.M.Inacio: Овален несесер Emoji Dab

(0)
21.90 лв.

Овален несесер Emoji DabУченически овален несесер с Dab дизайн на EMOJI, който ще ви очарова със своята визия и дизайн. Изработен е от качествени и здрави материали. Разполага с едно основно отде..

Бърз поглед

30823 J.M.Inacio: Ученическа раница Emoji Dab

(0)
79.90 лв.

Ученическа раница Emoji DabСтрахотна раница с DAB дизайн на EMOJI, която ще ви очарова със своята качествена изработка и красив дизайн. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете..

Показани 1 от 30 | 51 (2 Страници)