J.M.Inacio

Фирма Татис Груп ЕООД със седалище гр. София е официален вносител и дистрибутор за България на марката J. M. Inacio, занимаваща се с производство на ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари - https://tatisgroup.com/

Компанията J. M. Inаcio е създадена през 1988 година в Португалия. Фирмата има богат опит в производството и търговията на всички видове ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари и играчки. Продуктовата гама е огромна и достъпна за всички клиенти. Продуктите са известни с високото си качество на изработка и огромното разнообразие. 

Основната философия на J. M. Inacio е насочена в постоянното търсене и развитие на качествени продукти. Целта е всеки клиент да остане доволен, купувайки си качествен продукт от привлекателна колекция на отлична цена. 

Всяка година моделите се обновяват с ново разнообразие от ученически продукти, така че J. M. Inacio винаги са в крак с пазара и модния поток. Фирмата има договори с няколко водещи лиценза като: Eastwick ®, Delbag ®, SL Benfica®, FC Porto®, Sporting®, Batman™, Virus Attack™, Spider-Man™, Mickey™, Cars™, Transformers™, Ben 10™, Bakugan™, Maya the Bee™, Hello Kitty®, Minnie™, Disney Fairies™, Disney Princess™, Barbie ®, Camp Rock™, Hannah Montana®, High School Musical™, My Little Pony™, Soy Luna™, Trolls™.

Мрежа:
Бърз поглед

56218 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд, Nutri Ventures

(0)
13.93 лв.

Детска термо чанта за обяд, Nutri VenturesДетска термо чанта за обяд, която ще запази храната и напитките свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, което служи за температурна изолац..

Бърз поглед

56216 J.M.Inacio: Детска раница, Nutri Ventures

(0)
20.23 лв.

Детска раница, Nutri VenturesВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат д..

Бърз поглед

51410 J.M.Inacio: Детска раница, Frozen

(0)
48.93 лв.

Детска раница, FrozenДетска ученическа раница с изключителен моден дизайн и лиценз на FROZEN. Изработена е от висококачествени и здрави материали. Раницата разполага с едно просторно отделение, затвар..

Бърз поглед

11641 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Hedgehog

(0)
15.33 лв.

Несесер с цип Delbag, HedgehogИзключително практичен и удобен несесер с таралежчета, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежности. Несесерът се отваря..

Бърз поглед

60039 J.M.Inacio: Спортен сак, El Charro, Biker

(0)
30.03 лв.

Спортен сак El Charro, BikerУдобен и практичен сак от серията Biker с марката El Charro. Изработен e от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл. Tози удобен и практичен сак е идеал..

Бърз поглед

66216 J.M.Inacio: Детска раница, PC Porto

(0)
25.83 лв.

Детска раница, PC PortoВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се с..

Бърз поглед

15451 J.M.Inacio: Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8

(0)
34.93 лв.

Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8Тийнейджърска раница + несесер, изработени от висококачествени и здрави материали. Раницата е с едно основно отделение и преден джоб затварящи/отварящи се ци..

Бърз поглед

15413 J.M.Inacio: Ученическа раница Eastwick, I love Unicorn

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Eastwick, I love UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и розови еднорози!Раницата е прост..

Бърз поглед

11622 J.M.Inacio: Портмоне Delbag, Unicorn

(0)
9.73 лв.

Портмоне Delbag, UnicornСтрахотен детски портфейл с наситени цветове и щампа на еднорози. Разполага с 4 отделения за карти и 3 отделения, като едното от тях е за банкноти. Затваря се с велкро. В задна..

Бърз поглед

11621 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Unicorn

(0)
15.33 лв.

Несесер с цип Delbag, UnicornИзключително практичен и удобен несесер с наситени цветове и весели еднорози, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежност..

Бърз поглед

11613 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Unicorn

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Delbag, UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и весели еднорози! Раницата е просторна и има достатъ..

Бърз поглед

34218 J.M.Inacio: Детска термо чанта Mickey Mouse

(0)
24.43 лв.

Детска термо чанта Mickey Mouse Детска термо чанта за обяд с цветен дизайн на Mickey Mouse, която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от висококачествени мате..

Бърз поглед

51425 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд Frozen II

(0)
18.13 лв.

Детска термо чанта за обяд Frozen IIДетска термо чанта за обяд или следобедна закуска с красив дизайн и илюстрации на принцесите от "Замръзналото кралство". С нея децата ще запазят пакетирания си обяд..

Бърз поглед

16315 J.M.Inacio: Чанта за рамо Eastwick Spring

(0)
27.93 лв.

Чанта за рамо Eastwick SpringТийнейджърска чанта за рамо Eastwick Spring в розов цвят с нежни пролетни цвята, идеална за всекидневна употреба от всяко момиче.Чантата разполага с 1 просторно отделение ..

Бърз поглед

31231 J.M.Inacio: Детска чантичка Minnie Mouse

(0)
13.93 лв.

Детска чантичка Minnie MouseКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с ..

Бърз поглед

91306 J.M.Inacio: Детска чантичка през рамо LOL

(0)
13.93 лв.

Детска чантичка през рамо LOLКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с..

Бърз поглед

91316 J.M.Inacio: Раница за детска градина LOL

(0)
27.93 лв.

Раница за детска градина LOLРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на LOL. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се съхраняват необходимите вещ..

Бърз поглед

11633 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Hedgehog

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Delbag, ТаралежчетаСтрахотна раница, която ще ви очарова с чудесните си нежни цветове и със своя дизайн на Hedgehog с марката Delbag. Тя е просторна и има достатъчно отделения и..

Бърз поглед

88023 J.M.Inacio: Ученически несесер Dinosaur King, пълен

(0)
18.83 лв.

Ученически несесер Dinosaur King, пъленДетски несесер за училище с красиви щампи и украси с мотиви на Dinosaur King. Несесерът е с 1 отделение затварящо/отварящо се с цип, в което прилежно са подреден..

Бърз поглед

35216 J.M.Inacio: Раница за детска градина Regal Academy

(0)
20.93 лв.

Раница за детска градина Regal AcademyРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на Rose. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с цип, в което могат да се съхраняват необходимит..

Бърз поглед

30825 J.M.Inacio: Овален несесер Emoji Dab

(0)
15.33 лв.

Овален несесер Emoji DabУченически овален несесер с Dab дизайн на EMOJI, който ще ви очарова със своята визия и дизайн. Изработен е от качествени и здрави материали. Разполага с едно основно отде..

Бърз поглед

30823 J.M.Inacio: Ученическа раница Emoji Dab

(0)
55.93 лв.

Ученическа раница Emoji DabСтрахотна раница с DAB дизайн на EMOJI, която ще ви очарова със своята качествена изработка и красив дизайн. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете..

Бърз поглед

57113 J.M.Inacio: Ученическа раница El Charro, Skate Board

(0)
52.43 лв.

Ученическа раница El Charro, Skate BoardСтрахотна раница от серията Skate Board от емблематичната италианска марка El Charro, която ще ви очарова с чудесния си дизайн. Тя е просторна и има достат..

Бърз поглед

51039 J.M.Inacio: Пътна чанта за багаж El Charro, Ethnic Denim

(0)
34.93 лв.

Пътна чанта/сак за багаж El Charro, Ethnic DenimУдобна и практичка чанта/сак от серията Ethnic Denim от емблематичната италианска марка El Charro. Изработена от висококачествени материали с внимание к..

Бърз поглед

51033 J.M.Inacio: Ученическа раница El Charro, Ethnic Denim

(0)
53.83 лв.

Ученическа раница El Charro, Ethnic DenimСтрахотна раница с невероятен дизайн от серията Ethnic Denim на италианската марка El Charro. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете ..

Бърз поглед

57043 J.M.Inacio: Овален несесер El Charro, Ethnic

(0)
15.33 лв.

Ученически овален несесер El Charro, EthnicУченически овален несесер от серията Ethic на италианската марка El Charro, който ще ви очарова със своята визия и дизайн. Изработен е от качествени и з..

Бърз поглед

57033 J.M.Inacio: Ученическа раница El Charro, Ethnic

(0)
53.83 лв.

Ученическа раница El Charro, EthnicСтрахотна раница с невероятен етнически дизайн от серията Ethnic на италианската марка El Charro. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете вс..

Бърз поглед

83209 Детска чанта през рамо: Soy Luna

(0)
9.73 лв.

Детска чанта през рамо: Soy LunaВсяка малка госпожичка ще се почувства като истинска госпожичка с тази невероятна чанта с щампи на SOY LUNA. Чантата е изработена от здрава и качествена материя. Разпол..

Бърз поглед

32152 J.M.Inacio: Ученическа раница Emoji Party Time

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Emoji Party TimeТази раница ще ви плени със своите закачливи Емотиконки, както и със своята визия, дизайн и качество на изработка. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място з..

Бърз поглед

32105 J.M.Inacio: Овален несесер Emoji King Monkey

(0)
13.93 лв.

Овален несесер Emoji King MonkeyДетски несесер, който ще ви накара да се усмихнете със своите весели емотикони. Изработен е от качествени и здрави материали. Разполага с едно основно отделение, затвар..

Показани 1 от 30 | 40 (2 Страници)