BackUp

BackUp е полска марка, която специализира в производството на качествени раници, несесер, спортни сакове и чанти. Раниците характеризират с необичайните модели, които ще изненадат и привлекат вниманието на всеки. Огромното разнообразие от цветове са една чудесна възможност да изберете подходящата за вас, с която да се погрижите за своя имидж.

Раниците BackUp са изключително функционални. Благодарение на своите отделения, джобове и органайзери, те ще ви позволяват да съберете всички необходими учебници и предмети. BackUp раниците имат дишаща задна част, която осигурява комфорт и безопасност за гръбначния стълб. Раниците за училище имат и подсилено дъни и светло-отразителни елементи. BackUp ще ви изненада и с многобройната си гама от несесери, спортни сакове и чанти, с които можете да си направите перфектния комплект, комбинирайки ги по ваш вкус. 

Мрежа:
Бърз поглед

93106 BackUp Овален несесер, Map

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, MapМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен мотив на карта. Изработен е от здрав и водоус..

Бърз поглед

93243 BackUp Овален несесер, Black

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, BlackМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Изработен е от здрав и водоустойчив материал. В просторното отделение има джоб с цип и еластичн..

Бърз поглед

93274 BackUp Овален несесер, Pixel Craft

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, Pixel CraftМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен младежки мотив. Изработен е от здрав ..

Бърз поглед

93182 BackUp Овален несесер, Screens

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, ScreensМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен младежки мотив. Изработен е от здрав и во..

Бърз поглед

94417 BackUp Ученическа раница, Screens

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, ScreensРаницата се отличава с внимателна и качествена изработка със страхотен младежки мотив!Раницата е с 3 просторни отделения и преден джоб с цип. Едно от отделенията е с два..

Бърз поглед

93168 BackUp Овален несесер, Brain

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, BrainМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен младежки мотив. Изработен е от здрав и водо..

Бърз поглед

94400 BackUp Ученическа раница, Brain

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, BrainОбемна и функционална раница с детайлна изработка и страхотен модерен мотив. Раницата е с 3 просторни отделения и малък преден джоб с цип. Едно от отделенията е с два допъ..

Бърз поглед

93151 BackUp Овален несесер, Rocks

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, RocksМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен младежки мотив. Изработен е от здрав и водо..

Бърз поглед

94394 BackUp Ученическа раница, Rocks

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, RocksОбемна и функционална раница, която се отличава с детайлна и качествена изработка с младежки мотиви. Раницата е с 3 просторни отделения и преден джоб с цип. В едно от отде..

Бърз поглед

98064 BackUp Овален несесер, Tension

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, TensionФункционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и здрав водоустойчив материал. Вътре в просторното отделен..

Бърз поглед

98057 BackUp Ученическа раница, Tension

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, TensionРаницата се отличава с внимателна и качествена изработка със страхотен мотив на Манга!Раницата е с 3 просторни отделения и преден джоб с цип. Едно от отделенията е с два..

Бърз поглед

93076 BackUp Овален несесер, Desktop

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, DesktopМодерен и функционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен младежки мотив. Изработен е от здрав и во..

Бърз поглед

94363 BackUp Ученическа раница, Desktop

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, DesktopРаницата се отличава с внимателна и качествена изработка и страхотен младежки мотив. Раницата е с 3 просторни отделения и преден джоб с цип. Едно от отделенията е с..

Бърз поглед

93724 BackUp Несесер с едно отделение, Cotton Candy, пълен

(0)
25.90 лв.

Несесер с едно отделение, Cotton Candy, пъленУченически несесер с едно просторно отделение, затварящ се с цип, с модерен десен, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са и..

Бърз поглед

92994 BackUp Овален несесер, Cotton Candy

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, Cotton CandyФункционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и здрав водоустойчив материал. Изработен е в нежни па..

Бърз поглед

94356 BackUp Ученическа раница, Cotton Candy

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, Cotton CandyМодерна и функционална раница, която се отличава с детайлна и качествена изработка и страхотен лилав десен. Раницата е с 3 големи отделения и преден джоб с цип. В е..

Бърз поглед

92864 BackUp Овален несесер, Manga

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, MangaФункционален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и здрав водоустойчив материал. Вътре в просторното отделение..

Бърз поглед

94325 BackUp Ученическа раница, Manga

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, MangaКрасива и удобна раница, с която всяко дете с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна и качествена изработка със страхотен мотив на Манга!Раницата е с 3 пр..

Бърз поглед

92758 BackUp Овален несесер, Leopard

(0)
18.90 лв.

Овален несесер с двоен цип, LeopardОвален несесер затварящ се с двупосочен цип, в който вашето дете ще може да съхранява своите ученически пособия. Несесерът е изработен от устойчив и водоустойчи..

Бърз поглед

94301 BackUp Ученическа раница, Leopard

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, LeopardСтрахотна младежка раница, на която са пришити розови и меки ушишки!Раницата се отличава с внимателна и качествена изработка, приятен мотив на леопардови петна.Раницата е с 3..

Показани 1 от 20 | 248 (13 Страници)