BackUp

BackUp е полска марка, която специализира в производството на качествени раници, несесер, спортни сакове и чанти. Раниците характеризират с необичайните модели, които ще изненадат и привлекат вниманието на всеки. Огромното разнообразие от цветове са една чудесна възможност да изберете подходящата за вас, с която да се погрижите за своя имидж.

Раниците BackUp са изключително функционални. Благодарение на своите отделения, джобове и органайзери, те ще ви позволяват да съберете всички необходими учебници и предмети. BackUp раниците имат дишаща задна част, която осигурява комфорт и безопасност за гръбначния стълб. Раниците за училище имат и подсилено дъни и светло-отразителни елементи. BackUp ще ви изненада и с многобройната си гама от несесери, спортни сакове и чанти, с които можете да си направите перфектния комплект, комбинирайки ги по ваш вкус. 

Мрежа:
Бърз поглед

82995 BackUp: Несесер с две отделения, Football, пълен

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, Football, пъленНесесер с две отделения, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на учебните занятия! Несесерът ще отговор..

Бърз поглед

83299 BackUp: Ученическа раница, Football

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, FootballТази раница с футболни топки е подходяща за ученици от 1 до 3 клас на основното училище. Раницата е практична, има 2 отделения и няколко допълнителни джоба за организиране у..

Бърз поглед

82988 BackUp: Несесер с две отделения, Super Game, пълен

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, Super Game, пъленНесесер с две отделения, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на учебните занятия! Несесерът ще отгов..

Бърз поглед

83282 BackUp: Ученическа раница, Super Game

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, Super GameТази раница с герои от познати на децата игри е подходяща за ученици от 1 до 3 клас на основното училище. Раницата е практична, има 2 отделения и няколко допълнителни джоб..

Бърз поглед

82964 BackUp: Несесер с две отделения, Cyber, пълен

(0)
25.90 лв.

 Несесер с две отделения, Cyber, пъленНесесер с две отделения, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на учебните занятия! Несесерът ще отго..

Бърз поглед

83275 BackUp: Ученическа раница, Cyber

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, CyberТази раница с пиксели е подходяща за ученици от 1 до 3 клас на основното училище. Раницата е практична, има 2 отделения и няколко допълнителни джоба за организиране учениците, ..

Бърз поглед

82926 BackUp: Несесер с две отделения, Deer

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, DeerНесесер с две отделения и аксесоари със сладки еленчета. Перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на учебните занятия! Несес..

Бърз поглед

83268 BackUp: Ученическа раница, Еленчета

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, ЕленчетаТази розова раница с еленчета е подходяща за ученици в първи клас. С такава раница детето ви с удоволствие ще ходи на училище. Раницата BackUP е много практична, има 2 отдел..

Бърз поглед

82919 BackUp: Несесер с две отделения, Sweet Unicorn

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, Adventure, пъленНесесер с две отделения и аксесоари със сладки еднорози. Перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на учебните за..

Бърз поглед

83251 BackUp: Ученическа раница, Sweet Unicorn

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, Sweet UnicornТази раница е за най - малките ученици, които обичат магията, приказките и конете. С такава раница детето ви с удоволствие ще ходи на училище. Раницата BackUP е много п..

Бърз поглед

82889 BackUp: Несесер с две отделения, Adventure, пълен

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, Adventure, пъленНесесер с две отделения и аксесоари в тъмен цвят, украсен с мечета и сърца. Перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по в..

Бърз поглед

83237 BackUp: Ученическа раница, Adventure

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, AdventureПрепоръчваме раница за 1 клас с мотив за сладка мечка на тъмносин фон. С такава раница детето ви с удоволствие ще ходи на училище. Раницата BackUP е много практична, има 2 ..

Бърз поглед

82704 BackUp: Овален несесер, Черен

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, ЧеренОвален несесер в черен цвят с шарки на квадрати. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните пособия на децата п..

Бърз поглед

83206 BackUp: Ученическа раница, Черна на квадрати

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, Черна на квадратиИзберете черната младежка раница на квадрати на Back Up. Изглежда страхотно и е много практична. Раницата е просторна и има 3 големи отделения и преден джоб. В една..

Бърз поглед

82667 BackUp: Овален несесер, Син

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, СинОвален несесер в пастелен син цвят с лилави ципове. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните пособия на децата ..

Бърз поглед

83190 BackUp: Ученическа раница, Синя с лилави ципове

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, Синя с лилави циповеИзберете младежка раница в пастелни цветове. Супер модерната комбинация от цветове: тюркоазено и розово прави раницата да пасва на повечето дрехи във вашия гарде..

Бърз поглед

82650 BackUp: Овален несесер, лилав

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, лилавОвален несесер в лилав пастелен цвят и розови ципове. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните пособия на дец..

Бърз поглед

83183 BackUp: Ученическа раница, Лилава с розови ципове

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, Лилава с розови циповеПастелните цветове са на мода, затова Ви препоръчваме тази младежка раница от колекцията на BackUP. Раница за начално училище е в пастелен нюанс на лилаво с ро..

Бърз поглед

82643 BackUp: Овален несесер, розов

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, розовОвален несесер в розов пастелен цвят и тюркоазени ципове. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните пособия на..

Бърз поглед

83176 BackUp: Ученическа раница, Розова

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница, РозоваИзберете красивата розова ученическа раница в пастелен нюанс на розово с тюркоазени ципове. Материалът, от който е изработена раницата, е водоустойчив и издръжлив. Раницата е ..

Бърз поглед

82933 BackUp: Несесер с две отделения, Cats, пълен

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, Cats, пъленНесесер с две отделения и аксесоари в черен цвят с бели котета. Перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на учебните ..

Бърз поглед

83169 BackUp: Ученическа раница: Cats

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница: CatsПросторна и функционална ученическа раница, която ще се ще хареса на всяко дете. Раницата се характеризира с внимателна изработка и е черна с бели котета. Материалът, от който е..

Бърз поглед

82575 BackUp: Овален несесер с пера

(0)
15.90 лв.

Овален несесер с пераОвален несесер украсен с тъмни пера. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните пособия на децата по време на у..

Бърз поглед

83145 BackUp: Ученическа раница с пера

(0)
72.90 лв.

Ученическа раница с пера, О28Тази просторна и функционална ученическа раница ще хареса на всички. Раницата се характеризира с внимателна изработка с шарка на пера. Материалът, от който е изработена ра..

Бърз поглед

82520 BackUp: Овален несесер с цветя

(0)
15.90 лв.

Овален несесер с цветяОвален несесер с комбинации от красиви цветя с пастелни цветове. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните по..

Бърз поглед

82810 BackUp: Овален несесер, Код

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, КодОвален несесер с комбинации от различни цифрови кодове. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищните пособия на дец..

Бърз поглед

82971 BackUp: Несесер с две отделения, Невидим свят, пълен

(0)
25.90 лв.

Несесер с две отделения, Невидим свят, пъленНесесер с две отделения с мотиви на герой от популярна игра - монах, в който перфектно ще се поберат всички необходими аксесоари на децата, които са им необ..

Бърз поглед

82612 BackUp: Овален несесер, Extravaganza

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, Extravaganza, А33Овален несесер с приливащи се цветове - розово, синьо и златно. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на учи..

Бърз поглед

83039 BackUp: Ученическа раница: Extravaganza

(0)
74.90 лв.

Ученическа раница: Extravaganza, A33Ученическа екстравагантна раница с приливащи се цветове - нежно розово, синьо и златно. Този модел е елегантен от една страна и изключително романтичен от друга, до..

Бърз поглед

82513 BackUp: Овален несесер, Музикални ноти

(0)
15.90 лв.

Овален несесер, Музикални ноти, А16Овален черен несесер, украсен с букви и музикални ноти. Несесерът е снабден с капак и органайзер (за 4 молива) и затворен джоб. Перфектен за съхраняване на училищнит..

Показани 1 от 30 | 140 (5 Страници)