Studio Pets

Studio Pets е марка създадена с много любов към домашните любимци - кучета и котки и предлага на децата най-красивите и дизайнерски книжки за оцветяване с хубав фон, стикери и шаблони, дневници с катинари, тетрадки и креативни творчески комплекти!

Всички страници за оцветяване са супер забавни и са свързани с любимите на всички деца - кученца и котета! Всеки любител на животните се разтапя пред визията на тези продукти.

В тайните дневници с ключалки на Studio Pets, децата ще могат да запазят всичките си тайни само за себе си. Те са с твърди корици и със щампи на сладки кученца и котета и имат цветна хартия от вътрешната страна. Ето как записките на вашите истории, тайни или стихове ще бъдат на безопасно място.

Мрежа:
Бърз поглед

6931 Studio Pets Книжка със стикери с кучето Биби и котето Пейдж

(0)
17.90 лв.

Книжка със стикери с кучето Биби и котето ПейджДетска книжка със стикери, с които децата ще могат да си украсят своите ученически пособия, тетрадки и учебници, както и да декорират своите рисунки и тв..

Бърз поглед

6941 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Санчеста

(0)
25.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, СанчестаРазвихрете творчеството и креативността си с тази книжка за оцветяване със стикер в компанията на сладкото кученце Санчеста, или както накратко го наричат Шад..

Бърз поглед

6961 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери и шаблони, Фреди

(0)
29.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери и шаблони, ФредиКреативността на вашите деца ще разцъфти с тази книжка за оцветяване със стикери и шаблони в компанията на сладкото кученце Фреди, което е един от моде..

Бърз поглед

6944 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Кученцето Ади

(0)
24.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, Кученцето АдиКреативността на вашите деца ще разцъфти с тази книжка за оцветяване със стикери в компанията на сладкото кученце Ади, което е един от моделите на Studio..

Бърз поглед

6943 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Котето Пейдж

(0)
24.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, Котето ПейджКреативността на вашите деца ще разцъфти с тази книжка за оцветяване със стикери в компанията на сладкото коте Пейдж, което е един от любимите модели на S..

Бърз поглед

6964 Studio Pets Мини фотостудио с 3D модели на животни и цветни фонове

(0)
31.90 лв.

Мини фотостудио с 3D модели на животни и цветни фоновеТози забавен комплект ще ви позволи да си изградите свое собствено фотостудио, в което ще снимате на воля любимите си супер модели в лицето на сла..

Бърз поглед

6477 Studio Pets Папка с листа и пликове за писма, Love Letters

(0)
29.90 лв.

Папка с листа и пликове за писма, Love LettersДетска папка с разделители, включваща 24 красиви и декорирани листа с коте, куче и зайче и 6 цветни плика за писма, които ще ви позволят да напишете най-о..

Бърз поглед

6472 Studio Pets Комплект с 2D гумички, Кученца

(0)
13.90 лв.

Комплект с 2D гумички, КученцаС този комплект включващ 4 цветни 2D гумички с кученца, писането ви ще се превърне в много забавно. Вече няма да се притеснявате, ако сбъркате някоя буква или цифра, защо..

Бърз поглед

6471 Studio Pets Комплект с 2D гумички, Котенца

(0)
13.90 лв.

Комплект с 2D гумички, КотенцаС този комплект включващ 4 цветни 2D гумички със котенца, писането ви ще се превърне в много забавно. Вече няма да се притеснявате, ако сбъркате някоя буква или цифра, за..

Бърз поглед

6473 Studio Pets Комплект 2D гумички със зайчета

(0)
13.90 лв.

Комплект 2D гумички със зайчетаС тези красиви и цветни 2D гумички със зайчета от Studio Pets писането ще се превърне в много забавно. Вече няма да се притеснявате, ако сбъркате някоя буква или цифра, ..

Бърз поглед

6946 Studio Pets Албум със стикери и сцени, Missy

(0)
21.90 лв.

Албум със стикери и сцени, MissyАко децата Ви харесват сладки кучета и котки, то този голям албум със стикери е точно за тях.Албумът съдържа 21 цветни сцени и 6 големи листа включващи над 220 стикера ..

Бърз поглед

6987 Studio Pets Книжка със стикери за паспорт и куфарчета, голяма

(0)
19.90 лв.

Книжка със стикери за паспорт и куфарчета, голямаТази книжка със стикери има 31 страници с множество различни стикери, с които ще можете да персонализирате своето любимо плюшено животно, както и негов..

Бърз поглед

6335 Studio Pets Детски 3D пъзел със сиво коте в чаша

(0)
19.90 лв.

Детски 3D пъзел със сиво коте в чашаАх, че сладко! Пъзел с котенце в картонена кутия от мляко.Този детски пъзел съдържа 48 части е с изображение на сладко сиво коте в чаша и е с 3D ефект. Подредете пъ..

Бърз поглед

6334 Studio Pets Детски 3D пъзел с кученце Чихуахуа

(0)
19.90 лв.

Детски 3D пъзел с кученце ЧихуахуаАх, че сладко! Пъзел с кученце в картонена кутия от мляко.Този детски пъзел съдържа 48 части е с изображение на сладко кученце Чихуахуа и е с 3D ефект. Подредете пъзе..

Бърз поглед

6910 Studio Pets Тетрадка А6, Кученце

(0)
12.90 лв.

Тетрадка А6, КученцеТази тетрадка А6 е с красива щампа на облечено кученце и е подходяща за всички деца и възрастни харесващи кученцата. В нея ще можете да записвате своите задачи, мисли, стихове и ме..

Бърз поглед

6909 Studio Pets Тефтерче с меки корици, Котето Пейдж

(0)
12.90 лв.

Тефтерче с меки корици, Котето ПейджКрасиво тефтерче формат А6 с меки корици, с щампа на котето Пейдж, подходящ за всички деца и възрастни! Поради компактният си размер, можете да го взимате навсякъде..

Бърз поглед

6913 Studio Pets Комплект тефтер с химикалка в кутия, Булдог

(0)
24.90 лв.

Комплект тефтер с химикалка в кутия, БулдогЧудесен комплект с красив тефтер, с твърди корици, върху който позира сладко кученце - Булдог!Тефтерът е формат А6 и съдържа 120 страници, в които малки и го..

Бърз поглед

6912 Studio Pets Комплект тефтер с химикалка в кутия, Kотето Рейбен

(0)
24.90 лв.

Комплект тефтер с химикалка в кутия, Kотето РейбенЧудесен подаръчен комплект с красив тефтер, с твърди корици, върху който позира сладкото рижаво коте Рейбен!Тефтерът е формат А6 и съдържа 120 ст..

Бърз поглед

6966 Studio Pets Комплект с печати, картички и писма за декорация

(0)
38.90 лв.

Комплект с печати, картички и писма за декорацияАко търсите красив и креативен комплект за писане и декорация, с който да развихрите въображението си и да направите най-красивите поздравителни картичк..

Бърз поглед

6951 Studio Pets Комплект с цветни химикалки, Котето Рей Бен

(0)
12.90 лв.

Комплект с цветни химикалки, Котето Рей БенКомплект от 10 цветни химикалки с тънки писци, с които можете да внесете блясък в тетрадките си, бележниците, тайният ви дневник, а защо не и в рисунките и к..

Показани 1 от 20 | 35 (2 Страници)