SES Crearive

Игрите с продуктите на SES са забавни, безопасни и образователни за вашите деца. На каквато и възраст да са децата, SES има продукти за всеки. Ако децата са на възраст между 1 и 5 години, то можете да изберете продукти, с които да им помогнете да научат основни умения по забавен начин. Ако децата са по-малки, тогава изберете комплект, с които ще им помогне да развият своето въображение и креативност. Крайният резултат винаги ще е положителен. Играчките и комплектите на SES отговарят на всички важни изисквания: те са безопасни, чисти, миещи се, без глутен, нетоксични, без парабени, имат ясни инструкции и ръководства. Това означава, че родителите могат да се отпуснат и да си починат, докато децата им играят.

Мрежа:
Бърз поглед

14631 SES Creative Комплект за оцветяване с животни

(0)
14.90 лв.

Комплект за оцветяване с животниОцветете животните с осемте цветни молива и ги украсете, като не забравяйте да им залепите очичките, за да могат да ви видят. Направете си украса с произведенията които..

Бърз поглед

14489 SES Creative Комплект за рисуване и оцветяване, 3 в 1

(0)
33.90 лв.

Комплект за рисуване и оцветяване, 3 в 1Забавен комплект, в който ще намерите 3 забавни дейности!В комплектът има карти, които не са напълно завършени и трябва да бъдат довършени, чрез рисувате с пръс..

Бърз поглед

14486 SES Creative Комплект мозайка с чукче

(0)
32.90 лв.

Комплект мозайка с чукчеКомплектът съдържа множество фигурки, с които можете да си направите истински произведения на изкуството. С помощта на чукче трябва да наредите различните фигури върху пластмас..

Бърз поглед

14485 SES Creative Комплект забавни стикери с животни

(0)
12.90 лв.

Комплект забавни стикери с животниСтрахотен комплект за часове забавление!Намерете различните цветове и шарки на животините които са показани на картите, след което залепете правилният стикер който ми..

Бърз поглед

14443 SES Creative Детски комплект за рисуване с пръсти, Животни

(0)
26.90 лв.

Детски комплект за рисуване с пръсти, ЖивотниРисуването с пръсти винаги е било удоволствие за децата!Използвайки ръчичките си, малките художници ще дадат живот на техните картини. С помощта на цветнит..

Бърз поглед

14159 SES Creative Детски комплект за маникюр

(0)
19.90 лв.

Детски комплект за маникюрС този комплект можете бързо да се превърнете в истински майстор на маникюра!Комплектът съдържа 12 разнообразни лак за нокти в топли бебешки нюанси и 99 стикера, с които да с..

Бърз поглед

14014 SES Creative Комплект за оцветяване, Блестящи картички

(0)
12.90 лв.

Комплект за оцветяване, Блестящи картичкиС този комплект, вашето дете ще може само да оцвети блестящи картички!С помощта на боичките, децата ще сътворят едни страхотни картички, които след това може д..

Бърз поглед

13121 SES Creative Дървена игра за баланс, Горски животни

(0)
25.90 лв.

Игра за баланс с дървени фигурки, Горски животниПозволете на децата да научват нови неща и да се развиват докато играят, като им подарите образователна игра за баланс - Горски животни.Докато подреждат..

Бърз поглед

06214 SES Creative Творчески комплект с термомозайка , Коне

(0)
13.90 лв.

Творчески комплект с термомозайка , КонеС този творчески комплект с термомозайта ще се забавлява цялото семейство!Създайте си двуизмерни изображения на коне с помощта на  шаблоните и разноцветнит..

Бърз поглед

02203 SES Creative Комплект цветни тебешири, Трафик

(0)
13.90 лв.

Комплект цветни тебешири, ТрафикЗа всички малки любители на тебешира, този комплект ще им помогне да създадат собствена улица за игра, да поставят пътни знаци, конуси и др. Комплекта е страхотен ..

Бърз поглед

01409 SES Creative Творчески комплект 3 в 1, Динозаври

(0)
38.90 лв.

Творчески комплект 3 в 1, ДинозавриТози комплект ви позволява да направите различни видове динозаври с мъниста. Съдържа също и скреч карти, които с помощта на дървена писалка ще откриете динозаврите к..

Бърз поглед

01403 SES Creative Комплект гипсови отливки, Света на динозаврите

(0)
24.90 лв.

Комплект гипсови отливки, Света на динозавритеТози комплект е за всички любители на динозаврите! Направите девет различни фигурки на динозаври. Смесете гипса с вода и го изсипете във пластмасовата фор..

Бърз поглед

01288 SES Creative Комплект гипсови отливки, Създай и рисувай

(0)
45.90 лв.

Комплект гипсови отливки, Създай и рисувайАко обичате да правите гипсови фигури и да ги декорирате - то този комплект е точно за вас!С него можете да създадете и рисувате пеперуди, коне и други красив..

Бърз поглед

00471 SES Creative Комплект светещ пластилин, Еднорози

(0)
17.90 лв.

Комплект светещ пластилин, ЕднорозиНаправете си красиви, цветни и светещи в тъмното еднорози!Мекият пластилин за моделиране, ще достави на малките творци една интересна игра и удоволствие от моделиран..

Бърз поглед

00419 SES Creative Комплект преса с пластилин, Ферма

(0)
41.90 лв.

Комплект преса с пластилин, ФермаСъздайте си фермерски животни от моделиращо тесто!С помощта на силиконови калъпи, ще можете да си направите страхотна ферма с различни животни. За да вдъхнете повече ж..

Бърз поглед

00418 SES Creative Комплект пластилин с дървени шаблони, Динозаври

(0)
17.90 лв.

Комплект пластилин с дървени шаблони, ДинозавриСъздайте си невероятни реалистични фигури на динозаври с помощта на дървени шаблони и пластилин. Изберете точно желания цвят или смесете цветовете, за да..

Бърз поглед

00417 SES Creative Творчески комплект с тесто за моделиране

(0)
21.90 лв.

Творчески комплект с тесто за моделиранеЗа всички малки любители на моделина, този комплект ще им помогне да създадат красиви цветни пеперуди от меко тесто, който могат да украсят с различни декорации..

Бърз поглед

00115 SES Creative Книжка за оцветяване 3 в 1, Дракон

(0)
21.90 лв.

Книжка за оцветяване 3 в 1, ДраконС тази сладка книжка, децата ще дадат възможност на младия художник в тях да създаде невероятни шедьоври.Тук можете да рисувате, драскате и декорирате както с червени..

Бърз поглед

00113 SES Creative Книжка за оцветяване 3 в 1, Животни

(0)
21.90 лв.

Книжка за оцветяване 3 в 1, ЖивотниС тази сладка книжка можете сами да си направите красиви картини с изображение на различни животни!Освен да оцветявате, можете да украсявате снимки с кристали, да сг..

Бърз поглед

18018 SES Creative Дървен детски комплект за почистване

(0)
28.90 лв.

Дървен детски комплект за почистванеСтрахотен детски комплект, с който дете ще се превърне в един малък помощник на родителите си.В дървената кутия ще намерите всичко необходимо, за да започнете ..

Показани 1 от 20 | 95 (5 Страници)