Nebulous Stars

Добре дошли в мистичния свят на звездните момичета Nebulous Stars!!!

Канадската фирма Tween Team е специализирана в производството и изработката на детски креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване, татуировки, оригами, тайни дневници, бурканчета с желания, комплекти за маникюр и много други...

Художествените занимания, съчетани с позитивните и мистични послания на Звездните момичета на Nebulous Stars: Небулия, Стела, Петулия, Палома, Хазелия, Елана, Мариния, Октавия, Коралия, Лирия, Исадора и Аура, ще въведат децата ви в техния релаксиращ свят, като същевременно ще ги насърчи да творят, да развиват своето въображение и потенциал. 

Марката Nebulous Stars е предназначена за момичешката аудитория на възраст между 6-14 години. Целта е да се развива творческия потенциал на децата, докато се забавляват. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуалното им развитие и им помага в забързаното ежедневие да открият спокойствие.


Мрежа:
Бърз поглед

15405 DinosArt Касичка за пари и желания за оцветяване, Динозавър

(0)
49.90 лв.

Касичка за пари и желания за оцветяване, ДинозавърРазвихрете въображението си и оцветете тази атрактивна касичка под формата на динозавър, в която ще можете да съхранявате пари, а защо не и най-съкров..

Бърз поглед

15305 DinosArt Несесер с ученически принадлежности

(0)
17.90 лв.

Несесер с ученически принадлежностиНесесер с изображения на динозаври, включващ различни ученически принадлежности, които ще послужат на децата по време на учебните занятия. Несесерът включва:* М..

Бърз поглед

15304 DinosArt Цветни моливи с острилка

(0)
19.90 лв.

Цветни моливи с острилкаКомплект от 18 цветна молива с острилка, с които децата ви ще оцветяват, рисуват и творят своите красиви рисунки.С тях децата Ви ще създават, творят и оцветяват. Те ще превърна..

Бърз поглед

15206 DinosArt Книжка за рисуване с шаблони и стикери, Динозаври

(0)
39.90 лв.

Книжка за рисуване с шаблони и стикери, ДинозавриДетска книжка за рисуване с шаблони и стикери, с която децата ще могат да рисуват, оцветяват и създават свои собствени пейзажи с множество динозаври. С..

Бърз поглед

15205 DinosArt Книжка за оцветяване с к-т флумастери, Динозаври

(0)
31.90 лв.

Книжка за оцветяване с к-т флумастери, ДинозавриДетска книжка за оцветяване включваща 60 черни страници и 8 неонови гел флумастера, с които децата ще могат да завършат своите картини с динозаври.Катег..

Бърз поглед

15204 DinosArt Книжка за рисуване с кадифе, Динозаври

(0)
23.90 лв.

Книжка за рисуване с кадифе, ДинозавриДетска книжка за рисуване, включваща дебели и перфорирани кадифени страници, които с помощта на 5-те мини маркера, децата ще могат да разкрият красивите картини н..

Бърз поглед

15203 DinosArt Книжка за рисуване с фолио, Динозаври

(0)
23.90 лв.

Книжка за рисуване с фолио, ДинозавриДетска книжка с динозаври, в която с помощта на цветното фолиото ще могат да се оцветяват рисунките. Децата трябва да отлепят предпазната лепенка от рисунката..

Бърз поглед

15101 DinosArt: Светещи водни глобуси, Динозавър

(0)
49.90 лв.

Светещи водни глобуси, ДинозавърТози творчески комплект ще позволи на децата, сами да си направят два светещи водни глобуса. С помощта на над 60 декоративни елемента, блясък и пайети, ще пресъздадете ..

Бърз поглед

11570 Nebulous Stars: Цветни неонови моливи, металик

(0)
6.90 лв.

Цветни неонови моливи, металикКомплект от 6 неонови цветни моливи, които ще допринесат за блясъка върху рисунките на вашите деца. С тези моливи децата ще могат да украсяват и оцветяват своите кар..

Бърз поглед

11569 Nebulous Stars: Цветни неонови моливи

(0)
6.90 лв.

Цветни неонови моливиКомплект от 6 неонови цветни моливи, които ще допринесат за блясъка върху рисунките на вашите деца. С тези моливи децата ще могат да украсяват и оцветяват своите картини, как..

Бърз поглед

11351 Nebulous Stars: Светеща подложка за рисуване и проектиране

(0)
119.90 лв.

Светеща подложка за рисуване и прекопирванеС тази светеща подложка ще позволи на децата да нарисуват красиви картини с любимите им принцеси от Nebulous Stars!LED подложката е изключително тънка (..

Бърз поглед

11305 Nebulous Stars: Творчески комплект за декорация, Светещ фенер

(0)
49.90 лв.

Творчески комплект за декорация, Светещ фенерНаправете си сами красив светещ фенер, който ще озари детската ви стая. За целта децата първо трябва да оцветят шаблоните с включените в комплекта бои..

Бърз поглед

11133 Nebulous Stars: Книжка за оцветяване с акварелни моливи, Звездни картини

(0)
35.90 лв.

Книжка за оцветяване с акварелни моливи, Звездни картиниОцветяването ще бъде вълшебно за децата ви с тази книжка, в която всяка картина ще бъде оцветена и завършена с помощта на включените към нея акв..

Бърз поглед

11127 Nebulous Stars: Комплект за изработка на бамбукова украса за вятър

(0)
33.90 лв.

Комплект за изработка на бамбукова украса за вятърТози комплект ще ви позволи да си направите красива бамбукова украса-камбана, с която да декорирате своята тераса, детска стая или двор. Докато прави ..

Бърз поглед

11117 Nebulous Stars: Направи си сам - Гривни за приятели

(0)
33.90 лв.

Направи си сам - Гривни за приятелиС този комплект, вашето момиченце ще може сама да направи 3 красиви гривни с талисмани, както за себе си, така и за най-добрата си приятелка. Те ще им останат спомен..

Бърз поглед

11022 Nebulous Stars: Комплект с аксесоари за коса

(0)
23.90 лв.

Комплект с аксесоари за косаС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще има възможност сама да си направи различни аксесоари за коса, с които да си прави хубави прически.Комплектът съдържа:*..

Бърз поглед

15404 DinosArt: Ученически троен несесер, Динозаври

(0)
59.90 лв.

Ученически троен несесер, ДинозавриНаправете подарък на децата си, харесващи динозаврите с този атрактивен несесер, пълен с принадлежности за училище, за писане и рисуване. Несесерът е с атрактивни и ..

Бърз поглед

15403 DinosArt: Фигура за оцветяване, Динозавър Трицератопс

(0)
15.90 лв.

Фигура за оцветяване, Динозавър ТрицератопсДетски творчески комплект, който ще даде възможност на децата сами да си оцветят фигурата на динозавъра и да украсят детската си стая.С помощта на включените..

Бърз поглед

15402 DinosArt: Фигура за оцветяване, Динозавър Велоцираптор

(0)
15.90 лв.

Фигура за оцветяване, Динозавър ВелоцирапторДетски творчески комплект, който ще даде възможност на децата сами да си оцветят фигурата на динозавъра и да украсят детската си стая.С помощта на включенит..

Бърз поглед

11603 Nebulous Stars: Луксозна кукла, Звездната принцеса, Петулия

(0)
101.90 лв.

Луксозна кукла, Звездната принцеса, ПетулияЗапознайте се със звездната принцеса Петулия!Тя е блестяща, изящна и ще очарова всяка малка принцеса. Има големи лилави очи, дълги мигли и рокля от цвет..

Показани 1 от 20 | 94 (5 Страници)