Melissa&Doug


Мрежа:
Бърз поглед

14263 Melissa&Doug: Блокче за оцветяване: Принцеси и Феи

(0)
15.90 лв.

Блокче за оцветяване: Принцеси и ФеиБлокчето съдържа 50 контурни картини с различни сцени на принцеси и феи на големи бели листа с размери 28 х 36 см, които вашите деца могат да оцветяват с пастели, ф..

Бърз поглед

14205 Melissa&Doug: Блокче за оцветяване

(0)
15.90 лв.

Блокче за оцветяване на превозни средстваБлокчето съдържа 50 контурни картини с различни превозни средства на големи бели листа с размери 28 х 36 см, които вашите деца могат да оцветяват с пастели, фл..

Бърз поглед

14200 Melissa&Doug: Блокче за оцветяване на животни

(0)
15.90 лв.

Блокче за оцветяване на животниБлокче за оцветяване с 50 контурни картини с различни животни на бели листа с размери 28 х 36 см. Децата могат да оцветяват картините с пастели, флумастери, моливи, водн..

Бърз поглед

19317 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Приключения

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ПриключенияОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, ..

Бърз поглед

19315 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Динозаври

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ДинозавриОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, ко..

Бърз поглед

19484 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Домашни любимци

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: Домашни любимциОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото не..

Бърз поглед

19537 Melissa&Doug Оцвети и декорирай: Касичка

(0)
18.90 лв.

Оцвети и декорирай: КасичкаСпестяването на парички ще бъде забавно с тази пъстра касичка, но за целта ще трябва да я украсите. Комплектът за изкуства и занаяти включва касичка, лепило с блясък, н..

Бърз поглед

19534 Melissa&Doug Творчески комплект за декорация

(0)
43.90 лв.

Творчески комплект за декорацияС този комплект всяка малка госпожичка ще може дама да си оцвети и декорира по свой вкус красива касичка за пари и две кутийки за бижута. Комплектът за изкуства и занаят..

Бърз поглед

18868 Melissa&Doug Декорирай сам: Фигурки с динозаври

(0)
23.90 лв.

Декорирай сам: Фигурки с динозавриАх, че забавно!С този комплект децата могат сами да си оцветят две фигурки на динозаври. Комплектът за изкуства и занаяти включва две фигури, шест нетоксичн..

Бърз поглед

18867 Melissa&Doug Декорирай сам: Фигурки с коне

(0)
23.90 лв.

Декорирай сам: Фигурки с конеАх, че забавно!С този комплект децата могат сами да си оцветят две фигурки с коне. Комплектът за изкуства и занаяти включва две фигури, шест нетоксични бои&..

Бърз поглед

18866 Melissa&Doug Комплект за декорация: Куче и коте

(0)
23.90 лв.

Комплект за декорация: Куче и котеАх, че забавно!С този комплект децата могат сами да си оцветят две сладки животни - кученце и коте. Комплектът за изкуства и занаяти включва две фигури, шес..

Бърз поглед

18861 Melissa&Doug Кутия за бижута

(0)
35.90 лв.

Кутия за бижутаДецата могат да добавят свои собствени творчески щрихи към тази красива дървена кутия за бижута, която разполага с огледало във вътрешната част на капака и кадифено отделение за пръстен..

Бърз поглед

14169 Melissa&Doug: Бижута с цветни мъниста

(0)
42.90 лв.

Направи си сам: Бижута с цветни мънистаС този комплект всяко малко момиченце ще може да си направи красиви дизайнерски бижута от дървени цветни мъниста с различни форми. Комплектът съдържа 8 цвет..

Бърз поглед

19485 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Животни

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ЖивотниОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, коет..

Бърз поглед

19445 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Морски животни

(0)
19.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: Морски животниОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещ..

Бърз поглед

19444 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Фигури

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ФигуриОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, което..

Бърз поглед

19442 Melissa&Doug Оригами: Животни

(0)
19.90 лв.

Оригами: ЖивотниПравенето на оригами не е лесна задача. С този занимателен комплект, стъпка по стъпка и следвайки инструкциите и маркировките, всяко дете ще успее само да си направи очарователни орига..

Бърз поглед

19441 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Пътешествия

(0)
19.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ПътешествияОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, ..

Бърз поглед

19429 Melissa&Doug Книжка със стикери: Животни

(0)
16.90 лв.

Книжка със стикери: Животни Забавна книжка със стикери позволяваща на децата играейки да опознаят различните животни. С 115 стикери за многократна употреба и различните сцени на всяка страница, децат..

Бърз поглед

19426 Melissa&Doug Книжка със стикери: Професии

(0)
16.90 лв.

Книжка със стикери: Професии Забавна книжка със стикери позволяваща на децата играейки да опознаят различните професии. С 101 стикери за многократна употреба и различните сцени на всяка страница, дец..

Бърз поглед

19422 Melissa&Doug Направи сам Гривни за приятели

(0)
17.90 лв.

Направи сам Гривни за приятелиС този комплект всяко дете ще може да си направи над 10 гривни с прости възли и трудни модели. За самата им изработка ще ви помогне пълноцветната илюстрирана брошура, в к..

Бърз поглед

19416 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Грим

(0)
19.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода Грим и маникюрОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо..

Бърз поглед

19415 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Феи

(0)
19.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ФеиОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, което тр..

Бърз поглед

19410 Melissa&Doug Книжка със стикери

(0)
15.90 лв.

Книжка със стикери: Конна езда Забавна книжка със стикери позволяваща на децата да скочат в света на конната езда. С 139 стикери за многократна употреба и различните сцени на всяка страница, децата щ..

Бърз поглед

19299 Melissa&Doug Стъклопис Еднорог

(0)
24.90 лв.

Стъклопис ЕднорогТози комплект за млади творци съдържа различни стикера, с които може да се направи блестящ стъклопис с скъпоценни камъни изобразяващи красив еднорог. Лесно е да се направи: внимателно..

Бърз поглед

18853 Melissa&Doug Направи и оцвети кутия за бижута

(0)
22.90 лв.

Направи и оцвети кутия за бижута - пеперудаВ търсене на идеалното място за вашите скъпоценности и бижута, тази кутийка с формата на пеперуда ще ви даде тази възможност стига да я украсите. Комплектът ..

Бърз поглед

18850 Melissa&Doug Направи и оцвети кутия за бижута

(0)
22.90 лв.

Направи и оцвети кутия за бижута - сърцеВ търсене на идеалното място за вашите скъпоценности, тази кутийка с формата на сърце ще ви даде тази възможност стига да я украсите. Комплектът включва всичко ..

Бърз поглед

15376 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода: Животни

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода: ЖивотниОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, коет..

Бърз поглед

15375 Melissa&Doug Книжка за оцветяване с вода МПС

(0)
17.90 лв.

Книжка за оцветяване с вода МПСОцветяването с тази книжка е изключително лесно и забавно, дори и за деца които тепърва се учат да усвояват основните техники на рисуването. Единственото нещо, което тря..

Бърз поглед

14237 Melissa&Doug: Направи си сам забавни герои със стикери

(0)
12.90 лв.

Направи забавни герои със стикериПреобразете лицата на тези 20 герои с различна тематика с помощта на над 160 стикера. Децата ще харесат попълването на лицата и създаването на различните герой. Катего..

Показани 1 от 30 | 46 (2 Страници)