Sequin Art

KSG CRAFTS е създадена за първи път във Великобритания в края на 1960 година.  Пайета Art ™ се състои от ярко оцветени пайети, игли и боички, с помощта на които се създават красиви картини и фигури.  Марката е предназначена както за деца, така и за възрастни. Продуктите са разделени на няколко основни категории: изкуство с пайети, рисуване по номера и гравиране със златна и сребърна основа.  През годините Пайета Art ™ е разработила уникални образи и изображения с новаторски дизайни. Едни от тях са 3-D изображенията с пайети. Завършената триизмерна фигура, ще ви накара да се удивите от постиженията си и ще ви подтикне да се пристрастите към този вид изкуство.

Мрежа:
Бърз поглед

1719 KSG crafts: Изкуство с пайети: Цветно момиче

(0)
39.90 лв.

Изкуство с пайети: Цветно момичеС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на цветно момиче, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с..

Бърз поглед

1717 KSG crafts: Изкуство с пайети: Скутер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: СкутерС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на скутер, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цветна..

Бърз поглед

1716 KSG crafts: Изкуство с пайети: Велосипед

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: ВелосипедС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на велосипед, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, ..

Бърз поглед

1714 KSG crafts: Изкуство с пайети: The scarf, Santoro Gorjuss

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: The scarf, Santoro GorjussС този комплект можете сами да си направите картина с красиво изображение, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рам..

Бърз поглед

1709 KSG crafts: Изкуство с пайети: Кемпер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: КемперС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Кемпер като използвате цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стереопор с рамка, цветна картина, цве..

Бърз поглед

1336 KSG crafts: Изкуство с пайети: Фея

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: ФеяС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на фея използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина,..

Бърз поглед

1326 KSG crafts: Изкуство с пайети: Бял тигър

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: Бял тигърС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на Бял тигър използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цве..

Бърз поглед

1325 KSG crafts: Изкуство с пайети: Пеперуда

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: ПеперудаС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Пеперуда с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, ц..

Бърз поглед

0613 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Коне

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: КонеС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента з..

Бърз поглед

0602 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Котета

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: КотетаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмент..

Бърз поглед

0428 Sequin Art: Рисуване по номера, Пътнически влак

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: Пътнически влакРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Вие или..

Бърз поглед

0548 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Фея

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ФеяС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмен..

Бърз поглед

0547 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Полярна мечка

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: Полярна мечкаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на..

Бърз поглед

0546 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Делфини

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ДелфиниС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инстр..

Бърз поглед

0545 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Вълк

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ВълкС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструме..

Бърз поглед

0544 KSG crafts: Гравиране на цветна основа: Морско дъно

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа: Морско дъноС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инстр..

Бърз поглед

0541 Sequin Art: Гравиране на цветна основа, Пеперуда

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа, ПеперудаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструме..

Бърз поглед

1019 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Лъв

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ЛъвС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента за..

Бърз поглед

0612 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Басет

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: БасетС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента ..

Бърз поглед

0610 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Тигри

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ТигриС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента ..

Показани 1 от 20 | 76 (4 Страници)