Andreu Toys

"Децата растат с положителни ценности чрез творческа игра "

Andreu Toys е основана през 1973 г. от Salvador Andreu. Компанията в момента е лидерът на продажбите на образователни дървени игри и играчки в Испания.

„Ние силно вярваме, по отношение на високото качество в целия творчески процес на играчките и игрите, които създаваме и се стремим децата да получават пълна наслада и удовлетворение от нещата които правят. Нашата основна цел е да предоставим образователни играчки и игри, които са безопасни, и да насърчим способността на децата, да се развиват в социален и емоционален аспекти. Основната ни цел е да предоставим добра и здрава игра за да помогнем на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. Стандартите за сигурност на играчките се обновяват постоянно, с цел за да се гарантира, че всички играчки на пазара са също толкова безопасни, колкото е възможно. Всички наши продукти са в съответствие с европейските норми за безопасност като EN71.

Ние сме загрижени за използването на екологично чисти суровини и поради ред други неща, правим образователните играчки от каучуково дърво.  Нашите играчки са предназначени да споделят най-добрите моменти на семейството и заедно да се обучавате и експериментирате. 

Мрежа:
Бърз поглед

1250632 Andreu Toys: Комплект за рисуване с цветен пясък, Космос

(0)
19.90 лв.

Комплект за рисуване с цветен пясък, КосмосЗабавен детски комплект за всички деца, които обичат да рисуват, с малката разлика, че това ще се случи с помощта на цветен пясък.С комплектът за рисуване те..

Бърз поглед

1232066 Andreu Toys: Направи си сам: 3D динозавър

(0)
19.90 лв.

Направи си сам: 3D динозавърТози комплект ще даде възможност на детето ви да се почувства като археолог и да си направи 3D динозавър, като за целта трябва да се сглоби, залепи и оцвети.Комплектът е ин..

Бърз поглед

1220360 Andreu Toys: Комплект за шиене и апликация, Часовник с горски животни

(0)
19.90 лв.

Комплект за шиене и апликация, Часовник с горски животниТози творчески комплект ще даде възможност на децата сами да си направят часовник с горски животни, с който да учат да разпознават часовете.Комп..

Бърз поглед

1220356 Andreu Toys: Комплект за шиене с филц, Украса за стая

(0)
19.90 лв.

Комплект за шиене с филц, Украса за стаяНаправете красива украса за детската си стая с комплекта за шиене с филц на Andreu Toys!Направете сами висяща декорация за стая и се пренесете във вълшебен свят..

Бърз поглед

1232055 Andreu Toys: Направи си сам: 3D крокодил

(0)
19.90 лв.

Направи си сам: 3D крокодилТози комплект ще даде възможност на детето ви да се почувства като археолог и да си направи 3D крокодил, като за целта трябва да се сглоби, залепи и оцвети.Комплектът е инте..

Бърз поглед

1280070 Andreu Toys: Детски комплект: Гривни за плетене

(0)
17.90 лв.

Детски комплект: Гривни за плетенеС този комплект вашето момиченце ще може сама да си изплете красиви гривни, които може да украси с мъниста и цветни рози. Техниката на плетене не е трудна, а крайния ..

Бърз поглед

1270301 Andreu Toys: Комплект: Направи си сам Бухали

(0)
17.90 лв.

Комплект: Направи си сам БухалиДетски комплект съдържащ различни материали, с които могат да се направят два сладки бухала. Комплектът съдържа: 2 дунапренени форми, които да използвате за тела на..

Бърз поглед

1250662 Andreu Toys: Творчески комплект: 3D животни от хартия

(0)
19.90 лв.

Творчески комплект: 3D животни от хартияДетски творчески комплект, съдържащ всичко необходимо за изработката на 3 броя 3D животни от хартия: куче, пеперуда и сова. Комплектът съдържа: * различна ..

Бърз поглед

1240561 Andreu Toys: Творчески комплект: Портмоне с помпони

(0)
17.90 лв.

Творчески комплект: Портмоне с помпониТози забавен и творчески комплект ще позволи на вашата малка принцеса, сама да си направи направи и украси свое портмоне с цветни помпони.Комплектът съдържа: * по..

Бърз поглед

1240101 Andreu Toys: Направи си сам: Крокодил от чорапче

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Крокодил от чорапчеТози забавен и творчески комплект ще позволи на вашето дете, само да си направи мек крокодил от чорапче, с който ще може да си играе или да украси стаята си. Ко..

Бърз поглед

1220225 Andreu Toys: Направи и декорирай сам: Динозаври

(0)
17.90 лв.

Направи и декорирай сам: ДинозавриЗабавен творческо комплект, съдържащ всички необходими материали, с които децата само могат да си направят и декорират 4 различни динозаври, с които да играят. Играта..

Бърз поглед

1210256 Andreu Toys: Направи сам: Магнити с динозаври

(0)
18.90 лв.

Направи сам: Магнити с динозавриДетски творчески комплект, с който детето ви само ще може да си изработи магнити с формата на динозаври.Комплектът съдържа: * лепило; * пинсета; * кристали; * шаблони; ..

Бърз поглед

1280036 Andreu Toys: Комплект: Направи си сам гривни с мъниста

(0)
17.90 лв.

Комплект: Направи си сам гривни с мънистаТози комплект ще позволи на детето ви да си направи 8 красиви гривни, с помощта на дървените мъниста, кордата и иглата, включени в комплекта. Категория: К..

Бърз поглед

1232012 Andreu Toys: Комплект Направи сам: Дървен пиратски кораб

(0)
21.90 лв.

Направи сам: Дървен пиратски корабЗабавата ще е голяма с този творчески комплект, с който децата сами ще успеят да си направят дървен пиратски кораб. Комплектът включва: дърво, платно, бои, четка, леп..

Бърз поглед

1220161 Andreu Toys: Комплект: Направи сам украшения за коса

(0)
22.90 лв.

Творчески комплект: Направи сам украшения за косаВсяка малка госпожичка иска да е красива. С този комплект тя сама ще може да си направи и украси по свой вкус диадеми и различни украшения с цветя за к..

Бърз поглед

1220130 Andreu Toys: Направи сам: Възглавничка Бухал

(0)
19.90 лв.

Направи сам: Възглавничка БухалС помощта на материалите филц, плат, конци, копчета и игла всяко дете ще може да си направи сладка възглавничка Бухал за украса. Категория: Креативни/Творчески комп..

Бърз поглед

1210203 Andreu Toys: Детски комплект за апликация

(0)
25.90 лв.

Детски комплект за апликацияНяма по-хубаво нещо от това, сами да украсите любимия си тефтер по свой собствен дизайн. Този комплект ще ви позволи това и съдържа всичко от което се нуждаете: * тефтер с ..

Бърз поглед

1210072 Andreu Toys: Детски комплект за плетене на гривни

(0)
19.90 лв.

Детски комплект за плетене на гривниНевероятен детски комплект, с който децата ви ще се научат сами да плетат гривни от мулине. Комплектът включва 2 броя колела (материал EVA) за плетене на гривни, цв..

Бърз поглед

1250049 Andreu Toys: Направи си сам: Забавни феи с къща

(0)
19.90 лв.

Комплект: Направи си сам: Забавни феи с къщаНаправете си забавни феи и тяхна картонена къщичка. В кутията ще намерите всичко необходимо за изработването им - картонен макет на къщата и обзавеждане, па..

Бърз поглед

1280002 Andreu Toys: Направи си сам: Гривни с дървени мъниста

(0)
19.90 лв.

Направи си сам: Гривни с дървени мъниста Направете си 7 изключително красиви гривни за ръце с помощта на дървени мъниста, декоративни елементи и цветни конци.Категория: Направи си самМарка: Andre..

Показани 1 от 20 | 22 (2 Страници)