Tворчески комплекти


Мрежа:
Бърз поглед
Ново

3701 Dede: Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета

(0)
33.90 лв.

Машина с мъниста за плетене на гривни и колиетаСъздаването на свой собствен дизайн на колиета и гривни е забавно и лесно с тази машина за тъкане с мъниста. Комплектът съдържа: машина за тъкане, ц..

Бърз поглед
Ново

3699 Dede: Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета, Barbie

(0)
37.90 лв.

Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета, BarbieСъздаването на свой собствен дизайн на колиета и гривни е забавно и лесно с тази машина за тъкане с мъниста. Комплектът съдържа: машина за т..

Бърз поглед
Ново

3181 Dede: Комплект с мъниста за бижута: Barbie

(0)
26.90 лв.

Комплект с мъниста за бижута: BarbieКреативен комплект с цветни мъниста, с които малката ви принцеса сама ще може да си направи стилни, интересни и красиви бижута, с които ще бъде  различна от пр..

Бърз поглед

11491 Top Model: Книжка за оцветяване, Сватба

(0)
26.90 лв.

Книжка за оцветяване, СватбаТази книжка ще ви потопи в света на най-красивия ден в живота ви! Създайте своя TOPModel сватбен специален продукт! Книжката съдържа 60 страници за проектиране на прекрасни..

Бърз поглед

11878 Top Model: Книжка за оцветяване със стикери, Popstar

(0)
29.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, PopstarКнижката за оцветяване TOPModel Popstar съдържа 60 страници с 2 шаблона, страхотни дизайни на различни платове (на хартия) и 2 листа стикери. Време е да развих..

Бърз поглед

11877 Top Model: Книжка за оцветяване със стикери и шаблони, Dance

(0)
29.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери и шаблони, DanceКнижката за оцветяване Danece на TOP Model съдържа 30 страници за оцветяване и декорация с помощта на с 3 шаблона, 8 страници с платове (на хартия) и 2..

Бърз поглед

11711 Top Model: Книжка, Създай своя топ модел + видео в You Tube

(0)
32.90 лв.

Книжка, Създай своя топ модел + видео в You TubeТази модна книжка съдържа 52 страници с фигури на Top Model, които могат да бъдат оформени и облечени с помощта на 2 шаблона за тоалети, 2 листа с стике..

Бърз поглед

11879 Top Model: Магическа книжка за оцветяване с вода, Dragon Love

(0)
18.90 лв.

Магическа книжка за оцветяване с вода, Dragon LoveПотопете се във вълшебният свят на драконите с тази магическа книжка за оцветяване на Top Model. Книжката съдържа 30 страници и 1 четка за оцветяване...

Бърз поглед

11913 Top Model: Книжка със стикери, Облечи ме, Bling Bling

(0)
22.90 лв.

Книжка със стикери, Облечи ме, Bling BlingДетска книжка със стикери, която ще се превърне в стилно забавление за децата. TOP Model Dress me up от серията "Bling, Bling" има 24 спирално подвързани стра..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11322 Top Model: Самозалепващи се обеци със стикери, Принцеса Мими

(0)
9.90 лв.

Самозалепващи се обеци със стикери, Принцеса МимиСупер сладки привличащи погледа самозалепващи се цветни обеци с блясък и мотиви на принцеса Мими с различни форми - звезди, сърца, пеперуди, дъги и още..

Бърз поглед

1595 Top Model: Изтриваеми цветни моливи, 10 цвята

(0)
12.90 лв.

Изтриваеми цветни моливи, 10 цвятаС цветните моливи на TOPModel могат да се проектират малки и големи произведения на изкуството. С тяхна помощ, децата ще могат да добавят блясък върху своите рисунки ..

Бърз поглед

LER2944 Learning Resources: Комплект за приготвяне на желе

(0)
45.90 лв.

Комплект за приготвяне на желеТози комплект ще покаже на децата, че всичко може да се смесва, като експериментират с различни продукти и да усъвършенстват изследователските си умения.Всички опити, кои..

Бърз поглед

18791 APLI Kids: Книжка за оцветяване с маркери

(0)
11.90 лв.

Книжка за оцветяване с маркериДетска книжка със спирала за оцветяване за оцветяване съдържаща 24 страници с 6 различни черно-бели животински дизайна и 5 цветни маркера в малка кутия за съхранението им..

Бърз поглед

16468 APLI Kids: Гигантски плакат за оцветяване, Морско дъно

(0)
39.90 лв.

Гигантски плакат за оцветяване, Морско дъноГигантски хартиен плакат върху ролка на тема Морското дъно, върху който децата ще оцветяват на воля. Плакатът е с предварително отпечатани рисунки на гората ..

Бърз поглед

16469 APLI Kids: Гигантски плакат за оцветяване, Магическа гора

(0)
39.90 лв.

Гигантски плакат за оцветяване, Магическа гораГигантски хартиен плакат върху ролка от модела Магическа гора, върху който децата ще оцветяват на воля. Плакатът е с предварително отпечатани рисунки на г..

Бърз поглед

14885 APLI Kids: Самозалепваща ролка за оцветяване, Във въздуха

(0)
17.90 лв.

Самозалепваща ролка за оцветяване, Във въздухаСтрахотно е да се рисува върху стената!Тази ролка за оцветяване е с дължина 4 метра и ще достави истинско удоволствие на децата да творят върху нея! Залеп..

Бърз поглед

14884 APLI Kids: Самозалепваща ролка за оцветяване, Сладкиши

(0)
17.90 лв.

Самозалепваща ролка за оцветяване, СладкишиСтрахотно е да се рисува върху стената!Тази ролка за оцветяване е с дължина 4 метра и ще достави истинско удоволствие на децата да творят върху нея! Залепете..

Бърз поглед

18866 APLI Kids: Моите първи рисунки с моделин

(0)
20.90 лв.

Моите първи рисунки с моделинДетски творчески комплект, с който децата ще могат да направят първите си рисунки/картини с моделин. Мозайка от 6 илюстрирани и ламинирани листа, върху които трябва да се ..

Бърз поглед

18819 APLI Kids: Рисунки със стикери и геометрични фигури, Гора

(0)
20.90 лв.

Рисунки със стикери и геометрични фигури, ГораЗабавна и образователна игра със стикери и цветни геометрични фигури. Целта на играта е да завършите рисунките върху картите с помощта на стикери с различ..

Бърз поглед

18818 APLI Kids: Рисунки със стикери и геометрични фигури, Мече

(0)
20.90 лв.

Рисунки със стикери и геометрични фигури, МечеЗабавна и образователна игра със стикери и цветни геометрични фигури. Целта на играта е да завършите рисунките върху картите с помощта на стикери с различ..

Бърз поглед

16716 APLI Kids: Сглоби и оцвети своя малка къща

(0)
26.90 лв.

Сглоби и оцвети своя малка къщаНаправете си малка спретната къща от картон, която е с илюстрации за рисуване, както отвън, така и отвътре. Творческият комплект включва 2 парчета картон за сглобяв..

Бърз поглед

16715 APLI Kids: Сглоби и оцвети свой малък замък

(0)
26.90 лв.

Сглоби и оцвети свой малък замъкНаправете си замък от картон, който е с илюстрации за рисуване, както отвън, така и отвътре. Творческият комплект включва 2 парчета картон за сглобяване и оцветява..

Бърз поглед

11588 Top Model: Книжка за оцветяване: Бляскав грим

(0)
34.90 лв.

Книжка за оцветяване: Бляскав гримВ тази книжка Make Up Studio на Top Model, всички модели трябва да да бъдат с различен грим за своите фото сесии - понякога трябва да са бляскави, друг път естествени..

Бърз поглед

10710 Top Model: Магическа мини скреч книжка, Еднорог

(0)
14.90 лв.

Магическа мини скреч книжка, ЕднорогТази магическа стреч книжка е специално за приятелите на еднорозите, с която ги очаква много творческо изкуство. Тази малка книжка крие най-красивите снимки в най-я..

Бърз поглед

11381 Top Model: Неонова книжка за оцветяване с 5 маркера

(0)
24.90 лв.

Неонова книжка за оцветяване с 5 маркераСупер сладки мотиви и ярки цветове: В неоновата книжка за оцветяване от Ylvi, децата ги очакват много забавления за оцветяване на 25-те черни страници. Тъй като..

Бърз поглед

1005269 Galt: Куфарче с аксесоари за прически

(0)
57.90 лв.

Куфарче с аксесоари за прическиЗарадвайте вашето момиченце с този комплект, с който ще може да си прави красиви прически, благодарение на включените аксесоари в него.Модното студио за прически ще напр..

Бърз поглед

1005194 Galt: Комплект с бои за лице

(0)
35.90 лв.

Комплект с бои за лицеДетски комплект с бои за лице, с които да изрисувате лицата на Вашите малчугани. Те ще се преобразят в забавни животни или приказни герои.Комплектът е идеален за всякакви тържест..

Бърз поглед

3657 Dede: Комплект с мъниста за бижута в куфарче

(0)
32.90 лв.

Комплект с мъниста за бижута в куфарчеСъздайте свои собствени бижута! Това е чудесен комплект за децата да прекарат времето си заедно със своите приятели и да бъдат креативни, докато правят своите спе..

Бърз поглед

11422 Nebulous Stars: Рисуване по номера с боички и кристали, Коралия

(0)
22.90 лв.

Рисуване по номера с боички и кристали, КоралияДетски творчески комплект, с който детето ви ще може да рисува върху платно и да създаде картина с вълнуващи цветове и шарки.Това е комплект от щамп..

Бърз поглед

11352 Nebulous Stars: Комплект за рисуване с електрическа писалка, Коралия

(0)
107.90 лв.

Комплект за рисуване с електрическа писалка, КоралияДетски творчески комплект, с който вашето дете ще може само да си направи красиви картини, рисувайки с електрическа писалка и ще се потопи в един въ..

Показани 1 от 30 | 328 (11 Страници)