Tворчески комплекти


Мрежа:
Бърз поглед
Ново

12876 Top Model Творческа книжка за грим, Make-up Studio

(0)
39.90 лв.

Творческа папка за гримС книжката за грим на TOPModel дизайн, момичетата могат да проектират свои собствени творения и да развихрят въображението си. Комплектът за грим съдържа предварително отпе..

Бърз поглед
Ново

12725 Top Model Книжка с шаблони, Дизайн и мода

(0)
29.90 лв.

Книжка с шаблони, Дизайн и модаСтанете най-добрите Топ дизайнери на модни тоалети с тази книжка! В специалната книга за дизайн от TOPModel можете да създадете стилни тоалети за фигури на 33 модела. Кн..

Бърз поглед
Ново

12102 Top Model PVC Книжка за рисуване с флумастери

(0)
28.90 лв.

PVC Книжка за рисуване с флумастериДетска PVC книжка за оцветяване в компанията на Princess Mimi, в която има четири черни страници за творческо оцветяване. На прозрачната страница можете да рисувате ..

Бърз поглед
Ново

12446 Top Model Книжка със стикери, Dress me Up

(0)
16.90 лв.

Top Model Книжка със стикери, Dress me UpТази книга със стикери е свързана със страхотния външен вид и креативните стилове на моделите. Включва 24 страници с фигури на TOP Model, 11 листа със стикери,..

Бърз поглед
Ново

12188 Top Model Цветни флумастери с двоен връх

(0)
12.90 лв.

Цветни флумастери с двоен връхКомплект от 6 флумастера с двоен връх в неонови цветове (жълт, оранжев, зелен, син, лилав, розов), които дават възможност на децата да добавят лъскави акценти към своите ..

Бърз поглед

12604 Top Model Книжка със стикери за оцветяване, Ylvi

(0)
15.90 лв.

Книжка със стикери за оцветяване, YlviKнижката за оцветяване Ylvi включва 13 красиви картинки с еднорози, които чакат да бъдат оцветени. Към тях е включена и една двойна страница със стикери за да дек..

Бърз поглед

12726 Top Model Джобна книжка за оцветяване със стикери

(0)
10.90 лв.

Джобна книжка за оцветяване със стикериДжобна книжка за оцветяване от TOP Model с лъскава и блестяща корица, с 120 страници с фигури на модели, които могат да бъдат стилизирани с въображение и цветове..

Бърз поглед

12710 Top Model Таен дневник с код и мелодия Snap Shots

(0)
59.90 лв.

Таен дневник с код и мелодия Snap ShotsТайният дневник на Top Model от серията Snap Shots ще ви даде възможност да запазите далеч от всички най-съкровените си тайни в компанията на 4 красиви Топ модел..

Бърз поглед

12433 Top Model Книжка със стикери Облечи ме Cutie Star

(0)
24.90 лв.

Книжка със стикери Облечи ме Cutie StarВ книжката със стикери на Top Model "Dress me up", децата ще се срещнат с красиви модели, върху които ще могат да създават свои собствени облекла и модни тоалети..

Бърз поглед

12647 Top Model Мини тефтерче с химикал

(0)
11.90 лв.

Мини тефтерче с химикалКомпактно мини тефтерче с малка химикалка, върху която има талисман с помпон. Тефтерчето съдържа около 80 страници, върху които може да се пише. Химикалката е със синьо мастило ..

Бърз поглед

LT107B Tooky Toy Книжка за рисуване с кадифе, Еднорог

(0)
19.90 лв.

Книжка за рисуване с кадифе, ЕднорогДетска книжка за рисуване, включваща картинка на еднорог, които с помощта на 5-те мини маркера, децата ще могат да разкрият красива картинка на еднорог.Комплектът в..

Бърз поглед

LT107A Tooky Toy Книжка за рисуване с кадифе, Динозаври

(0)
19.90 лв.

Книжка за рисуване с кадифе, ДинозавриДетска книжка за рисуване, включваща картинка на динозавър, които с помощта на 5-те мини маркера, децата ще могат да разкрият красива картинка на динозавър.Компле..

Бърз поглед

TL101 Tooky Toy Комплект с цветни дървени бижута, Зайче

(0)
17.90 лв.

Комплект с цветни дървени бижута, ЗайчеПрекрасен пoдapъĸ зa вcяĸa eднa гocпoжицa!В комплектът ще намерите красиво декорирани гривна, гердан, пръстен, две сладки фиби и две ластичета за коса,..

Бърз поглед

TL100 Tooky Toy Комплект с цветни дървени бижута, Пролет

(0)
17.90 лв.

Комплект с цветни дървени бижута, ПролетПрекрасен пoдapъĸ зa вcяĸa eднa гocпoжицa!В комплектът ще намерите красиво декорирани гривна, гердан, пръстен, две сладки фиби и  две ластичета з..

Бърз поглед

LT145 Tooky Toy Творчески комплект с боички за рисуване с пръсти

(0)
31.90 лв.

Творчески комплект с боички за рисуване с пръстиСтрахотният творчески комплект с бои за пръсти и креативни принадлежности от Tookyland е опакован в удобна преносима кутия.В комплекта ще намерите 12 ту..

Бърз поглед

LT143 Tooky Toy Детски комплект боички за рисуване с пръсти

(0)
19.90 лв.

Детски комплект боички за рисуване с пръстиРисуването с пръсти винаги е било удоволствие за децата!Използвайки ръчичките си, малките художници ще дадат живот на техните картини.  Децата ще си сът..

Бърз поглед

LT118 Tooky Toy Детски куклен настолен театър, Снежанка

(0)
34.90 лв.

Детски куклен настолен театър, СнежанкаКомплектът куклен театър за игра Снежанка включва: картонена сцена, 5 броя хартиени фигурки на героите от приказката, които трябва да се оцветят с фулмастерите о..

Бърз поглед

LT096 Tooky Toy Направи си сам дървен часовник, Къщата на котето

(0)
21.90 лв.

Направи си сам дървен часовник, Къщата на котетоТози образователен комплект, ще помогне на детето ви да научи часовника, като го проектира само с помощта на стилните аксесоари.За децата не е лесна зад..

Бърз поглед

LT019 Tooky Toy Комплект за шиене, Моливник магаренце

(0)
11.90 лв.

Комплект за шиене, Моливник магаренцеЗабавна игра в която децата сами могат да си направят моливник за техните ученически принадлежности. За целта децата трябва да си изберат връзка и с помощта н..

Бърз поглед

LT018 Tooky Toy Комплект за шиене, Моливник бухалче

(0)
11.90 лв.

Комплект за шиене, Моливник бухалчеЗабавна игра в която децата сами могат да си направят моливник за техните ученически принадлежности. За целта децата трябва да си изберат връзка и с помощта на ..

Показани 1 от 20 | 500 (25 Страници)