Музикални кутии и аксесоари

TROUSSELIER е основана във Франция през 1971 г. от Жозет и Франсис. Фирмата е известна с производството си на подаръци и декорации насочени към френския шик и уют на децата.

TROUSSELIER предлага широка гама от вечни музикални кутии, голямо разнообразие от музика, подходяща за бебета и малки деца, кутии за бижута, музикални снежни глобуси и фото-рамки подчертани с любимите герой на децата, както и магически нощни  лампи с уникални абажури, които оживяват в разгара на крушката. Това е една истинска магия!

Всички продукти са с лицензираното партньорство на Disney, благодарение на което са разработени невероятно красиви продукти. TROUSSELIER продължава да допринася за мечтите на нашите деца!


Мрежа:
Бърз поглед

11660 Top Model: Гланц за устни в метална кутийка

(0)
15.90 лв.

Гланц за устни в метална кутийкаЗарадвайте малката си принцеса с този очарователен комплект съдържащ 3 броя гланц за устни с аромат на кола, боровинка или ябълка, които прилежно са съхранявани в метал..

Бърз поглед

20200 Trousselier: Музикална кутия: Мики Маус

(0)
33.90 лв.

Музикална кутия: Мики МаусКрасива музикалната кутия с чекмедже за съхранение на аксесоари. Когато капачето се отвори, сладката фигура на Мики Маус ще започне да танцува в ритъма на музи..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5234 Trousselier: Прожектор звездно небе: Малкото пони

(0)
67.90 лв.

Прожектор звездно небе: Малкото пониСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът разполага с 4 различни мелодии, които се превключват с помощта на бутон. Можете да изберете проектиране на..

Бърз поглед

5004 Trousselier: Прожектор звездно сияние с музика: Frozen II

(0)
67.90 лв.

Прожектор звездно сияние с музика: Frozen IIСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът разполага с 4 различни мелодии, които се превключват с помощта на бутон. Можете да изберете проект..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

30431 Trousselier: Музикална кутия, Замръзналото кралство 2

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия Сърце: Замръзналото кралство 2 Зарадвайте своето детенце с тази красива музикална кутийка във формата на сърце с огледало от филма Замръзналото кралство. Когато отворите капака, красив..

Бърз поглед

5031 Trousselier: Прожектор Звездно небе с музика: Малкият принц

(0)
67.90 лв.

Прожектор Звездно небе с музика: Малкият принцСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът има три работни програми: * Звездно небе в различни цветове , променящо се на импулси. * Пулси..

Бърз поглед

30860 Trousselier: Музикална кутия сърце: Зайчето Питър

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия сърце: Зайчето ПитърМузикална кутия за бижута с огледалце във формата на сърце. Когато отворите капачето, Зайчето Питър ще се завърти, докато звучи нежна мелодия - ROMEO &..

Бърз поглед

30617 Trousselier: Музикална кутия сърце: Феята Жасмин

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия сърце: Феята ЖасминМузикална кутия за бижута с огледалце във формата на сърце. Когато отворите капачето, красивата фея ще се завърти, докато звучи нежна мелодия - SERENADE - ..

Бърз поглед

98974 Trousselier: Музикално преспапие: Балерина

(0)
57.90 лв.

Музикално преспапие: Замръзналото кралство Красив подарък за всяко малко момиченце! Музикално преспапие с балерина, което ще стопли сърцето на всяка малка принцеса щом чуе приятната мелодия на: Swan L..

Бърз поглед

60620 Trousselier: Светеща музикална кутия: Коне

(0)
45.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: КонеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже малка фигурка, която ще ви покаже своя танц в ритъма на ме..

Бърз поглед

60614 Trousselier: Музикална кутия за бижута: Феята на цветята

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия за бижута: Феята на цветята Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на балерина, която ще започне да се върти в ри..

Бърз поглед

50975 Trousselier: Светеща музикална кутия: Туфи за балет

(0)
33.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: Туфи за балетЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже малка фигурка, която ще ви покаже своя танц в рит..

Бърз поглед

50804 Trousselier: Светеща музикална кутия: Коте

(0)
37.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: КотеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже сладко коте, което ще ви покаже нощния си танц в ритъма на..

Бърз поглед

50801 Trousselier: Светеща музикална кутия: Коте

(0)
37.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: КотеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже сладко коте, което ще ви покаже нощния си танц в ритъма на..

Бърз поглед

20975 Trousselier: Светеща музикална кутия: Туфи за балет

(0)
33.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: Туфи за балетЛуминесцентна музикална кутия за бижута, която ще Ви плени със своята визия. Отворете капака и навийте ключа: ще чуете очарователна мелодия "ROMEO &..

Бърз поглед

20802 Trousselier: Светеща в тъмното музикална кутия: Фантазия

(0)
33.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: ФантазияЛуминесцентна музикална кутия за бижута, която ще Ви плени със своята визия. Отворете капака и навийте ключа: ще чуете очарователна мелодия от песента "Over ..

Бърз поглед

20801 Trousselier: Светеща в тъмното музикална кутия: Пингвин

(0)
33.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: ПингвинЛуминесцентна музикална кутия за бижута, която ще Ви плени със своята визия. Отворете капака и навийте ключа: ще чуете очарователна мелодия и ще наблюдавате ф..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5001 Trousselier: Прожектор звездно небе с музика: Космос

(0)
67.90 лв.

Прожектор звездно небе с музика: КосмосСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът има три работни програми: 1. Звездно небе; 2. Звездно небе и приспивна песен; 3. Само приспивна песен. ..

Бърз поглед

95061 Trousselier: Дървена музикална кутия: Жирафчето Софи

(0)
45.90 лв.

Дървена музикална кутия: Жирафчето Софи Дървена музикална кутия придружена от две магнитни фигурки на жирафчето Софи. Активирайте музикалното движение на дъното на кутията, като навиете механизма и сл..

Бърз поглед

30061 Trousselier: Музикална кутия Сърце: Жирафчето Софи

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия Сърце: Жирафчето СофиЗарадвайте своето детенце или близък приятел с тази красива музикална кутийка във формата на сърце с огледало. Когато отворите капака, ще се завърти фигурка с жира..

Бърз поглед

50113 Trousselier: Музикална кутия с фигурка: Балерина

(0)
34.90 лв.

Музикална кутия с фигурка: БалеринаЗарадвайте своето дете или приятел с тази красива музикална кутийка. Когато я отворите ще се покаже фигурка на Мечо пух, който ще се завърти в ритъма на музиката - L..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

50100 Trousselier: Музикална кутия: Мечо Пух

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия: Мечо ПухЗарадвайте своето дете или приятел с тази красива музикална кутийка. Когато я отворите ще се покаже фигурка на Мечо пух, който ще се завърти в ритъма на музиката - BEAUTIFUL D..

Бърз поглед

60111 Trousselier: Музикална кутия: Фелиса

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия: Фелиса Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на красивата балерина Фелиса, която ще започне да се върти в ритъм..

Бърз поглед

30111 Trousselier: Музикална кутия Сърце: Фелиса

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия Сърце: ФелисаЗарадвайте своето детенце с тази красива музикална кутийка във формата на сърце с огледало. Когато отворите капака, ще се завърти балерината Фелиса и ще се насладите на пр..

Бърз поглед

60974 Trousselier: Музикална кутия за бижута: Балерина, светеща

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия за бижута: Балерина, Светеща Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на красива балерина, която ще започне да се в..

Бърз поглед

60606 Trousselier: Музикална кутия за бижута: Принцеса Нинон

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия за бижута: Принцеса Нинон и принца Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на красивата принцеса Нинон, която ще з..

Бърз поглед

30888 Trousselier: Музикална кутия сърце: Принцеса

(0)
33.90 лв.

Музикална кутия сърце: ПринцесаЗарадвайте своето детенце с тази красива музикална кутийка във формата на сърце с огледало. Когато отворите капака, красива принцеса ще започне да се върти в ритъма на м..

Бърз поглед

30108 Trousselier: Музикална кутия Сърце: Феята на незабравките

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия Сърце: Феята на незабравкитеЗарадвайте своето детенце с тази красива музикална кутийка във формата на сърце с огледало от серията "феята на цветята". Когато отворите капака, ще се завъ..

Бърз поглед

237000 Trousselier: Музикална кутия с чекмеджета: Балерина

(0)
71.90 лв.

Музикална кутия за бижута с чекмеджета: БалеринаМузикална кутия с чекмеджета и огледалце за съхранение на аксесоари и тайни. Когато отворите капачето, ще се покаже красива балерина, която ще танцува ..

Бърз поглед

20933 Trousselier: Светеща музикална кутия: Балерина

(0)
33.90 лв.

Музикална кутия: БалеринаМузикална кутия с чекмедже и огледалце за съхранение на аксесоари и тайни. Когато отворите капачето, ще се покаже красива балерина, която ще танцува в ритъма на музиката: INV..

Показани 1 от 30 | 39 (2 Страници)