Музикални кутии и аксесоари

TROUSSELIER е основана във Франция през 1971 г. от Жозет и Франсис. Фирмата е известна с производството си на подаръци и декорации насочени към френския шик и уют на децата.

TROUSSELIER предлага широка гама от вечни музикални кутии, голямо разнообразие от музика, подходяща за бебета и малки деца, кутии за бижута, музикални снежни глобуси и фото-рамки подчертани с любимите герой на децата, както и магически нощни  лампи с уникални абажури, които оживяват в разгара на крушката. Това е една истинска магия!

Всички продукти са с лицензираното партньорство на Disney, благодарение на което са разработени невероятно красиви продукти. TROUSSELIER продължава да допринася за мечтите на нашите деца!


Мрежа:
Бърз поглед
Ново

1231 Rainbow Designs Музикална кутия със Зайчето Питър

(0)
74.90 лв.

Музикална кутия със Зайчето ПитърСтрахотна музикална кутия с най-известния приятел на Беатрикс Потър, Зайчето Питър. Кутията е красиво изработена и изглежда прекрасно като декорация в детската стая и ..

Бърз поглед

11901 Top Model Кутия за бижута с код и мелодия

(0)
69.90 лв.

Кутия за бижута с код и мелодияТази красива кутия с дизайн на TOP Model предлага много място за всякакви принадлежности и бижута. Кутията е с две чекмеджета и голямо основно отделение с подвижна вложк..

Бърз поглед

12437 Top Model Кутия за бижута, Happy Together

(0)
39.90 лв.

Кутия за бижута, Happy TogetherТази кутия за бижута от TOP Model просто ще ви направи щастливи! Кутийката е във весели цветове, със забавни усмихнати лица и страхотни мотиви на красиви моделки. Кутийк..

Бърз поглед

15803 Orange Tree Toys Музикална кутия с животни от джунглата

(0)
49.90 лв.

Музикална кутия с животни от джунглатаКрасива детска дървена музикална кутия с леопард и орангутан, танцуващи наоколо под мелодията на „Brahms Lullaby“. Кутийката е украсена с илюстрация, изобразяваща..

Бърз поглед

15772 Orange Tree Toys Музикална кутия, Мечето Падингтън

(0)
59.90 лв.

Музикална кутия, Мечето ПадингтънПрекрасна дървена музикална кутия с сладкото и познато на всички деца мечето Падингтън! Отстрани кутийката е изрисувана със сцена на Лондон, а като я навиете ще се нас..

Бърз поглед

15039 Orange Tree Toys Музикална кутия, Мечо Пух

(0)
59.90 лв.

Музикална кутия, Мечо ПухПрекрасна дървена музикална кутия със Мечо Пух, която ще се превърне в идеалният подарък на вашите деца! Просто я навийте и се насладете на гледката как танцуват и се въртят з..

Бърз поглед

15486 Orange Tree Toys Музикална кутия, Зайчето Питър

(0)
59.90 лв.

Музикална кутия, Зайчето ПитърПрекрасна дървена музикална кутия със Зайчето Питър, която ще се превърне в идеалният подарък на вашите деца! Просто я навийте и се насладете на гледката как танцуват и с..

Бърз поглед

90070 Trousselier: Музикална кутия за бижута с дръжка, Среднощен танц

(0)
57.90 лв.

Музикална кутия за бижута с дръжка, Среднощен танц Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута с дръжка. Когато я отворите ще се покаже фигурка на красива балериба, която ще ..

Бърз поглед

60595 Trousselier: Музикална кутия, Червената шапчица

(0)
53.90 лв.

Музикална кутия, Червената шапчица Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на Червената шапчица, която ще започне да се върти в ри..

Бърз поглед

52070 Trousselier: Музикална кутия, Среднощен танц, синя

(0)
81.90 лв.

Музикална кутия, Среднощен танц, синяМузикална кутия за съхранение на бижута и аксесоари във формата на гардероб, която ще очарова всяко момиче. В нея има различни отделения за пръстени, колиета и гри..

Бърз поглед

50301 Trousselier: Музикална кутия, Коте с колело

(0)
43.90 лв.

Музикална кутия, Коте с колелоДетска музикална кутийка, която ще остане красив спомен на децата ви! Завъртете манивелата и фигурката ще се завърти под звуците на музика! В нея можете да съхраняваме лю..

Бърз поглед

50076 Trousselier: Музикална кутия, Детство мое

(0)
43.90 лв.

Музикална кутия, Детство моеДетска музикална кутийка, която ще остане красив спомен на децата ви! Завъртете манивелата и фигурката на белия кон ще се завърти под звуците на музика! В нея можете да съх..

Бърз поглед

50074 Trousselier: Музикална кутия, Спомени от детството

(0)
43.90 лв.

Музикална кутия, Спомени от детствотоДетска музикална кутийка, която ще остане красив спомен на децата ви! Завъртете манивелата и фигурката ще се завърти под звуците на музика! В нея можете да съхраня..

Бърз поглед

50042 Trousselier: Светеща музикална кутия, Океан

(0)
43.90 лв.

Светеща музикална кутия, ОкеанЗарадвайте своето дете с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже рибка, която ще ви покаже нощния си танц в ритъма на приспивната мелодия..

Бърз поглед

20595 Trousselier: Музикална кутия, Червената шапчица

(0)
43.90 лв.

Музикална кутия, Червената шапчицаДетска музикална кутийка, която ще остане красив спомен на децата ви! Завъртете манивелата и фигурката ще се завърти под звуците на музика! В нея можете да съхраняват..

Бърз поглед

20071 Trousselier: Музикална кутия, Детски спомени

(0)
43.90 лв.

Музикална кутия, Детски спомениДетска музикална кутийка, която ще остане красив спомен на децата ви! Завъртете манивелата и фигурката ще се завърти под звуците на музика! В нея можете да съхраняваме л..

Бърз поглед

20016 Trousselier: Музикална кутия, Ърнест и Селестин

(0)
43.90 лв.

Музикална кутия, Ърнест и СелестинКрасива музикалната кутия за съхранение на аксесоари и бижута с анимационните герои Ърнест и Селестин. Когато капачето се отвори, фигурките ще започнат да т..

Бърз поглед

13042 Trousselier: Музикална кутия, Малката русалка

(0)
57.90 лв.

Музикална кутия, Малката русалкаЗарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка с чекмеджета. Когато я отворите ще се покаже малка русалка, която ще започне да се върти в ритъма на музикат..

Бърз поглед

83230 Trousselier: Музикална касичка: Малкият принц

(0)
45.90 лв.

Музикална касичка: Малкият принцТази красива касичка с катинарче, ще съхрани всички съкровища на вашето дете. Направена е от здрави и безопасни материали. Отворете касичката, навийте ключето и фигурка..

Бърз поглед

60617 Trousselier: Музикална кутия: Феята на цветята

(0)
53.90 лв.

Музикална кутия: Феята на цветята Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на красивата фея на цветята, която ще започне да се върт..

Показани 1 от 20 | 63 (4 Страници)