Tigres

Мрежа:
Бърз поглед

1522 Tigers Kомплект за пясък с кофичка и аксесоари, Paw Patrol

(0)
9.90 лв.

Kомплект за пясък с кофичка и аксесоари, Paw PatrolКомплектът за игра в пясъка, включващ 5 елемента в класически цветове и изображението на героите от анимационния филм Paw Patrol.Комплектът включва: ..

Бърз поглед

1539 Tigers Kомплект за пясък с мелница и сито, Paw Patrol

(0)
14.90 лв.

Kомплект за пясък с мелница и сито, Paw PatrolКомплектът за игра в пясъка, включващ 5 елемента в класически цветове и изображението на героите от анимационния филм Paw Patrol.Комплектът включва: кофа,..

Бърз поглед

1577 Tigers Tigers Кофичка с лопатка и гребло за пясък, Paw Patrol

(0)
8.90 лв.

Кофичка с лопатка и гребло за пясък, Paw PatrolКомплектът за игра в пясъка, включващ 4 елемента в класически цветове и изображението на героите от анимационния филм Paw Patrol.Комплектът включва: кофа..

Бърз поглед

1584 Tigers Kомплект за пясък с кофичка и лейка, Paw Patrol

(0)
11.90 лв.

Kомплект за пясък с кофичка и лейка, Paw PatrolЯрките комплекти за пясък ще създадат страхотно настроение на децата за летните игри и ще им дадат възможност за изграждане на различни пясъчни структури..

Бърз поглед

1783 Tigers Конструктор пъзел с едри части, 25 елемента

(0)
24.90 лв.

Конструктор пъзел с едри частиДетски конструктор-пъзел съдържащ 25 елемента, с които децата могат да създадат интересни дизайни от ярки и красиви детайли.Играта с такъв конструктор развива моториката ..

Бърз поглед

2018 Tigers Образователна играчка, Умна костенурка

(0)
14.90 лв.

Образователна играчка, Умна костенуркаОбразователна детска играчка/пъзел "Умна костенурка", която ще научи вашето мъниче да брои, да разпознава форми и цветове.Играчката е полезна за развитието на тво..

Бърз поглед

2124 Tigers Детски камион, Багер

(0)
24.90 лв.

Детски камион, БагерСтрахотен цветен багер с подвижна кофа, който позволява събирането и товаренето на пясък или кубчета. Играчката е идеална както за игра в пясъчника, така и у дома.Тази играчка е из..

Бърз поглед

2179 Tigers Детски камион, Самосвал

(0)
32.90 лв.

Детски камион, СамосвалТози цветен и функционален детски камион самосвал е идеален подарък за всяко дете. Камионът е много здрав и с движещо се тяло, което прави играта особено реалистична и информати..

Бърз поглед

2186 Tigers Пожарна кола със стълба и помпа за вода

(0)
39.90 лв.

Пожарна кола със стълба и помпа за водаДетска пожарна кола от серията "Multi Truck" от Tigres ще зарадва детето ви със своята реалистичност и функционалност.Колата е със сгъваема стълба с обща дължина..

Бърз поглед

2223 Tigers Детски самосвал

(0)
39.90 лв.

Детски самосвалДетски камион самосвал от серията "Middle Truck" на Tigres е перфектната машина за малкия строителен работник. Движещите се елементи придават на тази ярка и атрактивна играчка особен ре..

Бърз поглед

2230 Tigers Бетоновоз с улей за изливане на бетон

(0)
48.90 лв.

Бетоновоз с улей за изливане на бетонТози цветен камион бетоновоз е много реалистична реплика на истинско строително превозно средство. Елементи като движещ се барабан ще направят играта особено интер..

Бърз поглед

2247 Tigers Боклукчийски камион с кофа

(0)
52.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаТози боклукчийски камион е атрактивна, реалистична и функционална играчка, която ще подари на детето много впечатления и часове вълнуваща игра.Камионът разполага с различни п..

Бърз поглед

2254 Tigers Пожарна кола със стълба

(0)
39.90 лв.

Пожарна кола със стълбаДетска пожарна кола от серията "Middle Truck", която ще даде на детето море от незабравими впечатления. В крайна сметка това е много реалистично копие на истинска пожарна кола.Р..

Бърз поглед

2261 Tigers Кран с подвижна кука

(0)
49.90 лв.

Кран с подвижна кукаДетски строителен камион - кран, който е интересна, качествена и безопасна играчка за деца. Той не само забавлява детето, но и развива неговото въображение, интелигентност, координ..

Бърз поглед

2278 Tigers Детско бъги с ремарке и лодка

(0)
13.90 лв.

Детско бъги с ремарке и лодкаДетска играчка автобъги с ремарке е ярък, красив и полезен подарък за всяко дете. Такива играчки развиват координацията на движенията, фините двигателни умения, логическот..

Бърз поглед

2308 Tigers Трактор с гребло

(0)
10.90 лв.

Трактор с греблоДетски трактор с движещо се тяло, който ще се хареса на всяко момченце. Играта с него е не само приятна, но и полезна. Такива движещи се превозни средства развиват координацията на дви..

Бърз поглед

2704 Tigers Комплект със строителни колички, 3 броя

(0)
16.90 лв.

Комплект със строителни колички, 3 брояКомплект от 3 колички - цистерна, самосвал и кран, които ще послужат на вашето дете на строителната площадка. Играта с този комплект ще бъде невероятно забавна и..

Бърз поглед

2803 Tigers Трактор с ремарке и животни, Ранчо

(0)
16.90 лв.

Трактор с ремарке и животни, РанчоТематичен комплект, който включва 2 модела детски коли - трактор, ремарке и 6 фигурки на животни: крава, кон, овца, петел и две кокошки. Ранчо "Kid cars" е идеална иг..

Бърз поглед

3510 Tigers Къща сортер с формички

(0)
19.90 лв.

Къща сортер с формичкиОбразователна детска играчка къща/сортер с цветни формички, с които децата ще се научат да разпознават различните елементи и ще ги сортират, опитвайки се да намерят правилното им..

Бърз поглед

3541 Tigers Пирамида с цветни елементи

(0)
10.90 лв.

Пирамида с цветни елементиОбразователната играчка "Цветна пирамида" е предназначена за деца от 12 месеца.Според заключението на психолозите тази играчка е най-добрата за малки деца, тъй като насърчава..

Показани 1 от 20 | 60 (3 Страници)