Melissa & Doug Кукли за театър

Melissa & Doug Кукли за театър

Мрежа:
Бърз поглед

40357 Melissa & Doug Кукла за театър Балерина

(0)
49.90 лв.

Кукла за театър БалеринаИзползвайте едната си ръка, за да манипулирате устата и изображението на лицето на куклата, а с другата ръка можете да ръководите движенията и с помощта на дървената пръчка, ко..

Бърз поглед

40351 Melissa & Doug Кукла за театър Полицай

(0)
49.90 лв.

Кукла за театър ПолицайТози усмихнат полицай ще ви помогне за реда в града ви и ще вкара всички престъпници в затвора. Използвайте едната си ръка, за да манипулирате устата и изображението на лицето н..

Бърз поглед

40352 Melissa & Doug Кукла за театър Пожарникар

(0)
49.90 лв.

Кукла за театър ПожарникарТози верен на дълга си пожарникар е винаги готов с предпазната си шапка и отразяващо палто да спаси всеки от огнените пламъци. Използвайте едната си ръка, за да манипулирате ..

Бърз поглед

40353 Melissa & Doug Кукла за театър Готвач

(0)
57.90 лв.

Кукла за театър ГотвачИзползвайте едната си ръка, за да манипулирате устата и изображението на лицето на куклата, а с другата ръка можете да ръководите движенията и с помощта на дървената пръчка, коят..

Бърз поглед

40360 Melissa & Doug Кукла за театър Дракон

(0)
46.90 лв.

Кукла за театър: ДраконОт върха на крилата му до върха на раздвоения език, този очарователен дракон, ще ви вдъхнови за игра! С една ръка можете да движите устата и лицевите изражения, а с другата да у..

Бърз поглед

19118 Melissa & Doug Кукли ръкавици за куклен театър Сафари, 6 броя

(0)
76.90 лв.

Кукли ръкавици за куклен театър: Сафари, 6 брояКомплект от 6 кукли за театър с различни животни: слон, тигър, папагал, жираф, маймунка и зебра. Тези кукли за ръце ще вдъхновят децата към безброй творч..

Бърз поглед

19084 Melissa & Doug Комплект кукли за театър с животни

(0)
57.90 лв.

Комплект кукли за театър с животниКомплект от 4 кукли за театър с различни животни: заек, папагал, куче и коте. Тези кукли за ръце ще вдъхновят децата към безброй творчески истории и невероятни измисл..

Бърз поглед

19081 Melissa & Doug Кукли за театър ZOO Животни

(0)
57.90 лв.

Кукли за театър ZOO ЖивотниКомплект от 4 кукли за театър с различни животни от зоологическата градина. Тези кукли за ръце ще вдъхновят децата към безброй творчески истории и невероятни измислени от тя..

Бърз поглед

19080 Melissa & Doug Кукли за театър Животни

(0)
57.90 лв.

Кукли за театър ЖивотниКомплект от 4 кукли за театър с различни животни. Тези кукли за ръце ще вдъхновят децата към безброй творчески истории и невероятни измислени от тях приключения. Куклите са удоб..

Бърз поглед

19082 Melissa & Doug Комплект кукли за театър

(0)
50.90 лв.

Комплект кукли за театърКомплект от 4 кукли за театър с царски герои - принц, принцеса, рицар и змей. Тези кукли за ръце ще вдъхновят децата към безброй творчески истории и невероятни измислени от тях..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)