Облечени животни

Следвайки стъпките на класическата колекция с животни на The Puppet Company, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивите материи и 8-те страхотни дизайна позволяват на децата от всички възрасти да се насладят на предимствата на една наистина страхотна кукла. Всяко животно е красиво облечено, което означава, че тази гама наистина може да бъде „колекционерската стойност” на бъдещето! Средна височина на куклите за театър е 46 см

Мрежа:
Бърз поглед

9908 Кукла за театър, серия Облечени животни: Мъдрият бухал

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Мъдрият бухалСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Крас..

Бърз поглед

9907 Кукла за театър, серия Облечени животни: г-жа Заек

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: г-жа ЗаекСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивит..

Бърз поглед

9906 Кукла за театър, серия Облечени животни: г-н Заек

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: г-н ЗаекСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивите..

Бърз поглед

9905 Кукла за театър, серия Облечени животни: Мишка с розова рокля

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Мишка с розова рокляСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представлени..

Бърз поглед

9904 Кукла за театър, серия Облечени животни: Добрият таралеж

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Добрият таралежСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Кр..

Бърз поглед

9901 Кукла за театър, серия Облечени животни: Язовец

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: ЯзовецСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивите д..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)