Птици


Мрежа:
Бърз поглед

3117 Кукла за театър, Голям папагал

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, Голям папагалТози очарователен папагал с лилава глава е с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастни..

Бърз поглед

3105 Плюшена птица, Синьо-жълто Макао

(0)
65.90 лв.

Плюшена птица, Синьо-жълто МакаоТова макао е птица с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастните ще са очаровани и о..

Бърз поглед

6302 Кукла/ръкавица за театър: Екзотична птица

(0)
41.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: Екзотична птицаТази птица е с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления.Децата и възрастните ще са очаровани и..

Бърз поглед

3114 Плюшена птица: Папуняк

(0)
65.90 лв.

Плюшена птица: ПапунякТази птица е с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани от маг..

Бърз поглед

3113 Плюшена птица: Розово какаду

(0)
65.90 лв.

Плюшена птица за куклен театър: Розово какадуРозовото какаду е птица с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастните щ..

Бърз поглед

3103 Плюшена птица: Цветен Тоукан

(0)
65.90 лв.

Плюшена птица: Цветен ТоуканЦветният Тоукан е птица с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастните ще са очаровани и ..

Бърз поглед

3112 Птица за куклен театър

(0)
65.90 лв.

Птица за куклен театър Тази красива птица с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани от маг..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)