Кукли ръкавици


Мрежа:
Бърз поглед
Ново

8406 Кукла/ръкавица за театър, Клоун

(0)
69.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, КлоунКлоунът е изработен от мека и приятна материя, ушита с внимание към всеки детайл.Куклата ще помогне на децата да използват въображението си, да пресъздадат свои вълнуващ..

Бърз поглед
Ново

4203 Кукла/ръкавица за театър, Гарван

(0)
49.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, ГарванСладкият гарван е изработен от мека и приятна материя, ушита с внимание към всеки детайл, а когато играта започне, децата ще се радват и на звука който гарвана издава.Р..

Бърз поглед
Ново

3831 Кукла/ръкавица за театър, Снежен човек

(0)
21.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, Снежен човекСладкият снежен човек е изработена от мека и приятна материя ушита с внимание към всеки детайл. Ролевите игри и постановките са начин да прекарате времето си..

Бърз поглед
Ново

3830 Кукла/ръкавица за театър, Дядо Коледа

(0)
21.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, Дядо КоледаПлюшеният Дядо Коледа е изработена от мека и приятна материя ушита с внимание към всеки детайл. Ролевите игри и постановките са начин да прекарате времет..

Бърз поглед
Ново

3829 Кукла/ръкавица за театър, Елена Рудолф

(0)
21.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, Елена РудолфПлюшеният елен Рудолф е изработена от мека и приятна материя ушита с внимание към всеки детайл. Размерът му означава, че детето може да вземе куклата със себе си ..

Бърз поглед
Ново

3826 Кукла/ръкавица за театър, Баба Коледа

(0)
21.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, Баба КоледаНаправете си един страхотен коледен театър!Плюшената Баба Коледа е изработена от мека и приятна материя ушита с внимание към всеки детайл. Размерът и означава..

Бърз поглед
Ново

3824 Кукла/ръкавица за театър, Елф

(0)
21.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър, ЕлфПлюшеният Елф е изработен от мека и приятна материя ушита с внимание към всеки детайл. Размерът му означава, че детето може да вземе куклата със себе си навсякъде, което е..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

8036 Кукла ръкавица за театър, Мишле

(0)
33.90 лв.

Кукла ръкавица за театър, МишлеТова сладко сиво мишле е от колекцията кукли - ръкавици, които са проектирани за да запазят семейството спокойно докато пътуват. Куклата е идеална за малките туристи, мн..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6013 Кукла ръкавица за куклен театър, Лисица

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър, ЛисицаТази кукла за театър лисица е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки,..

Бърз поглед

6002 Кукла ръкавица за куклен театър: Мече

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: МечеТази кукла за театър мече е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки, раз..

Бърз поглед

6049 Кукла/ръкавица за театър: Еднорог

(0)
42.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: ЕднорогПлюшен еднорог от серията "Кукли ръкавици за сцена". Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я използва и да се присъедини към веселбата. ..

Бърз поглед

4635 Кукла ръкавица за театър: Ленивец

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за театър: ЛенивецТози ленивец е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен на допир плюш, от к..

Бърз поглед

6058 Кукла/ръкавица за театър: Лос

(0)
42.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: ЛосПлюшен лос от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли ръкавици за сцена". Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я използва и да ..

Бърз поглед

6050 Кукла/ръкавица за театър: Леопард

(0)
42.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: ЛеопардПлюшен леопард от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли ръкавици за сцена". Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я използ..

Бърз поглед

6037 Кукла/ръкавица за театър: Пингвин

(0)
42.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: ПингвинТози сладък пингвин е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли ръкавици за сцена". Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я..

Бърз поглед

6034 Кукла/ръкавица за театър: Пате

(0)
42.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: ПатеТова бяло патенце е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли ръкавици за сцена". Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я изпо..

Бърз поглед

6021 Кукла/ръкавица за театър: Кон

(0)
42.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: КонТози кон е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли ръкавици за сцена". Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я използва и да ..

Бърз поглед

6032 Кукла ръкавица за куклен театър: Вълк

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ВълкТази кукла за театър е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки, различни..

Бърз поглед

6024 Кукла ръкавица за куклен театър: Панда

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ПандаТази кукла за театър е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки, различн..

Бърз поглед

4638 Кукла ръкавица за куклен театър: Еднорог

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ЕднорогМек еднорог от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен на допир плюш, ..

Бърз поглед

4637 Кукла ръкавица за куклен театър: Трицератопс

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ТрицератопсТози сладък динозавър Трицератопс е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път...

Бърз поглед

4634 Кукла ръкавица за куклен театър: Червен дракон

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: Червен драконТова меко червено драконче е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и ..

Бърз поглед

4633 Кукла ръкавица за куклен театър: Зелен дракон

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: Зелен драконТова меко зелено драконче е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и пр..

Бърз поглед

6027 Кукла ръкавица за куклен театър: Змия

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ЗмияТази кукла за театър е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки, различни..

Бърз поглед

6011 Кукла ръкавица за куклен театър: Магаре

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: МагареТази кукла за театър е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки, различ..

Бърз поглед

6005 Кукла ръкавица за куклен театър: Черна овца

(0)
42.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: Черна овцаТази кукла за театър овца е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказк..

Бърз поглед

4629 Кукла ръкавица за куклен театър: Тигър

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ТигърТази мека ръкавичка Тигър е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен н..

Бърз поглед

4628 Кукла ръкавица за куклен театър: Катерица

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: КатерицаТази мека ръкавичка Катерица е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и при..

Бърз поглед

4627 Кукла ръкавица за куклен театър: Овца

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ОвцаТази мека ръкавичка Овца е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен на ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4626 Кукла ръкавица за куклен театър: Заек

(0)
24.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ЗаекТази мека ръкавичка Заек е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен на ..

Показани 1 от 30 | 73 (3 Страници)