Ginger Home

Детските мебели и играчки на Ginger Home са едновременно забавни и функционални. Проектирани са специално с подходящ размер за деца и модерен дизайн, за да се впишат идеално във всеки дом.

Детските мебели са изработени от естествена дървесина и MDF с покритие на водна основа, което ги прави здрави и безопасни едновременно. Всички техни елементи са умело проектирани с функции като заоблени ъгли, изгладени ръбове, разширени стабилни крака, предпазни панти за защита от падане и прищипване. Издръжливото цветно покритие предпазва артикулите от надраскване и поддържа добрия им вид през годините.

Мрежа:
Бърз поглед

76040 Ginger Home Детско дървено легло, Състезателна кола

(0)
329.90 лв.

Детско дървено легло, Състезателна колаЗарадвайте вашето дете с това красиво дървено легло във формата на състезателна кола, което идеално ще се впише в детската му стая. Леглото е подходящо за деца н..

Бърз поглед

76021 Ginger Home Детско дървено легло, Пожарна кола

(0)
319.90 лв.

Детско дървено легло, Пожарна колаЗарадвайте вашето дете с това красиво дървено легло във формата на пожарна кола, което идеално ще се впише в детската му стая. Леглото е подходящо за деца над 3 годин..

Очаква се доставка
Бърз поглед

6644-W Ginger Home Комплект детска маса с 2 столчета, Бели

(0)
189.90 лв.

Комплект детска маса с 2 столчета, БелиКомплект от висококачествена детска маса с 2 столчета, изработена от дърво с безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване. Чудесно допълнение към вс..

Бърз поглед

6644 Ginger Home Комплект детска маса с 2 столчета, Сиви

(0)
189.90 лв.

Комплект детска маса с 2 столчета, СивиКомплект от висококачествена детска маса с 2 столчета, изработена от дърво с безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване. Чудесно допълнение към вс..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6615 Ginger Home Детска дървена пейка/бюро, 2 в 1

(0)
149.90 лв.

Детска дървена пейка/бюро, 2 в 1Страхотна детска дървена пейка, трансформираща се в бюро, разполагаща и с 2 кутии за съхраняване на играчки. Комплектът е чудесно допълнение за всяка детска стая и цвет..

Бърз поглед

6125 Ginger Home Дървена етажерка/библиотека за детска стая

(0)
139.90 лв.

Дървена етажерка/библиотека за детска стаяКрасива дървена етажерка, която ще послужи като органайзер/библиотека за съхраняване на книжките на вашите деца. Тя е чудесно допълнение за всяка детска стая...

Бърз поглед

3090-1 Ginger Home Дървена етажерка за детска стая, Бяла

(0)
129.90 лв.

Дървена етажерка за детска стая, БялаКрасива дървена етажерка, разполагаща с 9 подвижни текстилни кутии с различни размери, която ще ви послужи като органайзер за съхраняване на играчки, книжки и прин..

Бърз поглед

3183 Ginger Home Дървен етажерка с 9 кутии за играчки и книжки

(0)
119.90 лв.

Дървен етажерка с 9 кутии за играчки и книжкиПрактична дървена етажерка, включваща 9 пластмасови кутии за съхранение на книги, играчки и принадлежности за рисуване. Тя е чудесно допълнение за всяка де..

Бърз поглед

3181 Ginger Home Детска етажерка за книги и играчки, Русалка

(0)
89.90 лв.

Детска етажерка за книги и играчки, РусалкаКрасива дървена етажерка със здрав и многоцветен дизайн, която ще послужи като органайзер за съхраняване на книжките на вашите деца. Тя е чудесно допълнение ..

Бърз поглед

3180 Ginger Home Дървена етажерка с 9 текстилни кутии, Русалка

(0)
129.90 лв.

Дървена етажерка с 9 текстилни кутии, РусалкаКрасива дървена етажерка, разполагаща с 9 подвижни текстилни кутии с различни размери, която ще ви послужи като органайзер за съхраняване на играчки, книжк..

Бърз поглед

1318 Ginger Home Детски сервиз за кафе и чай

(0)
42.90 лв.

Детски сервиз за кафе и чайДетски сервиз табла чашки и вкусни сладки, с които децата ви с усмивка ще поднесат на своите кукли и приятели топло ароматно кафе или чай.Красивите цветове на комплекта и вн..

Бърз поглед

1134 Ginger Home Детска дървена кафемашина за Espresso с чашка

(0)
45.90 лв.

Детска дървена кафемашина за Espresso с чашкаТази дървена кафемашина ще позволи на децата ви да ви направят и поднесат вкусно Espresso в чашка.За децата е истинско удоволствие да имитират своите ..

Бърз поглед

1493 Ginger Home Детска дървена кухня със звук и светлина, Бяло-сива

(0)
279.90 лв.

Детска дървена кухня със звук и светлина, Бяло-сиваПозволете на децата си да се развихрят в кухнята и да приготвят различни вкусотии за своите кукли и приятели.Комплектът е оборудван с всички необходи..

Бърз поглед

1044 Ginger Home Детска дървена кухня за игра, Розова

(0)
179.90 лв.

Детска дървена кухня за игра, РозоваПозволете на децата си да се развихрят в кухнята и да приготвят различни вкусотии за своите кукли и приятели.Забавното приготвяне на ястия, създадени от Вашето дете..

Бърз поглед

1040 Ginger Home Детска дървена кухня за игра, Бяла

(0)
179.90 лв.

Детска дървена кухня за игра, БялаПозволете на децата си да се развихрят в кухнята и да приготвят различни вкусотии за своите кукли и приятели.Забавното приготвяне на ястия, създадени от Вашето дете, ..

Бърз поглед

2103 Ginger Home Дървена двустранна дъска със статив, 3 в 1

(0)
99.90 лв.

Дървена двустранна дъска със статив, 3 в 1Детска двустранна дъска със статив, с която децата ще се упражняват да пишат и смятат, да учат и да рисуват. Черната страна на дъската е подходяща за писане с..

Бърз поглед

4540 Ginger Home Комплект детска маса с 2 столчета

(0)
179.90 лв.

Комплект детска маса с 2 столчетаКомплект от висококачествена детска маса с 2 столчета, изработена от дърво с безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване. Чудесно допълнение към всяка де..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5806 Ginger Home Дървена двустранна дъска за рисуване и писане, розова

(0)
129.90 лв.

Дървена двустранна дъска за рисуване и писанеДетска дървена двустранна дъска, с която децата ще се упражняват да пишат и смятат, да учат и да рисуват. Стативът предлага удобна позиция на детето и е пр..

Бърз поглед

5810 Ginger Home Детска дървена етажерка за играчки и книги, Къща

(0)
129.90 лв.

Детска дървена етажерка за играчки и книги, КъщаДобавете стил и удобство в детската стая на децата си с тази дървена етажерка под формата на къща, в която прилежно могат да се подреждат и съхраняват д..

Бърз поглед

3868 Ginger Home Детска маса с 2 столчета, Animals

(0)
139.90 лв.

Детска маса с 2 столчета, AnimalsДетска дървена маса с 2 столчета, която идеално ще пасне в стаята на децата ви. Комплектът е с първокласно, безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване и..

Показани 1 от 20 | 53 (3 Страници)