Nebulous Stars

Мрежа:
Бърз поглед

11011 Nebulous Stars: Творчески комплект с блестящ пясък и фолио

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект с блестящ пясък и фолиоТози комплект ще позволи на малката ви принцеса, сама да създаде красиви шедьоври с помощта на блестящ пясък и фолио. За целта, просто трябва да отлепите пред..

Бърз поглед

11014 Nebulous Stars: Творчески комплект със скреч и шаблони

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект със скреч карти и шаблони, ИзадораОткрийте звездната цветна галактика заедно с феята Изадора. Точно тава се крие в този творчески комплект - необикновени шаблони и скреч карти за лю..

Бърз поглед

11015 Nebulous Stars: Творчески комплект: Капан за сънища

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект: Капан за сънища, ПетулияВсеки има нужда от спокоен сън! С този забавен творчески комплект, децата сами ще могат да се погрижат за това, като си направят свой собствен капан за съни..

Бърз поглед

11017 Nebulous Stars Комплект: изработка на стъклени украшения

(0)
23.90 лв.

Комплект за изработка на стъклени украшения, ХазелияС този занимателен комплект, децата ще могат сами да си изработят 3 красиви стъклени украшения, които могат да поставят в детската си стая. Ком..

Бърз поглед

11020 Nebulous Stars: Творчески комплект, Оригами, Фенери

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект, Оригами, ФенериПозволете на малките си съкровища да създадат собствени изящни оригами фенери с помощта на този прекрасен творчески комплект от Nebulous Stars.Комплектът включва вси..

Бърз поглед

11021 Nebulous Stars: Творчески комплект, Бижута с камъни

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект, Бижута с камъниС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще може сама да си направи 5 изящни колиета и гривни от цветни блестящи кристални скъпоценни камъни. За целта прос..

Бърз поглед

11022 Nebulous Stars: Комплект с аксесоари за коса

(0)
23.90 лв.

Комплект с аксесоари за косаС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще има възможност сама да си направи различни аксесоари за коса, с които да си прави хубави прически.Комплектът съдържа:*..

Бърз поглед

11025 Nebulous Stars: Kнижка за рисуване с фолио, Изадора

(0)
23.90 лв.

Kнижка за рисуване с фолио, ИзадораС тази книжка децата ще могат да оцветяват рисунките с помощта на цветно фолио. Те трябва да отлепят предпазната лепенка от рисунката и след това да поставят фолиото..

Бърз поглед

11026 Nebulous Stars: Kнижка за оцветяване с кадифе, Орелия

(0)
23.90 лв.

Kнижка за оцветяване с кадифе, ОрелияДетска книжка с 12 кадифени картини върху дебели и перфорирани страници за оцветяване. Оцветете участъците между кадифето, за да създадете красиви картини.В компле..

Бърз поглед

11101 Nebulous Stars: Книжка за рисуване със стикери шаблони

(0)
33.90 лв.

Книжка за рисуване със стикери и шаблони, НебулияДетска книжка за рисуване, придружена със множество стикери и шаблони, които ще ви отведат в чудния свят на феята Небулия. Оставете малкото си момиченц..

Бърз поглед

11103 Nebulous Stars: Книжка за рисуване със стикери шаблони

(0)
33.90 лв.

Книжка за рисуване със стикери и шаблони, ПетулияДетска книжка за рисуване, придружена със множество стикери и шаблони, които ще ви отведат в чудния свят на феята Петулия. Оставете малкото си момиченц..

Бърз поглед

11104 Nebulous Stars: Таен дневник с катинарче, Изадора

(0)
39.90 лв.

Таен дневник с катинарче, ИзадораКакто всички звездни момичета на Nebulous Stars, така и вашето момиче ще може да записва и съхранява своите съкровени тайни и да ги споделя чрез тайния си дневник..

Бърз поглед

11105 Nebulous Stars: Магически картини с акварелни бои

(0)
33.90 лв.

Комплект: Магически картини с акварелни бои, МаринияТози комплект ще развихри въображението на вашето момиченце и с помощта на вълшебните платна за оцветяване и акварелните бои, тя ще създаде най..

Бърз поглед

11107 Nebulous Stars: Направи си сам: Медальони с желания

(0)
33.90 лв.

Направи си сам: Медальони с желания, НебулияДетски комплект, с който вашата малка госпожичка ще може сама да си изработи красиви медальони с желания. Красивите висулки, които ще съхранят най-съкровени..

Бърз поглед

11111 Nebulous Stars: Книжка за оцветяване с неонови флумастери

(0)
31.90 лв.

Книжка за оцветяване с неонови флумастериДетска книжка съдържаща 60 черни страници с различни тематични изображения на звездната принцеса Корания и 8 неонови гел флумастери, с които оцветяването ще е ..

Бърз поглед

11114 Nebulous Stars: Направи си сам - Модерни бижута и аксесоари

(0)
33.90 лв.

Направи си сам: Модерни бижута и аксесоари, ХазелияС този комплект, вашето момиченце ще може сама да си направи красиви нестандартни бижута и аксесоари. Комплектът съдържа: * дълга цветна прежда;..

Бърз поглед

11115 Nebulous Stars: Таен дневник с ключ: Мариния

(0)
39.90 лв.

Таен дневник с ключ: МаринияТози таен дневник ще съхрани най-съкровените тайни и желания на вашето дете. Комплектът съдържа: * дневник, съдържащ 150 страници за писане и 50 страници със стик..

Бърз поглед

11117 Nebulous Stars: Направи си сам - Гривни за приятели

(0)
33.90 лв.

Направи си сам - Гривни за приятелиС този комплект, вашето момиченце ще може сама да направи 3 красиви гривни с талисмани, както за себе си, така и за най-добрата си приятелка. Те ще им останат спомен..

Бърз поглед

11118 Nebulous Stars: Направи си сам: Дзен градина от камъни

(0)
33.90 лв.

Направи си сам: Дзен градина от камъниНаправете си сами японска Дзен градина, която е характерна със своите камъни, вода и дървета. За целта използвайте материалите, които са включени в комплекта, кат..

Бърз поглед

11119 Nebulous Stars: Магически картини с акварелни бои

(0)
33.90 лв.

Магически картини с акварелни боиДетски творчески комплект, с които децата ще могат да си оцветят 5 магически картини, с които да украсят своята стая. Боите включени в комплекта се нанасят само върху ..

Показани 1 от 20 | 94 (5 Страници)