Domus Kits

DOMUS KITS, S. L. е испанска фирма с над 20 годишен опит в дизайна и производство на архитектурни хоби модели, които я нареждат сред водещите световни компании и безспорен лидер на пазара в нишата на архитектурното моделиране. Първоначално фирмата е развивала АРТ серия, която в момента предлага над 20 макета на романското изкуство. В последствие е разработена и серията Рустика, която развива и популяризира тази иновативна техника. 

В момента DOMUS KITS, S.L. се гордее и предлага на пазара повече от 11 серии, които покриват широк кръг от интереси и възрастови групи, като пресъздават в умален мащаб макети на световната архитектура с висока културна и историческа стойност. Гамата от продукти е разширена и модернизирана с провинциални макети, детски макети и средновековни серии. 

В производството на своите модели DOMUS KITS, S.L. залага на актуалните тенденции за използване на естествени материали, следвайки световните стандарти за качество и безопасност. 

Мрежа:
Бърз поглед

40958 Domus Kits: Макет с мини тухли, Архитектурна къща, Vielha

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли, Архитектурна къща, VielhaС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива народна архитектурна къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тух..

Бърз поглед

40954 Domus Kits: Макет с мини тухли, Архитектурна къща Триана

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Архитектурна къща ТрианаС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива архитектурна къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керем..

Бърз поглед

40953 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Сантиляна

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща СантилянаС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива архитектурна къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дърве..

Бърз поглед

40960 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Albufera

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща AlbuferaС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща, тип рибарска колиба.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди..

Бърз поглед

40959 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Sitges

(0)
169.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща SitgesС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дървени основи, хорос..

Бърз поглед

40955 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Freiburg

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща FreiburgС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дървени основи, хор..

Бърз поглед

40300 Domus Kits: Макет с мини тухли, Провинциален град

(0)
397.90 лв.

Макет с мини тухли, Провинциален градС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък няколко къщи, фар и градинка със зеленина.Комплектите Domus се предлагат в комплект с тухли, к..

Бърз поглед

40951 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща Emporda

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Къща EmpordaМакет на красива богаташка къща намираща се в района на Емпорда - природен и исторически регион в испанската автономна територия на Каталония.  И с този макет ще и..

Бърз поглед

40906 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средновековен замък I

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Средновековен замък IМакет на средновековен замък, репродукция на истински. Архитектурният макет следва най-съвременните строителни тенденции и включва съвременни строителни матери..

Бърз поглед

40901 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средновековен замък

(0)
87.90 лв.

Макет с мини тухли: Средновековен замъкМакет на средновековен замък, репродукция на истински. Архитектурният макет следва най-съвременните строителни тенденции и включва съвременни строителни материал..

Бърз поглед

40604 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща, Релинарс

(0)
87.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къща, ИспанияМакет на модерна къща в района на Барселона в Испания, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се прави..

Бърз поглед

40601 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща

(0)
69.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къщаМакет на средиземноморска къща, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се прави от картон, върху който след тов..

Бърз поглед

40304 Domus Kits: Макет с мини тухли: Английски бар

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли: Английски барМакет на старинен ресторант, част от веригата The Bricklayers Arms. С помощта на глинените тухли, плоските керамични керемиди, дървените основи, хоросан на прах и зеле..

Бърз поглед

40802 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква Sta. Maria d´Egara

(0)
119.90 лв.

Макет с мини тухли, Църква Sta. Maria d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Sta. Maria d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво..

Бърз поглед

40801 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква St. Pere d´Egara

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли, Църква St. Pere d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Pere d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, ке..

Бърз поглед

40600 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна фамилна къща

(0)
69.90 лв.

Модерна фамилна къщаНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте съвременна фамилна къща в средиземноморски стил.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, кер..

Бърз поглед

40552 Domus Kits: Будистка пагода Wat Sa Si, Тайланд

(0)
105.90 лв.

Будистка пагода Wat Sa Si: ТайландНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте малък храм, намиращ се в северен тайланд.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дър..

Бърз поглед

40504 Domus Kits: Римски параклис St. Quirc de Durro

(0)
74.90 лв.

Римски параклис St. Quirc de DurroНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Quirc de Durroнамираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени матери..

Бърз поглед

40503 Domus Kits: Църквата Stа. Maria de Taull: Испания

(0)
119.90 лв.

Църквата Stа. Maria de Taull: ИспанияНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Stа. Maria de Taull намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени м..

Бърз поглед

40450 Domus Kits: Провинциална къща: Средиземноморски стил

(0)
125.90 лв.

Провинциална къща: Средиземноморски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте красива провинциална къща в средиземноморски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени мат..

Бърз поглед

40308 Domus Kits: Каменна къща с дървени порти

(0)
95.90 лв.

Каменна къща с дървени портиНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща с дървени порти и парапет!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дъ..

Бърз поглед

40307 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща с плет

(0)
84.90 лв.

Къща с плетНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща с плет в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика и рас..

Бърз поглед

40306 Domus Kits: Каменна къща с веранда

(0)
74.90 лв.

Каменна къща с верандаНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика и..

Бърз поглед

40305 Domus Kits: Каменна къща: Английски стил

(0)
74.90 лв.

Каменна къща: Английски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, кера..

Бърз поглед

40303 Domus Kits: Макет с мини тухли: Английски бар

(0)
109.90 лв.

Макет с мини тухли: Английски барКрасив макет на английски бар в провинциален стил. Rovers Return inn е бар от английския сериал Coronation street. Моделът се изгражда с помощта на естествени мат..

Бърз поглед

40302 Domus Kits: Макет с мини тухли: Каменна къща

(0)
84.90 лв.

Макет с мини тухли: Каменна къщаНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красива каменна къща в английски стил.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика..

Бърз поглед

40301 Domus Kits: Макет с мини тухли, Фар

(0)
79.90 лв.

Макет с мини тухли: ФарНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красив пейзаж с фар с помощта на мини тухлички.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика..

Бърз поглед

40214 Domus Kits: Диорама с мини тухли, Манастир с църква

(0)
119.90 лв.

Диорама с мини тухли: Манастир с църкваНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама на реално съществуваща местност с манасир и църква в романски стил.Моделът се изгражд..

Бърз поглед

40213 Domus Kits: Диорама с мини тухли: Къща с фар

(0)
72.90 лв.

Диорама с мини тухли: Къща с фарНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама на реално съществуваща местност с къща и фар в средиземноморски стил.Моделът се изгражда с п..

Бърз поглед

40212 Domus Kits: Макет с мини тухли: Диорама с вятърни мелници

(0)
111.90 лв.

Диорама с вятърни мелнициНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама на съществуваща местност на три вятърни мелници и къщи в испански стил. Моделът се изгражда с ..

Показани 1 от 30 | 53 (2 Страници)