Sluban

Sluban стартира производството си през 2004 г. и сега се предлага в целия свят. Играчките за деца трябва да се произвеждат при строги стандарти за безопасност. Sluban е изработен от висококачествени материали и всички продукти са сертифицирани по CE, ROHS и ISO 9001: 2008.

Конструкторите Sluban са съвместими с други добре познати марки. С най-различни теми като Армия, Полиция, Специални части и Град за момчетата и Момичешки мечти и Мини обзавеждане за момичетата Sluban предлага много забавление за малки и големи!

Уникалното човече на Sluban върти и накланя главата и китките си на 15°, а тялото му се върти на 360°.

Мрежа:
Бърз поглед

B0790 Sluban: Конструктор, Боен танк, 2 в 1

(0)
69.90 лв.

Конструктор, Боен танк, 2 в 1С този огромен боен танк, враговете ви ще бъдат победени! Поставете войниците и стреляйте!Изживейте страхотно забавление със сглобяването на бойния танк. Комплектът съдърж..

Бърз поглед

B0807 Sluban: Конструктор, Пожарникарски вертолет

(0)
29.90 лв.

Конструктор, Пожарникарски вертолетПожарът ще бъде потушен за секунди с този специален хеликоптер!Изживейте страхотно забавление със сглобяването на пожарникарският вертолет. Комплектът съдържа още: к..

Бърз поглед

B0808 Sluban: Конструктор, Летищна пожарна кола

(0)
39.90 лв.

Конструктор, Летищна пожарна колаПожар!!! Няма място за паника. На помощ идва пожарникарският камион.Изживейте страхотно забавление със сглобяването на пожарната. Комплектът съдържа още: количка и 3 б..

Бърз поглед

B0797 Sluban: Конструктор, Линейка

(0)
23.90 лв.

Конструктор, ЛинейкаИмате нужда от спешна медицинска помощ? Линейката пристига за секунди. Комплектът съдържа: линейка и 1 бр. фигуркаРазмери на линейката в сглобено състояние: 13.4 см. 100% съвместим..

Бърз поглед

B0798 Sluban: Конструктор, Хеликоптер

(0)
23.90 лв.

Конструктор, ХеликоптерИмате нужда от спешна медицинска помощ? Спасителният хеликоптер пристига!Комплектът съдържа: вертолет и 2 бр. фигурки. 100% съвместими части с най-известните марки конструктори...

Бърз поглед

B0799 Sluban: Конструктор, Болница

(0)
49.90 лв.

Конструктор, БолницаДобре дошли в новооткритата клиника на три етажа.Комплектът съдържа още: 5бр. фигурки. Размери на болницата в сглобено състояние: 25 см100% съвместими части с най-известните марки ..

Бърз поглед

B0821 Sluban: Конструктор, Сладък дом

(0)
29.90 лв.

Конструктор, Сладък домЧудесна къщичка на два етажа с домашен любимец и кола.Сглобете невероятната къща и се забавлявайте като пресъздавате истории. Комплектът съдържа и 3 бр. фигурки. Размери на сгло..

Бърз поглед

B0822 Sluban: Конструктор, Нов дом

(0)
49.90 лв.

Конструктор, Нов домДобре дошли в нашия нов дом!Сглобете невероятната къща и се забавлявайте като пресъздавате истории. Комплектът съдържа и 4 бр. фигурки Размери на сглобената къща: 26 см100% съвмест..

Бърз поглед

B0865 Sluban: Конструктор, Студио на колела

(0)
23.90 лв.

Конструктор, Студио на колелаЗаповядайте във нашето подвижно арт ателие. Сглобете невероятното студио и се забавлявайте като пресъздавате истории.Комплектът съдържа и 2 бр. фигурки. Размери на сглобен..

Бърз поглед

B0866 Sluban: Конструктор, Кафене

(0)
29.90 лв.

Sluban: Конструктор, КафенеМечтаното сутрешно кафе, направено в приятна обстановка, носи бодрост и енергия през целия ден!Сглобете уютното кафене и се забавлявайте като пресъздавате истории. Комплектъ..

Бърз поглед

B0867 Sluban: Конструктор Яхта

(0)
39.90 лв.

Sluban: Конструктор ЯхтаКой не би мечтал да отиде на яхтено пътешествие в открити води?Сглобете яхтата и се забавлявайте като пресъздавате истории.Комплектът съдържа 3 бр. фигурки, делфин, пояс.Размер..

Бърз поглед

B0868 Sluban: Конструктор, Увеселителен парк с водна пързалка

(0)
49.90 лв.

Конструктор, Увеселителен парк с водна пързалкаНека да се позабавляваме, да се спуснем по пързалката, да се попечем на слънце и да си направим снимки.Сглобете центъра за развлечения и се забавлявайте ..

Бърз поглед

B0875 Sluban: Конструктор, Пицария

(0)
39.90 лв.

Конструктор, ПицарияПресни и хрупкави пици, изпечени и приготвени специално за вас. Сглобете пицарията и се забавлявайте като пресъздавате истории.Комплектът съдържа: 4 бр. фигурки, кухня за пици, кра..

Бърз поглед

B0876 Sluban: Конструктор, Универсален магазин

(0)
59.90 лв.

Конструктор, Универсален магазинНовият, универсален магазин отвори врати за вас! Сглобете магазина и се забавлявайте като пресъздавате истории.Комплектът съдържа 6 бр. фигурки, файтон, конче и аксесоа..

Бърз поглед

B0830 Sluban: Конструктор в кофа, Kiddy Brick

(0)
54.90 лв.

Конструктор в кофа, Kiddy BrickС тези невероятни тухлички, можете да развихрите въображението си и да сглобите спалня, хол и др.Конструкторът се съхранява в удобна кофа и можете да го вземете където п..

Бърз поглед

B0816 Sluban: Конструктор Джип за off-road

(0)
29.90 лв.

Конструктор Джип за off-roadОбичате ли off-road приключенията? Сега те са възможни с този невероятен, голям джип.С внимание към всеки детайл, можете да сглобите червеният джип и да пресъздадете различ..

Бърз поглед

B0836 Sluban: Конструктор, Кораб Frigate

(0)
119.90 лв.

Конструктор, Кораб FrigateПред вас се изправя огромният кораб Фрегата!С внимание към всеки детайл, можете да сглобите кораба и да пресъздадете различни, вълнуващи истории. Включва 1 фигурка Мащаб: 1:1..

Бърз поглед

B0809 Sluban: Конструктор, Полицейски комплект

(0)
49.90 лв.

Конструктор, Полицейски комплектВнимание! Престъпникът бяга! По петите му! Да викнем и специалните части! Изживейте страхотни полицейски гонки с този грандиозен комплект конструктори!Комплектът съдърж..

Бърз поглед

B0825 Sluban: Конструктор, Полицейско преследване на границата

(0)
29.90 лв.

Конструктор, Полицейско преследване на границатаВпуснете се в луда гонка и заловете крадеца преди да е преминал границата!Комплектът съдържа: полицейска кола, колата на крадеца и 2 бр. фигурки. Колата..

Бърз поглед

B0826 Sluban: Конструктор, Полицейско преследване със самолет

(0)
44.90 лв.

Конструктор, Полицейско преследване със самолетГотови ли сте да заловим крадците?Този път преследването е във въздуха с помощта на красив полицейски самолет, а престъпниците се опитват да избягат с по..

Бърз поглед

B0827 Sluban: Конструктор, Полицейско преследване по вода

(0)
59.90 лв.

Конструктор, Полицейско преследване по водаДръзки полицейски преследвания дори и във водата!Да! Престъпниците се опитват да избягат по всякакъв начин, но и този път няма да им се размине!Комплектът съ..

Бърз поглед

B0780 Sluban: Конструктор, Боклукчийски камион

(0)
49.90 лв.

Конструктор, Боклукчийски камионС този комплект освен конструктивни заложби, детето ще се научи колко важно е да разделя боклука. За целта камионът е с четири различни отделения - за хартия, стъкло, п..

Бърз поглед

B0802 Sluban: Конструктор, Верижен булдозер

(0)
23.90 лв.

Конструктор, Верижен булдозерС този верижен булдозер отломките на строителната площадка се почистват за нула време!Комплектът съдържа: булдозер и 1 фигурка. 100% съвместими части с най-известните марк..

Бърз поглед

B0803 Sluban: Конструктор Багер-Снегорин

(0)
23.90 лв.

Конструктор Багер-СнегоринС тази машина сте готови за всички сезони!През зимата сложете накрайника за риене на сняг и почистете улиците! В останалото време сложете лопатата и превръщате машината в баг..

Бърз поглед

B0805 Sluban: Конструктор Багер

(0)
23.90 лв.

Конструктор БагерНека ремонтът по пътищата да започне!Тази тежкотоварна машина е с два накрайника, може да бъде кран и багер - това зависи от вас!Комплектът съдържа корпус, 2 бр. накрайника и 1 бр. фи..

Бърз поглед

B0806 Sluban: Конструктор, Камион Самосвал

(0)
49.90 лв.

Конструктор, Камион СамосвалНека ремонтните дейности започнат сега!Изживейте страхотно забавление със сглобяването на камиона самосвал. Комплектът съдържа още: количка, знаци, и 3 бр. фигурки Размер н..

Бърз поглед

B0810 Sluban: Конструктор, Строителни машини

(0)
49.90 лв.

Конструктор, Строителни машиниСтроителните машини са тук за страхотна игра с часове наред!Комплектът съдържа: багер, кран, камион, трактор, 5 бр. фигуркиРазмер на багера в сглобено състояние: 11.3 смР..

Бърз поглед

B0877 Sluban: Конструктор, Паяк за коли и мотори

(0)
23.90 лв.

Конструктор, Паяк за коли и моториЗа неправилно паркиране, нарушителите се наказват с вдигане на превозното средство!Изживейте страхотно забавление със сглобяването на паяка за коли. Комплектът съдърж..

Бърз поглед

B0878 Sluban: Конструктор, Камион цистерна

(0)
32.90 лв.

Конструктор, Камион цистернаНатоварете цистерната и се отправете на път, за да доставите товара!Изживейте страхотно забавление със сглобяването на камиона цистерна. Комплектът съдържа още станция за ц..

Бърз поглед

B0879 Sluban: Конструктор Пътна помощ с кола

(0)
39.90 лв.

Конструктор Пътна помощ с колаЗакъсали сте на пътя? Няма проблем! С пътната помощ всичко, ще е под контрол!Изживейте страхотно забавление със сглобяването на автомобила за пътна помощ. Комплектът съдъ..

Показани 1 от 30 | 32 (2 Страници)