Playmobil: City Life

Конструктори Playmobil: City Life

Мрежа:
Бърз поглед

70016 Playmobil City Life: Цветарски магазин

(0)
93.90 лв.

Playmobil City Life: Цветарски магазинВ цветарския магазин на Playmobil ще намерите красиви цветя и декорации за вашия дом и градина.Конструкторът съдържа 165 части: 1 жена, 1 мъж; 1 магазин за цветя,..

Бърз поглед

70285 Playmobil City Life: Семеен автомобил

(0)
39.90 лв.

Playmobil City Life: Семеен автомобилСлънцето грее в небето, така че таткото днес води дъщеря си в детска градина с кабриолет. Преди да започне пътуването, бащата първо прикрепя детската седалка към к..

Бърз поглед

70376 Playmobil City Life: Фризьорски салон

(0)
91.90 лв.

Playmobil City Life: Фризьорски салонВреме е за нова прическа, така че бързо към модния фризьорски салон. Приветливият фризьор винаги знае най-новите тенденции в прическите и има най-добрите съвети за..

Бърз поглед

70375 Playmobil City Life: Супермаркет

(0)
91.90 лв.

Playmobil City Life: СупермаркетПазаруването е забавно! Супермаркетът PLAYMOBIL разполага с всичко необходимо за ежедневието. Независимо дали плодове, зеленчуци, напитки или сладкиши, големи и малки с..

Бърз поглед

70308 Playmobil City Life: Детска градина

(0)
43.90 лв.

Playmobil City Life: Детска градинаЗад двете врати на игралната кутия PLAYMOBIL има истинска малка детска градина с много прекрасни детайли като музикални инструменти, баскетболна топка, гуми за игра,..

Бърз поглед

70292 Playmobil City Life: Картинг състезание

(0)
17.90 лв.

Playmobil City Life: Картинг състезаниеНапред към следващото състезание по картинг. Шофьорът слага шлема и се приготвя. Тогава звучи сигналът и дивото шофиране започва. Този път пистата е истинско пре..

Бърз поглед

70282 Playmobil City Life: Детска стая

(0)
43.90 лв.

Playmobil City Life: Детска стаяВ красивата детска стая на Playmobil има много играчки и забавления. В момента бавачката се грижи за бебе на масата за повиване. Малката рита с радост и поглежда цветна..

Бърз поглед

70280 Playmobil City Life: Детски дневен център

(0)
156.90 лв.

Playmobil City Life: Детски дневен центърДобре дошли в дневния център на Playmobil. В него всички деца се чувстват като у дома си. Независимо дали играете в игралната зала, обядвате или миете зъбите в..

Бърз поглед

70593 Playmobil City Life: Време за кафе

(0)
32.90 лв.

Playmobil City Life: Време за кафеСлед обширна обиколка за пазаруване има почивка с вкусен сладолед и чаша кафе. С толкова много забавно пазаруване, имате нужда от почивка от време на време. Колко доб..

Бърз поглед

70592 Playmobil City Life: Детски магазин

(0)
54.90 лв.

Playmobil City Life: Детски магазинЕлегантна мода и страхотни аксесоари за момичета, съобразени със стила, се предлагат в Детския моден магазин.  Разбира се, малките момичета също искат да пробва..

Бърз поглед

70591 Playmobil City Life: Моден магазин

(0)
65.90 лв.

Playmobil City Life: Моден магазинВ модния магазин на Playmobil ще намерите красиви тоалети, обувки и аксесоари. Време е за поредната забавна обиколка за пазаруване. Тук ще намерите най-модерната мода..

Бърз поглед

70336 Playmobil City Life: Пицария

(0)
78.90 лв.

Playmobil City Life: ПицарияВземете своите приятели и ги заведете да хапнете вкусна пица!Комплектът съдържа:Фигури: 1 производител на пица, 1 сервитьорка, 1 жена, 1 мъж; Аксесоари: 1 пицария, 1 мотопе..

Бърз поглед

70283 Playmobil City Life: Детски карнавал

(0)
28.90 лв.

Playmobil City Life: Детски карнавалВреме е за карнавал!Комплектът съдържа 29 елемента.Фигури: 2 момчета, 1 момичеАксесоари: 1 килим, 1 сандък със съкровища, 1 гоблинска шапка, 1 гоблинска пелерина, 1..

Бърз поглед

70281 Playmobil City Life: Детска площадка

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Детска площадкаКомплектът съдържа 83 елемента, като в това число влизат:Фигури: 1 мъж, 1 момиче, 1 момче, 1 бебеЖивотни: 1 пеперуда, 1 птицаАксесоари: 1 къщичка за игра с мрежа за..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9266 Playmobil City Life: Модерна къща

(0)
218.90 лв.

Playmobil City Life: Модерна къщаВ тази модерна къща живее едно щастливо семейство. Къщата разполага с 5 просторни обзаведени стаи, стълбище, балкон и тераса с барбекю. Външният звънец и лампа са със ..

Бърз поглед

9228 Playmobil City Life: Сватбена церемония

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Сватбена церемонияВреме е за сватбената церемония и празненство. Настанете гостите и очаквайте младоженците да пристигнат в градината украсена с гирлянди и фенери. Категория:..

Бърз поглед

9227 Playmobil City Life: Сватбена лимузина

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Сватбена лимузинаПоставете младоженците в тяхната сватбена лимузина и се отправете към техния голям празник. Украсете лимузината с цветни аранжировки, които можете да закрепите въ..

Бърз поглед

9457 Playmobil City Life: Павилион за закуски

(0)
21.90 лв.

Playmobil City Life: Павилион за закускиТази чудесна игра ви предлага портиер/продавач с щанд пълен с лакомства и храни. Този комплект е страхотно допълнение към голямото училище на Playmobil (9453).К..

Бърз поглед

9456 Playmobil City Life: Класна стая по химия

(0)
37.90 лв.

Playmobil City Life: Класна стая по химияС този комплект, Вие и вашите приятели ще се забавлявате. В урока по химия децата ще научат много интересни неща и ще правят различни химични опити, благодарен..

Бърз поглед

9454 Playmobil City Life: Физкултурен салон

(0)
107.90 лв.

Playmobil City Life: Физкултурен салонВреме е за спорт!!!В този физкултурен салон, децата ще намерят много автентични уреди за игра и тренировка. В залата има различно оборудване, топки, халки за гилн..

Бърз поглед

9453 Playmobil City Life: Училище с обзавеждане и фигури

(0)
296.90 лв.

Playmobil City Life: Училище с обзавеждане и фигуриВреме е децата да тръгнат на училище!!!Училището на Playmobil е със страхотно обзавеждане и набор от игри с възможност за развитие. Училищната сграда..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9419 Playmobil City Life: Училищен автобус

(0)
54.90 лв.

Playmobil City Life: Училищен автобусВреме е за училище!!!С училищния автобус децата обичат да ходят на училище всеки ден. Автобусът е с различни приспособления - може да се свали покрива на кабината,..

Бърз поглед

9405 Playmobil City Life: Пазаруващи момичета, фигури

(0)
15.90 лв.

Playmobil City Life: Пазаруващи момичета, фигуриНаправете един забавен пазар с момичетата от Playmobil. Този комплект съдържа 3 различни фигури с подвижни крайници. Двете жени с нетърпение очакват въл..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9404 Playmobil City Life: Семеен автомобил

(0)
76.90 лв.

Playmobil City Life: Семеен автомобилКачете фигурките в семейния им автомобил и си направете една хубава разходка. Багажникът се отваря, така че в него ще съберете нужния ви багаж. В колата могат да с..

Бърз поглед

9403 Playmobil City Life: Магазин за хранителни стоки

(0)
76.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин за хранителни стокиВ хранителния магазин на Playmobil ще можете да си напазарувате пресни плодове, зеленчуци и храни. Хладилникът е пълен с студени напитки, с които можете..

Бърз поглед

9402 Playmobil City Life: Магазин за колела и скейтборди

(0)
72.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин за колела и скейтбордиПосетете магазина на Playmobil и си купете ново колело, ролери или скейтборд.  Извън магазина има рампа за скачане, която можете да използвате и..

Бърз поглед

9401 Playmobil City Life: Магазин с аксесоари за езда

(0)
76.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин с аксесоари за ездаЗа да се подготвите за езда, първо трябва да се погрижите за вашия кон и да се сдобиете с екип от магазина за аксесоари на Playmobil, в който ще откриет..

Бърз поглед

9279 Playmobil City Life: Треньор на кучета

(0)
21.90 лв.

Playmobil City Life: Треньор на кучетаЗапочнете тренировките на четирите кучета и ги научете да изпълняват различни команди и да правят страхотни трикове. Кое от кучетата ще се справи най-добре, завис..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9275 Playmobil City Life: Хотел за домашни любимци

(0)
136.90 лв.

Playmobil City Life: Хотел за домашни любимциВ хотела на Playmobil, вашите четириноги приятели ще се чувстват изключително комфортно. Хотелът разполага с вътрешна зона и голям двор за игри. Погрижете ..

Показани 1 от 29 | 29 (1 Страници)