Lego: Princess

Мрежа:
Бърз поглед

43187 Lego Disney Princess: Кулата на Рапунцел

(0)
136.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Кулата на РапунцелРазгледайте кулата на принцеса Рапунцел на Disney и открийте какви тайни се крият вътре! Вижте гледката от балкона с Паскал, а след помогнете Рапунц..

Бърз поглед

43192 Lego Disney Princess: Кралската каляска на Пепеляшка

(0)
87.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Кралската каляска на ПепеляшкаПобързайте към тиквената градина – време е за магия! Това е принцесата на Disney Пепеляшка с Гюс Гюс и неговите приятели. А това е Феята..

Бърз поглед

43189 Lego Disney Princess: Приключения от книгата за Елза и Нок

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Приключения от книгата за Елза и НокОткрийте светът на забавленията в една книга. Впуснете се в приключения с Елза от Disney далеч отвъд Арендел, в Омагьосаната гора,..

Бърз поглед

43186 Lego Disney Princess: Саламандърът Бруни

(0)
29.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Саламандърът БруниОткрийте едно очарователно създание! Бруни, буйният саламандър с огнен дъх от „Замръзналото кралство 2“ на Disney, който издишва огън, когато нещата..

Бърз поглед

43185 Lego Disney Princess: Рая и лодката на Боун

(0)
112.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Рая и лодката на БоунОтплавайте със Сису в човешка форма. Умният Боун е капитан на лодката, която може да се използва и като плаващ ресторант или средство за бягство...

Бърз поглед

43181 Lego Disney Princess: Рая и дворецът на сърцата

(0)
176.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Рая и дворецът на сърцатаРазгледайте Двореца на сърцата с Рая и нейните приятели от „Рая и последният дракон“ на Disney. Вижте – тайна стая с карта и градина! А сутри..

Бърз поглед

41166 Lego Disney Frozen II: Приключението на Елза с каляска

(0)
69.90 лв.

Конструктор Lego Disney Frozen II: Приключението на Елза с каляскаКачете се на каляската заедно с Елза и се отправете към приказната земя на Замръзналото кралство. По пътя ще видите бебе елен, сп..

Бърз поглед

41191 Lego Elves: Naida и водните костенурки

(0)
59.90 лв.

Конструктор LEGO Elves: Naida и водните костенуркиКонструкторът съдържа: 205 елемента.Категория: КонструкториМарка: LEGO, ДанияПрепоръчителна възраст: 7+ годиниКонструктори LEGO:Продукт..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)