Lego: Ninjago


Мрежа:
Бърз поглед

71731 Lego Ninjago: Комплект епични битки, Zane срещу Nindroid

(0)
19.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Комплект епични битки, Zane срещу NindroidОбединете усилия със Zane, когато се изправя срещу опасната бойна машина ниндройд в епична битка! Нападнете робота воин с леден..

Бърз поглед

71735 Lego Ninjago: Турнир на стихиите

(0)
62.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Турнир на стихиитеОбединете се с нинджите и майсторите на стихиите за един истински турнир на нинджа уменията! Организирайте дуели между Jay и Jacob или Bolobo и Gravis ..

Бърз поглед

71747 Lego Ninjago: Селото на пазителите

(0)
109.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Селото на пазителитеТръгнете на смела мисия за освобождаване на заловения нинджа в селото на Пазителите. Присъединете се към Cole на острова, Jay и Kai в битката със стр..

Бърз поглед

71748 Lego Ninjago: Морска битка с катамаран

(0)
158.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Морска битка с катамаранПоведете страхотния катамаран на нинджите в невероятна морска борба срещу Пазителите. Хвърлете се в атака и стреляйте с пружинените оръдия. Мощни..

Бърз поглед

71746 Lego Ninjago: Дракон от джунглата

(0)
79.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Дракон от джунглатаПрисъединете се към Lloyd на острова и могъщия му дракон в смъртоносна битката срещу Пазителите. Скочете на седлото и се хвърлете в атака. Помогнете н..

Бърз поглед

71745 Lego Ninjago: Мотоциклетът на Lloyd

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Мотоциклетът на LloydПроправяйте си път през гъстата джунгла на тайнствения остров с мотоциклета за джунгла на Lloyd. Но се пазете от Rumble Keeper – той е готов за битк..

Бърз поглед

71740 Lego Ninjago: Електрическият робот на Jay

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Електрическият робот на JayОбединете сили с Jay и удивителния му електрически робот срещу злодея Eyezor. Влезте в пилотската кабина на робота и се хвърлете в битката с м..

Бърз поглед

71700 Lego Ninjago: Jungle Raider

(0)
24.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Jungle RaiderОбединете сили с Lloyd и препускайте наоколо с този похитител в джунглата! Скачайте в кабината и се пригответе за битки...Категория: КонструкториМарка: LEGO..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)