Iso Trade

Мрежа:
Бърз поглед

10978 Iso Trade: Дървена магнитна игра, Улови гъсениците

(0)
25.90 лв.

Дървена магнитна игра, Улови гъсеницитеС тази магнитна игра децата ще се състезават да уловят повече гъсеници с помощта на магнити, прикрепени към въдиците.Играта е изработена от дърво, ръбът на основ..

Бърз поглед

11135 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина и аксесоари

(0)
249.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина и аксесоариДецата са изключително любопитни към света и обичат да имитират възрастните. Учиш се като гледаш и играеш. Дървената кухня е чудесен начин за малки деца, к..

Бърз поглед

11221 Iso Trade: Дървена писта с игра на риболов

(0)
34.90 лв.

Дървена писта с игра на риболовЗарадвайте вашите деца с този невероятен дървен комплект, включващ в себе си железопътна дървена писта и любимата на много деца игра - Магнитен риболов. Страхотна играчк..

Бърз поглед

11222 Iso Trade: Дървено влакче с релси и аксесоари

(0)
124.90 лв.

Дървено влакче с релси и аксесоариТози голям набор от влакови коловози с мост съдържа части за сглобяване на дълъг коловоз, който можете да сглобите с редица аксесоари като ключове, завои, мост, барие..

Бърз поглед

11225 Kruzzel: Дървена кутия с инструменти, Малкият майстор

(0)
28.90 лв.

Дървена кутия с инструменти, Малкият майсторВсеки малък майстор се нуждае от свой комплект с инструменти, за да може да помага на своя татко вкъщи. Освен най-важните инструменти, кутията съдържа и доп..

Бърз поглед

11245 Iso Trade: Дървен куб с активни занимания

(0)
35.90 лв.

Дървен куб с активни заниманияДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Кубът има 5 страни в свежи цветове и на всяка от тях има различна задача за детето. Ро..

Бърз поглед

11286 Kruzzel: Детска дървена тоалетка със стол

(0)
186.90 лв.

Детска дървена тоалетка със столВсяко малко момиченце си мечтае за стоя тоалетка, благодарене на която ще се погрижи да изглежда като истинска принцеса.Тази красива дървена тоалетка е оборудвана с 3 о..

Бърз поглед

11414 Iso Trade: Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

Бърз поглед

14843 Iso Trade: Монтесори, Образователна игра с числа

(0)
15.90 лв.

Монтесори, Образователна игра с числаПрактичен образователен комплект за овладяване на основите на математиката с числа и клечки за броене. Тази образователна играчка по метода Монтесори ще развие уме..

Бърз поглед

16808 Kruzzel: Детска дървена кухня

(0)
208.90 лв.

Детска дървена кухняДецата са изключително любопитни към света и обичат да имитират възрастните. Учиш се като гледаш и играеш. Дървената кухня е чудесен начин за малки деца, които обичат да си играят ..

Бърз поглед

17244 Kruzzel: Дървена игра на риболов

(0)
27.90 лв.

Дървена игра на риболовЗабавна детска игра за всички малки рибари!Тази игра с рибки с въдица представлява добре изработена дидактическа играчка за деца от 3-годишна възраст. Задачата на децата е да ул..

Бърз поглед

17245 Kruzzel: Дървени строителни блокчета, 150 броя

(0)
27.90 лв.

Дървени строителни блокчета, 150 брояДървените блокчета са най-добрият избор за деца. Този комплект осигурява безопасно забавление, което подобрява уменията на децата. Комплектът съдържа 150 дървени б..

Бърз поглед

17253 Kruzzel: Дървена мозайка с геометрични фигури

(0)
18.90 лв.

Дървена мозайка с геометрични фигуриОбразователна мозайка, която развива и учи децата да разпознават цветовете и формите на геометричните фигури. Отделните части са в различни цветове. В комплекта ще ..

Бърз поглед

4581 Malatec: Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

Бърз поглед

4582 Malatec: Детска дървена кухня с хладилник и аксесоари, голяма

(0)
419.90 лв.

Детска дървена кухня с хладилник и аксесоари, голямаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Многофункционалната голя..

Бърз поглед

6078 Iso Trade: Детски дървен ксилофон

(0)
9.90 лв.

Детски дървен ксилофонТози цветен ксилофон ще запознае децата с някои музикални тънкости и ще им помогне да развият своята музикална страст. 8-те метални звукови пластини в дървена рамка ви позволяват..

Бърз поглед

6521 Iso Trade: Дървен конструктор с цветни блокчета в кутия/сортер

(0)
69.90 лв.

Дървен конструктор с цветни блокчета в кутия/сортерДетски комплект от 200 цветни дървени кубчета с изображения на букви, цифри, знаци и картинки в кофа, чиито капак служи за сортиране на отделните еле..

Бърз поглед

6522 Malatec: Дървено преносимо кафене с кукли

(0)
55.90 лв.

Дървено преносимо кафене с куклиСтилната, преносима къща-кафене за кукли е проектирана до най-малкия детайл. Страхотният й дизайн я прави да изглежда като истинска.Изработена е от висококачествен дърв..

Бърз поглед

6523 Iso Trade: Дървен ксилофон с топчета и чукче, 2 в 1

(0)
32.90 лв.

Дървен ксилофон с топчета и чукче, 2 в 1Този цветен ксилофон е перфектната образователна играчка за най-малките деца. Той ще ги запознае с някои музикални тънкости и ще им помогне да развият своята му..

Бърз поглед

6526 Malatec: Дървен паркинг с асансьор и колички

(0)
125.90 лв.

Дървен паркинг с асансьор и количкиТози триетажен дървен паркинг с богатото си оборудване ще зарадва всяко дете. Тази играчка е много добре изработена и има различни функции, които правят гаража чудес..

Бърз поглед

6580 Iso Trade: Дървено монтажно камионче

(0)
24.90 лв.

Дървено монтажно камиончеТози дървен монтажен автомобил е напълно мобилен и благодарение на винтовете и отвертката, цялата кола може да се разглобява и сглобява. Колата съдържа и 4 цветни топки, които..

Бърз поглед

7710 Malatec: Дървена игра с фигури за нанизване, Калинка

(0)
19.90 лв.

Дървена игра с фигури за нанизване, КалинкаОбразователна дървена играчка с цветни фигури за нанизване, която ще подпомогне развитието на двигателните умения и логическото мислене на децата. Те ще се н..

Бърз поглед

7711 Malatec: Дървен образователен куб с лабиринт, 8 в 1

(0)
82.90 лв.

Дървен образователен куб с лабиринт, 8 в 1Цветна дървена интерактивна играчка под формата на образователен куб, с която ще позволите на децата си да упражняват двигателни умения, да разпознават форми ..

Бърз поглед

8178 Malatec: Детска дървена кошара

(0)
256.90 лв.

Детска дървена кошараДетска дървена кошара изработена от екологичен материал, който е специално създаден с грижа към хората и животните, както и страдащите от алергии, защото не задържа прах. Поставян..

Бърз поглед

8246 Iso Trade: Детски комплект с метални съдове за готвене

(0)
38.90 лв.

Детски комплект с метални съдове за готвенеВсяка малка домакиня има нужда от своите комплекти за готвене, с които да покаже на какво е способна в кухнята! Този комплект в метални прибори е точно за не..

Бърз поглед

8257 Malatec: Дървена преграда/решетка

(0)
59.90 лв.

Дървена преграда/решеткаТази преграда е изработена от борова дървесина. Ръбовете са естествено заоблени и всички те са прецизно полирани. Преградата може да бъде монтирана на входа на стълбите, за да ..

Бърз поглед

9150 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина аксесоари, сиво-кафява

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина аксесоари, сиво-кафяваТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много ..

Бърз поглед

9349 Kruzzel: Дървена писта с колички, Рали

(0)
32.90 лв.

Дървена писта с колички, РалиТази писта с колички е една чудесна игра, която ще насърчи въображението и фината моторика. Изработката е от висококачествени и безвредни материали. Пистата има 4 нива и т..

Бърз поглед

9358 Kruzzel: Дървен конструктор, Работилница с инструменти

(0)
41.90 лв.

Дървен конструктор, Работилница с инструментиСтрахотен дървен набор от инструменти, идеален за малки майстори "направи си сам"! Тази дървена работилница с инструменти ще зарадва всеки малчуган, който ..

Бърз поглед

9367 Kruzzel: Дървено куфарче с инструменти

(0)
51.90 лв.

Дървено куфарче с инструментиКомплект с дървени инструменти в куфарче, от които всеки майстор се нуждае.Всеки малък майстор със сигурност ще оцени този набора включващ 25 броя инструменти: трион, чук,..

Показани 1 от 30 | 35 (2 Страници)