Iso Trade

Мрежа:
Бърз поглед

10147 Malatec: Хамак с възглавници

(0)
60.90 лв.

Хамак с възглавнициТози изключително удобен и функционален хамак - тип "бразилското кресло" ще Ви позволи да се отпуснете при благоприятни условия. Идеален е за градина, тераса, балкон! Можете да го и..

Бърз поглед

10978 Iso Trade: Дървена магнитна игра, Улови гъсениците

(0)
25.90 лв.

Дървена магнитна игра, Улови гъсеницитеС тази магнитна игра децата ще се състезават да уловят повече гъсеници с помощта на магнити, прикрепени към въдиците.Играта е изработена от дърво, ръбът на основ..

Бърз поглед

10980 Iso Trade: Дървен пъзел/мозайка с цветно топчета

(0)
30.90 лв.

Дървен пъзел/мозайка с цветно топчетаТози дървен пъзел/мозайка е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координация очи-ръка и практикуване на способността за логическо м..

Бърз поглед

11135 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина и аксесоари

(0)
249.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина и аксесоариДецата са изключително любопитни към света и обичат да имитират възрастните. Учиш се като гледаш и играеш. Дървената кухня е чудесен начин за малки деца, к..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11207 Iso Trade: Дървени зеленчуци за рязане

(0)
19.90 лв.

Дървени зеленчуци за рязанеКомплект с цветни зеленчуци за рязане в щайга, които са чудесно допълнение към забавлението на малките готвачи, които обичат да си играят у дома, в магазина или докато готвя..

Бърз поглед

11221 Iso Trade: Дървена писта с игра на риболов

(0)
34.90 лв.

Дървена писта с игра на риболовЗарадвайте вашите деца с този невероятен дървен комплект, включващ в себе си железопътна дървена писта и любимата на много деца игра - Магнитен риболов. Страхотна играчк..

Бърз поглед

11222 Iso Trade: Дървено влакче с релси и аксесоари

(0)
124.90 лв.

Дървено влакче с релси и аксесоариТози голям набор от влакови коловози с мост съдържа части за сглобяване на дълъг коловоз, който можете да сглобите с редица аксесоари като ключове, завои, мост, барие..

Бърз поглед

11223 Iso Trade: Дървена торта за рожден ден, 48 части

(0)
45.90 лв.

Дървена торта за рожден ден, 48 частиТази красива торта за рожден ден може да бъде украсена както си пожелаете. Комплектът включва много аксесоари като плодове и свещи, които могат да се поставят върх..

Бърз поглед

11224 Iso Trade: Дървена игра за баланс с плодчета

(0)
19.90 лв.

Дървена игра за баланс с плодчетаТази игра за баланс с плодчета е чудесна идея за забавление на вашето дете. Целта на играта е да подреждате плодчетата едно върху друго, така че да не падат от люлееща..

Бърз поглед

11225 Kruzzel: Дървена кутия с инструменти, Малкият майстор

(0)
28.90 лв.

Дървена кутия с инструменти, Малкият майсторВсеки малък майстор се нуждае от свой комплект с инструменти, за да може да помага на своя татко вкъщи. Освен най-важните инструменти, кутията съдържа и доп..

Бърз поглед

11226 Iso Trade: Дървен логически пъзел 3 в 1: Тетрис, Танграм, Т

(0)
13.90 лв.

Дървен логически пъзел 3 в 1: Тетрис, Танграм, ТДървеният пъзелът се състои от 3 различни логически пъзели: Тетрис, Танграм и Т. Комплектът включва 37 разноцветни блокчета, които могат да бъдат подред..

Бърз поглед

11228 Iso Trade: Дървени блокчета с постелка, Happy City

(0)
58.90 лв.

Дървени блокчета с постелка, Happy CityИзградете своя град от дървени кубчета! Красивите образователни блокчета с различни изображения ще научат децата на буквите, цифрите или английски думи със забав..

Бърз поглед

11245 Iso Trade: Дървен куб с активни занимания

(0)
35.90 лв.

Дървен куб с активни заниманияДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Кубът има 5 страни в свежи цветове и на всяка от тях има различна задача за детето. Ро..

Бърз поглед

11251 Kruzzel: Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
249.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

Бърз поглед

11252 Kruzzel: Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
254.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11286 Kruzzel: Детска дървена тоалетка със стол

(0)
174.90 лв.

Детска дървена тоалетка със столВсяко малко момиченце си мечтае за стоя тоалетка, благодарене на която ще се погрижи да изглежда като истинска принцеса.Тази красива дървена тоалетка е оборудвана с 3 о..

Бърз поглед

11414 Iso Trade: Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

Бърз поглед

14844 Iso Trade: Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодове

(0)
28.90 лв.

Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодовеДървена игра/пъзел, която служи за сортиране на числа и определено ще отнеме много време на вашето дете, предоставяйки му интересно забавление и творч..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

16806 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина аксесоари, черно-бяла

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина аксесоари, черно-бялаТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много ч..

Бърз поглед

16807 Kruzzel: Детска дървена кухня с LED осветление и аксесоари, бяла

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня с LED осветление и аксесоари, бялаТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много ч..

Бърз поглед

16808 Kruzzel: Детска дървена кухня

(0)
208.90 лв.

Детска дървена кухняДецата са изключително любопитни към света и обичат да имитират възрастните. Учиш се като гледаш и играеш. Дървената кухня е чудесен начин за малки деца, които обичат да си играят ..

Бърз поглед

17244 Kruzzel: Дървена игра на риболов

(0)
25.90 лв.

Дървена игра на риболовЗабавна детска игра за всички малки рибари!Тази игра с рибки с въдица представлява добре изработена дидактическа играчка за деца от 3-годишна възраст. Задачата на децата е да ул..

Бърз поглед

17245 Kruzzel: Дървени строителни блокчета, 150 броя

(0)
22.90 лв.

Дървени строителни блокчета, 150 брояДървените блокчета са най-добрият избор за деца. Този комплект осигурява безопасно забавление, което подобрява уменията на децата. Комплектът съдържа 150 дървени б..

Бърз поглед

17252 Iso Trade: Дървена образователна игра с рибки, числа и фигури

(0)
54.90 лв.

Дървена образователна игра с рибки, числа и фигуриТази игра съдържа в себе си различни занимания с числа, рибки, цветни топчета и фигури и е страхотно забавление за креативните деца. Изработена е от е..

Бърз поглед

17253 Kruzzel: Дървена мозайка с геометрични фигури

(0)
16.90 лв.

Дървена мозайка с геометрични фигуриОбразователна мозайка, която развива и учи децата да разпознават цветовете и формите на геометричните фигури. Отделните части са в различни цветове. В комплекта ще ..

Бърз поглед

17490 Kruzzel: Комплект с дървени влакчета, 3 броя

(0)
52.90 лв.

Комплект с дървени влакчета, 3 брояЧудесна играчка за всички малки любители на влаковите приключения. Комплектът съдържа 3 локомотива и 9 вагона, които се свързват по между си с магнити.Многобройните ..

Бърз поглед

4297 Iso Trade: Дървен шах

(0)
19.90 лв.

Дървен шахКласическа игра на Шах, изработена от дърво.Понякога шахът се превръща в нещо повече от игра. Докато за едни предстоят първи стъпки в местенето на фигури и обмислянето на стратегически ходов..

Бърз поглед

4581 Malatec: Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

Бърз поглед

4582 Malatec: Детска дървена кухня с хладилник и аксесоари, голяма

(0)
379.90 лв.

Детска дървена кухня с хладилник и аксесоари, голямаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Многофункционалната голя..

Бърз поглед

6508 Malatec: Дървено легло/люлка за кукли със завивка

(0)
52.90 лв.

Дървено легло/люлка за кукли със завивкаКрасива класическа дървена люлка за кукли, изработена от естествени материали. Люлката включва възглавница и меко одеяло. Благодарение на тази играчката де..

Показани 1 от 30 | 58 (2 Страници)