Iso Trade

Мрежа:
Бърз поглед

10978 Iso Trade Дървена магнитна игра, Улови гъсениците

(0)
25.90 лв.

Дървена магнитна игра, Улови гъсеницитеС тази магнитна игра децата ще се състезават да уловят повече гъсеници с помощта на магнити, прикрепени към въдиците.Играта е изработена от дърво, ръбът на основ..

Бърз поглед

10980 Iso Trade Дървен пъзел/мозайка с цветно топчета

(0)
31.90 лв.

Дървен пъзел/мозайка с цветно топчетаТози дървен пъзел/мозайка е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координация очи-ръка и практикуване на способността за логическо м..

Бърз поглед

11213 Iso Trade Комплект с дървени мебели за кукли

(0)
68.90 лв.

Комплект с дървени мебели за куклиПозволете на децата да обзаведат къщата си за кукли с този луксозен комплект от мебели.Мебелите са изработени в бели и розови цветове, а това със сигурност ще се харе..

Бърз поглед

11221 Iso Trade Дървена писта с игра на риболов

(0)
34.90 лв.

Дървена писта с игра на риболовЗарадвайте вашите деца с този невероятен дървен комплект, включващ в себе си железопътна дървена писта и любимата на много деца игра - Магнитен риболов. Страхотна играчк..

Бърз поглед

11222 Iso Trade Дървено влакче с релси и аксесоари

(0)
124.90 лв.

Дървено влакче с релси и аксесоариТози голям набор от влакови коловози с мост съдържа части за сглобяване на дълъг коловоз, който можете да сглобите с редица аксесоари като ключове, завои, мост, барие..

Бърз поглед

11227 Iso Trade Дървен тостер с филийки

(0)
29.90 лв.

Дървен тостер с филийкиТози детски комплект с тостер и филийки ще позволи на вашето дете да приготви вкусна закуска за куклите си. Комплектът включва тостер, филийки с препечен хляб, пържено яйце, сла..

Бърз поглед

11228 Iso Trade Дървени блокчета с постелка, Happy City

(0)
58.90 лв.

Дървени блокчета с постелка, Happy CityИзградете своя град от дървени кубчета! Красивите образователни блокчета с различни изображения ще научат децата на буквите, цифрите или английски думи със забав..

Бърз поглед

11245 Iso Trade Дървен куб с активни занимания

(0)
35.90 лв.

Дървен куб с активни заниманияДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Кубът има 5 страни в свежи цветове и на всяка от тях има различна задача за детето. Ро..

Бърз поглед

11251 Kruzzel Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
262.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

Бърз поглед

11414 Iso Trade Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

Бърз поглед

12029 Iso Trade Градинска люлка гнездо

(0)
126.90 лв.

Градинска люлка гнездоСтрахотна градинска люлка с широка и кръгла седалка, изработена от желязна рамка, а използваният материал е полиестер с найлон. Издържа до 100 кг, благодарение на здравите плетен..

Бърз поглед

12535 Kruzzel Дървени подове и зеленчуци за рязане

(0)
41.90 лв.

Дървени подове и зеленчуци за рязанеДетски комплект от прецизно изработени плодове и зеленчуци, които дават възможност на децата за интересни забавления у дома. С тях децата могат да готвят, да ги про..

Бърз поглед

14843 Iso Trade Монтесори, Образователна игра с числа

(0)
15.90 лв.

Монтесори, Образователна игра с числаПрактичен образователен комплект за овладяване на основите на математиката с числа и клечки за броене. Тази образователна играчка по метода Монтесори ще развие уме..

Бърз поглед

14844 Iso Trade Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодове

(0)
28.90 лв.

Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодовеДървена игра/пъзел, която служи за сортиране на числа и определено ще отнеме много време на вашето дете, предоставяйки му интересно забавление и творч..

Бърз поглед

15128 Kruzzel Дървена количка с интерактивен куб 2 в 1

(0)
181.90 лв.

Дървена количка с интерактивен куб 2 в 1Дървена количка/проходилка съчетана с интерактивен куб с включени различни образователни игри! Това ще бъде най-добрият подарък за вашите деца, които тепър..

Бърз поглед

17252 Iso Trade Дървена образователна игра с рибки, числа и фигури

(0)
54.90 лв.

Дървена образователна игра с рибки, числа и фигуриТази игра съдържа в себе си различни занимания с числа, рибки, цветни топчета и фигури и е страхотно забавление за креативните деца. Изработена е от е..

Бърз поглед

17253 Kruzzel Дървена мозайка с геометрични фигури

(0)
18.90 лв.

Дървена мозайка с геометрични фигуриОбразователна мозайка, която развива и учи децата да разпознават цветовете и формите на геометричните фигури. Отделните части са в различни цветове. В комплекта ще ..

Бърз поглед

17490 Kruzzel Комплект с дървени влакчета, 3 броя

(0)
53.90 лв.

Комплект с дървени влакчета, 3 брояЧудесна играчка за всички малки любители на влаковите приключения. Комплектът съдържа 3 локомотива и 9 вагона, които се свързват по между си с магнити.Многобройните ..

Бърз поглед

18026 Kruzzel Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, сива

(0)
131.90 лв.

Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, сиваТази дървена люлка е чудесен вариант да създадете приказна атмосфера на вашето дете и да превърнете детството в незабравимо приключение. Тя е страхотно ..

Бърз поглед

19159 Kruzzel Дървени блокчета Град с пъзел, 100 броя

(0)
43.90 лв.

Дървени блокчета Град с пъзел, 100 брояКомплект с дървени цветни и изрисувани блокчета, които ще сбъднат мечтата на всяко дете, което обича да сглобява различни конструкции. Възможностите за забавлени..

Бърз поглед

19764 Kruzzel Мини кукли за игра, 7 броя

(0)
22.90 лв.

Мини кукли за игра, 7 брояКомплект от 7 мини кукли за кукленска къща, включващ едно щастливо семейство състоящо се от дядо, баба, майка, баща, момиче, момче и бебе с различни размери. Цялото семейство..

Бърз поглед

19869 Kruzzel Детски зъболекарски куфар

(0)
80.90 лв.

Детски зъболекарски куфарТози атрактивен докторски и зъболекарски комплект ще позволи на децата ви да се погрижи за болните си кули и плюшени играчки и за техните зъбки.Комплектът не само ще позволи н..

Бърз поглед

19870 Kruzzel Дървен сортер с цветни форми

(0)
12.90 лв.

Дървен сортер с цветни формиДетски дървен сортер с цветни форми, с който децата ще могат да развиват двигателните си умения. За да ги подредят правилно върху дървените колчета, децата трябва да прекар..

Бърз поглед

20232 Kruzzel Комплект Шах и Дама, 2 в 1

(0)
82.90 лв.

Шах и Дама, 2 в 1Този комплект ви предлага двойно забавление - Игра на Шах и Игра на Дама! Игрите са изработени от дърво и включват - дъска, фигури за шах, фигури за дама и пулове. Игралното поле..

Бърз поглед

4581 Malatec Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

Бърз поглед

4582 Malatec Детска дървена кухня с хладилник и аксесоари, голяма

(0)
419.90 лв.

Детска дървена кухня с хладилник и аксесоари, голямаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Многофункционалната голя..

Бърз поглед

6078 Iso Trade Детски дървен ксилофон

(0)
9.90 лв.

Детски дървен ксилофонТози цветен ксилофон ще запознае децата с някои музикални тънкости и ще им помогне да развият своята музикална страст. 8-те метални звукови пластини в дървена рамка ви позволяват..

Бърз поглед

6308 Malatec Детска дървена люлка с въжета

(0)
36.90 лв.

Детска дървена люлка с въжетаДетска градинска люлка, с която децата не само се забавляват, но и прекарват много време на чист въздух, упражняват баланса и координацията. Люлеенето и усещането за безте..

Бърз поглед

6522 Malatec Дървено преносимо кафене с кукли

(0)
55.90 лв.

Дървено преносимо кафене с куклиСтилната, преносима къща-кафене за кукли е проектирана до най-малкия детайл. Страхотният й дизайн я прави да изглежда като истинска.Изработена е от висококачествен дърв..

Бърз поглед

6526 Malatec Дървен паркинг с асансьор и колички

(0)
126.90 лв.

Дървен паркинг с асансьор и количкиТози триетажен дървен паркинг с богатото си оборудване ще зарадва всяко дете. Тази играчка е много добре изработена и има различни функции, които правят гаража чудес..

Показани 1 от 30 | 49 (2 Страници)