Връщане на продукти

Вие имате възможността и правото, ако не сте удовлетворени от закупените от вас продукти да ги върнете или замените с друг/и, при условие, че продукта е в оригиналния си вид, опаковка и качество.

Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

Съгласно чл. 50 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите) и правилата за електронна търговия, Вие имате право да върнете стоката, която сте закупили от нас в срок от 14 дни от получаването й.

Сумата съответстваща на стойността на върната стока, ще ви бъде възстановена в срок от 10 работни дни след получаването и от нас.

Върната стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е употребявана по какъвто и да е начин и да е в не нарушена оригинална опаковка/кутия. Стоката трябва да е придружена с фискален бон за Пощенски паричен превод, който ви е издаден от куриерска фирма Спиди и товарителница.

Връщането на стоката става по следния начин:

като ни изпратите имейл с попълнен стандартен формуляр; като се свържете с нас на телефон: 0876 367 002, 0877 440 450; Наш колега ще се свърже с вас, за да ви потвърди връщането/замяната на стоката.

Пратката трябва да бъде върната до поискване до офис на Спиди /офис 362/, гр. София, ж.к. Младост 1А, бл. 564 - получател фирма Туги Тойс ЕООД, тел. 0876 367 002.

Стока върната до различен от този адрес или изпратена с наложен платеж, няма да бъде приета, освен ако няма изрична писмена или устна уговорка с нас.

Транспортните разходи за връщането или замяната на стока са за сметка на клиента, освен ако сме Ви изпратили различен от поръчания продукт.

Имайте в предвид, че ако решите да се откажете от стока и сте се възползвали от нашата безплатна доставка за поръчка над 100 лева, транспортните разходи също ще бъдат за ваша сметка.

Рекламации

Можете да предявите рекламация чрез нашата форма за връщане на продукт, като ни изпратите имейл или като се свържете с нас на посочените телефони: 0876 367 002, 0877 440 450

Рекламацията ще бъде приета ако:

* При получаване на вашата поръчка, вие сте констатирали липса на части от стоката;

* Наличие на дефект на стоката;

* Несъответствие с поръчания от вас продукт;

* Повредена стока при транспортирането й;

До 3 работни дни ще получите становище по предявената рекламация. Срокът за удовлетворяването на рекламацията е 10 работни дни.

При рекламация, Потребителят може да избере замяна за същия продукт, но без дефект, да избере друг артикул или връщане на стоката срещу възстановяване на сумата в рамките на 10 работни дни. Възстановяването се извършва по банков път.

Ако изберете опцията замяна с друг артикул, който е по-скъп от този който сте ни върнали, то вие ще трябва да доплатите за разликата в цената.

Потребителят не заплаща цената на куриерската услуга за върната стока само при рекламация.

Моля, попълнете формуляра по-долу, за да ви бъде издаден входящ номер: RMA

Информация за поръчка
Информация за продукта и причина за връщане
Captcha