Goula

Мрежа:
Бърз поглед

453428 Детски пъзел от 18 XXl части, Превозни средства - Goula

(0)
31.90 лв.

Детски пъзел от 18 XXl части, Превозни средстваЗабавен и образователен пъзел от 18 гигантски части, който ще запознае децата с някои превозни средства.Пъзелът е илюстриран с различни превозни средства..

Бърз поглед

50200 Детска логическа игра, Град - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска логическа игра, ГрадВреме е за изграждане, учене и забавление с Логическата игра на Goula! Играта помага на децата да развият своето пространствено съзнание, насърчава логическо и критично мисл..

Бърз поглед

50217 Прогресивен пъзел с животни, Ден и Нощ, XXL части - Goula

(0)
31.90 лв.

Прогресивен пъзел с животни, Ден и Нощ, XXL частиТози детски пъзел се състой от 27 XXL картонени части с различни животни и пресъздава две различни сцени: дневна и нощна, която свети в тъмното. Пъзелъ..

Бърз поглед

50270 Детска игра за бързина и наблюдателност, Пеперуди - Goula

(0)
37.90 лв.

Детска игра за бързина и наблюдателност, ПеперудиНастолна игра с пеперуди, с която децата ще се забавляват, развивайки наблюдателност, зрителна бързина и логическо мислене. Бъдете първите, които ще на..

Бърз поглед

50271 Игра за баланс с дървени фигури, Тукани - Goula

(0)
47.90 лв.

Игра за баланс с дървени фигури, ТуканиЗабавна игра за баланс с дървени птици, с която децата ще развият своята креативност и въображение, опитвайки се да наредят всичките 10 Тукана, без да паднат.В и..

Бърз поглед

51208 Образователна игра за тактилни усещания и асоциации - Goula

(0)
69.90 лв.

Образователна игра за тактилни усещания и асоциацииОбразователна детска игра, с която децата ще могат да откриват различни двуизмерни форми с помощта на усещането за допир и ще развиват сетивното възп..

Бърз поглед

53136 Детска мозайка с животни - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска мозайка с животни - GoulaКласическа дървена мозайка включваща 5 шаблона с различни нива на трудност и шаблон в черно, върху който детето може да създаде свой собствен дизайн върху празен шаблон..

Бърз поглед

53140 Бебешка мозайка, Цветове и форми - Goula

(0)
47.90 лв.

Бебешка мозайка, Цветове и формиДетска мозайка, предназначена за най-малките деца, които ще могат да научат цветовете, чрез правилното поставяне на цветните дървени пинчета върху шаблоните.Мозайката в..

Бърз поглед

53153 Детска игра, Палавата горила - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Палавата горилаЗабавна игра, в която децата трябва да построят възможно най-високото палмово дърво и да внимават палавата маймуна да не го събори. Използвайте зара с изобразени върху него..

Бърз поглед

53156 Детска игра, Рулетка Safari - Goula

(0)
43.90 лв.

Детска игра, Рулетка SafariДетска игра, която има за цел да запознае децата с цветовете и формите, по един много забавен начин.Преди да започне играта, децата трябва да си изберат животно с което да и..

Бърз поглед

53168 Логическа игра, Ферма - Goula

(0)
42.90 лв.

Логическа игра, Ферма - GoulaДетска игра за развиване на логическо разсъждение и визуално възприятие, с различни нива на трудност. Трябва да се опитате да завършите картата според условията, посочени ..

Бърз поглед

53170 Детска игра, Щастливи пиленца - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Щастливи пиленцаСъстезателна настолна игра, в която децата трябва да се опитат да вземат колкото повече пиленца, като извадят пръчките от кокошарника.За целта първо трябва да сглобят коко..

Бърз поглед

53172 Детска игра, Нахрани чудовището - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Нахрани чудовищетоЦелта на играта е да приготвите пица, като събирате различните съставки с щипки и ги поставяте в устата на лакомото чудовище.За целта монтираме чудовището в основата на ..

Бърз поглед

53173 Бебешки пъзел с горски животни - Goula

(0)
21.90 лв.

Бебешки пъзел с горски животниТози забавен бебешки пъзел е перфектният начин да запознаете малкото си дете с някои животни и да развиете техните моторни умения и координация.Пъзелът съдържа 6 животни,..

Бърз поглед

53329 Дървен пъзел с числа за броене, Животни - Goula

(0)
39.90 лв.

Дървен пъзел с числа за броене, ЖивотниСтрахотен образователен дървен пъзел, който ще помогне на малките любители на математиката да открият света на числата и да се упражняват да броят и смятат.За це..

Бърз поглед

53414 Детска мемори игра, Ферма - Goula

(0)
33.90 лв.

Детска мемори игра, ФермаТази забавна настолна игра, предназначена за малките деца, е смесица от шанс и дедукция, идеална за работа върху паметта, докато се забавлявате.Картите с размер 8,4 х 8,4, се ..

Бърз поглед

53435 Детска мемори игра, Том и неговите горски приятели - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемори игра, Том и неговите горски приятелиЗабавна детска игра с горски животни, в която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 18-те съвпадащи двойки картинки.Дървените ..

Бърз поглед

53436 Детска мемори игра, Червената шапчица - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемори игра, Червената шапчицаЗабавна детска игра с горски животни, в която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 9-те героите от приказката за Червената шапчица.Дървени..

Бърз поглед

53437 Дървен пъзел с противоположности, Лъвчето Лео - Goula

(0)
41.90 лв.

Дървен пъзел с противоположности, Лъвчето Лео - GoulaТова е интересен пъзел с противоположности, в който детето ви ще трябва да постави правилните животни и противоположности и да научи различните хар..

Бърз поглед

53438 Дървен пъзел с броене, Животни от фермата - Goula

(0)
41.90 лв.

Дървен пъзел с форми, СафариС този гигантски пъзел ще бъде забавно да тренирате и да научите първите числа, докато напасвате всяко парче и поставяте всяко животно на мястото му.Пъзелът показва различн..

Показани 1 от 20 | 36 (2 Страници)