Woody

WOODY е една от първите марки, която се занимава с продукти от дърво, специализирана в дидактическите и моторни умения, които спомагат за развитието, разработването на двигателните умения и креативното и комбинаторно мислене на децата. Още в самото начало на WOODY, асортимента се фокусира върху играчки по предназначение. Функционалността по разработката се съгласува с експерти от педагогически училища и детски градини.

Считано от днес, обхвата на WOODY включва над 350 активни продукти с богатия си избор на дървени играчки, декорации и подаръци, което ги прави един от най-големите фирми в Европа. 

Мрежа:
Бърз поглед

91936 Woody Дървен пица на пещ

(0)
49.90 лв.

Дървен пица на пещСтрахотен игрален комплект, с който децата ще могат да приготвят вкусна пица, която ще изпекат в пещ.Комплектът за пица включва парчета дървена пица, пещ, дървена шпатула, нож за пиц..

Бърз поглед

91974 Woody Дървен лабиринт, Еднорог

(0)
24.90 лв.

Дървен лабиринт, ЕднорогПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с тази дървена играчка еднорог с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мъниста нагор..

Бърз поглед

91982 Woody Детски зъболекарски комплект с куфарче

(0)
47.90 лв.

Детски зъболекарски комплект с куфарчеТози атрактивен зъболекарски комплект, ще позволи на децата ви да се погрижат за болните си кули и плюшени играчки и за техните зъбки.С този комплект освен, че де..

Бърз поглед

91985 Woody Детски сортер с форми

(0)
47.90 лв.

Детски сортер с формиДетска образователна игра с цветни геометрични фигури, с която децата по един забавен начин ще се опитат да открият правилното място на сортера, през което преминава съответната ф..

Бърз поглед

91927 Woody Дървен пъзел, Червената шапчица

(0)
18.90 лв.

Дървен пъзел, Червената шапчицаДървен пъзел с 24 едри и удобни за хващане елементи, който ще запознае децата с различните герои от приказките.Пъзeлите paзвивaт нaблюдaтeлноcттa и логичecкото миcл..

Бърз поглед

91926 Woody Дървен пъзел, Снежанка и седемте джуджета

(0)
18.90 лв.

Дървен пъзел, Снежанка и седемте джуджетаДървен пъзел с 24 едри и удобни за хващане елементи, който ще запознае децата с различните герои от приказките.Пъзeлите paзвивaт нaблюдaтeлноcттa и логичe..

Бърз поглед

91925 Woody Дървен пъзел, Човешко тяло, момиче

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел, Човешко тяло, момичеИзучаването на човешкото тяло е не само интересно и забавно, но и лесно с пъзела на "Woody" човешко тяло. Създаден да носи много настроение на най-малките и техните с..

Бърз поглед

91918 Woody Дървена игра, Тетрис

(0)
29.90 лв.

Дървена игра, ТетрисОбразователна логическа игра на "Тетрис", изработена от красиви дървени блокчета с много цветове.С помощта на зарчето, ще разберете какъв цвят блокче трябва да сложите, като се стр..

Бърз поглед

91898 Woody Дървено товарно влакче

(0)
18.90 лв.

Дървено пътническо влакчеДървено товарно влакче с един локомотив и два вагона, свързани помежду си с магнити. Синият товар на едното вагонче се нанизва на две пръчици, като низанка, а двата бели ..

Бърз поглед

91306 Woody Пирамида с цветни пръстени

(0)
26.90 лв.

Пирамида с цветни пръстениЗабавна пирамида с цветни пръстени с различна големина. Целта на играта е да се нанижат пръстените според големината им. тази игра развива логиката и двигателната активност п..

Бърз поглед

91143 Woody Магнитен пъзел, Риболов

(0)
34.90 лв.

Магнитен пъзел, РиболовДетски образователен пъзел, съдържащ 11 големи части с различни видове рибки и магнитна въдица.Използвайте въдицата за да уловите рибки от дъската. Направете предизвикателство о..

Бърз поглед

90610 Woody Обзавеждане за кукли, Дневна

(0)
32.90 лв.

Обзавеждане за кукли, ДневнаКомплект от 7 части за обзавеждане на дневна за кукли: 2 фотьойла, 1 диван, маса с телевизор, холна маса и стояща лампа. Този комплект може да се съчетава и с останалите об..

Бърз поглед

90227 Woody Тройна дървена низанка

(0)
54.90 лв.

Тройна дървена низанка Тази забавна низанка е съставена от части с различни форми и цветове, като структурата на сглобяване развива във въображението на детето и логическо мислене. По време на игра, х..

Бърз поглед

91922 Woody Дървен пъзел, Човешко тяло, момче

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел, Човешко тяло, момчеИзучаването на човешкото тяло е не само интересно и забавно, но и лесно с пъзела на "Woody" човешко тяло. Създаден да носи много настроение на най-малките и техните се..

Бърз поглед

91914 Woody Дървен пъзел с дръжки, Животните от Африка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Животните от АфрикаДървен пъзел съдържащ 8 части, изобразяващ различни животни и техните малки, така децата ще се запознаят с лъва, слона, хипопотама и  жирафа. Всяко парче..

Бърз поглед

91913 Woody Дървен пъзел с дръжки, Животни

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ЖивотниГолям дървен пъзел съдържащ 8 части, изобразяващ различни животни и техните малки, така децата ще се запознаят с кучето, котето, овцата и  кравата. Всяко парче е при..

Бърз поглед

91859 Woody Детско въже за катерене

(0)
64.90 лв.

Детско въже за катеренеИгра, която ще направи времето навън повече от незабравимо!Детското въже за катерене, което може да се закача и използва както на открито, така и у дома. Въжето е снабдено с опо..

Бърз поглед

91828 Woody Комплект съдове за готвене, метални

(0)
54.90 лв.

Комплект съдове за готвене, металниВсяка кухня се нуждае от готварски комплект със съдове за готвене, с които бъдещите готвачи да направят чудесни ястия за семейството си. Този комплект от Woody ..

Бърз поглед

91781 Woody Детска дървена кухня, Котета

(0)
177.90 лв.

Детска дървена кухня, КотетаДетска кухня изработена от дърво и оцветена в нежни цветове - розово и бяло, като допълнение към дизайна и има стикери с котета. Кухнята разполага с отваряема фурна, мивка,..

Бърз поглед

91713 Woody Комплект с музикални инструменти

(0)
57.90 лв.

Комплект с музикални инструментиДетски комплект с музикални инструменти, с които децата в предучилищна възраст ще могат да си формират детски оркестър, да стартират солова кариера или просто да се нас..

Показани 1 от 20 | 255 (13 Страници)