Tooky Toy

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.

Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата. Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопасност, а в някои случай ги надхвърлят. Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Мрежа:
Бърз поглед

TY858 Tooky Toy Дървен пъзел с дръжки, Животни от фермата

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Числа и знациДървеният пъзел с дръжки на Tooky Toy ще запознае децата с най-разпространените фермерски животни - крава, овца, прасе, конче, пате, зайче, петел.  Всички елем..

Бърз поглед

TL675 Tooky Toy Дървен часовник, Слънце

(0)
22.90 лв.

Дървен часовник, СлънцеПомогнете на детето си да научи да разпознава часовете от денонощието, като се забавлява с тази игра от Tooky Toy!Насърчавайте детето си да брои, да научи числата, цветовете и ф..

Бърз поглед

TL417 Tooky Toy Дървени играчки за шиене, Веселите животни

(0)
17.90 лв.

Дървени играчки за шиене, Веселите животниЗабавна игра в която горските животни се редят на опашка, за да бъдат облечени с различни дрешки. За целта децата трябва да им изберат връзка и с помощта на к..

Бърз поглед

TL143 Tooky Toy Дървени зеленчуци с дъска за рязане

(0)
19.90 лв.

Дървени зеленчуци с дъска за рязанеДетски комплект с дъска и зеленчуци за рязане, с които малките кулинари могат да творят своите ястия. Вашето дете ще се наслади на изучаването на различните форми и ..

Бърз поглед

TL142 Tooky Toy Дървени плодове с дъска за рязане

(0)
19.90 лв.

Дървени плодове с дъска за рязанеДетски комплект с дъска и плодове за рязане, с които малките кулинари могат да творят своите ястия. Вашето дете ще се наслади на изучаването на различните форми и цвет..

Бърз поглед

TL041 Tooky Toy Дървена табла със зеленчуци за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървена табла със зеленчуци за рязанеДетски комплект с табла със зеленчуци за рязане, с които малките кулинари могат да се опитат да приготвят нещо вкусно за хапване. Зеленчуците са направени от две ч..

Бърз поглед

TL040 Tooky Toy Дървена табла с плодове за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървена табла с плодове за рязанеДетски комплект с табла и плодове за рязане, с които малките кулинари могат да се опитат да приготвят нещо вкусно за хапване. Плодовете са направени от две части, свър..

Бърз поглед

TKJH851 Tooky Toy Дървена цветна низанка, Научи се да броиш

(0)
31.90 лв.

Дървена цветна низанка, Научи се да броишОбразователна детска низанка, с която децата ще се научат да броят по един лесен и забавен начин. С нея те ще се запознаят с различните цветове и ще се научат ..

Бърз поглед

TKI015 Tooky Toy Дървена щайга със зеленчуци за рязане

(0)
41.90 лв.

Дървена щайга със зеленчуци за рязанеКомплект с дървени цветни зеленчуци за рязане в щайга, които са чудесно допълнение към забавлението на малките готвачи, които обичат да си играят у дома, в магазин..

Бърз поглед

TKI014 Tooky Toy Дървена щайга с плодове за рязане

(0)
41.90 лв.

Дървена щайга с плодове за рязанеС този комплект с дървени плодове, малките децата ще се научат игриво как да нарязват и подреждат храната и ползите от здравословното хранене. Осигурявайки пълна ..

Бърз поглед

TKC281 Tooky Toy Дървен количка/проходилка с конструктор

(0)
74.90 лв.

Дървена количка/проходилка с конструкторДетска количка изработена от здрава и качествена дървесина, която ще помогне на детето ви да направи първите си стъпки, опитвайки се да я бута напред/назад. Про..

Бърз поглед

TK112 Tooky Toy Дървен зеленчуци за рязане

(0)
29.90 лв.

Комплект с дървени зеленчуци за рязанеТози комплект от дървени храни за игра включва селекция от различни зеленчуци, които могат да бъдат нарязани с помощта на ножче. Осигурявайки пълна безопасност, в..

Бърз поглед

TK111 Tooky Toy Дървен плодове за рязане

(0)
29.90 лв.

Комплект с дървени плодове за рязанеТози комплект от дървени храни за игра включва селекция от различни плодове, които могат да бъдат нарязани с помощта на ножче. Осигурявайки пълна безопасност, вашет..

Бърз поглед

TK088 Tooky Toy Дървена игра с чукче

(0)
37.90 лв.

Дървена игра с чукчеЗабавна детска игра с чукче, която насърчава координацията между ръцете и очите на децата! Целта на децата е да забиват едно по едно дървените цветни колчета в пейката с помощта на..

Бърз поглед

TK057 Tooky Toy Игра за баланс с дървени животни

(0)
16.90 лв.

Игра за баланс с дървени животниЗабавна игра на баланс, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Открийте различните начини, по които можете да ..

Бърз поглед

TK044 Tooky Toy Дървена дъска с ключалки, Ферма

(0)
59.90 лв.

Дървена дъска с ключалки, ФермаЗабавна образователна игра, в която всяко детенце трябва да открие кое резе или ключ ще отвори правилната врата или прозорец на тези къщички, в които се крият весели жив..

Бърз поглед

TH986 Tooky Toy Дървена игра с рингове

(0)
52.90 лв.

Дървена игра с ринговеДетска игра с рингове, с която ще се забавляват децата навсякъде - на двора, на плажа, вкъщи...Целта на играта е да хвърлите ринговете и да ги нанижете на дървените колчета. Всяк..

Бърз поглед

TH985 Tooky Toy Дървена дъска, Къща с ключалка

(0)
26.90 лв.

Дървена дъска, Къща с ключалкаДетска дървена дъска с ключалки, с която децата ще тренират различните начини на заключване - с промушване, приплъзване и закопчаване. За по голямо забавление, вратичките..

Бърз поглед

TH942 Tooky Toy Дървена дъска за основни умения

(0)
26.90 лв.

Дървена дъска за основни уменияЦветна дървена дъска, която ще помогне с лекота детето ви да развие сръчност, бързина и въображение. В комплекта децата ще намерят дървени части с различни форми и цвето..

Бърз поглед

TH934 Tooky Toy Магнитна игра, Риболов

(0)
36.90 лв.

Магнитна игра, РиболовВреме е за риболов!Играта се състои от 29 части - 26 дървени рибки, две въдици и една магнитна дъска. Задача на децата е да уловят рибките, за да намерят различните букви под тях..

Бърз поглед

TH912 Tooky Toy Дървена къща/сортер с форми

(0)
37.90 лв.

Дървена къща/сортер с формиТази красива дървена къща за сортиране от Tooky Toy ще очарова децата ви с ярките си цветове и различни форми и предмети. Помогнете на детето си, като му покажете как да изб..

Бърз поглед

TH819 Tooky Toy Дървен лаптоп с магнитни букви и цифри

(0)
32.90 лв.

Дървен лаптоп с магнитни букви и цифриОбразователен дървен лаптоп, върху който децата могат да се рисуват на екрана с тебешир и да се трие с гъбичката, а клавиатурата му е магнитна  дъска, на коя..

Бърз поглед

TH712 Tooky Toy Активна маса за игра

(0)
109.90 лв.

Активна маса за играСтрахотна детска маса с цветен плот и различни активни занимания, с които децата ще упражняват своята фина моторика, координация и зрителни възприятия. Различните предизвикателства..

Бърз поглед

TH687 Tooky Toy Дървен лабиринт, Дърво

(0)
38.90 лв.

Дървен лабиринт, ДървоДетски дървен лабиринт във формата на дърво с цветни топчета, който ще се хареса на всяко дете.С пoмoщтa нa магнитна писалка трябва да преместите топчетата, едно по едно в кошниц..

Бърз поглед

TH683 Tooky Toy Дървено влакче с релси и колички

(0)
147.90 лв.

Дървено влакче с релси и количкиДетски игрален комплект с ЖП линии, мостове и прелези, през които преминават влакчета с вагони и коли за спешна помощ.Играта запознава малките ентусиасти с основните пр..

Бърз поглед

TH682 Tooky Toy Строителна площадка с кран, колички и релси

(0)
77.90 лв.

Строителна площадка с кран, колички и релсиПосетете строителната площадка на Tooky Toys и се отдайте на едно страхотна приключение!Използвайте въображението си и постройте влаковите релси, с помощта н..

Бърз поглед

TH623 Tooky Toy Дървен многослоен пъзел, Ферма

(0)
17.90 лв.

Дървен многослоен пъзел, ФермаДетски дървен пъзел, в който под трите пласта излизат последователно 6 животи - зайче, овца, крава, конче, прасе и кокошка. Животните са отпечатани двустранно и са в разм..

Бърз поглед

TH460 Tooky Toy Игра с дървени зарчета

(0)
39.90 лв.

Игра с дървени зарчетаСупер забавна игра със зарове, която може да се играе навсякъде - както у дома, така и навън в градината.Правилата са лесни: хвърляте заровете един по един или всички заедно, в з..

Бърз поглед

TF931 Tooky Toy Дървен игра с въжета, Северен полюс

(0)
17.90 лв.

Дървен игра с въжета, Северен полюсЗабавна детска игра, развиваща двигателните умения, сръчността и прецизността на децата. Децата трябва да преминат през целия маршрут на Северния полюс, с помощ..

Бърз поглед

TF868 Tooky Toy Игра с дървени пръчки, Микадо

(0)
8.90 лв.

Игра с дървени пръчки, МикадоЗабавна игра на Микадо с 31 дървени пръчки, които тренират сръчността на всеки играч и може да се играе както на закрито, така и на открито. Който си мисли, че да се играе..

Показани 1 от 30 | 156 (6 Страници)