Tooky Toy

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.

Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата. Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопасност, а в някои случай ги надхвърлят. Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Мрежа:
Бърз поглед

TY201 Tooky Toy: Ферма с дървени животни в куфарче

(0)
32.90 лв.

Ферма с дървени животни в куфарчеОпознайте животните във фермата, с този игрален комплект - куфарче, което лесно се разгъва и става ферма с полянка и езеро. В комплектът са включени дървени фигур..

Бърз поглед

TY667 Tooky Toy: Дървена игра за нанизване с цветни фигури

(0)
47.90 лв.

Дървена игра за нанизване с цветни фигуриДетска игра за нанизване, включваща 68 части - цветни фигури, въженце, шаблони и поставка с колчета за нанизване.Поставете примерният шаблон и следвайте послед..

Бърз поглед

TY991 Tooky Toy: Детски дървен поднос със сладкиши

(0)
37.90 лв.

Детски дървен поднос със сладкишиДетски дървен поднос на три нива с различни вкусни сладкиши, с който вашата принцеса с удоволствие ще поднесе чаша ароматна топла напитка на своите приятели.Комплектът..

Бърз поглед

TF338 Tooky Toy: Забавна игра, Познай какво виждаш

(0)
19.90 лв.

Забавна игра, Познай какво виждашЗабавна детска игра, с която може да се забавлява цялото семейство. Правилата на играта са лесни - Едното дете трябва да си сложи лентата на главата и да изтегли ..

Бърз поглед

TF827 Tooky Toy: Дървен ксилофон с цветни топчета и чукче, 2 в 1

(0)
49.90 лв.

Дървен ксилофон с цветни топчета и чукче, 2 в 1Детски комплект, с който децата ще могат да свирят на ксилофон или да играят с чукчето и цветните топчета.Когато бие с чукчето детето твори свои мелодии,..

Бърз поглед

TF401 Tooky Toy: Игра с рингове, Животни

(0)
25.90 лв.

Игра с рингове, ЖивотниДетска игра с рингове-животни, с която ще се забавляват децата навсякъде - на двора, на плажа, вкъщи...Целта на играта е да хвърлите ринговете и да ги нанижете около дървените п..

Бърз поглед

TL686 Tooky Toy: Дървени игри, Слонче за баланс, пумпал и йо-йо

(0)
35.90 лв.

Дървени игри, Слонче за баланс, пумпал и йо-йоТози забавен детски комплект ще зарадва всяко дете, което търси приключения.Децата ще имат възможността да играят с три различни игри:* дървено слонче за ..

Бърз поглед

TY840 Tooky Toy: Дървено роли с четири колички

(0)
32.90 лв.

Дървено роли с четири количкиВсяко дете ще хареса тази дървена състезателна писта и ще пуска количките по нея отново и отново. Когато постави количката в началото, тя тръгва надолу и на всеки от етажи..

Бърз поглед

TY278A Tooky Toy: Дървена игра за баланс/низанка с животни

(0)
27.90 лв.

Дървена игра за баланс/низанка с животниТази забавна игра за баланс ще се окаже едно цветно и интересно предизвикателство за вашето дете. Низанка, игра за баланс, фигури за нанизване, 3 в 1 може да се..

Бърз поглед

TL905 Tooky Toy: 3D низанка с цветни фигури

(0)
27.90 лв.

3D низанка с цветни фигуриДървена низанка с четири форми - триъгълник, кръг, квадрат и правоъгълник, като всяка от тях е с различен цвят. За улеснение местата им на дъската са очертани със съответния ..

Бърз поглед

TL839 Tooky Toy: Детски дървен тостер с филийки

(0)
27.90 лв.

Детски дървен тостер с филийкиС този комплект децата лесно ще могат да направят своята въображаема закуска, която да споделят с приятели.Оставете ги да изпекат филийките в тостера, след това да постав..

Бърз поглед

TL706 Tooky Toy: Дървен лабиринт с диви животни

(0)
44.90 лв.

Дървен лабиринт с диви животниДървен лабиринт със сметало и дървени фигурки, върху които са изобразени животните от джунглата - лъвче, зебра, маймунка, слон, мече и крокодил ще радват вашето дете, док..

Бърз поглед

TL676 Tooky Toy: Дървена игра с цветни форми

(0)
17.90 лв.

Дървена игра с цветни формиТова е игра, с различни нива на трудност, в които имате части, които трябва да наредите на полето така, че всяка част, да е стъпила върху звездичката със съответния цвят. В ..

Бърз поглед

TL643A Tooky Toy: Магнитна игра, Английската азбука

(0)
24.90 лв.

Магнитна игра, Английската азбукаТази игра е проектирана с идеята да помогне на децата да научат английската азбука. С нея ученето ще може да изглежда като игра и по интересен начин децата да научат б..

Бърз поглед

TL132 Tooky Toy: Образователен дървен пъзел, Дроби

(0)
12.90 лв.

Образователен дървен пъзел, ДробиОбразователен пъзел, който ще помогне на децата да се запознаят с дробите. Състои се от основа с изрязани в нея гнезда за четири кръга, оцветени в различни цветове. Вс..

Бърз поглед

TL073 Tooky Toy: Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, Бухал

(0)
23.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, БухалЛабиринтът е изработен във формата на бухалче, което го прави още по-привлекателен и желан от децата.С пoмoщтa нa въженцетo c мaгнитен нaкpaйник уcпе..

Бърз поглед

TL072 Tooky Toy: Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, Коте

(0)
23.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, КотеЛабиринтът е изработен във формата на коте, което го прави още по-привлекателен и желан от децата.С пoмoщтa нa въженцетo c мaгнитен нaкpaйник уcпешнo ..

Бърз поглед

TKG040 Tooky Toy: Дървена мозайка, Костенурка и охлюв

(0)
26.90 лв.

Дървена мозайка, Костенурка и охлювДетска мозайка, включваща комплект с две дървени дъски - костенурка и охлюв, върху които децата могат да редят цветните дървени части. Към комплекта има и карти, кои..

Бърз поглед

TKG038 Tooky Toy: Дървен пъзел, Октадон

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, ОктадонТози дървен пъзел включва цветни триъгълници, които децата могат да наредят във формата на осмоъгълник. Занимавайки се с него, децата могат да измислят и други различни комбинации..

Бърз поглед

TKF080 Tooky Toy: Дървена играчка/низанка с цветни фигури

(0)
29.90 лв.

Дървена играчка/низанка с цветни фигуриС тази образователна играчка децата бързо ще научат различните цветове, форми и цифри, докато се забавляват. Те ще се запознаят с пет основни геометрични фигури,..

Бърз поглед

TKF004 Tooky Toy: Дървена играчка/низанка, Мече с рингове

(0)
23.90 лв.

Дървена играчка/низанка, Мече с ринговеС тази играчка с дървени цветни рингове, децата, ще подобрят своите фини двигателни умения и тези, за решаване на проблеми. Ще развият своята координация и логич..

Бърз поглед

TKE016 Tooky Toy: Дървена играчка с въже за дърпане, Таралеж

(0)
39.90 лв.

Дървена играчка с въже за дърпане, ТаралежТова сладко таралежче с въже за дърпане, ще допринесе за доброто настроение на децата. То ще следва детето ви навсякъде, докато то прави първите си крачки. Иг..

Бърз поглед

TKE011 Tooky Toy: Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпане, сортер

(0)
44.90 лв.

Таралеж с въже за дърпане, сортерТова сладко таралежче с въже за дърпане, ще допринесе за доброто настроение на децата. Тялото на таралежа всъщност е търкалящ се сортер, с който детето може да играе о..

Бърз поглед

TKC572 Tooky Toy: Игра за баланс и координация, Спаси кокошката

(0)
26.90 лв.

Игра за баланс и координация, Спаси кокошкатаТази забавна игра има за цел да тренира баланса на ръцете и координацията на децата. Тя е със състезателен характер, като целта на участниците е да извадят..

Бърз поглед

TKC466 Tooky Toy: Дървена работилница с менгеме и инструменти

(0)
169.90 лв.

Дървена работилница с менгеме и инструментиВреме е малките ви майстори за поправят всичко счупено вкъщи с работилницата на Tooky Toy. Работилницата има много дупки, в които детето може да пъха винтове..

Бърз поглед

TF981 Tooky Toy: Игра с хилка, Хвани акулата

(0)
27.90 лв.

Игра с хилка, Хвани акулатаЗабавна детска игра, която се състой от хилка във формата на акула покрита с велкро и две малки рибки. Играе се от 2 деца.Едното дете трябва да хвърли топчето във формата на..

Бърз поглед

TL728 Tooky Toy: Дървен дидактически куб с активности, голям

(0)
134.90 лв.

Дървен дидактически куб с активности, голямДървен цветен активен куб, подходящ за игри от най-малките откриватели.Забавна и атрактивна, тази детска играчка се превръща на момента в едно от любимите за..

Бърз поглед

TKC409A Tooky Toy: Дървена количка/проходилка, Уокър

(0)
112.90 лв.

Дървена количка/проходилка, УокърДървена детска количка, която ще предложи различни активни забавления на най-малките палавници. Освен да проходи, тази играчка ще помогне на детенцето да развие своето..

Бърз поглед

TF980 Tooky Toy: Дървена игра, Летящи рибки

(0)
24.90 лв.

Дървена игра, Летящи рибкиТази забавна игра с летящи рибки ще зарадва всяко дете. Тя е със състезателен характер и много интересна и помага за развитие на концентрацията, координацията око-ръка, логик..

Бърз поглед

TF959 Tooky Toy: Дървена игра, Четири в редица

(0)
21.90 лв.

Дървена игра, Четири в редицаТова е забавна интерактивна игра, в която играчите избират цвят и след това пускат своите пулчета в дупките един по един, за да получат 4 в редица хоризонтално, вертикално..

Показани 1 от 30 | 126 (5 Страници)