New Classic Toys

New Classic Toys е фирма създадена през 1991 година в Холандия, занимаваща се с производство на качествени и образователни играчки!

Играта е много важна част от развитието на децата! Докато играят, децата се запознават със света. Изграждане, подреждане, сортиране, имитиране, правене на музика: Всичко това допринася за развитието на прозрение, талант и двигателни умения. Играчките на New Classic Toys допринасят именно за стимулирането на това развитие. Всяка една играчка ще предизвика вниманието на децата с високото си качество на изработка. Всички продукти и марки, които се представляват от фирмата, отговарят на най-строгите изисквания за безопасност, отговарящи на стандарта EN-71. 


Мрежа:
Бърз поглед

10525 New Classic Toys: Дървена игра/пъзел със зъбни колела

(0)
48.90 лв.

Дървена игра/пъзел със зъбни колелаЗабавна детска игра със зъбни колела, в която всеки един от тях може да се свали и да се постави обратно на определеното му място. Децата трябва първо да поставят вс..

Бърз поглед

10807 New Classic Toys: Дженга с животни и карти за игра

(0)
42.90 лв.

Дженга с животни и карти за играДженга е любима игра за много семейства и деца. Играта се състои в построяването на максимално висока кула от дървени блокчета, като на всеки ход играчът трябва внимате..

Бърз поглед

10595 New Classic Toys: Комплект с хранителни продукти

(0)
48.90 лв.

Комплект с хранителни продуктиДетски комплект с хранителни продукти от New Classic Toys, които са един чудесен начин да научите децата да приготвят една вкусна вечеря или обяд. В комплекта са включени..

Бърз поглед

10594 New Classic Toys: Комплект за закуска, Хамбургер с картофки

(0)
36.90 лв.

Комплект за закуска, Хамбургер с картофкиНаправете си вкусен хамбургер, гарниран с пържени картофки с тази комплект от new Classic Toys. В комплекта има питка, кюфтенце, кръгчета лук, салата, домат, с..

Бърз поглед

10586 New Classic Toys: Дървена пица с поднос за рязане

(0)
26.90 лв.

Дървена пица с поднос за рязанеДетската пица за рязане от New classic toys е един чудесен начин да научите децата да направят една вкусна пица, да я нарежат и поднесат за вечеря. В комплекта са включе..

Бърз поглед

18286 New Classic Toys: Детски колан с инструменти, син

(0)
38.90 лв.

Детски колан с инструменти, синВашият малък майстор ще има всички необходимите инструменти, с които да ремонтира вкъщи, редом до своя татко. Комплекта разполага с колан за кръста, чук, гаечен ключ, кл..

Бърз поглед

18285 New Classic Toys: Детски колан с инструменти

(0)
38.90 лв.

Детски колан с инструментиВашият малък майстор ще има всички необходимите инструменти, с които да ремонтира вкъщи, редом до своя татко. Комплекта разполага с колан за кръста, чук, гаечен ключ, клещи, ..

Бърз поглед

18253 New Classic Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
25.90 лв.

Дървен часовник/пъзелДървеният цветен часовник и детски пъзел е образователна игра, която ще е полезна на всяко дете. С нея детето ще може да се запознае с числата, цветовете и различните форми. ..

Бърз поглед

11947 New Classic Toys: Комплект със строителни машини

(0)
38.90 лв.

Комплект със строителни машиниВсяка строителна площадка се нуждае от комплекта със строителни машини на new Classic Toys. В комплекта има багер, бетоновоз, булдозер, валяк и камион. Прекрасен подарък ..

Бърз поглед

10836 New Classic Toys: Домино с превозни средства и точки

(0)
26.90 лв.

Домино с превозни средства и точкиДетска игра на домино с превозни средства и точки, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните картинки. Това е една класическа игра, приспособена за дец..

Бърз поглед

10835 New Classic Toys: Домино с животни и точки

(0)
26.90 лв.

Домино с животни и точкиДетско дървено домино с животни и точки, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните животни. Това е една класическа игра, приспособена за деца и подходяща за развитие ..

Бърз поглед

10831 New Classic Toys: Мемори игра за памет с превозни средства

(0)
24.90 лв.

Мемори игра за памет с превозни средстваОбразователна и забавна игра за памет с превозни средства от New classic toys, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните картинки. Това е една  к..

Бърз поглед

10830 New Classic Toys: Мемори игра за памет с животни

(0)
24.90 лв.

Мемори игра за памет с животниОбразователна и забавна игра за памет с животни от New classic toys, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните картинки на любимите им приятели - животните. Едн..

Бърз поглед

10825 New Classic Toys: Дървена цветна дъга за игра

(0)
78.90 лв.

Дървена цветна дъга за играПозволете на децата да научват нови неща и да се развиват докато играят, като им подарите дървената цветна дъга за игра от New classic toys. Докато подреждат цветните дъги, ..

Бърз поглед

10651 New Classic Toys: Детски касов апарат с банкноти

(0)
52.90 лв.

Детски касов апарат с банкнотиДетски дървен касов апарат, включващ скенер, кредитна карта, пост терминал, монети и няколко хартиени банкноти. Играта с него ще е забавна и насърчава умения за творчеств..

Бърз поглед

10627 New Classic Toys: Комплект с дървени мъфини

(0)
25.90 лв.

Комплект с дървени мъфиниКомплект от 6 красиви и прецизно изрисувани мъфини, готови да се поднесат във всяка „сладкарница“ или детска кухня. Прекрасно допълнение към детската кухня или магазин за игри..

Бърз поглед

10600 New Classic Toys: Дървени яйца в картонена кутия

(0)
16.90 лв.

Дървени яйца в картонена кутияДървени яйца в картонена кутия е чудесна играчка за децата, която им дава възможност да опознаят различни видове храни, както и техния цвят и форма. В комплекта има 4 бро..

Бърз поглед

10587 New Classic Toys: Дървена пица за рязане

(0)
26.90 лв.

Дървена пица за рязанеДетската пица за рязане от New classic toys е един чудесен начин да научите децата да направят една вкусна пица, да я нарежат и поднесат за вечеря. В комплекта са включени: дърве..

Бърз поглед

10584 New Classic Toys: Шоколадова торта с поднос и ножче

(0)
26.90 лв.

Шоколадова торта с поднос и ножчеДървеният шоколадов кейк е готов за рязане и сервиране. Чудесна играчка да научите децата да направят един вкусен кейк, да го нарежат и поднесат за вечеря. В комплекта..

Бърз поглед

10574 New Classic Toys: Комплект с дървени цветни мъниста за нанизване

(0)
38.90 лв.

Комплект с дървени цветни мъниста за нанизванеТези цветни дървени мъниста за нанизване от New classic toys са прекрасни за развиване на сръчност при малките деца. Дървените мъниста в различни цветове ..

Бърз поглед

10442 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Транспортни средства

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Транспортни средстваДетски дървен пъзел с 16 красиво изрисувани парченца с различни превозни средства с дръжки. Всяка част от дървения пъзел има дръжка, която позволява лекота п..

Бърз поглед

10441 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Сафари

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, СафариДетски дървен пъзел с 16 красиво изрисувани парченца с дръжки. Те разказват за щастливия живот на животните в джунгла. Големината на дръжката позволява лекота при хващане ..

Бърз поглед

10431 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Джунгла

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ДжунглаЗапознайте детето с животните от джунглата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му за всяко едно от тях. Дръжките на парченцата от пъзела го правят лесен за хващане от м..

Бърз поглед

10430 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Ферма

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ФермаЗапознайте детето с животните от фермата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му как се цапа прасенцето, как плува патето, какво прави кончето. Дръжките на парченцата от п..

Бърз поглед

10303 New Classic Toys: Дървена китара: червена

(0)
56.90 лв.

Дървена китара: червенаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки, 6 стру..

Бърз поглед

10593 New Classic Toys: Суши сет

(0)
48.90 лв.

Комплект за СушиПригответе вкусно Суши и поканете приятелите си да хапнат заедно с вас. С този комплект малките готвачи могат да приготвят и сервират голям сет суши за вечеря, идеално начало за започв..

Бърз поглед

10539 New Classic Toys: Дървен пъзел с числа

(0)
39.90 лв.

Дървен пъзел с числаЕдно, две, три! Научете децата си да броят до 20! Ученето на числата никога не е било толкова забавно. Този цветен пъзел от New Classic Toys предлага на децата възможността да се з..

Бърз поглед

10440 New Classic Toys: Дървен пъзел, Ферма

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, ФермаЗапознайте детето с животните от фермата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му как се цапа прасенцето, как плува патето, какво прави кончето . Дръжките на парченцата от пъзела го..

Бърз поглед

10433 New Classic Toys: Дървен пъзел, Пожарна

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел, ПожарнаЗапознайте детето с една от най-вълнуващите професия на Пожарникар с този цветен дървен пъзел. Сега с предложението от New classic toys лесно може да разкажете на вашето дете за к..

Бърз поглед

10345 New Classic Toys: Детска китара, розова

(0)
46.90 лв.

Детска китара, розоваГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творче..

Показани 1 от 30 | 135 (5 Страници)