Lelin Toys

Дървените играчки с марката Lelin са образователни, красиви и стимулират въображението и любопитството на децата!

Красивите дизайни, с които са изработени допринасят за високата стойност на игра и са голяма атракция за децата. Продуктите са разработени с огромно внимание към всеки един детайл. Качеството и безопасността са най-важните условия в тяхното производство. Всички играчки Lelin отговарят на международните стандарти за безопасност и са изработени с нетоксични бои и лакове.

Мрежа:
Бърз поглед

SKC2212 Lelin Toys Магнитна книга, Облечи ме

(0)
24.90 лв.

Магнитна книга, Облечи меТази забавна магнитна игра има за цел да помогне на децата с навика да се обличат добре в ежедневието. Комплектът съдържа 64 броя магнитни дрехи за обличане и аксесоари, ..

Бърз поглед

SKC2211 Lelin Toys Дървени магнити, Превозни средства

(0)
28.90 лв.

Дървени магнити, Превозни средстваМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи различни видове превозни средства.Тази магнитна игра съдържа 25 броя дървени магнити с изображения на превозн..

Бърз поглед

SKC2210 Lelin Toys Магнитна книга, Българската азбука

(0)
27.90 лв.

Магнитна книга, Българската азбукаКомплектът съдържа 112 броя български магнитни букви и 30 броя карти за всяка буква от българската азбука. На всяка карта има буква, картинка и дума. С тяхна помощ де..

Бърз поглед

20066 Lelin Toys Дървен пъзел с дръжки, Превозни средства

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Превозни средстваДетски дървен пъзел с различни превозни средства, подходящ за игра от най-малките деца. Пъзелът съдържа една дървена основа и 6 различни елементи като: такси, к..

Бърз поглед

10276 Lelin Toys Дървен логически пъзел, Цветен куб

(0)
14.90 лв.

Дървен логически пъзел, Цветен кубЛогическият пъзел е страхотна игра, която помага за развитието на стратегическия ум, координация око-ръка.Дървеният цветен куб се състои от 8 елемента, както и книжка..

Бърз поглед

10111 Lelin Toys Дървена играчка за бутане, Дъга

(0)
29.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ДъгаЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Играчката е с гумирани колела и има нан..

Бърз поглед

10029 Lelin Toys Бебешка низанка, Коте

(0)
24.90 лв.

Бебешка низанка, КотеБебешката низанка с цветни рингове Коте, ще допринесе за веселото настроение на вашето малко детенце. Тя ще му даде представа за размер и форма на нещата, които го заобикалят и ще..

Бърз поглед

40278 Lelin Toys Дървен комплект за чай с кана

(0)
27.90 лв.

Дървен комплект за чай с канаНаправете си едно страхотно чаено парти с приятели, като им поднесете чаша чай, поднесен със резен свеж лимон или мента. Този сервиз за чай е страхотно допълнение към..

Бърз поглед

40247 Lelin Toys Детски комплект с дървенa торта за Рожден ден

(0)
37.90 лв.

Детски комплект с дървени сладкишиТози сладък детски комплект включва двустранна празнична торта за рожден ден, която се закрепва с велкро, което позволява на детето да играе и реже този комплект отно..

Бърз поглед

40245 Lelin Toys Детски комплект с дървени сладкиши

(0)
27.90 лв.

Детски комплект с дървени сладкишиСладък детски комплект с дървени сладкиши и  торти, които прекрасно ще се допълнят към всека кухня, магазин, ресторант или сладкарница. С тях децата ще се забавл..

Бърз поглед

21032 Lelin Toys Дървена музикална масичка

(0)
47.90 лв.

Дървена музикална масичкаЦветната масичка с горска тема е с пет музикални инструмента: цветни чинели, барабан, гуиро, метална гъба и чиния и палка, с които децата ще създадат свои мелодии. Всеки инстр..

Бърз поглед

20238 Lelin Toys Дървен магнитен лабиринт, Трафик

(0)
29.90 лв.

Дървен магнитен лабиринт, ТрафикАркадната игра Lelin е град-лабиринт, в който топките се превръщат в коли с различни цветове. Целта на играта е успешно да придвижите топчетата до съответните места за ..

Бърз поглед

10377 Lelin Toys Дървен сортер, Ферма

(0)
37.90 лв.

Дървен сортер, ФермаЦветната приключенска ферма с десет различни дървени животни.Независимо дали е крава или прасе, всяко намира своето място във фермата. След игра всички фигурки могат да се приберат..

Бърз поглед

10376 Lelin Toys Игра за баланс, Горски животни

(0)
24.90 лв.

Игра за баланс, Горски животниЗабавна игра на баланс с различни животни, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Поставете основата, която напо..

Бърз поглед

10367 Lelin Toys Детска активна дъска, Автобус

(0)
29.90 лв.

Детска активна дъска, АвтобусДъската има много предимства, а нейната форма и цвят ще привлекат вниманието на малко дете, тя може да се постави пред детето, за да открие нейните функции или да се закач..

Бърз поглед

10350 Lelin Toys Детски диадически куб

(0)
64.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни и забавни игри. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е изработен от ..

Бърз поглед

50149 Lelin Toys: Дървен комплект за почистване

(0)
64.90 лв.

Дървен комплект за почистванеДетски комплект, с който вашето малко дете ще се включи редом до своята майка в почистването на своята стая. Насърчавайте детето си да играе ролеви игри. Те подхранват въо..

Бърз поглед

40218 Lelin Toys: Дървен тостер с филийки

(0)
41.90 лв.

Дървен тостер с филийкиПригответе най-вкусната закуска с препечени филийки за вас и вашите родители с този дървен тостер от Lelin Toys. Тостерът е идеално допълнение към всяко детско кухненско оборудв..

Бърз поглед

40217 Lelin Toys: Детски дървен миксер с продукти

(0)
54.90 лв.

Детски дървен миксер с продуктиДървен миксер с продукти, с който децата ще могат да приготвят различни вкусни сладкиши. Игрите с него помагат за развиване на творческите игри, социалните умения, разпо..

Бърз поглед

10272 Lelin Toys: Дървено сметало

(0)
37.90 лв.

Дървено сметалоДървено сметало включващо 100 цветни топчета, с които децата ще се научат да броят, събират и изваждат. Категория: Играчки от дървоМарка: Lelin Toys Размери: 30 х 9 смПод..

Показани 1 от 20 | 108 (6 Страници)