Eichhorn

Дървените играчки "EICHHORN" се произвеждат над 60 години, като дървените влакчета, строителите и фигурите за бутане и търкаляне са сред най-ценените и популярни атрибути на добре екипираната детска стая. И това не е без причина. Собствената традиция на "EICHHORN" гарантира върхови по качество играчки от първокласна букова дървесина, с живи и радостни цветове, които предизвикват игривото въображение на детето. В нашите продуктови ниши ще откриете подходящата играчка - за всяка възраст и за всеки повод.

Мрежа:
Бърз поглед

3802 Eichhorn: Дървенa игра с чукче и фигури

(0)
35.90 лв.

Дървенa игра с чукче и фигуриДетска игра с дървено чукче и 6 различни цветни кегли и топчета, развиваща двигателните умения на деца от 1-годишна възраст.Фигурите трябва да бъдат поставени на правилнит..

Бърз поглед

1252 Eichhorn: Дървени цветни блокчета, 50 броя

(0)
24.90 лв.

Дървени цветни блокчета, 50 брояКомплект от 50 ярко оцветени дървени блокчета от Eichhorn, подходящи за занимания на деца над 1 година. Изграждането на кули и други конструкции развива техните творчес..

Бърз поглед

3800 Eichhorn: Дървена количка със строителни блокчета

(0)
32.90 лв.

Дървена количка със строителни блокчетаДетска количка с въже за дърпана, съдържаща 11 строителни блокчета, с които децата ще могат да си строят различни фигури и кули. Количката е с силиконови рингове..

Бърз поглед

9096 Eichhorn: Дървен конструктор, Строителни машини 4 в 1

(0)
89.90 лв.

Дървен конструктор, Строителни машини 4 в 1Детски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене ..

Бърз поглед

5708 Eichhorn: Дървени кубчета/пъзел: Peppa Pig

(0)
31.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел: Peppa PigКомплект от 12 дървени кубчета с различни мотиви, с които децата могат да си подредят 6 различни пъзела с изображенията на Peppa Pig. Paзмep нa нapeдeнaтa ĸapтинĸa: 16 ..

Бърз поглед

9028 Eichhorn: Дървен конструктор с болтове и гайки

(0)
49.90 лв.

Дървен конструктор с болтове и гайкиДетски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене и въобр..

Бърз поглед

4595 Eichhorn: Дървено колело

(0)
116.90 лв.

Дървено колелоСтрахотно дървено колело, което може да се използва както на закрито, така и на открито, като се задвижва бутайки се с крачета. Колелото е идеалното първо превозно средство за малките де..

Бърз поглед

4584 Eichhorn: Дървен кошер за пчели

(0)
34.90 лв.

Дървен кошер за пчелиТози сладък малък кошер сам по себе си привлича вниманието, но става още по-красив, когато бъде боядисан и украсен. Преди да бъде оцветен, кошерът трябва да се сглоби, след което ..

Бърз поглед

2255 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
24.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 7 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярки..

Бърз поглед

9016 Eichhorn: Дървен конструктор, Състезателна кола

(0)
35.90 лв.

Дървен конструктор, Състезателна колаДетски конструктор съдържащ 50 части, с които децата могат да си сглобят - състезателна кола, мини бъги или автомобил от Формула 1. С помощта на предоставените инс..

Бърз поглед

3750 Eichhorn: Образователен комплект, 3 в 1

(0)
62.90 лв.

Образователен комплект, 3 в 1Детски комплект, който ще предложи тройно забавление на децата:* дървено кученце за бутане - насърчава мобилността на децата* лабиринт с цветни мъниста - развива двигателн..

Бърз поглед

3714 Eichhorn: Детски лабиринт, Ферма

(0)
45.90 лв.

Детски лабиринт, ФермаНаправете един страхотен подарък на своето малко детенце с този забавен лабиринт по който се движат весели животни и цветни мъниста. Играта с него развива координацията, сръчност..

Бърз поглед

3731 Eichhorn: Дървена дъска с храна за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървена дъска с храна за рязанеДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни хранителни продукти. Всеки един от тях се състо..

Бърз поглед

9085 Eichhorn: Дървен конструктор, Пожарна 3 в 1

(0)
74.90 лв.

Дървен конструктор Пожарна 3 в 1Детски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене и въображен..

Бърз поглед

2579 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
89.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска. С нейна помощ детето Ви ще развива своето въображението и творчеств..

Бърз поглед

2578 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
64.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска, включваща: 10 цветни тебешира  и гъба за триене. С нейна помощ..

Бърз поглед

4583 Eichhorn: Дървена къщичка за калинки

(0)
28.90 лв.

Дървена къщичка за калинкиС този комплект сами ще можете да си направите и декорирате дървена къщичка за калинки. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а ..

Бърз поглед

1833 Eichhorn: Дървена количка/проходилка с цветни кубчета

(0)
87.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни кубчетаКрасива и устойчива дървена количка с включен към нея комплект от 35 дървени фигури с различни цветове и форми. Количката е подходяща за прохождащи дечица, к..

Бърз поглед

4582 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
32.90 лв.

Дървена къщичка за птициВъншна къщичка за птици изработена изцяло от дърво. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а при желание от ваша страна могат да се..

Бърз поглед

4581 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
33.90 лв.

Дървена къщичка за птициВъншна къщичка за птици изработена изцяло от дърво. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а при желание от ваша страна могат да се..

Бърз поглед

4609 Eichhorn: Дървена кула за баланс: Дженга

(0)
21.90 лв.

Дървена кула за баланс: ДженгаТази игра за баланс е популярна със своите състезателни умения, както за малки, така и за големи. В началото на играта кулата е напълно стабилна. След това всеки един от ..

Бърз поглед

2226 Eichhorn: Дървени цветни блокчета

(0)
45.90 лв.

Дървени цветни блокчетаКомплект от 50 цветни дървени блокчета с различни форми, с които децата могат да тренират своята сръчност и координация, строейки различни сгради и фигури. Тези блокчета са един..

Бърз поглед

2501 Eichhorn: Дървена къща за кукли с обзавеждане

(0)
75.90 лв.

Дървена къща за кукли с обзавежданеДървена къща включваща две големи обзаведени стай, просторна тераса и една красива оранжерия, която е прави идеалният дом за вашите 2 мини кукли, които са включени в..

Бърз поглед

2087 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
24.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 21 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярк..

Бърз поглед

4304 Eichhorn: Дървена ферма с животни

(0)
39.90 лв.

Дървена ферма с животниТази красива и уютна ферма, пълна с различни животни ще осигури незабравими емоции и часове на забавления на вашите деца. Дворът на фермата е отрупан с ябълкови дървена, красиви..

Бърз поглед

2586 Eichhorn: Детски куклен театър

(0)
69.90 лв.

Детски куклен театърКуклите на децата ви ще оживеят в ръцете им с този куклен театър с пердета и сменяващи се фонови картини. Позволете на децата си да ви разкажат най - забавните и интересни приказки..

Бърз поглед

2572 Eichhorn: Дървена дъска за писане с моливи

(0)
11.90 лв.

Дървена дъска за писане и рисуване с моливиДетска дървена дъска удобна за писане и рисуване с моливи. В комплектът ще откриете и 3 цветни молива, както и гъба, с която можете да триете и да рисувате и..

Бърз поглед

2235 Eichhorn: Дървен куб с лабиринт и фигури

(0)
94.90 лв.

Дървен многофункционален куб с лабиринт и фигуриЗабавна образователна игра, която ще осигури неограничени предизвикателства от различни дейности на вашите деца. Играта с този куб насърчава процеса на ..

Бърз поглед

2025 Eichhorn: Дървена къща с топчета: Ролбан

(0)
49.90 лв.

Дървена къща с топчета: РолбанТази колоритна къщичка с 3 топчета и лабиринти, веднага ще грабне вниманието на вашето дете. Дървеният Ролбан - Къща с 3 топчета ще тествате законите на гравитацията и у..

Показани 1 от 29 | 29 (1 Страници)