Orange Tree Toys

Orange Tree Toys е семеен бизнес, основан в Обединеното кралство от сестрите Ануджа Уилсън и Ламани Симонс. И двете са запалени по създаването на традиционни играчки, които им напомнят от собственото им детство. С голямото си разнообразие от продукти, Orange Tree Toys проектират и произвеждат висококачествени дървени играчки както под собствена марка, така и притежават лиценз за класически фаворити от детството: Peter Rabbit™ , The Snowman™ & the Snowdog , Paddington™ и Disney .

Дизайните на играчките са забавни, ярко оцветени и винаги са съобразени с развитието на децата. Абсолютната безопасност е техен основен приоритет. Всички играчки отговарят на европейските стандарти за изпитване EN71 и са маркирани със CE.

Мрежа:
Бърз поглед

866 Orange Tree Toys Дървен пъзел Minnie Mouse

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел Minnie MouseТози масивен дървен пъзел с изображението на Мини Маус е идеален за хващане и сглобяване от най-малките дечица. Пъзелът съдържа 4 части и ще бъде истинско удоволствие и п..

Бърз поглед

859 Orange Tree Toys Дървен пъзел Mickey Mouse

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел Mickey MouseТози масивен дървен пъзел с изображението на Мики Маус е идеален за хващане и сглобяване от най-малките дечица. Пъзелът съдържа 4 части и ще бъде истинско удоволствие и п..

Бърз поглед

835 Orange Tree Toys Дървени фигури на Mickey и приятели, Disney 100

(0)
34.90 лв.

Дървени фигури на Mickey и приятели, Disney 100Детски комплект включващ 6 дървени фигури на Мики Маус и неговите приятели, с които децата могат да отпразнуват 100 години Disney!Фигурите са подходящи з..

Бърз поглед

828 Orange Tree Toys Игра за памет, Disney 100

(0)
28.90 лв.

Игра за памет, Disney 100Мемори игра с красиви илюстрации на героите от Disney, с която ще децата ще тренират паметта си, докато играят.Обърнете всяко парче и се опитайте да намерите тези, които съвпа..

Бърз поглед

842 Orange Tree Toys Дървено домино, Disney 100

(0)
32.90 лв.

Дървено домино, Disney 100Детско домино включващо 28 дървени плочки с различни цветни герои на Disney, съхранявани в дървена кутия.Играта на домино е забавна и насърчава децата да си взаимодействат по..

Бърз поглед

743 Orange Tree Toys Дървено домино, Disney

(0)
32.90 лв.

Дървено домино, DisneyДетско домино включващо 28 дървени плочки с различни цветни герои на Disney, съхранявани в дървена кутия.Играта на домино е забавна и насърчава децата да си взаимодействат помежд..

Бърз поглед

25937 Orange Tree Toys Игра на морски шах, Peter Rabbit

(0)
14.90 лв.

Игра на морски шах, Peter RabbitКрасива версия на традиционната игра на морски шах, включваща дървена дъска с отпечатани красиви илюстрации и 10 части, изобразяващи Peter Rabbit™ и Lily Bobtail™! Комп..

Бърз поглед

25920 Orange Tree Toys Игра за памет, Peter Rabbit

(0)
14.90 лв.

Мемори игра за памет, Peter RabbitМемори игра с красиви илюстрации на героите от TV филма Peter Rabbit, с която ще децата ще тренират паметта си, докато играят.Обърнете всяко парче и се опитайте да на..

Бърз поглед

26449 Orange Tree Toys Игра на домино, Peter Rabbit

(0)
32.90 лв.

Игра на домино, Peter RabbitzДетска игра на домино включваща 28 дървени плочки с различни цветни герои на Peter Rabbit™, съхранявани в красива дървена кутия.Играта е лесна и позната на всички. Децата ..

Бърз поглед

6968 Orange Tree Toys Дървен пъзел, Lily Bobtail

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел, Lily BobtailДетски дървен пъзел на Lily Bobtail от TV филма Peter Rabbit, състоящ се от 4 големи и масивни части, идеални за хващане от малките ръчички. Предназначен е за дечица на ..

Бърз поглед

6951 Orange Tree Toys Дървен пъзел, Benjamin Bunny™

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел, Benjamin Bunny™Детски дървен пъзел на Зайчето Бенджамин от TV филма Peter Rabbit, състоящ се от 4 големи и масивни части, идеални за хващане от малките ръчички. Предназначен е за дечица ..

Бърз поглед

6944 Orange Tree Toys Дървен пъзел, Peter Rabbit

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел, Peter RabbitДетски дървен пъзел на Зайчето Питър, състоящ се от 4 големи и масивни части, идеални за хващане от малките ръчички. Предназначен е за дечица на 12+ месеца. Частите се с..

Бърз поглед

5456 Orange Tree Toys Дървен пъзел с числа, Peter Rabbit

(0)
34.90 лв.

Дървен пъзел с числа, Peter RabbitДетски дървен пъзел включващ 11 части, върху които са изписани числата от 1 до 10. Задачата на децата е да го подредят правилно, за да получат фигура на Зайчето Питър..

Бърз поглед

3913 Orange Tree Toys Дървен мини боулинг Peter Rabbit™

(0)
34.90 лв.

Дървен мини боулинг Peter Rabbit™Забавна детска игра на боулинг с 5 дървени кегли и 1 топки с любимите герои на децата зайчето Питър и приятели.Изправете кеглите и се опитайте да ги съборите с помощта..

Бърз поглед

6463 Orange Tree Toys Дървен пъзел с числа за броене, Peter Rabbit

(0)
36.90 лв.

Дървен пъзел с числа за броене, Peter RabbitДървен пъзел включващ 10 различни части, върху които са изписани числата от 1 до 10. Задачата на децата е да ги поставя на правилното им място върху дъската..

Бърз поглед

26470 Orange Tree Toys Дървен пъзел/часовник, Peter Rabbit

(0)
36.90 лв.

Дървен пъзел/часовник, Peter RabbitЗапознайте децата си с числата от 1 до 12 с този забавен часовник Peter Rabbit™, които същевременно съдържа 12 различни фигурки за сортиране, които се поставят на то..

Бърз поглед

26262 Orange Tree Toys Игра Tic Tac Toe, горски животни

(0)
14.90 лв.

Игра Tic Tac Toe, горски животниЗабавна детска игра на "Морски шах" или  известна като Tic Tac Toe, която ще ангажира вниманието на 2 деца, които стараейки се да спечелят ще трябва да се редуват,..

Бърз поглед

25255 Orange Tree Toys Мемори игра за памет, Горски животни

(0)
13.90 лв.

Мемори игра за памет, Горски животниЗабавна детска игра с горски животни, за която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 10-те съвпадащи двойки картинки.Дървените плочки са с и..

Бърз поглед

20043 Orange Tree Toys Дървен пъзел с горски животни

(0)
36.90 лв.

Дървен пъзел с горски животниДетски дървен пъзел с едри елементи, с който малките любопитни деца ще се запознаят с 5 различни горски обитатели - мечка, лисица, бухал, язовец и една сладка сърна. Пъзел..

Бърз поглед

13257 Orange Tree Toys Дървено лъвче/сортер с формички

(0)
49.90 лв.

Дървено лъвче/сортер с формичкиДървено лъвче, с което малчуганите ще могат да сортират цветните фигури и да се забавляват докато търсят правилният отвор за тях. В комплекта са включени 6 цветни формич..

Показани 1 от 20 | 108 (6 Страници)