Iso Trade

Iso Trade е полска фирма, която предлага на клиентите си голям избор от разнообразни стоки от следните сектори: дом и градина, туризъм, деца, спорт, животни. 

Iso Trade има собствени марки, които са придобили признание през годините и са разпознаваеми на добре познати уебсайтове за електронна търговия. Те имат пълен контрол върху качеството на продуктите си, затова ги препоръчваме с чиста съвест.

Част от детските марки, които се предлагат и на нашият пазар са:

* Iso Trade

* Kruzzel

* Malatec


Мрежа:
Бърз поглед

17245 Kruzzel: Дървени строителни блокчета, 150 броя

(0)
22.90 лв.

Дървени строителни блокчета, 150 брояДървените блокчета са най-добрият избор за деца. Този комплект осигурява безопасно забавление, което подобрява уменията на децата. Комплектът съдържа 150 дървени б..

Бърз поглед

16807 Kruzzel: Детска дървена кухня с LED осветление и аксесоари, бяла

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня с LED осветление и аксесоари, бялаТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много ч..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11286 Kruzzel: Детска дървена тоалетка със стол

(0)
174.90 лв.

Детска дървена тоалетка със столВсяко малко момиченце си мечтае за стоя тоалетка, благодарене на която ще се погрижи да изглежда като истинска принцеса.Тази красива дървена тоалетка е оборудвана с 3 о..

Бърз поглед

11252 Kruzzel: Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
254.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

Бърз поглед

11223 Iso Trade: Дървена торта за рожден ден, 48 части

(0)
45.90 лв.

Дървена торта за рожден ден, 48 частиТази красива торта за рожден ден може да бъде украсена както си пожелаете. Комплектът включва много аксесоари като плодове и свещи, които могат да се поставят върх..

Бърз поглед

10980 Iso Trade: Дървен пъзел/мозайка с цветно топчета

(0)
30.90 лв.

Дървен пъзел/мозайка с цветно топчетаТози дървен пъзел/мозайка е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координация очи-ръка и практикуване на способността за логическо м..

Бърз поглед

10147 Malatec: Хамак с възглавници

(0)
60.90 лв.

Хамак с възглавнициТози изключително удобен и функционален хамак - тип "бразилското кресло" ще Ви позволи да се отпуснете при благоприятни условия. Идеален е за градина, тераса, балкон! Можете да го и..

Бърз поглед

4581 Malatec: Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

Бърз поглед

11251 Kruzzel: Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
249.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

Бърз поглед

7710 Malatec: Дървена игра с фигури за нанизване, Калинка

(0)
18.90 лв.

Дървена игра с фигури за нанизване, КалинкаОбразователна дървена играчка с цветни фигури за нанизване, която ще подпомогне развитието на двигателните умения и логическото мислене на децата. Те ще се н..

Бърз поглед

7708 Iso Trade: Дървена игра с чукче

(0)
11.90 лв.

Дървена игра с чукчеДецата ще имат за задача да поставят колчетата в дупките, използвайки чукчето. След като са готови, играта се обръща на обратно и забавлението започва отначало. Децата ще се запозн..

Бърз поглед

7796 Iso Trade: Дървена магнитна игра на риболов

(0)
10.90 лв.

Дървена магнитна игра на риболовИграта за риболов с магнит е една от любимите игри на всяко дете и следователно перфектен подарък за всеки малчуган. Не само стимулира въображението на децата, но също ..

Бърз поглед

4297 Iso Trade: Дървен шах

(0)
19.90 лв.

Дървен шахКласическа игра на Шах, изработена от дърво.Понякога шахът се превръща в нещо повече от игра. Докато за едни предстоят първи стъпки в местенето на фигури и обмислянето на стратегически ходов..

Бърз поглед

9449 Kruzzel: Дървена двустранна дъска с аксесоари за писане

(0)
54.90 лв.

Дървена двустранна дъска с аксесоари за писанеДетска дъска за рисуване и писане с две лица - бяло - магнитно, върху което се пише с маркери и черно - за рисуване с тебешир. Образователната дъска ..

Бърз поглед

11414 Iso Trade: Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

Бърз поглед

9349 Kruzzel: Дървена писта с колички, Рали

(0)
32.90 лв.

Дървена писта с колички, РалиТази писта с колички е една чудесна игра, която ще насърчи въображението и фината моторика. Изработката е от висококачествени и безвредни материали. Пистата има 4 нива и т..

Бърз поглед

8905 Kruzzel: Дървена двустранна дъска за писане

(0)
49.90 лв.

Дървена двустранна дъска за писанеДетска дъска за рисуване и писане с две лица - бяло - магнитно, върху което се пише с маркери и черно - за рисуване с тебешир. Дъската стимулира въображението и ..

Бърз поглед

9421 Kruzzel: Дървена работилница с инструменти

(0)
69.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДървена работилница, която всеки малък майстор ще хареса. Тя ще им позволи  да имитират възрастните, а знаете, че ученето чрез имитация е най-добрия начин за разв..

Бърз поглед

9151 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина и аксесоари, светло кафява

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина и аксесоари, светло кафяваТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира мн..

Бърз поглед

8246 Iso Trade: Детски комплект с метални съдове за готвене

(0)
38.90 лв.

Детски комплект с метални съдове за готвенеВсяка малка домакиня има нужда от своите комплекти за готвене, с които да покаже на какво е способна в кухнята! Този комплект в метални прибори е точно за не..

Бърз поглед

14844 Iso Trade: Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодове

(0)
28.90 лв.

Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодовеДървена игра/пъзел, която служи за сортиране на числа и определено ще отнеме много време на вашето дете, предоставяйки му интересно забавление и творч..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11207 Iso Trade: Дървени зеленчуци за рязане

(0)
19.90 лв.

Дървени зеленчуци за рязанеКомплект с цветни зеленчуци за рязане в щайга, които са чудесно допълнение към забавлението на малките готвачи, които обичат да си играят у дома, в магазина или докато готвя..

Бърз поглед

17252 Iso Trade: Дървена образователна игра с рибки, числа и фигури

(0)
54.90 лв.

Дървена образователна игра с рибки, числа и фигуриТази игра съдържа в себе си различни занимания с числа, рибки, цветни топчета и фигури и е страхотно забавление за креативните деца. Изработена е от е..

Бърз поглед

9419 Kruzzel: Детска раничка с музикални инструменти

(0)
58.90 лв.

Детска раничка с музикални инструментиЗарадвайте децата си с тази раничка, която е пълна с различни музикални инструменти. Истинско богатство за всички малки почитатели на музиката. Комплектът съдържа..

Бърз поглед

17253 Kruzzel: Дървена мозайка с геометрични фигури

(0)
16.90 лв.

Дървена мозайка с геометрични фигуриОбразователна мозайка, която развива и учи децата да разпознават цветовете и формите на геометричните фигури. Отделните части са в различни цветове. В комплекта ще ..

Бърз поглед

11224 Iso Trade: Дървена игра за баланс с плодчета

(0)
19.90 лв.

Дървена игра за баланс с плодчетаТази игра за баланс с плодчета е чудесна идея за забавление на вашето дете. Целта на играта е да подреждате плодчетата едно върху друго, така че да не падат от люлееща..

Бърз поглед

9367 Kruzzel: Дървено куфарче с инструменти

(0)
41.90 лв.

Дървено куфарче с инструментиКомплект с дървени инструменти в куфарче, от които всеки майстор се нуждае.Всеки малък майстор със сигурност ще оцени този набора включващ 25 броя инструменти: трион, чук,..

Бърз поглед

9441 Kruzzel: Дървен стол/работилница с инструменти

(0)
68.90 лв.

Дървен стол/работилница с инструментиТози комплект е едно страхотно предизвикателство за малките майстори, които сами ще могат да си сглобят стол, маса или своя работилница!Играта в работилницата с ин..

Бърз поглед

9438 Iso Trade: Детски комплект с метални съдове за готвене

(0)
26.90 лв.

Детски комплект с метални съдове за готвенеВсяка малка домакиня има нужда от своите комплекти за готвене, с които да покаже на какво е способна в кухнята! Този комплект в метални прибори е точно за не..

Бърз поглед

9368 Kruzzel: Дървен образователен куб с часовник

(0)
26.90 лв.

 Дървен образователен куб с часовникДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Тази играчка подпомага правилното развитие на детето ви и не само запълва в..

Показани 1 от 30 | 58 (2 Страници)