Iso Trade

Iso Trade е полска фирма, която предлага на клиентите си голям избор от разнообразни стоки от следните сектори: дом и градина, туризъм, деца, спорт, животни. 

Iso Trade има собствени марки, които са придобили признание през годините и са разпознаваеми на добре познати уебсайтове за електронна търговия. Те имат пълен контрол върху качеството на продуктите си, затова ги препоръчваме с чиста съвест.

Част от детските марки, които се предлагат и на нашият пазар са:

* Iso Trade

* Kruzzel

* Malatec


Мрежа:
Бърз поглед

9918 Kruzzel Детска пластмасова люлка, 3 в 1

(0)
62.90 лв.

Детска пластмасова люлка, 3 в 1Тази красива и практична люлка 3 в 1 ще расте заедно с детето ви. С порастването на детето постепенно могат да се премахват предпазителите и коланът, който е предназначе..

Бърз поглед

20232 Kruzzel Комплект Шах и Дама, 2 в 1

(0)
82.90 лв.

Шах и Дама, 2 в 1Този комплект ви предлага двойно забавление - Игра на Шах и Игра на Дама! Игрите са изработени от дърво и включват - дъска, фигури за шах, фигури за дама и пулове. Игралното поле..

Бърз поглед

19869 Kruzzel Детски зъболекарски куфар

(0)
79.90 лв.

Детски зъболекарски куфарТози атрактивен докторски и зъболекарски комплект ще позволи на децата ви да се погрижи за болните си кули и плюшени играчки и за техните зъбки.Комплектът не само ще позволи н..

Бърз поглед

19764 Kruzzel Мини кукли за игра, 7 броя

(0)
22.90 лв.

Мини кукли за игра, 7 брояКомплект от 7 мини кукли за кукленска къща, включващ едно щастливо семейство състоящо се от дядо, баба, майка, баща, момиче, момче и бебе с различни размери. Цялото семейство..

Бърз поглед

12029 Iso Trade Градинска люлка гнездо

(0)
126.90 лв.

Градинска люлка гнездоСтрахотна градинска люлка с широка и кръгла седалка, изработена от желязна рамка, а използваният материал е полиестер с найлон. Издържа до 100 кг, благодарение на здравите плетен..

Бърз поглед

11213 Iso Trade Комплект с дървени мебели за кукли

(0)
68.90 лв.

Комплект с дървени мебели за куклиПозволете на децата да обзаведат къщата си за кукли с този луксозен комплект от мебели.Мебелите са изработени в бели и розови цветове, а това със сигурност ще се харе..

Бърз поглед

8703 Iso Trade Детска палатка с възглавници Типи

(0)
169.90 лв.

Детска палатка с възглавници ТипиДетската палатка във формата на Типи е уникален подарък за вашите деца. Лесно се сглобява и ще се превърне място за игра и забавления на вашите деца.Палатката е оборуд..

Бърз поглед

9353 Kruzzel Дървен камион с ремарке и колички

(0)
29.90 лв.

Дървен камион с ремарке и количкиКомплектът се състои от камион с прикачен към него мобилен влекач и 4 колички (червена, синя, жълта, зелена). Влекачът е с функция за разгъване, благодарение на която ..

Бърз поглед

11227 Iso Trade Дървен тостер с филийки

(0)
29.90 лв.

Дървен тостер с филийкиТози детски комплект с тостер и филийки ще позволи на вашето дете да приготви вкусна закуска за куклите си. Комплектът включва тостер, филийки с препечен хляб, пържено яйце, сла..

Бърз поглед

15128 Kruzzel Дървена количка с интерактивен куб 2 в 1

(0)
181.90 лв.

Дървена количка с интерактивен куб 2 в 1Дървена количка/проходилка съчетана с интерактивен куб с включени различни образователни игри! Това ще бъде най-добрият подарък за вашите деца, които тепър..

Бърз поглед

6526 Malatec Дървен паркинг с асансьор и колички

(0)
126.90 лв.

Дървен паркинг с асансьор и количкиТози триетажен дървен паркинг с богатото си оборудване ще зарадва всяко дете. Тази играчка е много добре изработена и има различни функции, които правят гаража чудес..

Бърз поглед

6522 Malatec Дървено преносимо кафене с кукли

(0)
55.90 лв.

Дървено преносимо кафене с куклиСтилната, преносима къща-кафене за кукли е проектирана до най-малкия детайл. Страхотният й дизайн я прави да изглежда като истинска.Изработена е от висококачествен дърв..

Бърз поглед

9351 Kruzzel Дървен триетажен паркинг с колички

(0)
106.90 лв.

Дървен триетажен паркинг с количкиТози триетажен дървен паркинг разполага с богатото оборудване и ще зарадва всяко дете. Комплектът е изработен от масивно дърво и има различни игрални компоненти, коит..

Бърз поглед

4581 Malatec Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

Бърз поглед

11251 Kruzzel Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
262.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

Бърз поглед

7710 Malatec Дървена игра с фигури за нанизване, Калинка

(0)
19.90 лв.

Дървена игра с фигури за нанизване, КалинкаОбразователна дървена играчка с цветни фигури за нанизване, която ще подпомогне развитието на двигателните умения и логическото мислене на децата. Те ще се н..

Бърз поглед

7796 Iso Trade Дървена магнитна игра на риболов

(0)
11.90 лв.

Дървена магнитна игра на риболовИграта за риболов с магнит е една от любимите игри на всяко дете и следователно перфектен подарък за всеки малчуган. Не само стимулира въображението на децата, но също ..

Бърз поглед

9449 Kruzzel Дървена двустранна дъска с аксесоари за писане

(0)
67.90 лв.

Дървена двустранна дъска с аксесоари за писанеДетска дъска за рисуване и писане с две лица - бяло - магнитно, върху което се пише с маркери и черно - за рисуване с тебешир. Образователната дъска ..

Бърз поглед

6078 Iso Trade Детски дървен ксилофон

(0)
9.90 лв.

Детски дървен ксилофонТози цветен ксилофон ще запознае децата с някои музикални тънкости и ще им помогне да развият своята музикална страст. 8-те метални звукови пластини в дървена рамка ви позволяват..

Бърз поглед

11414 Iso Trade Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

Показани 1 от 20 | 34 (2 Страници)