KidKraft

KidKraft е една от водещите компании в производството на къщи за кукли, кухни за игра и други дървени играчки, с които близо 50 години вдъхновяват въображаемите игри на децата. Днес техните продукти се продават в повече от 90 страни. KidKraft вярват, че всяко дете се нуждае от място и подходяща играчка, с които да се учи и да развива своето въображение. Това е и една от основните им причини да създават качествени продукти с уникални дизайни, които вдъхновяват тяхното въображение и помагат на децата чрез игра, да открият техния свят. 

KidKraft са верни на своите традиции, а именно: продуктите им да с много високо качество на изработка, иновативен дизайн и най-вече играта с тях да вдъхновява младите умове!

Мрежа:
Бърз поглед

20252 Детска дървена пекарна кафене, Minnie Mouse, KidKraft

(0)
338.90 лв.

Детска дървена пекарна кафене, Minnie Mouse, KidKraftВсяко дете би се чувствало страхотно да развива уменията си като прави вкусни сладки  изкушения с пекарната-кафене на Kidkraft Minnie Mouse!Пе..

Бърз поглед

20050 Дървена къща за кукли, Rainbow Dreamers Unicorn, KidKraft

(0)
389.90 лв.

Дървена къща за кукли, Rainbow Dreamers UnicornМагията ще витае навсякъде в детската стая на детето ви с тази уникална дървена къща за кукли, украсена с цветна дъга и еднорози. Затворете очи и ос..

Бърз поглед

53536 Дървен тостер с филийки, златист, KidKraft

(0)
68.90 лв.

Дървен тостер с филийки, златист, KidKraftЗапочнете деня си с вкусна препечена филийка благодарение на тостера на Kidkraft. Той се предлага с филийки, парче масло, сладко, чинийка и ножче за масло. По..

Бърз поглед

63374 Дървен тостер с филийка, розов, KidKraft

(0)
68.90 лв.

Дървен тостер с филийка, розов, KidKraftЗапочнете деня си с вкусна препечена филийка благодарение на тостера на Kidkraft. Той се предлага с филийка, парче масло, сладко и ножче за масло. Поставете фил..

Бърз поглед

53537 Детски сет за смути, KidKraft

(0)
69.90 лв.

Детски сет за смути, KidKraftС този сет за смути от Kidkraft, децата ще започнат деня си с чаша здравословна напитка!Комплектът включва различни плодове, зеленчуци и сок, които трябва да се смесят по ..

Бърз поглед

63373 Дървен тостер с филийка, KidKraft

(0)
68.90 лв.

Дървен тостер с филийка, KidKraftЗапочнете деня си с вкусна препечена филийка благодарение на тостера на Kidkraft. Той се предлага с филийка, парче масло, сладко и ножче за масло. Поставете филийката ..

Бърз поглед

26912 Детска дървена маса с 2 стила, KidKraft

(0)
379.90 лв.

Детска дървена маса с 2 стилаТази детска дървена маса с два стола от KidKraft са невероятно красиви мебели за всяка детска стая. Фантастичната идея на производителите е да поставят четири пластмасови ..

Бърз поглед

63243 Дървен куб с активни занимания, голям, KidKraft

(0)
194.90 лв.

Дървен куб с активни занимания, голям, KidKraftМногофункционален дървен образователен куб "Градина", който ще зарадва най-малките с красивите си цветове и многобройните възможности за игри!Децата имат..

Бърз поглед

65082 Дървена къща за кукли, My Dream, KidKraft

(0)
469.90 лв.

Дървена къща за кукли, My DreamКрасива дървена къща за кукли My Dream, включва 13 цветни мебели и аксесоари, две красиви легла, тоалетна, вана, маса, 2 стола, диван, пиано, стол, лампа, чадър за ..

Бърз поглед

10240 Дървена кухня с хладилник и пералня, KidKraft

(0)
389.90 лв.

Дървена кухня с хладилник и пералняСтрахотен игрален комплект с включена детска кухня за готвене с вграден хладилник и пералня с място за гладене и гардероб за дрехи!Оборудван с много интересни елемен..

Бърз поглед

14225 Дървен органайзер за детски книжки, KidKraft

(0)
197.90 лв.

Дървен органайзер за детски книжкиС този дървен органайзер/рафт, книжките на вашите деца ще бъдат прилежно подредени в детската им стая. Органайзерът е изработен от здрава дървена конструкция с 4..

Бърз поглед

10238 Дървена къща за кукли Rowan, KidKraft

(0)
389.90 лв.

Дървена къща за кукли RowanСтрахотна триетажна къща за кукли с разчупен и модерен дизайн, изработена в пастелни цветове. Къщата разполага с три обзаведени стаи и тераса на последния етаж. Благодарение..

Бърз поглед

65989 Дървена къща за кукли с кафене: Бианка, KidKraft

(0)
419.90 лв.

Дървена къща за кукли с кафене: БианкаДървена четириетажна къща за кукли Барби с височина 1,50 метра, предоставяща много забавления на децата. Къщата е с подвижен асансьор и стълба, която може да бъде..

Бърз поглед

63443 Дървен космически кораб за игра, KidKraft

(0)
249.90 лв.

Дървена космическа ракета за играС този космически кораб, децата ги очакват много приключения на луната и земята. Този пет етажен кораб с съставен от три части, които позволяват да бъдат демонтирани, ..

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)