Goula

Goula е испански производител на детски образователни игри и дървени играчки и са част от групата Jumbo Diset Group.

Всички продукти са красиви, творчески и образователни и се отличават с модерен дизайн, изключително високо качество и атрактивни опаковки, изработени предимно с дървесина от плантационна гора.

Мрежа:
Бърз поглед
Ново

59455 Детска мемо и лото игра, Трите прасенца - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемо и лото игра, Трите прасенцаВреме е за изграждане, учене и забавление с Логическата игра на Goula!Играйте с трите малки прасенца и вълка по предпочитания от вас начин: мемо или лото. Целта ..

Бърз поглед
Ново

53474 Образователна игра с форми, цифри, букви и цветове - Goula

(0)
54.90 лв.

Образователна игра с форми, цифри, букви и цветове - GoulaИграта за двигателни умения от Goula впечатлява с особено ярките си цветни изображения и дървени части, като са в удобна за децата кутия.Целта..

Бърз поглед
Ново

53476 Детска образователна игра, Подреди рибките - Goula

(0)
31.90 лв.

Детска образователна игра, Подреди рибкитеОбразователна игра, в която малките деца, трябва да попълнят правилно 4-те рибки в моретоСглобете основата, поставете дървените части от едната страна, а карт..

Бърз поглед
Ново

53473 Детска логическа игра, Мечо в парка - Goula

(0)
45.90 лв.

Детска логическа игра, Мечо в паркаС комплекта за игра "Мечо в парка", уменията за логическо мислене на вашето дете могат да се тренират по игрив начин!Има карти със задачи в три различни нива на труд..

Бърз поглед
Ново

59458 Детска игра, Моите първи форми - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска игра, Моите първи формиТази игра дава възможност на Вашето дете да затвърди своите умения, като логическо мислене, координация, фините моторни умения и насърчава тяхното въображение.С помощта н..

Бърз поглед
Ново

59456 Детска мозайка с животни - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска мозайка с животни - GoulaКласическа дървена мозайка включваща 6  листа с печат отпред и отзад и 14 дървени геометрични форми. Листовете предлагат общо 12 дейности и са с различни нива на т..

Бърз поглед
Ново

53436 Детска мемори игра, Червената шапчица - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемори игра, Червената шапчицаЗабавна детска игра с горски животни, в която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 9-те героите от приказката за Червената шапчица.Дървени..

Бърз поглед
Ново

53435 Детска мемори игра, Том и неговите горски приятели - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемори игра, Том и неговите горски приятелиЗабавна детска игра с горски животни, в която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 18-те съвпадащи двойки картинки.Дървените ..

Бърз поглед
Ново

53454 Дървена гъсеница с въженце за дърпане - Goula

(0)
47.90 лв.

Дървена гъсеница с въженце за дърпанеХоденето ще е още по - приятно, когато имате приятел за дърпане до вас. Още преди детето ви да е в състояние да тегли играчката и да ходи, то може да бута тази заб..

Бърз поглед
Ново

53446 Детска игра за бързина и наблюдателност, Животни - Goula

(0)
37.90 лв.

Детска игра за бързина и наблюдателност, ЖивотниНастолна игра с животни, с която децата ще се забавляват, развивайки наблюдателност, зрителна бързина и логическо мислене. Бъдете първите, които ще наме..

Бърз поглед
Ново

55231 Активна маса за игра Goula

(0)
119.90 лв.

Активна маса за играСтрахотна детска маса с цветен плот и различни активни занимания!Различните предизвикателства на игрите ще приковат вниманието на децата ви за часове наред. Благодарение на многобр..

Бърз поглед

53170 Детска игра, Щастливи пиленца - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Щастливи пиленцаСъстезателна настолна игра, в която децата трябва да се опитат да вземат колкото повече пиленца, като извадят пръчките от кокошарника.За целта първо трябва да сглобят коко..

Бърз поглед

53168 Логическа игра, Ферма - Goula

(0)
42.90 лв.

Логическа игра, Ферма - GoulaДетска игра за развиване на логическо разсъждение и визуално възприятие, с различни нива на трудност. Трябва да се опитате да завършите картата според условията, посочени ..

Бърз поглед

53156 Детска игра, Рулетка Safari - Goula

(0)
43.90 лв.

Детска игра, Рулетка SafariДетска игра, която има за цел да запознае децата с цветовете и формите, по един много забавен начин.Преди да започне играта, децата трябва да си изберат животно с което да и..

Бърз поглед

53153 Детска игра, Палавата горила - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Палавата горилаЗабавна игра, в която децата трябва да построят възможно най-високото палмово дърво и да внимават палавата маймуна да не го събори. Използвайте зара с изобразени върху него..

Бърз поглед

53140 Бебешка мозайка, Цветове и форми - Goula

(0)
47.90 лв.

Бебешка мозайка, Цветове и формиДетска мозайка, предназначена за най-малките деца, които ще могат да научат цветовете, чрез правилното поставяне на цветните дървени пинчета върху шаблоните.Мозайката в..

Бърз поглед

53136 Детска мозайка с животни - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска мозайка с животни - GoulaКласическа дървена мозайка включваща 5 шаблона с различни нива на трудност и шаблон в черно, върху който детето може да създаде свой собствен дизайн върху празен шаблон..

Бърз поглед

51208 Образователна игра за тактилни усещания и асоциации - Goula

(0)
69.90 лв.

Образователна игра за тактилни усещания и асоциацииОбразователна детска игра, с която децата ще могат да откриват различни двуизмерни форми с помощта на усещането за допир и ще развиват сетивното възп..

Бърз поглед

50271 Игра за баланс с дървени фигури, Тукани - Goula

(0)
47.90 лв.

Игра за баланс с дървени фигури, ТуканиЗабавна игра за баланс с дървени птици, с която децата ще развият своята креативност и въображение, опитвайки се да наредят всичките 10 Тукана, без да паднат.В и..

Бърз поглед

50270 Детска игра за бързина и наблюдателност, Пеперуди - Goula

(0)
37.90 лв.

Детска игра за бързина и наблюдателност, ПеперудиНастолна игра с пеперуди, с която децата ще се забавляват, развивайки наблюдателност, зрителна бързина и логическо мислене. Бъдете първите, които ще на..

Показани 1 от 20 | 22 (2 Страници)