Bigjigs Toys

 "Развитието на децата е ключово значение за дизайна на продуктите на Bigjigs Toys!"

Bigjigs Toys Ltd е семейна глобална компания, основана през 1985 г в Англия, която се занимава с производство на качествени дървени играчки. Качеството винаги е било в основата на това, което правим и гарантираме, че продуктите са безопасни, дълготрайни и образователни.

Bigjigs осигурява изключителна стойност на игра и качество на продукта. Иновативната им продуктова гама включва играчки за развитие, пъзели, дървени железопътни играчки, образователни играчки и много други. Всички продукти са проектирани в Обединеното кралство и са тествани за безопасност, за да надхвърлят стандарта за безопасност EN71 и са оцветени с безопасни бои. 

* Висококачествени играчки - Играчките са произведени с помощта на висококачествени материали за създаването на всяка една играчка; * Материали - Много от играчките са изработени от каучуково дърво. Това е твърда дървесина, която я прави устойчив и качествен избор; * Тестове за безопасност - Всяка една играчка преминава през строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че тя е подходяща за препоръчителната възраст; * Проектирани във Великобритания - Играчките са проектирани във Великобритания в щаб от творчески екип и внимателно се опаковат, за да се предотвратят щети и да осигурят страхотно присъствие в магазините; * Етични производствени съоръжения - Работи се в тясно сътрудничество с производствени мащаби в Далечния Изток.


Мрежа:
Бърз поглед

BJ374 BIGJIGS Toys: Дървена ягодова торта

(0)
36.90 лв.

Дървена ягодова тортаНасладете се на тази вкусна ягодова торта , която изглежда превъзходно и е подходяща за всяко детско парти. Тортата е с шест парчета, свързани помежду се с велкро лепенки, които п..

Бърз поглед

33027 BIGJIGS Toys: Дървени кубчета/пъзел с горски животни

(0)
22.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел с горски животниПоставете шестте дървени кубчета от пъзел заедно, за да направите изображение на горско животно с този забавен FSC® сертифициран горски пъзел. Намерете правилното..

Бърз поглед

33009 BIGJIGS Toys: Дървена прахосмукачка

(0)
64.90 лв.

Дървена прахосмукачкаПозволете на децата си да почистят своята детска стая с тази дървена прахосмукачка! Тя се движи по пода, събирайки цветните магнитни парчета по пътя си, точно като истинска прахос..

Бърз поглед

32004 BIGJIGS Toys: Дървени кубчета с числа

(0)
33.90 лв.

Дървени кубчета с числаНаучете децата си да броят с този комплект със сертифицирани дървени блокчета с номера .Блокчетата са с ярки цветове и нюанси върху тях, за да направят ученето забавно!Изработен..

Бърз поглед

BJ300 BIGJIGS Toys: Дървен сортер, Камионче с животни

(0)
32.90 лв.

Дървен сортер, Камионче с животниДървено камионче с 10 дървени животни, които могат да бъдат натоварени на камиона чрез специални слотове, което помага за развиване на сръчност и умения за координация..

Бърз поглед

JT117 BIGJIGS Toys: Семейство мини кукли

(0)
28.90 лв.

Семейство мини куклиКомплект от три поколения мини кукли за игра - баба и дядо, майка, татко, двете им деца и техните домашни любимци - котка и куче. С тях децата ще могат да разкажат много приказки и..

Бърз поглед

BJT035 BIGJIGS Toys: Дървено влакче с релси, Динозаври

(0)
116.90 лв.

Дървено влакче с релси, ДинозавриФантастична железопътна линия, в която железниците и динозаврите се събират в пъстър, праисторически пейзаж. Комплектът съдържа 49 части от висококачествени дървени пи..

Бърз поглед

BJE114 BIGJIGS Toys: Комплект с макари и копчета за нанизване, 420 елемента

(0)
185.90 лв.

Комплект с макари и копчета за нанизване, 420 елементаКомплект от 420 цветни елемента - макари и копчета за нанизване, стимулиращи креативността, фината моторика, логическото мислене и концентрацията ..

Бърз поглед

33025 BIGJIGS Toys: Дървена игра за баланс, Събори гърнето с мед

(0)
47.90 лв.

Дървена игра за баланс, Събори гърнето с медКой пръв ще събори гърнето с мед? Децата могат да се редуват, за да изградят висока кула с мечета. Тази игрива игра с дървени мечета е чудесна за интерактив..

Бърз поглед

33021 BIGJIGS Toys: Забавна игра, Хвърли торбичките

(0)
31.90 лв.

Забавна игра, Хвърли торбичкитеНасладете се на една забавна класическа игра на бикове подходяща за всички възрасти! Децата и възрастните могат да играят с часове, докато хвърлят торбичките с боб в дуп..

Бърз поглед

33001 BIGJIGS Toys: Комплект дървени понички в касетка

(0)
26.90 лв.

Комплект дървени понички в касеткаКомплект от вкусни понички в щайга! Чудесно допълнение към всяка кухня за игра.Тази дървена храна за игра е идеална за въвеждане на концепцията за избор и споделяне и..

Бърз поглед

BJ770 BIGJIGS Toys: Дървени патенца с въже за дърпане

(0)
14.90 лв.

Дървени патенца с въже за дърпанеТези дървени патеnca за дърпане са предназначени за деца над 1 година и са прекрасно средство за насърчаване на тяхната мобилност и сръчност.Забавните патенца ще дарят..

Бърз поглед

BJT471 BIGJIGS Toys: Дървено влакче с лакомства

(0)
28.90 лв.

Дървено влакче с лакомстваТова розово дървено локомотивче тегли след себе си 3 вагона съдържащи товар със сладки лакомства. Доставя се в комплект с 2 дървени релси. Комплектът е съвместим със всички о..

Бърз поглед

BJT474 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Пожарна

(0)
28.90 лв.

Дървено влакче, ПожарнаТова дървено влакче е в готовност да се отзове на помощ и заедно с вас да изгасите горящите пламъци. Влакчето разполага с 1 локомотив, 3 вагончета с подвижен товар - резервоар с..

Бърз поглед

BJ509 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел, Асоциации

(0)
20.90 лв.

Дървен пъзел, АсоциацииВсяко едно от парчетата на този колоритен пъзел с животни е с дупка по средата. Това ги прави лесни за вдигане и помага на децата да забележат перфектното съвпадение, което..

Бърз поглед

BJ757 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел, Английската азбука

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел, Английската азбукаУченето на буквите от английската азбука и съставянето на кратки думи ще е много забавно за децата с този цветен дървен пъзел на Bigjigs. Всяка ярко оцветена буква отго..

Бърз поглед

BJ076 BIGJIGS Toys: Дървена играчка с въртящи се кубчета, Море

(0)
16.90 лв.

 Дървена играчка с въртящи се кубчета, МореС тази забавна играчка, децата ще усукват и завъртат дървените кубчета, като се опитват да съчетаят главата, тялото и опашката на съответното морско жив..

Бърз поглед

BJ275 BIGJIGS Toys: Дървени магнитни, Горски обитатели

(0)
19.90 лв.

Дървени магнитни, Горски обитателиКомплект от 35 дървени магнити на тема "Горските обитатели", с които могат да се разказват различни истории. Те са изработени от дърво и имат магнитни гърбове и включ..

Бърз поглед

BJT451 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Принцеса

(0)
31.90 лв.

Дървено влакче, ПринцесаНаправете път на принцесата да мине с дървеното влакче на Bigjigs Toys. Влакчето е с красиви розови детайли и разполага с 1 локомотив, 3 вагончета с подвижен товар и 2 дървени ..

Бърз поглед

BB137 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Тигър

(0)
24.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ТигърЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка тигърче с дръжка за бутане, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки я по земята. Играчката е подходяща..

Бърз поглед

T0310 BIGJIGS Toys: Дървена касичка, Ферма

(0)
18.90 лв.

Дървена касичка, ФермаДетска дървена касичка с тематични изображения на живота във фермата, с която ще научите децата си за важността на спестяването на пари. Веселите и цветни сцени с животните от фе..

Бърз поглед

T0311 BIGJIGS Toys: Дървена касичка, Джунгла

(0)
18.90 лв.

Дървена касичка, ДжунглаДетска дървена касичка с тематични изображения на животните от джунглата, с която ще научите децата си за важността на спестяването на пари. Веселите и цветни сцени на джунглат..

Бърз поглед

BJT461 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Virgin Pendolino

(0)
31.90 лв.

Дървено влакче, Virgin PendolinoДървено емблематично влакче в стил Virgin Pendolino, което е идеално допълнение към железопътните комплекти на Bigjigs и е в комплект с два локомотива и вагон, свъ..

Бърз поглед

BB073 BIGJIGS Toys: Дървено куче с лабиринт

(0)
17.90 лв.

Дървено куче с лабиринтПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с това дървено кученце с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мъниста нагоре и надол..

Бърз поглед

BJT306 BIGJIGS Toys: Локомотив с батерия, Летящият шотландец

(0)
32.90 лв.

Локомотив с батерия, Летящият шотландецТози локомотив "Летящият шотландец" е възхитителна реплика на оригиналния локомотив и ще се движи по дървените релсови коловози с лекота, както самостоятелно, та..

Бърз поглед

BB093 BIGJIGS Toys: Дървен сортер с геометрични фигури

(0)
25.90 лв.

Дървен сортер с геометрични фигуриС тази игра, Вие ще помогнете на децата си да се научат да разпознават цветовете и формите, опитвайки се да ги сортират. Те трябва да поставят фигурите в правилните п..

Бърз поглед

BJ078 BIGJIGS Toys: Дървена играчка с въртящи се кубчета, Превозни средства

(0)
16.90 лв.

Дървена играчка с въртящи се кубчета, Превозни средстваС тази забавна играчка, децата ще усукват и завъртат дървените кубчета, като се опитват да съчетаят предницата, средата и края на съответното пре..

Бърз поглед

BJ698 BIGJIGS Toys: Дървена игра с животни

(0)
39.90 лв.

Дървена игра с животниЗабавна детска игра със състезателен характер, с която децата ще опознаят различните животни и ще научат по нещо любопитно за тях, играейки със своите родители. Правилата на..

Бърз поглед

BJ955 BIGJIGS Toys: Мини боулинг с животните от фермата

(0)
19.90 лв.

Мини боулинг с животните от ферматаЗабавна игра на боулинг с ярко оцветени дървени кегли, които не обичат нищо повече от това да бъдат свалени на земята, изправени и след това отново повалени! Иг..

Бърз поглед

BJ796 BIGJIGS Toys: Дървена игра за баланс, Куче

(0)
21.90 лв.

Дървена игра за баланс, КучеЦветна дървена игра за подреждане, с която децата могат да изследват основите на баланса и последователностите, докато подреждат цветните пръчки върху кученцето.Играта разв..

Показани 1 от 30 | 225 (8 Страници)