Viga

VIGA е един от най-добрите доставчици на играчки в света! Техен приоритет е качеството и безопасността на играчките. Боите и мастилата които се използват за тяхното оцветяване са нетоксични и всички играчки отговарят на стандартите за безопасност EN71 и АСТМ. С над 20-годишния си опит, VIGA се нарежда сред едни от най-големите производители и дистрибутори в Китай на дървени играчки. Всяка година се разработват много нови продукти, за да се обогати колекцията от играчки. 

Благодарение на дизайна, високото качество и конкурентни цени, играчките на VIGA се продават в много страни в Европа, Северна Америка, Близкия Изток, Япония и Австралия.

Мрежа:
Бърз поглед

44060 VIGA: Дървена ягодова торта със свещички, Polar B

(0)
58.90 лв.

Дървена ягодова торта със свещички, Polar BДървена торта с ягоди и свещи направена от здраво дърво и ще осигури много забавления на децата. Вашето малко дете ще се радва да пее песнички, да духа свещи..

Бърз поглед

44053 VIGA: Дървен часовник с форми за сортиране и нанизване

(0)
38.90 лв.

Дървен часовник с форми за сортиране и нанизванеОбразователен дървен часовник с числа в различни форми с пастелни цветове, които могат да се сортират или нанизват. Заниманията с този комплект ще помог..

Бърз поглед

44026 VIGA: Детски дървен ксилофон, Мече

(0)
30.90 лв.

Детски дървен ксилофон, МечеДетски дървен ксилофон Мече Polar B с осем цветни тона. Децата ще могат да се запознаят с този красив инструмент, с който ще открият че има твърди, меки, бързи, бавни, висо..

Бърз поглед

44003 VIGA: Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпанеДървена играчка таралежче с въженце за дърпане от серията Polar B, която ще бъде верен спътник в разходките на вашето мъниче. Новите герои от серия Polar B са..

Бърз поглед

50670 VIGA: Дървена маса с активни игри

(0)
258.90 лв.

Дървена маса с активни игриЗабавна и същевременно образователна дървена маса, която ще предложи различни забавления на децата. Идеална за детски градини и за домашни занимания. С нея часовете ще минав..

Бърз поглед

44557 VIGA: Интерактивна дървена игра за стена, Гъсеница

(0)
469.90 лв.

Интерактивна дървена игра за стена, ГъсеницаТази интерактивна и многофункционална дървена игра за стена под формата на гъсеница, включва различни образователни игри - Лабиринт с цветни мъниста, движещ..

Бърз поглед

44077 VIGA: Дървена количка/проходилка, зелена

(0)
92.90 лв.

Дървена количка/проходилка, зеленаПодарете усмивка на децата си с тази бебешка количка/проходилка, с която те смело ще направят първите си стъпки. Ходенето с проходилка е истинско удоволствие, помага ..

Бърз поглед

44076 VIGA: Дървена количка/проходилка, розова

(0)
92.90 лв.

Дървена количка/проходилка, розоваПодарете усмивка на децата си с тази бебешка количка/проходилка, с която те смело ще направят първите си стъпки. Ходенето с проходилка е истинско удоволствие, помага ..

Бърз поглед

44543 VIGA: Детски дървен сервиз за чай

(0)
58.90 лв.

Детски сервиз за чайПоднесете чаша ароматен чай на своите кукли или приятели с този красиво изрисуван дървен сервиз съдържащ: поднос за сервиране, две чашки, две чинийки, чайник за вода, две чаени лъж..

Бърз поглед

44572 VIGA: Дървени кубчета с животни за подреждане

(0)
68.90 лв.

Дървени кубчета с животни за подрежданеКомплект от 6 дървени кубчета с различна големина и цветни мотиви, придружени с 5 сладки животни, с които децата могат да играят и самостоятелно. От едната стран..

Бърз поглед

44601 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Слон

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, СлонДетски дървен пъзел - Слон, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

Бърз поглед

44612 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Котка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КоткаДетски дървен пъзел - Котка, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Бърз поглед

44611 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Куче

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КучеДетски дървен пъзел - Куче, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

Бърз поглед

44610 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Петел

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ПетелДетски дървен пъзел - Петел, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Бърз поглед

44609 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Овца

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ОвцаДетски дървен пъзел - Овца, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

Бърз поглед

44608 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Крава

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КраваДетски дървен пъзел - Крава, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Бърз поглед

44607 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Кон

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КонДетски дървен пъзел - Кон, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и поправ..

Бърз поглед

44606 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Мечка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, МечкаДетски дървен пъзел - Мечка, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Бърз поглед

44605 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Жираф

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ЖирафДетски дървен пъзел - Жираф, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Бърз поглед

44603 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Зебра

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ЗебраДетски дървен пъзел - Зебра, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Бърз поглед

44602 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Лъв

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ЛъвДетски дървен пъзел - Лъв, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и поправ..

Бърз поглед

44591 VIGA: Дървен дидактически куб с активности, голям

(0)
179.90 лв.

Дървен дидактически куб с активности, голямТози дървен дидактически куб с активности е с толкова много игри, че бързо ще се превърне в любима дървена играчка на вашето дете. В игрите има включени зада..

Бърз поглед

44590 VIGA: Дървена игра за баланс, Цветна дъга

(0)
56.90 лв.

Дървена игра за баланс, Цветна дъгаПозволете на децата да научват нови неща и да се развиват докато играят, като им подарите образователна игра за баланс - Цветна дъга.Докато подреждат цветните дъги, ..

Бърз поглед

44580 VIGA: Дървена игра за баланс, Слънчевата система

(0)
48.90 лв.

Дървена игра за баланс, Слънчевата системаТази образователна игра за баланс "Слънчевата система", ще помогне на вашето дете да развие своите моторни умения, опознаването на планетите и чувството за ба..

Бърз поглед

44567 VIGA: Детски комплект за почистване

(0)
86.90 лв.

Детски комплект за почистванеКомплектът за почистване е набор от аксесоари, съобразени за малките помощници, както по размер, така и по тегло. Елементите могат лесно да се съхраняват с помощта на стой..

Бърз поглед

44550 VIGA: Дървена количка/магазин за сладолед

(0)
428.90 лв.

Дървена количка/магазин за сладоледПродайте най-вкусния сладолед на децата с тази красива дървена количка за сладолед от Viga Toys! Количката за сладолед се предлага с цветни фунийки за сладолед, слад..

Бърз поглед

44546 VIGA: Дървена маса с игра на риболов

(0)
98.90 лв.

Дървена маса с игра на риболовViga Toys имат удоволствието да ви предложат една атрактивна дървена маса с игра на риболов, с която вашите деца ще се забавляват.Масата, както и всички други елементи са..

Бърз поглед

44527 VIGA: Детски касов апарат със скенер и монети

(0)
72.90 лв.

Детски касов апарат със скенер и монетиТози дървен касовият апарат е прекрасна играчка за всички малки продавачи. Готови ли сте да заредите магазина, да наредите щанда, за поставите касовия апарат и д..

Бърз поглед

44509 VIGA: Дървен триетажен гараж с колички

(0)
162.90 лв.

Дървен триетажен гараж с количкиДетски триетажен гараж с колички, оцветен в нежни пастелни тонове, който ще се превърне в любимата играчка на вашите деца.Изработен от дърво, гаражът е издръжлив и може..

Бърз поглед

44069 VIGA: Дървен пъзел с превозни средства, Polar B

(0)
15.90 лв.

Дървен пъзел с превозни средства, Polar BДетски дървен пъзел от серията Polar B, с който децата ще се запознаят с различни превозни средства - кола, кораб, пожарна, самолет и влак.На дървената ос..

Показани 1 от 30 | 242 (9 Страници)