Viga

VIGA е един от най-добрите доставчици на играчки в света! Техен приоритет е качеството и безопасността на играчките. Боите и мастилата които се използват за тяхното оцветяване са нетоксични и всички играчки отговарят на стандартите за безопасност EN71 и АСТМ. С над 20-годишния си опит, VIGA се нарежда сред едни от най-големите производители и дистрибутори в Китай на дървени играчки. Всяка година се разработват много нови продукти, за да се обогати колекцията от играчки. 

Благодарение на дизайна, високото качество и конкурентни цени, играчките на VIGA се продават в много страни в Европа, Северна Америка, Близкия Изток, Япония и Австралия.

Мрежа:
Бърз поглед
Ново

44689 VIGA Дървенa играчка, Каравана за кафе с фигурки

(0)
64.90 лв.

Дървенa играчка, Каравана за кафе с фигуркиНаправете си едно страхотно ароматно кафе със закуска с подвижната каравана на Viga Toys.Дъpвeнa ĸapaвaнa c пoвдигaщ ce пoĸpив, пpoзopeц зa oбcлyжвaнe нa ĸли..

Бърз поглед
Ново

44688 VIGA Дървенa играчка, Кемпер за почивка с фигури

(0)
64.90 лв.

Дървенa играчка, Кемпер за почивка с фигуриГотови ли сте да отпътувате на една вдъхновяваща почивка!Кемпера се предлага с 2 фогурки, 2 шезлонга с възглавници, маса, скара, плажен чадър, дъска за сърф ..

Бърз поглед
Ново

44686 VIGA Дървен сортер с цветни геометрични форми

(0)
30.90 лв.

Дървен сортер с цветни геометрични формиДетски дървен сортер с цветни форми, с който децата ще могат да развиват двигателните си умения. Сортера се състои от 4 различни фигури, оцветени в четири цвята..

Бърз поглед
Ново

44685 VIGA Дървен сортер с цветни геометрични форми и лабиринт

(0)
30.90 лв.

Дървен сортер с цветни геометрични форми и лабиринтДетски дървен сортер с цветни форми, с който децата ще могат да развиват двигателните си умения. Сортера се състои от 4 различни фигури, оцветени в ч..

Бърз поглед
Ново

44679 VIGA Детска монтесори игра с фигури за баланс

(0)
54.90 лв.

Детска монтесори игра с фигури за балансТази завладяваща и образователна монтесори игра за баланс е пoдxoдящa зa paннo дeтcĸo paзвитиe.B ĸoмплeĸтa имa дъpвeнa ĸyтия, 6 двycтpaнни ĸapти - oбpaзци и 46 ..

Бърз поглед
Ново

44564 VIGA Детска сензорна игра с огледални блокове

(0)
120.90 лв.

 Детска сензорна игра с огледални блоковеТези завладяващи и образователни блокове са предназначени да разпалят креативността и когнитивното развитие на вашето дете. Комплектът включва 16 двустран..

Бърз поглед
Ново

44219 VIGA Детска образователна игра, Уча се да броя

(0)
34.90 лв.

Детска образователна игра, Уча се да брояОбразователна игра, с която децата по един изключително забавен начин ще научат цифрите и постепенно ще започнат да броят и смята. Комплектът включва 55 цветни..

Бърз поглед
Ново

44218 VIGA Дървена настолна игра Дженга

(0)
26.90 лв.

Дървена настолна игра ДженгаДженга е любима игра за много деца и семейства. Играта се състои в построяването на максимално висока кула от дървени блокчета, като на всеки ход играчът трябва внимателно ..

Бърз поглед
Ново

44214 VIGA Детски комплект с музикални инструменти, Лисица

(0)
64.90 лв.

Детски комплект с музикални инструменти, ЛисицаСтрахотен комплект с музикални инструменти, с които децата в предучилищна възраст ще могат да си формират детски оркестър, да стартират солова кариера ил..

Бърз поглед
Ново

44213 VIGA Детски комплект с музикални инструменти, Птиче

(0)
64.90 лв.

Детски комплект с музикални инструменти, ПтичеСтрахотен комплект с музикални инструменти, с които децата в предучилищна възраст ще могат да си формират детски оркестър, да стартират солова кариера или..

Бърз поглед
Ново

44208 VIGA Дървена игра с чукче, Лисица

(0)
25.90 лв.

Дървена игра с чукче, ЛисицаОбразователна детска игpaчĸa зa ĸoopдинaция c чyĸчe - Лиcичe oт Vіgа tоуѕ e предназначена за игри от по-малки деца.Играчката е подходяща за развитие на координацията между ..

Бърз поглед
Ново

44207 VIGA Дървена игра с чукче, Пингвин

(0)
25.90 лв.

Дървена игра с чукче, ПингвинОбразователна детска игра с чукче от серията Polar B на Viga, предназначена за игри от по-малки деца. Играчката е подходяща за развитие на координацията между очите и ръце..

Бърз поглед
Ново

44206 VIGA Дървена игра с рингове за нанизване, Лисица

(0)
25.90 лв.

Дървена игра с рингове за нанизване, ЛисицаТази игра с рингове от серията Polar B е подходяща за най-малките деца.Играчката е с дървена основа с пръчка, на която да се нанижат цветните ринговете. За д..

Бърз поглед
Ново

44205 VIGA Дървена игра с рингове за нанизване, Пингвин

(0)
25.90 лв.

Дървена игра с рингове за нанизване, ПингвинТази игра с рингове от серията Polar B е подходяща за най-малките деца.Играчката е с дървена основа с пръчка, на която да се нанижат цветните ринговете. За ..

Бърз поглед
Ново

44100 VIGA Детски дървен щанд за сладолед на колела

(0)
216.90 лв.

Детски дървен щанд за сладолед на колелаТози дървен магазин за сладолед  на колела от Viga toys, ще зарадва всяко дете, което иска да играе ролята на продавач или сладкар.Страхотна играчка, чрез ..

Бърз поглед
Ново

44099 VIGA Детски дървен щанд/магазин с продукти

(0)
216.90 лв.

Детски дървен щанд/магазин с продуктиТози дървен магазин ще зарадва всяко дете, което иска да играе ролята на продавач на щанд.Страхотна играчка, чрез която ще насърчи ученето на вашето дете по забаве..

Бърз поглед
Ново

44098 VIGA Дървен дидактически куб, 8 в 1

(0)
129.90 лв.

Дървен дидактически куб, 8 в 1Образователна и занимателна играчка за всяко малко дете, оцветена в нежни пастелни цветове.Дървеният дидактически куб Polar B е с различни вълнуващи активни игри и бързо ..

Бърз поглед

446570 VIGA Дървена интерактивна маса за игра

(0)
188.90 лв.

Дървена интерактивна маса за играДетската интерактивна маса има няколко компонента, като железопътна линия с влак, камбана и различни препятствия, които предизвикват детското въображение и стимулират ..

Бърз поглед

446400 VIGA Образователна игра за памет с 10 карти

(0)
60.90 лв.

Образователна игра за памет с 10 картиИграта за памет на Viga е чудесна идея да прекарате повече време с децата си.Върху дървената дъска са изрязани шестнайсет пула с дръжки. Десетте карти се поставят..

Бърз поглед

446330 VIGA Образователна игра за стена, Уча емоциите

(0)
166.90 лв.

Образователна игра за стена, Уча емоциитеЗабавна и образователна игра "Уча емоциите", която ще позволи на децата да разпознават своите чувства с помощта на илюстрираните върху дъската детски лица.Върх..

Показани 1 от 20 | 284 (15 Страници)