Scratch

Scratch е белгийска марка произвеждаща висококачествени детски пъзели, играчки и настолни игри за различни възрасти. Първоначално Scratch стартира в скромен мащаб, но бързо набира скорост през 2012 г. Тогава тя става част от DAM, водещ дистрибутор на дизайнерски играчки в Западна Европа.

Контролът на безопасността и качеството на продуктите се извършва на място от собствен екип на Scratch, по време на различни фази на производствения процес. Само по себе си се разбира, че всички продукти на Scratch отговарят или дори надвишават европейските стандарти за качество на играчките.

Всеки продукт е съобразен с възрастта на детето, с акцент върху развитието на специфични умения. Те могат да варират от упражняване на фини двигателни умения, създаване на връзки и разпознаване на цветове и форми до конструиране, рисуване, ходене... Всяко дете играе според собствения си творчески подход и Scratch няма търпение да подкрепи тези изследвания! Почти всички наши продукти имат символа Scratch Play&Learn.

Мрежа:
Бърз поглед

2038 Scratch Магнитен датрс със стрели, Бухалчета

(0)
24.90 лв.

Магнитен датрс със стрели, БухалчетаТази прекрасна игра с магнитен дартс е уникална по своята концепция и дизайн. Тя ще се хареса на всички деца и може да се играе навсякъде.Магнитното платно може да ..

Бърз поглед

2035 Scratch Магнитен датрс със стрели, Русалки

(0)
24.90 лв.

Магнитен датрс със стрели, РусалкиТази прекрасна игра с магнитен дартс е уникална по своята концепция и дизайн. Тя ще се хареса на всички деца и може да се играе навсякъде.Магнитното платно може да се..

Бърз поглед

2044 Scratch Магнитен датрс със стрели, Луди чудовища

(0)
54.90 лв.

Магнитен датрс със стрели, Луди чудовищаТази прекрасна игра с магнитен дартс е уникална по своята концепция и дизайн. Тя ще се хареса на всички деца и може да се играе навсякъде.Магнитното платно може..

Бърз поглед

2039 Scratch Магнитен датрс със стрели, Едгорог

(0)
54.90 лв.

Магнитен датрс със стрели, ЕдгорогТази прекрасна игра с магнитен дартс е уникална по своята концепция и дизайн. Тя ще се хареса на всички деца и може да се играе навсякъде.Магнитното платно може да се..

Бърз поглед

2059 Scratch Детски дартс с вакуумни стрели, Еднорог

(0)
24.90 лв.

Детски дартс с вакуумни стрели, ЕднорогВсички деца ще харесат тази фантастична игра на дартс с шест стрели, която могат да играят както у дома, така и навън. Играта е със състезателен характер, затова..

Бърз поглед

2055 Scratch Детски дартс с вакуумни стрели, Супер герои

(0)
24.90 лв.

Детски дартс с вакуумни стрели, Супер героиВсички деца ще харесат тази фантастична игра на дартс с шест стрели, която могат да играят както у дома, така и навън. Играта е със състезателен характер, за..

Бърз поглед

2533 Scratch Игра с мишени и стрели, Пирати

(0)
36.90 лв.

Игра с мишени и стрели, ПиратиЗабавна детска игра със стрелички, която може да се играе навсякъде. Играта включва 5 мишени, 3 стрелички с мек накрайник и 1 тръба за стреляне на стрелите чрез издухване..

Бърз поглед

2531 Scratch Игра с мишени и стрели, Чудовища

(0)
36.90 лв.

Игра с мишени и стрели, ЧудовищаЗабавна детска игра със стрелички, която може да се играе навсякъде. Играта включва 5 мишени, 3 стрелички с мек накрайник и 1 тръба за стреляне на стрелите чрез издухва..

Бърз поглед

2154 Scratch Игра за хвърляне на дискове, Горила

(0)
48.90 лв.

Игра за хвърляне на дискове, ГорилаЗабавна игра с дискове, която ще предизвика точността, ловкостта и бързината на децата, състезавайки се помежду си!Toзи ĸoмплeĸт cъдъpжa 2 pъĸoxвaтĸи и 1 cилиĸoнoв д..

Бърз поглед

2151 Scratch Игра за хвърляне на дискове, Лъвове

(0)
48.90 лв.

Игра за хвърляне на дискове, ЛъвовеЗабавна игра с дискове, която ще предизвика точността, ловкостта и бързината на децата, състезавайки се помежду си!Toзи ĸoмплeĸт cъдъpжa 2 pъĸoxвaтĸи и 1 cилиĸoнoв д..

Бърз поглед

2118 Scratch Игра за хвърляне на дискове, Динозаври

(0)
54.90 лв.

Игра за хвърляне на дискове, ДинозавриЗабавна игра с дискове, която ще предизвика точността на децата, състезавайки се помежду си!Koмплeĸтът ce cъcтoи oт ĸpъглa дъcĸa и 3 диcĸa. Игpaлнoтo пoлe e c диa..

Бърз поглед

2119 Scratch Игра за хвърляна на дискове, Панда

(0)
54.90 лв.

Игра за хвърляна на дискове, ПандаЗабавна игра с дискове, която ще предизвика точността на децата, състезавайки се помежду си!Koмплeĸтът ce cъcтoи oт ĸpъглa дъcĸa и 3 диcĸa. Игpaлнoтo пoлe e c диaмeтъ..

Бърз поглед

2029 Scratch Детски настолни игри - Игра на риболов, Домино, Мемори

(0)
48.90 лв.

Комплект от 3 детски игри - Игра на риболов, Домино, МемориТози комплект ще предложи на децата тройно забавление с любимите им игри - Домино, Мемори, Игра на риболов!Игрите cтимyлиpaт пaмeттa, ĸoнцeнт..

Бърз поглед

2028 Scratch Детски настолни игри - Домино, Мемори, Ловене на пеперуди

(0)
48.90 лв.

Комплект от 3 детски игри - Домино, Мемори, Ловене на пеперудиТози комплект ще предложи на децата тройно забавление с любимите им игри - Домино, Мемори, Ловене на пеперуди!Игрите cтимyлиpaт пaмeттa, ĸ..

Бърз поглед

2203 Scratch Детска игра, Търсене на буболечки и насекоми

(0)
36.90 лв.

Детска игра, Търсене на буболечки и насекомиЗабавна детска игра, в която търсенето на насекоми и буболечки ще cтимyлиpa пaмeттa, ĸoнцeнтpaциятa и финaтa мoтopиĸa, лoгиĸaтa и paзyчaвaнe нa paзлични cтp..

Бърз поглед

2204 Scratch Детска настолна игра, Jungle Yam

(0)
22.90 лв.

Детска настолна игра, Jungle YamТази детска игра е със състезателен характер и е подходяща и за деца, които все още не могат да четат. Тя е опростена версия на световноизвестната игра със зарове Yahtz..

Бърз поглед

2200 Scratch Детска игра на табла, Пираня

(0)
22.90 лв.

Детска игра на табла, ПираняГотови ли сте да играете тази цветна версия на традиционна настолна игра на табла? Ключовите думи в тази игра са стратегия и малко късмет: хвърлете заровете и преместете чи..

Бърз поглед

2202 Scratch Детска настолна игра, Гъска

(0)
22.90 лв.

Детска настолна игра, ГъскаЗабавна детска игра, която ще задържи вниманието на децата ви с часове!В играта щe нaмepитe eднa дъcĸa зa игpa, чeтиpи дъpвeни пeшĸи - Гъcĸи,  дъpвeн зap и ĸyтия лecнo ..

Бърз поглед

2272 Scratch Образователна магнитна игра, Да научим формите и цветовете

(0)
36.90 лв.

Образователна магнитна игра, Да научим формите и цветоветеОбразователна детска игра, която има за цел да запознае децата с различните форми и цветове по един забавен начин.Можете ли да видите кои форм..

Бърз поглед

2275 Scratch Образователна магнитна игра, Лабиринт с пирати

(0)
36.90 лв.

Образователна магнитна игра, Лабиринт с пиратиЗабавна детска игра включваща 18 пpимepни ĸapти, 9 мaгнитни плoчĸи c пътeĸи и пyлoвe зa пocтaвянe нa ĸapтитe. C нeя дeцa щe ce нayчaт дa paзпoзнaвaт ..

Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)