Noris

NORIS ви представя своите модерни и разнообразни забавни игри за малки големи!

Защо да изберете игра от Noris?

* Голяма стойност на играта - Подходящи за всякакви възрасти, с иновативен дизайн, които са забавни за игра и насърчават уменията на играчите.

* Разнообразно продуктово портфолио - Семейни игри, класически настолни игри, образователни игри, сборници за игри, продукти за творчество, пъзели и различни лицензирани теми са част от разнообразна продуктова линия.

* Изключително качество - Ние използваме само материали, които не са опасни за здравето, заедно със съвременните производствени технологии за нашите продукти.

* Екологично чисто производство - Ние защитаваме околната среда, като използваме рециклирани материали и произвеждаме трайни, дълготрайни продукти.

* Произведено в Германия - Голяма част от нашите игри се произвеждат в нашата фабрика в Германия.

Мрежа:
Бърз поглед

5049 Noris: Детска лотарийна игра на Бинго

(0)
49.90 лв.

Детска лотарийна игра на БингоДетска лотарийна игра на Бинго, в която целта ви е да получите "Щастлива поредица от числа" Играта се състои от лотариен барабан с топчета и поле, върху което те са ..

Бърз поглед

1686 Noris: Комплект от 100 игри

(0)
24.90 лв.

Комплект от 100 игриТози комплект включва над 100 игри и с него забавленията нямат край! Подходящ е за игри от цялото семейството. Въпреки, че повечето игри са познати на всеки, в комплекта ще намерит..

Бърз поглед

1896 Noris: Настолна игра, Кошмар: Страшни приключения

(0)
56.90 лв.

Настолна игра, Кошмар: Страшни приключенияНастолната игра Кошмар: Страшни приключения ще накара всеки играч да усети тръпки по кожата и наелектризиране на косата. Основната задача в тази игра е да се ..

Бърз поглед

1891 Noris: Настолна игра, Escape Room 2.0

(0)
94.90 лв.

Настолна игра, Escape Room 2.0Escape Room 2.0 представлява настолна логическа игра, в която отново ще бъдете "заключени" в стая, като целта ви е да разгадаете много пъзели и загадки в рамките на час, ..

Бърз поглед

1838 Noris: Настолна игра, Escape Room, Duo

(0)
29.90 лв.

Настолна игра, Escape Room, DuoВ играта Escape Room Duo, приключението се развива на голям гейм борд, който можете да разгъвате отново и отново и по този начин да научите повече за историята. Шансът в..

Бърз поглед

1837 Noris: Настолна игра, Escape Room, Jumanji

(0)
86.90 лв.

Настолна игра, Escape Room, JumanjiEscape Room Jumanji представлява настолна логическа игра, в която ще бъдете "заключени" в стая, като целта ви е да разгадаете много задачи и да намирате правилните к..

Бърз поглед

1546 Noris: Настолна игра, Escape Room

(0)
89.90 лв.

Настолна игра, Escape RoomEscape Room представлява настолна логическа игра, в която ще бъдете "заключени" в стая, като целта ви е да разгадаете много задачи и да намирате правилните ключове, за да "из..

Бърз поглед

8014 Noris: Игра на Шах, Deluxe

(0)
27.90 лв.

Игра на Шах, DeluxeЗабавна игра на Шах в дървена кутия и 32 пешки. Категория: Детски игриМарка: Noris, ГерманияПодходящ за над: 5+ години..

Бърз поглед

8003 Noris: Игра на домино, Deluxe Double

(0)
28.90 лв.

Игра на домино, Deluxe DoubleИграта на Домино винаги е била сред най-предпочитаните игри сред малки и големи. Правилата са лесни, а целта е всички да се забавляват.Комплектът съдържа 55 плочки, който ..

Бърз поглед

6341 Noris: Забавна игра за смятане

(0)
29.90 лв.

Забавна игра за смятанеТова е една изключително полезна игра за вашите деца, която ще им помогне да се научат да смятат до 20! Играта е подходяща за деца от предучилищна възраст, първи и втори клас.&n..

Бърз поглед

1859 Noris: Детска игра, Гладни жаби

(0)
36.90 лв.

Детска игра, Гладни жабиКоя жаба може да изяде най-много топчета от средата на езерото? Жабите скачат напред, когато натиснете лост. Всеки играч се опитва да грабне колкото се може повече топчета със ..

Бърз поглед

1827 Noris: Детска игра, Скачащи паяци

(0)
36.90 лв.

Детска игра, Скачащи паяциЗабавна детска игра със състезателен характер, с която децата ще изпробват своята точност и концентрация!Kaĸ ce игpae:* Извaдeтe cтoйĸaтa, зaĸaчeтe мpeжaтa и игpaтa мoжe дa з..

Бърз поглед

2180 Noris: Детска настолна игра, Пиленца Zicke Zacke

(0)
39.90 лв.

Детска настолна игра, Пиленца Zicke ZackeДетската настолна игра с пиленца, която ще се превърне в любимото занимание на вашето хлапе. То ще има възможност да се превърне в успешен играч, следвайки пра..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)