Lisciani

Lisciani Giochi е италианска фирма, която е лидер в света на образователните игри, с обхват на богати и структурирани продукти за всички възрасти. Продуктите са съобразени с възрастта на децата: от електронни игри за най - малките деца до образователни, научни и творчески игри за деца от предучилищна възраст, настолни игри за цялото семейство и оригинални двустранни пъзели за сглобяване и оцветяване. 

Мрежа:
Бърз поглед

72965 Lisciani: Малкият гений, Фабрика за татуировки

(0)
37.90 лв.

Малкият гений, Фабрика за татуировкиВпуснете се във вълнуващия свят на татуировките! Разберете кой е първият човек с татуировки, каква е тяхната символика и кои са най-популярните видове. С комплекта ..

Бърз поглед

76840 Lisciani: Монтесори игра, Малкият готвач

(0)
55.90 лв.

Монтесори игра, Малкият готвачКомплектът включва 3D кухня, в която малкият шеф готвач може да приготви вкусни ястия.Този комплект е съвместим с педагогиката на Монтесори, тъй като позволява на децата ..

Бърз поглед

80120 Lisciani: Детска игра, Дом за животни

(0)
22.90 лв.

Детска игра, Дом за животниДетска игра с която малчуганите ще построят прекрасна къща за домашните си любимци.Поставете всяко животно и всеки предмет на правилното място. По време на игра детето също ..

Бърз поглед

76833 Lisciani: Монтесори игра, 3D Пицария

(0)
43.90 лв.

Монтесори игра, 3D ПицарияКомплектът включва 3D Пицария, в която младият пицар може да приготви вкусни пици за клиентите си.В допълнение, комплектът включва и пластмасови аксесоари и контейнери за пла..

Бърз поглед

76826 Lisciani: Детска игра, Омагьосаната гора

(0)
37.90 лв.

Детска игра, Омагьосаната гораГоляма, триизмерна гора, в която живеят 4 семейства животни - сови, катерици, таралежи и лисици!Всяко семейство се състои от майка, татко и две деца. Вземете скритите в х..

Бърз поглед

72743 Lisciani: Комплект с детски игри, Пирати

(0)
38.90 лв.

Комплект с детски игри, ПиратиОткрийте цял набор от образователни игри с този страхотен пиратски комплект!Забавлявайте се с мемори игри, подреждайте пъстри пъзели и разглеждайте увлекателна книжка.От ..

Бърз поглед

72736 Lisciani: Комплект с детски игри, Ферма

(0)
38.90 лв.

Комплект с детски игри, ФермаВреме е за игра във фермата!Открийте фантастичния свят на образователните игри с голямата 3D ферма! Забавлявайте се с мемори игри, подреждайте пъстри пъзели и разглеждайте..

Бърз поглед

77144 Lisciani: Малкият гений, Космическа гравитация

(0)
44.90 лв.

Малкият гений, Космическа гравитацияРазберете как действа силата на гравитацията!С комплекта ще можете да построите зрелищни писти, трасета и лупинг, чрез които ще разкриете тайните на гравитацията, к..

Бърз поглед

77007 Lisciani: Малкият гений, Лаборатория за блясък

(0)
37.90 лв.

Малкият гений, Лаборатория за блясъкТози комплект ще ви позволи да направите различни експерименти с брокат, с които ще се гмурнете в света на блясъка!Комплектът включва:* Защитни ръкавици* 1 бутилка ..

Бърз поглед

80243 Lisciani: Комплект с 10 забавни игри, Carotina Baby

(0)
29.90 лв.

Комплект с 10 забавни игри, Carotina BabyБогата колекция от образователни игри, които помагат за тренирането на паметта, развитието на логиката, фината моторика и зрението.Комплектът съдържа:* Пъзел* ..

Бърз поглед

83992 Lisciani: Образователна игра с цветове и форми, Baby Park

(0)
45.90 лв.

Образователна игра с цветове и форми, Baby ParkЗабавна образователна игра предназначена за най-малките дечица, които постепенно започват да изучават различните предмети, форми и цветове.Комплектът съд..

Бърз поглед

84630 Lisciani: Малкият гений, Наука за динозаврите 2 в 1

(0)
37.90 лв.

Малкият гений, Наука за динозаврите 2 в 1Този комплект ви позволява да изследвате и опознаете два от най-популярните динозаври!В комплекта ще откриете два блока за разкопки, за да се открият скелетите..

Бърз поглед

80663 Lisciani: Малкият гений, Лаборатория за луда анатомия

(0)
45.90 лв.

Малкият гений, Лаборатория за луда анатомияТози комплект от поредицата Crazy Science, включва анатомични експерименти, които не сте виждали преди.Благодарение на лабораторията „Луда анатомия“ децата о..

Бърз поглед

86740 Lisciani: Дъска за писане с Led светлини

(0)
49.90 лв.

Дъска за писане с Led светлиниДетска дъска, която има функция за запомняне на видимостта на чертежите, които ги подчертават благодарение на 8 LED светлини, поставени в кадър. Благодарение на флуоресце..

Бърз поглед

86726 Lisciani: Детска игра, Happy English

(0)
24.90 лв.

Детска игра, Happy EnglishТази игра ще помогне на децата да научат първите си думи на английски език с помощта на двустранния пъзел и магическата светеща писалка, показваща дали детето се е справило п..

Бърз поглед

83886 Lisciani: Малкият гений, Детектор на лъжата

(0)
37.90 лв.

Малкият гений, Детектор на лъжатаЗабавен и уникален комплект за създаване на истински детектор на лъжата! Свържете проводниците, открийте науката за електричеството, изградете своя собствена машина и ..

Бърз поглед

72644 Lisciani: Монтесори игра, Приказки

(0)
33.90 лв.

Монтесори игра, ПриказкиТази игра е предназначена да стимулира и развихри въображението и творчеството на децата.Включва карти, изобразяващи разнообразни сцени, които им позволяват да измислят и създа..

Бърз поглед

86429 Lisciani: Образователни игри, Peppa Pig

(0)
33.90 лв.

Образователни игри, Peppa PigКомплект с образователни игри и занимания, посветени на децата в ранен предучилищна възраст.Децата ще се забавляват с много игри, които развиват логическото мислене, памет..

Бърз поглед

86702 Lisciani: Игра с дървено влакче и пъзел

(0)
39.90 лв.

Игра с дървено влакче и пъзелСтрахотна детска игра, която включва малък дървен влак и голям пъзел с букви от английската азбука, изображения на животни, както и голяма железопътна линия.Детето първо т..

Бърз поглед

84296 Lisciani: Супер гений, Планетата Земя

(0)
67.90 лв.

Супер гений, Планетата ЗемяСпециална детска лаборатория, безпрецедентна и включваща много богат комплект, за борба със земното замърсяване и за предаване на любов и уважение към природата!Комплектът с..

Бърз поглед

53704 Lisciani: Малкият гений, Експерименти с вода и лед

(0)
24.90 лв.

Малкият гений, Експерименти с вода и ледГотови ли сте да направите няколко експериментите с вода? Тази игра е една истинска лаборатория, в която ще можете да направите 15 научни експерименти. Ще ..

Бърз поглед

85637 Lisciani: Монтесори игра, Моето училище

(0)
37.90 лв.

Монтесори игра, Моето училищеИграта Моето училище съдържа много елементи, които трябва да бъдат поставени на правилното им място. На гърба на играта ще откривате много думи, които ще помогнат на децат..

Бърз поглед

85897 Lisciani: Монтесори игра, Модна кукла

(0)
51.90 лв.

Монтесори игра, Модна куклаЗабавна детска игра за мода и дизайн. Децата ще могат да правят различни тоалети, с които да обличат своя модел.Сглобите триизмерен гардероб, в който можете да подредите тоа..

Бърз поглед

85828 Lisciani: Монтесори игра, Риболов

(0)
45.90 лв.

Монтесори игра, РиболовЗабавна детска игра на риболов, в която магнитните дървени рибки лесно могат да бъдат уловени с помощта на въдиците.Играта е създадена по метода на монтесори и развива фината мо..

Бърз поглед

85873 Lisciani: Монтесори игра, Baby Farm

(0)
53.90 лв.

Монтесори игра, Baby FarmЗабавна детска игра, предназначена за най-дечица, които ще имат удоволствието да опознаят 5 различни животни, докато играят.Целта на децата е да заведат всички животни в техни..

Бърз поглед

89208 Lisciani: Образователна маса с игри, Peppa Pig

(0)
69.90 лв.

Образователна маса с игри, Peppa PigОбразователна масичка за най-малките деца с любимата на всички Пепа Пиг. Масичката разполага с дъска на която децата ще пишат и рисуват на воля, а след това лесно д..

Бърз поглед

89192 Lisciani: Образователна маса с игри

(0)
69.90 лв.

Образователна маса с игриОбразователна масичка за най-малките деца с любимата на всички Маша. Има дъска на която ще могат да пишат и рисуват, а след това лесно да изтрият. Масичката разполага с удобни..

Бърз поглед

63154 Lisciani: Супер кола с игри: CARS 3

(0)
54.90 лв.

Супер кола с игри: CARS 3Богата колекция от игри, които всяко дете ще се радва да има!Детето ви може да се забавлява с тази уникална пластмасова кола с илюстрации на Cars 3, като я дърпа, бута и товар..

Бърз поглед

57696 Lisciani: Игра с форми и пъзели за подреждане

(0)
26.90 лв.

Игра с форми и пъзели за подрежданеС тази игра, децата могат да се забавляват с 5 цветни кубчета и 20 пъзели с различни животни. Дейността на играта стимулира логиката, наблюдението, практикува се фин..

Бърз поглед

67824 Lisciani: Креативна игра с форми

(0)
19.90 лв.

Креативна игра с формиДетска образователна игра, която ще помогне на децата да правят разлика между цветовете и формите, както и да се научат да сглобяват различни по цвят и форма елементи, така че да..

Показани 1 от 30 | 47 (2 Страници)