Learning Resources

Learning Resources е американска компания, създадена през 1984 г., която е фокусирана в разработването на детски играчки за деца.

Learning Resources® имат за цел да помагат на родителите и учителите да изграждат поколения невероятни деца. От ABC и 123 до фини двигателни и STEM умения, нашите образователни играчки предлагат на децата градивните елементи, от които се нуждаят, за да успеят в училище и развиват любов към ученето през целия живот.

Мисията на Learning Resources е да помага на децата да се влюбят в ученето и да ги „подготви за света“, така че да станат по-уверени в своите знания и умения. Всички играчки са създадени с цел да развият пълния потенциал на децата!

А за високото им качество и полезност, свидетелства статистиката – голяма част от тях печелят годишни състезания за най-добри играчки в различни категории. Освен това от компанията непрестанно увеличават асортимента си с нови продукти и на последно място, но не и по важност – играчките се продават на няколко континента и са сред най-предпочитаните от потребителите!

Продуктите на Learning Resources са селектирани в няколко основни категории: • езикови игри; • комплекти за активност; • животни и динозаври; • програмиране; • моделиране; • критично мислене; • изследване и проучване; • инженерни комплекти и сетове за строене на сгради; • фина моторика; • игри и сетове за активност; • числа и броене; • игри с храна; • пъзели и мисловни игри;

Мрежа:
Бърз поглед

LER2509 Learning Resources: Математическа игра с проценти и дроби

(0)
35.90 лв.

Математическа игра с проценти и дробиТази детска математическа кула с дроби и проценти е образователна игра, която ще помогне на учениците да усъвършенстват своите математически умения. С нейна помощ ..

Бърз поглед

LER9162 Learning Resources: Конструктор със зъбни колела, 100 части

(0)
85.90 лв.

Конструктор със зъбни колела, 100 частиТози конструктор със зъбни колела ще ви помогне да въведете детето си в света на инженерните игри, докато откриват безкрайни възможности за изграждане. Чрез..

Бърз поглед

LER2935 Learning Resources: Комплект за програмиране с робота Botley

(0)
229.90 лв.

Комплект за програмиране с робота BotleyЗапознайте се с робота Botley - един от най-умните роботи, който детето ви може да управлява. Ако детето ви проявява интерес към технологиите и програмирането, ..

Бърз поглед

LER2944 Learning Resources: Комплект за приготвяне на желе

(0)
45.90 лв.

Комплект за приготвяне на желеТози комплект ще покаже на децата, че всичко може да се смесва, като експериментират с различни продукти и да усъвършенстват изследователските си умения.Всички опити, кои..

Бърз поглед

LER1212 Learning Resources: Комплект с карти за умножение и деление

(0)
31.90 лв.

Комплект с карти за умножение и делениеОбразователен комплект с карти за умножение и деление, който представлява математическа игра за деца на възраст 6 или повече години.Играта е създадена с цел да п..

Бърз поглед

LER3081 Learning Resources: Играчки за програмиране, Котета

(0)
129.90 лв.

Играчки за програмиране, КотетаЗапознайте се със забавните и пъргави котенца – роботи - Скампър и Сникър, които няма да оставят децата да скучаят. Две игриви котенца, които ще се превърнат в най-обича..

Бърз поглед

LER3080 Learning Resources: Играчки за програмиране с кученца

(0)
129.90 лв.

Играчки за програмиране с кученцаЗапознайте се с веселите кученца – роботи - Рейнджър и Зип, които няма да оставят децата да скучаят.Тези симпатични домашни любимци моментално ще се превърнат в първит..

Бърз поглед

LER3089 Learning Resources: Играчки за програмиране, Бупър, Хип и Хоп

(0)
129.90 лв.

Играчки за програмиране, Бупър, Хип и ХопЗапознайте се с трите забавни и пъргави зайчета–роботи - Бупър, Хип и Хоп, които няма да оставят децата да скучаят.Новите им любимци ще предизвикат тяхното бог..

Бърз поглед

LER8904 Learning Resources: Детска играчка за фина моторика, Таралежът Спайки

(0)
47.90 лв.

Детска играчка за фина моторика, Таралежът СпайкиТаралежът Спайки е загубил бодлите си и само вашите малчугани могат да му помогнат да ги върне! Тази интересна играчка помага на децата да изградят мус..

Бърз поглед

LER9280 Learning Resources: Детска 3D игра за пространствено мислене

(0)
69.90 лв.

Детска 3D игра за пространствено мисленеПодложете на изпитание пространственото си мислене и стартирайте стратегическото решаване на проблеми с тази забавна детска игра! Подредете, моделирайте и съчет..

Бърз поглед

LER5072 Learning Resources: Детска игра, Нахрани жабката

(0)
69.90 лв.

Детска игра, Нахрани жабкатаДетска забавна игра, в която координирането на движенията, разпознаването на цветове и числа, броенето и др., са умения, които трябва да се научат от децата, по лесен и раз..

Бърз поглед

LER9091 Learning Resources: Играчка за фина моторика, Динозавър

(0)
53.90 лв.

Играчка за фина моторика, ДинозавърТози праисторически приятел е готов за фини двигателни забавления! Децата изграждат силата на ръцете, от която се нуждаят, за да успеят в училище и извън него всеки ..

Бърз поглед

LER9045 Learning Resources: Играчка за фина моторика, Кресливата сова

(0)
53.90 лв.

Играчка за фина моторика, Кресливата соваКоя е тази очарователна сова? Това е кресливата сова, която е мъдро допълнение към колекцията от играчки за фина моторика за малки деца от Learning Resources!И..

Бърз поглед

LER5070 Learning Resources: Детска игра, Лавина от плодове

(0)
53.90 лв.

Детска игра, Лавина от плодовеИграта "Лавина от плодове" е подходяща за деца на над 3-годишна възраст. Тя е чудесен избор за обучението на децата и развиването на основни предучилищни умения, като бро..

Бърз поглед

LER1616 Learning Resources: Математическо помагало за дроби и проценти

(0)
105.90 лв.

Математическо помагало за дроби и процентиДетското математическо помагало с дроби и проценти е образователна игра, която ще помогне на учениците да усъвършенстват своите математически умения. С нейна ..

Бърз поглед

LER7735 Learning Resources: Детски глобус/пъзел с континенти

(0)
99.90 лв.

Детски глобус/пъзел с континентиОпознайте и се разходете из земното кълбо с този детски глобус. Децата могат да научат повече за Земята чрез практическо откриване и игра. Завъртете своя път в географи..

Бърз поглед

LER2830 Learning Resources: Детски прожектор, Откритият космос

(0)
71.90 лв.

Детски прожектор, Откритият космосТози детски прожектор е една цяла галактика от звезди, която се събира в дланта Ви! Младите астрономи могат да получават базови познания за космоса, като прожектират ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

LER9227 Learning Resources: Конструктор със зъбни колела, Машини

(0)
137.90 лв.

Конструктор със зъбни колела, МашиниТози конструктор е чудесна възможност да запознаете детето си с точните науки и по-точно с инженерството. По забавен и креативен начин, то може да впрегне своето въ..

Бърз поглед

EI4170 Educational Insights: Детска мозайка, Моята първа работна маса

(0)
159.90 лв.

Детска мозайка, Моята първа работна масаМоята първа работна маса е игра/мозайка от типа Design&Drill и е предназначена за най-малките строители, които обичат да се занимават с „инженерни и ремонтн..

Бърз поглед

LER9288 Learning Resources: Детска игра, Забавно махало

(0)
63.90 лв.

Детска игра, Забавно махалоОсновите на физиката се превръщат в забавление по време на игра с Pendulonium STEM Challenge от учебните ресурси. Този набор от практически упражнения предизвиква децата да ..

Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)