Goula

Goula е испански производител на детски образователни игри и дървени играчки и са част от групата Jumbo Diset Group.

Всички продукти са красиви, творчески и образователни и се отличават с модерен дизайн, изключително високо качество и атрактивни опаковки, изработени предимно с дървесина от плантационна гора.

Мрежа:
Бърз поглед
Ново

59455 Детска мемо и лото игра, Трите прасенца - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемо и лото игра, Трите прасенцаВреме е за изграждане, учене и забавление с Логическата игра на Goula!Играйте с трите малки прасенца и вълка по предпочитания от вас начин: мемо или лото. Целта ..

Бърз поглед
Ново

55260 Детски пъзел от 20 XXl части, Къщички - Goula

(0)
33.90 лв.

Детски пъзел от 20 XXl части, Къщички - GoulaЗабавен и образователен пъзел от 20 гигантски части от картон, който е илюстриран с различни къщички с животни вътре в тях.Първо трябва да сглобите различн..

Бърз поглед
Ново

453428 Детски пъзел от 18 XXl части, Превозни средства - Goula

(0)
31.90 лв.

Детски пъзел от 18 XXl части, Превозни средстваЗабавен и образователен пъзел от 18 гигантски части, който ще запознае децата с някои превозни средства.Пъзелът е илюстриран с различни превозни средства..

Бърз поглед
Ново

53474 Образователна игра с форми, цифри, букви и цветове - Goula

(0)
54.90 лв.

Образователна игра с форми, цифри, букви и цветове - GoulaИграта за двигателни умения от Goula впечатлява с особено ярките си цветни изображения и дървени части, като са в удобна за децата кутия.Целта..

Бърз поглед
Ново

53476 Детска образователна игра, Подреди рибките - Goula

(0)
31.90 лв.

Детска образователна игра, Подреди рибкитеОбразователна игра, в която малките деца, трябва да попълнят правилно 4-те рибки в моретоСглобете основата, поставете дървените части от едната страна, а карт..

Бърз поглед
Ново

53473 Детска логическа игра, Мечо в парка - Goula

(0)
45.90 лв.

Детска логическа игра, Мечо в паркаС комплекта за игра "Мечо в парка", уменията за логическо мислене на вашето дете могат да се тренират по игрив начин!Има карти със задачи в три различни нива на труд..

Бърз поглед
Ново

59458 Детска игра, Моите първи форми - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска игра, Моите първи формиТази игра дава възможност на Вашето дете да затвърди своите умения, като логическо мислене, координация, фините моторни умения и насърчава тяхното въображение.С помощта н..

Бърз поглед
Ново

59456 Детска мозайка с животни - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска мозайка с животни - GoulaКласическа дървена мозайка включваща 6  листа с печат отпред и отзад и 14 дървени геометрични форми. Листовете предлагат общо 12 дейности и са с различни нива на т..

Бърз поглед
Ново

53414 Детска мемори игра, Ферма - Goula

(0)
33.90 лв.

Детска мемори игра, ФермаТази забавна настолна игра, предназначена за малките деца, е смесица от шанс и дедукция, идеална за работа върху паметта, докато се забавлявате.Картите с размер 8,4 х 8,4, се ..

Бърз поглед
Ново

53436 Детска мемори игра, Червената шапчица - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемори игра, Червената шапчицаЗабавна детска игра с горски животни, в която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 9-те героите от приказката за Червената шапчица.Дървени..

Бърз поглед
Ново

53435 Детска мемори игра, Том и неговите горски приятели - Goula

(0)
41.90 лв.

Детска мемори игра, Том и неговите горски приятелиЗабавна детска игра с горски животни, в която ще ви е необходима концентрация и добра памет, за да намерите 18-те съвпадащи двойки картинки.Дървените ..

Бърз поглед
Ново

53446 Детска игра за бързина и наблюдателност, Животни - Goula

(0)
37.90 лв.

Детска игра за бързина и наблюдателност, ЖивотниНастолна игра с животни, с която децата ще се забавляват, развивайки наблюдателност, зрителна бързина и логическо мислене. Бъдете първите, които ще наме..

Бърз поглед
Ново

53172 Детска игра, Нахрани чудовището - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Нахрани чудовищетоЦелта на играта е да приготвите пица, като събирате различните съставки с щипки и ги поставяте в устата на лакомото чудовище.За целта монтираме чудовището в основата на ..

Бърз поглед
Ново

55261 Детска игра, Заека Робин - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Заека РобинОбразователна настолна игра, която се състои в подпомагане на зайчето да построи дупка и да напълни килерите със зеленчуци, преди фермерът да го открие. Детето ще може да играе..

Бърз поглед
Ново

53470 Детска игра, Моята първа ферма - Goula

(0)
54.90 лв.

Детска игра, Моята първа фермаИзградете своя ферма и се пригответе за изживеете страхотни преживявания!В комплекта ще намерите 5 кубчета, с които можете да създавате много комбинации, като по този нач..

Бърз поглед
Ново

55265 Детска логическа игра, Хипо в басейна - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска логическа игра, Хипо в басейнаОбразователна игра, чиято цел е правилно да се изградят дървените части с помощта на картите, като към картите има и 30 предизвикателства, които трябва да се решат..

Бърз поглед
Ново

53173 Бебешки пъзел с горски животни - Goula

(0)
21.90 лв.

Бебешки пъзел с горски животниТози забавен бебешки пъзел е перфектният начин да запознаете малкото си дете с някои животни и да развиете техните моторни умения и координация.Пъзелът съдържа 6 животни,..

Бърз поглед

53170 Детска игра, Щастливи пиленца - Goula

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Щастливи пиленцаСъстезателна настолна игра, в която децата трябва да се опитат да вземат колкото повече пиленца, като извадят пръчките от кокошарника.За целта първо трябва да сглобят коко..

Бърз поглед

53168 Логическа игра, Ферма - Goula

(0)
42.90 лв.

Логическа игра, Ферма - GoulaДетска игра за развиване на логическо разсъждение и визуално възприятие, с различни нива на трудност. Трябва да се опитате да завършите картата според условията, посочени ..

Бърз поглед

53156 Детска игра, Рулетка Safari - Goula

(0)
43.90 лв.

Детска игра, Рулетка SafariДетска игра, която има за цел да запознае децата с цветовете и формите, по един много забавен начин.Преди да започне играта, децата трябва да си изберат животно с което да и..

Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)