Cayro the games

Cayro the game е  испанска фирма с над 60 годишна история в производството на забавни игри за малки и големи.

Игрите са забавни, посвещавате се на нещо, което буди любопитството ви, правите различни открития и продължавате да опитвате нови неща. Игрите на Cayro the games са образователни и много увлекателни. С тях животът никога не може да бъде скучен. Игрите са с препоръчителна възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да си дете, за да играеш, а играейки всеки човек продължава да носи детското в себе си. 

Мрежа:
Бърз поглед

117 Cayro: Детска игра на дартс

(0)
27.90 лв.

Детска игра на дартсДетска игра на дартс с атрактивна мишена и 3 меки топчета покрити с велкро. Играта може да бъде и със състезателен характер, като децата се редуват да хвърлят топчетата по мишената..

Бърз поглед

8178 Cayro: Мозайка с дървени цветни топчета

(0)
64.90 лв.

Мозайка с дървени цветни топчетаДетска мозайка с цветни топчета, с които децата могат да подреждат различни фигури, като използват 10-те шаблона или като използват въображението си да създадат свои со..

Бърз поглед

878 Cayro: Детско домино, Пирати

(0)
21.90 лв.

Детско домино, ПиратиТова забавно домино ще отведе децата на едно пиратско приключение. С гърба на картите можете да си сглобите и пейзаж с пиратските герои и да разкажете някоя забавна история. ..

Бърз поглед

875 Cayro: Магнитни цифри

(0)
27.90 лв.

Магнитни цифриКомплект с 60 магнитни цифри и математически символи, с които децата ще научат числата от 1 до 9 и на по-късен етап ще могат да правят първите си математически операции.Цифрите могат да ..

Бърз поглед

093 Cayro: Шах със силиконова подложка

(0)
67.90 лв.

Шах със силиконова подложкаАко обичате да играете шахмат вкъщи или докато пътувате, то това Вашият комплект, който се съхранява в торбичка и съдържа силиконова подложка с размери 50 х 50 см. Кате..

Бърз поглед

863 Cayro: Colorfind, Мемо игра с цветни пръчки

(0)
39.90 лв.

Colorfind, Мемо игра с цветни пръчкиColorfind е мемо игра с цветове за концентрация, памет и забавление.Докато играят, децата ще се смеят и забавляват, а също така ще развиват редица ценни и важни уме..

Бърз поглед

858 Cayro: Игра за балансиране на фигури

(0)
26.90 лв.

Игра за балансиране на фигуриБъдете готови! Съсредоточете се! Вземете цветна част с различна форма и цвят и я поставете на полусферата, но бъдете много внимателни. Ако частите се разпилеят и паднат из..

Бърз поглед

853 Cayro: Микадо, Игра с дървени пръчки

(0)
13.90 лв.

Микадо, Игра с дървени пръчкиМикадо е интересна игра с дървени пръчици, която развива наблюдателността и двигателните уменията на децата.Играта съдържа 26 дървени пръчици, оцветени с различни цветове...

Бърз поглед

852 Cayro: Игра, Моят първи танграм

(0)
37.90 лв.

Игра, Моят първи танграмТанграм е игра на търпение. Тя е създадена в Китай и е една от най-старите игри в света. Играта съдържа седем части. Те имат различни големини и форми, подредени по опреден нач..

Бърз поглед

851 Cayro: Логическа игра, Танграм за четирима

(0)
26.90 лв.

Логическа игра, Танграм за четиримаТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много..

Бърз поглед

832 Cayro: Детска игра, Партито на Том

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Партито на ТомЗабавна детска игра, в която мишлето Том има рожден ден и неговите приятели са му подготвят празник изненада за рождения ден.Поставете различните елементи и гостите за празн..

Бърз поглед

712 Cayro: Игра, Rummi Clasic за шестима

(0)
52.90 лв.

Игра, Rummi Clasic за шестимаRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цвет..

Бърз поглед

343 Cayro: Детска игра, Разделно събиране на боклук

(0)
44.90 лв.

Детска игра, Разделно събиране на боклукЗабавна детска игра, а която Вашите деца ще разберат колко е важно да събират разделно отпадъците, как могат да опазят природата чиста и безопасна за живеене.В ..

Бърз поглед

332 Cayro: Color Line, Игра за бързина и съобразителност

(0)
59.90 лв.

Color Line, Игра за бързина и съобразителностColo Line е игра за бързина и съобразителност. Тя ще осигури смях и забавни часове, прекарани с близки хора.Играта започва най-младия играч. Той трябва да ..

Бърз поглед

170 Cayro: Цветна дървена дженга със зар

(0)
21.90 лв.

Цветна дървена дженга със зарКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Играта спомага за развиването на фините дви..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

157 Cayro: Дървена дженга, голяма

(0)
107.90 лв.

Дървена дженга, голямаКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Подредете кулата като всеки играч добавя по една ч..

Бърз поглед

155 Cayro: Цветна дървена дженга, голяма

(0)
139.90 лв.

Цветна дървена дженга, голямаКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Подредете кулата като всеки играч добавя по..

Бърз поглед

094 Cayro: Дървен шах и дама, 2 в 1

(0)
48.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

Бърз поглед

887 Cayro: Детска игра: Какво виждаш?

(0)
35.90 лв.

Детска игра: Какво виждаш?Забавна детска игра, в която децата трябва да си задават въпроси, така че да отгатнат картинките който са поставени на челата им. Отговорите на въпросите могат да бъдат само ..

Бърз поглед

886 Cayro: Детска игра: Хайде на риболов

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Хайде на риболовХайде на риболов! Това е една забавна игра, с която децата ще проверят своите умения, концентрация и сръчност. Всяка една от рибките носи определен брой точки, от което за..

Бърз поглед

883 Cayro: Детска настолна игра: Мистър Луко

(0)
32.90 лв.

Детска настолна игра: Мистър ЛукоМистър Луко е една много забавна игра, в която децата играят като колектив за постигане на общата цел, а именно да вкарат всички агънца в обора, преди да дойде вълкът ..

Бърз поглед

882 Cayro: Детска игра: Фермерът Макс

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Фермерът МаксФермерът Макс е колективна игра, в която всички играчки имат обща цел, а именно да помогната на фермера Макс да прибере всички зеленчуци, но не трябва да допускате враната да..

Бърз поглед

876 Cayro: Магнитни фигури, Приказен свят

(0)
23.90 лв.

Магнитни фигури, Приказен святТози комплект от различни магнитни фигури с герои и животни ще позволи на децата да създават смешни истории и да пресъздават приказки. Можете да си залепите върху всякакв..

Бърз поглед

855 Cayro: Детска игра за ловкост и бързина: Chaf Chof

(0)
29.90 лв.

Детска игра за ловкост и бързина: Chaf ChofChaf Chof е забавна детска игра за визуална пъргавост и бързина. Хвърлете заровете и бъдете най-бързият, който ще открие картата със същата комбинация от жив..

Бърз поглед

854 Cayro: Детска игра Ашици

(0)
13.90 лв.

Детска игра АшициАшици е от онези игри, които със сигурност ще привлече вниманието на децата!За да стартирате играта, трябва да разпръснете десетте неправилни елемента на пода, по две от всеки един цв..

Бърз поглед

843 Cayro: Детски игри: Не се сърди човече и Гъска

(0)
42.90 лв.

Детски игри: Не се сърди човече и ГъскаТози комплект дава възможност на децата да играят две забавни игри - Не се сърди човече и Гъска с най-безстрашните пирати. И двете игри са едни от най-предпочита..

Бърз поглед

755 Cayro: Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутия

(0)
34.90 лв.

Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутияТози вариант на играта Rummi Clasic е във форма за пътуване, така че можете да го вземете където си пожелаете с практичната му метална кутия.Rummi Clasic е заб..

Бърз поглед

754 Cayro: Триъгълно домино в метална кутия

(0)
49.90 лв.

Триъгълно домино в метална кутияЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или тр..

Бърз поглед

753 Cayro: Игра: Rummi Clasic в метална кутия

(0)
55.90 лв.

Игра: Rummi Clasic в метална кутияRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни..

Бърз поглед

711 Cayro: Игра: Rummi Clasic

(0)
37.90 лв.

Игра: Rummi ClasicRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цветове или пък..

Показани 1 от 30 | 49 (2 Страници)