Cayro the games

Cayro the game е  испанска фирма с над 60 годишна история в производството на забавни игри за малки и големи.

Игрите са забавни, посвещавате се на нещо, което буди любопитството ви, правите различни открития и продължавате да опитвате нови неща. Игрите на Cayro the games са образователни и много увлекателни. С тях животът никога не може да бъде скучен. Игрите са с препоръчителна възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да си дете, за да играеш, а играейки всеки човек продължава да носи детското в себе си. 

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

093 Cayro: Шах със силиконова подложка

(0)
67.90 лв.

Шах със силиконова подложкаАко обичате да играете шахмат вкъщи или докато пътувате, то това Вашият комплект, който се съхранява в торбичка и съдържа силиконова подложка с размери 50 х 50 см. Кате..

Бърз поглед

863 Cayro: Colorfind, Мемо игра с цветни пръчки

(0)
39.90 лв.

Colorfind, Мемо игра с цветни пръчкиColorfind е мемо игра с цветове за концентрация, памет и забавление.Докато играят, децата ще се смеят и забавляват, а също така ще развиват редица ценни и важни уме..

Бърз поглед

858 Cayro: Игра за балансиране на фигури

(0)
26.90 лв.

Игра за балансиране на фигуриБъдете готови! Съсредоточете се! Вземете цветна част с различна форма и цвят и я поставете на полусферата, но бъдете много внимателни. Ако частите се разпилеят и паднат из..

Бърз поглед

853 Cayro: Микадо, Игра с дървени пръчки

(0)
13.90 лв.

Микадо, Игра с дървени пръчкиМикадо е интересна игра с дървени пръчици, която развива наблюдателността и двигателните уменията на децата.Играта съдържа 26 дървени пръчици, оцветени с различни цветове...

Бърз поглед

852 Cayro: Игра, Моят първи танграм

(0)
37.90 лв.

Игра, Моят първи танграмТанграм е игра на търпение. Тя е създадена в Китай и е една от най-старите игри в света. Играта съдържа седем части. Те имат различни големини и форми, подредени по опреден нач..

Бърз поглед

851 Cayro: Логическа игра, Танграм за четирима

(0)
26.90 лв.

Логическа игра, Танграм за четиримаТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много..

Бърз поглед

832 Cayro: Детска игра, Партито на Том

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Партито на ТомЗабавна детска игра, в която мишлето Том има рожден ден и неговите приятели са му подготвят празник изненада за рождения ден.Поставете различните елементи и гостите за празн..

Бърз поглед

712 Cayro: Игра, Rummi Clasic за шестима

(0)
52.90 лв.

Игра, Rummi Clasic за шестимаRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цвет..

Бърз поглед

343 Cayro: Детска игра, Разделно събиране на боклук

(0)
44.90 лв.

Детска игра, Разделно събиране на боклукЗабавна детска игра, а която Вашите деца ще разберат колко е важно да събират разделно отпадъците, как могат да опазят природата чиста и безопасна за живеене.В ..

Бърз поглед

332 Cayro: Color Line, Игра за бързина и съобразителност

(0)
59.90 лв.

Color Line, Игра за бързина и съобразителностColo Line е игра за бързина и съобразителност. Тя ще осигури смях и забавни часове, прекарани с близки хора.Играта започва най-младия играч. Той трябва да ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

170 Cayro: Цветна дървена дженга със зар

(0)
21.90 лв.

Цветна дървена дженга със зарКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Играта спомага за развиването на фините дви..

Бърз поглед

155 Cayro: Цветна дървена дженга, голяма

(0)
139.90 лв.

Цветна дървена дженга, голямаКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Подредете кулата като всеки играч добавя по..

Бърз поглед

094 Cayro: Дървен шах и дама, 2 в 1

(0)
48.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

Бърз поглед

887 Cayro: Детска игра: Какво виждаш?

(0)
35.90 лв.

Детска игра: Какво виждаш?Забавна детска игра, в която децата трябва да си задават въпроси, така че да отгатнат картинките който са поставени на челата им. Отговорите на въпросите могат да бъдат само ..

Бърз поглед

886 Cayro: Детска игра: Хайде на риболов

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Хайде на риболовХайде на риболов! Това е една забавна игра, с която децата ще проверят своите умения, концентрация и сръчност. Всяка една от рибките носи определен брой точки, от което за..

Бърз поглед

883 Cayro: Детска настолна игра: Мистър Луко

(0)
32.90 лв.

Детска настолна игра: Мистър ЛукоМистър Луко е една много забавна игра, в която децата играят като колектив за постигане на общата цел, а именно да вкарат всички агънца в обора, преди да дойде вълкът ..

Бърз поглед

882 Cayro: Детска игра: Фермерът Макс

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Фермерът МаксФермерът Макс е колективна игра, в която всички играчки имат обща цел, а именно да помогната на фермера Макс да прибере всички зеленчуци, но не трябва да допускате враната да..

Бърз поглед

876 Cayro: Магнитни фигури, Приказен свят

(0)
22.90 лв.

Магнитни фигури, Приказен святТози комплект от различни магнитни фигури с герои и животни ще позволи на децата да създават смешни истории и да пресъздават приказки. Можете да си залепите върху всякакв..

Бърз поглед

855 Cayro: Детска игра за ловкост и бързина: Chaf Chof

(0)
29.90 лв.

Детска игра за ловкост и бързина: Chaf ChofChaf Chof е забавна детска игра за визуална пъргавост и бързина. Хвърлете заровете и бъдете най-бързият, който ще открие картата със същата комбинация от жив..

Бърз поглед

854 Cayro: Детска игра Ашици

(0)
13.90 лв.

Детска игра АшициАшици е от онези игри, които със сигурност ще привлече вниманието на децата!За да стартирате играта, трябва да разпръснете десетте неправилни елемента на пода, по две от всеки един цв..

Бърз поглед

843 Cayro: Детски игри: Не се сърди човече и Гъска

(0)
42.90 лв.

Детски игри: Не се сърди човече и ГъскаТози комплект дава възможност на децата да играят две забавни игри - Не се сърди човече и Гъска с най-безстрашните пирати. И двете игри са едни от най-предпочита..

Бърз поглед

755 Cayro: Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутия

(0)
34.90 лв.

Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутияТози вариант на играта Rummi Clasic е във форма за пътуване, така че можете да го вземете където си пожелаете с практичната му метална кутия.Rummi Clasic е заб..

Бърз поглед

754 Cayro: Триъгълно домино в метална кутия

(0)
49.90 лв.

Триъгълно домино в метална кутияЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или тр..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

753 Cayro: Игра: Rummi Clasic в метална кутия

(0)
55.90 лв.

Игра: Rummi Clasic в метална кутияRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

710 Cayro: Триъгълно домино

(0)
42.90 лв.

Триъгълно доминоЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или три от страните тр..

Бърз поглед

7072 Cayro: Детска игра: Събери жълъдите

(0)
49.90 лв.

Детска игра: Събери жълъдитеNuts е логическа игра, която стимулира геометричното мислене и пространствените способности на децата. Ще трябва да бъдете умни и креативни, за да спечелите играта. Помогне..

Бърз поглед

7071 Cayro: Логическа игра: SkyLine

(0)
49.90 лв.

Cayro: Логическа игра: SkyLineSkyline е логическа игра, в която креативността и въображението ще бъдат ваши съюзници. Вашата цел е да изградите град, който да отговаря на предизвикателството, посочено..

Бърз поглед

455 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, голяма

(0)
53.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, голямаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали и ще ви..

Бърз поглед

453 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, средна

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, среднаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а пора..

Бърз поглед

450 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, малка

(0)
19.90 лв.

Магнитна игра: Шах и ДамаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а поради компа..

Показани 1 от 30 | 43 (2 Страници)