Cayro the games

Cayro the game е  испанска фирма с над 60 годишна история в производството на забавни игри за малки и големи.

Игрите са забавни, посвещавате се на нещо, което буди любопитството ви, правите различни открития и продължавате да опитвате нови неща. Игрите на Cayro the games са образователни и много увлекателни. С тях животът никога не може да бъде скучен. Игрите са с препоръчителна възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да си дете, за да играеш, а играейки всеки човек продължава да носи детското в себе си. 

Мрежа:
Бърз поглед

8626 Cayro Логически топка, Rainbow ball

(0)
15.90 лв.

Логически топка, Rainbow ballТази страхотна топка Rainbow Ball се състои от 11 топки с различни цветове и 12 дупки със съответните цветни пръстени около тях. Целта на играта е да прехвърляте топките о..

Бърз поглед

8368 Cayro Логически куб, Moyu 5x5

(0)
31.90 лв.

Логически куб, Moyu 5x5Това супер кубче има по-нестандартен вариант за подреждане от стандартните, то ще предизвика любопитството на всеки, който го притежава. Изпробвайте уменията си, бъдете концентр..

Бърз поглед

8367 Cayro Логически куб 4x4

(0)
26.90 лв.

Логически куб 4x4Обичате ли да нареждате логически пъзели?Цветното кубче има по-нестандартен вариант за подреждане от кубчето Рубик, то ще предизвика любопитството на всеки, който го притежава. За да ..

Бърз поглед

8333 Cayro Логически куб, Floppy

(0)
13.90 лв.

Логически куб, FloppyЦелта на кубчето е да подредите всичките му страни така, че да бъдат по един цвят на страна. Пъзелът е с разширени функции: не само блок от три елемента, но може да се върти ..

Бърз поглед

8326 Cayro Логически куб, Guanlong SQ-1

(0)
22.90 лв.

Логически куб, Guanlong SQ-1Обичате ли да нареждате логически пъзели?Цветното кубче Guanlong SQ-1 има по-нестандартен вариант за подреждане от кубчето Рубик, то ще предизвика любопитството на все..

Бърз поглед

8321 Cayro Логически куб, Mirror

(0)
15.90 лв.

Логически куб, MirrorСребърният огледален куб Mirror, представен в необичаен дизайн, ще спечели сърцето на всеки фенове на спийдкубинга. Интересен процес на сгъване от части с различни форми и размери..

Бърз поглед

8320 Cayro Логически куб, Axis

(0)
19.90 лв.

Логически куб, AxisОбичате ли да нареждате логически пъзели?Цветното кубче Axis има по-нестандартен вариант за подреждане от кубчето Рубик, то ще предизвика любопитството на всеки, който го притежава...

Бърз поглед

8318 Cayro Логически куб, Yileng Fisher

(0)
17.90 лв.

Логически куб, Yileng FisherКубът " Yileng Fisher" представлява пластмасов куб, състоящ се от малки кубчета, въртящи се на невидими оси. Страните на куба могат да бъдат пренаредени в цветни квадрати п..

Бърз поглед

8313 Cayro Логически куб, Unequal

(0)
17.90 лв.

Логически куб, UnequalТози Unequal куб е невероятна модифицирана версия на класическия куб, който генерира 3D пъзел с асиметрични правоъгълни форми. В този пъзел всеки размер на парчето е различен и к..

Бърз поглед

8309 Cayro Логически куб, Yupo

(0)
14.90 лв.

Логически куб, YupoНареждането на  логически пъзели винаги е било вълнуващо!Цветното кубче Yupo има по-нестандартен вариант за подреждане от кубчето Рубик. С помощта на ядрото, което позволява ку..

Бърз поглед

8306 Cayro Логически куб, Guanlong

(0)
15.90 лв.

Логически куб GuanlongОбичате ли да нареждате логически пъзели?Цветното кубче Guanlong има по-нестандартен вариант за подреждане от кубчето Рубик, то ще предизвика любопитството на всеки, който го при..

Бърз поглед

8101 Cayro Професионален магнитен куб, Speed Cube

(0)
57.90 лв.

Професионален магнитен куб, Speed CubeИграта с магнитното кубче е истинско удоволствие!Изработено е от висококачествени материали и може да се подрежда отново и отново. То ще стимулира развитието на ц..

Бърз поглед

137 Cayro Дървена дъска за шах, 33 см.

(0)
15.90 лв.

Дървена дъска за шах, 33 см.Прецизно изработена дървена дъска за шах, с която ще освежите стария шах. Тази дъска е страхотно допълнение в случай, че старата вече се е изтъркала, така ще дадете но..

Бърз поглед

093 Cayro Фигури за шах в дървена кутия

(0)
35.90 лв.

Фигури за шах в дървена кутияКомплект от прецизно изработени фигурки, с който ще освежите стария шах. Към комплекта има дървена кутия в която можете да съхраните всичките пешки, офицери, коне, то..

Бърз поглед

092 Cayro Фигури за шах в дървена кутия

(0)
27.90 лв.

Фигури за шах в дървена кутияСтрахотен комплект от прецизно изработени фигурки, с който ще освежите стария шах. Към комплекта има дървена кутия в която можете да съхраните всичките пешки, офицери..

Бърз поглед

100 Cayro Дървен шах, дама и не се сърди човече, 3 в 1

(0)
56.90 лв.

Дървен шах, дама и не се сърди човече, 3 в 1С този страхотен комплект можете да играете 3 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах, дама и не се сърди човече.Играта успешно стимул..

Бърз поглед

5510 Cayro Флаш карти с таблица за умножение

(0)
27.90 лв.

Флаш карти с таблица за умножениеКомплектът включва 110 броя  цветни карти с различни комбинации от таблицата за умножение. Всеки цвят отговаря на различна таблица (от 1 до 10). Всяка карта си им..

Бърз поглед

693 Cayro Дървен логически пъзел, Диамант

(0)
25.90 лв.

Дървен логически пъзел, ДиамантСтрахотен 3D дървени пъзели, с които да предизвикате логическото си мислене.Целта на пъзелите е да разделите частите им и след това отново да ги съберете. Не се оставяйт..

Бърз поглед

692 Cayro Дървен логически пъзел, Цвете

(0)
25.90 лв.

Дървен логически пъзел, ЦветеЦелта на пъзелите е да разделите частите им и след това отново да ги съберете. Не се оставяйте да бъдете заблудени от тяхната симетрия и да ги подцените - сглобяването им ..

Бърз поглед

691 Cayro Дървен логически пъзел, Куб

(0)
25.90 лв.

Дървен логически пъзел, КубСтрахотен 3D дървени пъзели, с които да предизвикате логическото си мислене.Целта на пъзелите е да разделите частите им и след това отново да ги съберете. Не се оставяйте да..

Показани 1 от 20 | 57 (3 Страници)