Simba


Мрежа:
Бърз поглед

1010 Simba: Мека кукла, Бебе Лаура

(0)
19.90 лв.

Мека кукла, Бебе ЛаураМалката кукла-бебе Лора е със светещи в тъмното дрешки. Тя е с меко тяло, а дрехите й са покрити с луни и звездички. За да накарате звездите да светят, оставете куклата на светли..

Бърз поглед

4162 Simba: Кукла барби: Стефи русалка с двете си сестри

(0)
25.90 лв.

Кукла барби: Стефи русалка с двете си сестриКрасивата русалка Стефи плува през океана в компанията на двете си сладки сестрички. В комплекта има и четка за коса, с която можете да им направите различн..

Бърз поглед

3501 Simba: Кукла барби: Стефи на фитнес

(0)
23.90 лв.

Кукла барби: Стефи на фитнесCтeфи е готова за тренировка и е oблeчeнa в cпopтнo oблeĸлo, c нaпълнo cъчлeнeнo тялo, 14 cтaви, cъc cпopтнa пocтeлĸa и бyтилĸa зa пиeнe нa вoдa.Стефи е модна кукла, която ..

Бърз поглед

3479 Simba: Кукла барби: Стефи с модерни дрехи

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи с модерни дрехиСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Нейните тоалети могат да се сменяват,..

Бърз поглед

3434 Simba: Кукла барби: Стефи на почивка

(0)
27.90 лв.

Кукла барби: Стефи на почивкаСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Тя обича да пътува и да прави хубави снимк..

Бърз поглед

3490 Simba: Кукла барби: Стефи с коала

(0)
32.90 лв.

Кукла барби: Стефи с коалаВашата прелестна кукла Стефи идва на помощ на диви животни! С екипировката си за изследовател, Стефи се грижи за коала и нейните бебета, залепени за дърво. Помогнете й да ги ..

Бърз поглед

3320 Simba: Кукла барби: Стефи с моден тоалет

(0)
24.90 лв.

Кукла барби: Стефи с моден тоалетКрасивата кукла Стефи е облечена в красив моден тоалет с еднорог и държи прелестна чантичка.Категория: Детски куклиМарка: Simba, ГерманияРазмер на куклата: 29 смПодход..

Бърз поглед

0008 Simba Кукла: Мека кукла, асортимент

(0)
36.90 лв.

Мека кукла, асортимент Меки и сладки куклички с цветни роклички, които са в очакване да се сгушат в прегръдките на вашите момиченца.Куклите се предлагат в 3 варианта - с розова коса, с руса коса и с ..

Бърз поглед

3488 Simba: Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиника

(0)
74.90 лв.

Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиникаЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки пово..

Бърз поглед

3486 Simba: Кукла Evi Love, Ветеринарна клиника

(0)
27.90 лв.

Кукла Evi Love, Ветеринарна клиникаПомогнете на Еви да се погрижи за животните в нейната оборудвана ветеринарна клиника. В комплекта ще откриете и различни аксесоари, които са ви необходими за клиника..

Бърз поглед

3466 Simba: Кукла барби: Стефи с дълга блестяща рокля

(0)
39.90 лв.

Кукла барби: Стефи с дълга блестяща рокляКрасивата Стефи днес блести повече от обикновено. Тя ще дойде при вас облечена с красива бяла рокля покрита с кристали Сваровски и красиво колие и корона, коит..

Бърз поглед

3465 Simba: Кукла барби: Стефи с рокля на кристали Сваровски

(0)
29.90 лв.

Кукла барби: Стефи с рокля на кристали СваровскиКрасивата Стефи днес блести повече от обикновено. Тя ще дойде при вас облечена с красива бяла рокля покрита с кристали Сваровски и красиво колие и корон..

Бърз поглед

3464 Simba: Кукла барби: Стефи с татуировки

(0)
23.90 лв.

Кукла барби: Стефи с татуировкиСтефи ще дойде при вас облечена с модерна къса рокля и с над 20 татуировки, с които ще привлече погледите навън. Стефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, м..

Бърз поглед

3459 Simba: Кукла барби: Стефи с рокля и дънково яке

(0)
29.90 лв.

Кукла барби: Стефи с рокля и дънково якеСтефи ще дойде при вас облечена с модерна къса рокля и дънково яке, което можете да комбинирате с 3 чифта маратонки и красива чантичка. Стефи е модна кукла..

Бърз поглед

3420 Simba Кукла Барби: Стефи

(0)
24.90 лв.

Кукла Барби: СтефиКрасивата кукла Стефи е облечена в красив Leo тоалет и е в очакване да се присъедините към нея на модния подиум.Категория: Детски играчкиМарка: Simba, ГерманияРазмер: 29 смПодходящ з..

Бърз поглед

3388 Simba: Кукла Барби: Стефи бременна

(0)
27.90 лв.

Кукла Барби: Стефи бременнаКрасивата Стефи се подготвя за най-важният момент в живота си, а именно да стане майка. Време е да разбере пола на бебето, затова вземете конфетата и я издърпайте. Цвета, ко..

Бърз поглед

1074 Simba: Смееща се кукла Маша, 30 см

(0)
68.90 лв.

Смееща се кукла Маша, 30 смЗабавленията нямат край със сладката и палава кукла Маша от любимото филмче на децата "Маша и мечока". Хвърлете я във въздуха и тя ще започне да се смее. Вашата малка принце..

Бърз поглед

3289 Simba: Кукла барби: Стефи на път

(0)
31.90 лв.

Кукла барби: Стефи на пътГотови ли сте за едно забавно пътуване с красивата кукла Стефи? Тя обича да пътува и отново е стегнала своя куфар и ще се отправи към поредното си приключение. Както винаги, С..

Бърз поглед

6686 Simba: Кукла/бебе с биберон: New Born Baby

(0)
29.90 лв.

Кукла/бебе с биберон: New Born Baby Тези сладки новородени бебета са от серията New Born Baby на Simba и са облечени с красиви дрешки. Всяка една от тях е с биберон и шишенце за вода. Напълнете шишен..

Бърз поглед

1029 Simba: Кукла Маша, асортимент

(0)
32.90 лв.

Кукла Маша, асортиментОчакват ви страхотни приключения с малката кукла Маша. Тя е облечена в три различни тоалета. При поръчка, моля отбележете кой вариант сте си избрали. Цената е за 1 брой.Категория..

Бърз поглед

3366 Simba: Кукла барби: Стефи с рокля от пайети

(0)
21.90 лв.

Кукла барби: Стефи с рокля от пайетиСтефи е с красива рокля изработена от пайети и е готова за танци. Куклата е асортимент и се предлага в четири различни цвята рокля. При поръчка, моля отбележет..

Бърз поглед

3333 Simba: Кукла барби: Стефи бременна с близнаци

(0)
41.90 лв.

Кукла барби: Стефи бременна с близнациКрасивата кукла Стефи е в очакване да стане майка на близнаци. Помогнете й да се погрижи за своите бебчета. В комплекта са включени и маса за повиване, ваничка за..

Бърз поглед

1035 Simba Пееща кукла: Маша

(0)
68.90 лв.

Пееща кукла: МашаСладката кукла Маша е облечена със зимното си палтенце и ще зарадва детето ви с чудната песничка, което пее. Категория: Детски играчкиМарка: Simba, ГерманияРазмер: 30 см  &n..

Бърз поглед

8060 Simba Кукла барби: Стефи на разходка с близнаци

(0)
36.90 лв.

Кукла барби: Стефи на разходка с близнациПридружете Стефи да разходи своите близнаци в парка. Поставете бебетата в количката и прекарайте заедно един хубав ден навън.Тази кукла се предлага в 2 вариант..

Бърз поглед

7393 Simba Кукла барби: Стефи ветеринарен лекар

(0)
34.90 лв.

Кукла барби: Ветеринарен лекарКрасивата кукла барби обича животните също като вас и практикува невероятната професия - ветеринарен лекар. Заедно с вас, тя ще се погрижи за двете малки кученца, които с..

Бърз поглед

6350 Simba: Кукла Барби: Стефи с 3 бебета

(0)
69.90 лв.

Кукла Барби: Стефи с 3 бебетаСтефи има нужда от вашата помощ за да се погрижи за нейните 3 прекрасни дечица. Комплектът включва: 1 кукла барби, 3 мини кукли/бебета, количка за близнаци, детска легло, ..

Бърз поглед

6015 Simba Кукла Барби: Стефи с различни тоалети

(0)
44.90 лв.

Кукла Барби: Стефи с различни тоалетиКрасивата кукла Стефи обича да е в крак с модата и има пълен гардероб с красиви дрехи. Тя ще е различна всеки ден. Комплектът включва: 1 кукла барби, 5 тоалета, цв..

Бърз поглед

4000 Simba Кукла Барби: Стефи бременна

(0)
24.90 лв.

Кукла Барби: Стефи бременнаСтефи е в очакване на първото си бебче. Помогнете и да се погрижи за него, заедно с всички аксесоари включени в комплекта. Категория: Детски играчкиМарка: Simba, Герман..

Бърз поглед

3414 Simba Кукла Барби: Стефи булка

(0)
27.90 лв.

Кукла Барби: Стефи булкаБъдете заедно с Стефи в един от най-важните моменти от живота й. Тя е булка с невероятна красива рокля и прическа. Играта с нея ще накара всяка малка принцеса да мечтае да стан..

Бърз поглед

3200 Simba Кукла Барби: Щастливо семейство

(0)
49.90 лв.

Кукла Барби: Щастливо семействоЩастливото семейство на Стефи и Кевин очакват второто си дете! Помогнете им да се грижат за двете си деца. Комплектът включва: кукла Стефи, Кукла Кевин, Еви, бебе, бебеш..

Показани 1 от 30 | 36 (2 Страници)