Marina & Pau

Marina & Pau е испанска марка, която въпреки краткото си време на пазара, успява да се наложи като лидер в производството на кукли, благодарение на високото ниво на опит, демонстрирано от целия екип и доверието, което клиентите показват към тях от самото начало. Куклите се отличават с качество, традиция и иновация. 

Използвайки собствените си деца като източник на вдъхновение за своите продукти, Marina & Pau се стремят да угодят и задоволят любопитството на своите малки клиенти, а именно децата. Това е и основната причина те да се фокусират върху иновациите и качеството, за да ги изненадат с всеки свой нов продукт. 


Мрежа:
Бърз поглед

3065 Кукла-бебе Анна с биберон, Лимитирана серия, Marina and Pau

(0)
298.90 лв.

Кукла-бебе Анна с биберон, Лимитирана серияТази очарователна кукла Анна е новородено бебе от лимитираната серия на Marina and Pau и е ръчно рисувана от Reborn художник и ще дойде при вас със своя серт..

Бърз поглед

3002 Кукла-бебе Алина с биберон, Лимитирана серия, Marina and Pau

(0)
298.90 лв.

Кукла-бебе Алина с биберон, Лимитирана серияТази очарователна кукла-бебе Алина е от лимитираната серия на Marina and Pau и е ръчно рисувана от Reborn художник и ще дойде при вас със своя сертификат съ..

Бърз поглед

1903 Говореща кукла Ленор с биберон, 63 см, Marina and Pau

(0)
198.90 лв.

Говореща кукла Ленор с биберонЗапознайте се със сладката говореща кукла Ленор, едно прекрасно русокосо момиченце с височина цели 65 см и тежи 2 кг.Тя е с меко тяло и винилови крайници, което я прави м..

Бърз поглед

882 Кукла Алина с парти тоалет, Marina and Pau

(0)
158.90 лв.

Кукла Алина с парти тоалетЗапознайте се със сладката кукла Алина, едно прекрасно русокосо момиченце с височина 45 см. Тя е с меко тяло и винилови крайници, което я прави много приятна за гушкане. Лице..

Бърз поглед

408 Плачещо бебе Мона с биберон и одеяло, Marina and Pau

(0)
146.90 лв.

Плачещо бебе Мона с биберон и одеялоЗапознайте се със сладката плачеща кукла Мона, ръчно изработена от висококачествен винил, с меко тяло и подвижни крайници. Мона е като истинско бебе със сини очи, р..

Бърз поглед

1572 Кукла Марина с пролетен тоалет, Marina and Pau

(0)
138.90 лв.

Кукла Марина с пролетен тоалетКукла Марина е прекрасно момиченце облечена в красив пролетен тоалет. За днешната и разходка тя е избрала да бъде с бял панталон, блузка, тънко пролетно яке, което чудесн..

Бърз поглед

1552 Кукла Марина с приказен тоалет, Marina and Pau

(0)
138.90 лв.

Кукла Марина с приказен тоалетКукла Марина е красиво русокосо момиченце облечена в приказна ръчно ушита синя дантелена пола с къс топ и меко палто с качулка и помпони. Нейното красиво лице с голе..

Бърз поглед

982-2 Говореща кукла-бебе Вики с биберон и кошче, Marina and Pau

(0)
82.90 лв.

Говореща кукла-бебе Вики с биберон и кошчеВики е сладка ръчно изработена кукла от висококачествен винил, с лек и приятен аромат, облечена в розов гащеризон. Тя е очарователна и поради нейният малък ра..

Бърз поглед

982-1 Говореща кукла-бебе Вики с биберон и кошче, Marina and Pau

(0)
82.90 лв.

Говореща кукла-бебе Вики с биберон и кошчеВики е сладка ръчно изработена кукла от висококачествен винил, с лек и приятен аромат, облечена в розов гащеризон. Тя е очарователна и поради нейният малък ра..

Бърз поглед

1532 Кукла Марина с дълга рокля с еднорог, Marina and Pau

(0)
138.90 лв.

Кукла Марина с дълга рокля с еднорогКукла Марина е прекрасно русокосо момиченце облечена в красива ръчно ушита розова рокля с декорация на еднорог, а на главата си носи лента с панделка в тон с тоалет..

Бърз поглед

1517 Кукла Марина с червена бална рокля, Marina and Pau

(0)
138.90 лв.

Кукла Марина с червена бална рокляКукла Марина е прекрасно момиченце облечена в красива ръчно ушита червена дълга рокля с бродерия и дантела, плетено болеро и красива шапка.Нейното красиво лице с голе..

Бърз поглед

1502 Кукла Марина с дълга бяла рокля, Marina and Pau

(0)
138.90 лв.

Кукла Марина с дълга бяла рокляКукла Марина е прекрасно русокосо момиченце облечена в красива ръчно ушита бяла рокля с бродерия и дантела и лента с панделката на главата.Нейното красиво лице с големи ..

Бърз поглед

2504 Кукла Карол със синя рокля и елек, Marina and Pau

(0)
116.90 лв.

Кукла Карол със синя рокля и елекКрасивата кукла Карла е русокосо момиченце облечено в стилни дрехи, които я правят да изглежда като истинско момиченце. Тялото и е направено от висококачествен ви..

Бърз поглед

952-5 Кукла с аромат Елфчето Оливия, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Кукла с аромат Елфчето ОливияМалката кукла Елф на име Оливия е част от серията "Nenotes Elves" на Marina & Pau! Тя е сладко русокосо момиченце с кристално сини очи и е облечена с красива рокличка ..

Бърз поглед

952-4 Кукла с аромат Елфчето Отто, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Кукла с аромат Елфчето ОттоТова сладко Елфче момченце на име Олаф е част от серията "Nenotes Elves" на Marina & Pau! Приказният Елф Отто е русокосо момченце със сини очи, облечено в син гащеризон ..

Бърз поглед

952-3 Кукла с аромат Елфчето Олга, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Малка кукла Елф Олга с лек ароматМалката кукла Елф на име Олга е част от серията "Nenotes Elves" на Marina & Pau! Тя е сладко червенокосо елфче с кристално сини очи, облечена с красива рокличка с ..

Бърз поглед

952-2 Кукла с аромат Елфче Олаф, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Малка кукла Елф Олаф с лек ароматМалката и сладка кукла Елф на име Олаф е част от серията "Nenotes Elves" на Marina & Pau! Палавият Олаф е облечен с жълт гащеризон и синя шапка и е в очакване да с..

Бърз поглед

952-1 Кукла с аромат Елфче Одет, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Кукла с аромат Елфче ОдетМалката и сладка кукла Елф на име Одет е част от серията "Nenotes Elves" на Marina & Pau! Облечена е в красива рокля с горски мотиви и шапка. Това игриво и забавно се..

Бърз поглед

902-7 Кукла Мая със синя рокличка и биберон, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Кукла Мая със синя рокличка и биберонСладката Мая е ръчно изработена кукла от висококачествен винил и е с лек ванилов аромат. Облечена е с красива плетена синя рокличка и шапка с помпон.Тя е очаровате..

Бърз поглед

902-6 Kукла Марио със спортен екип, Marina and Pau

(0)
76.90 лв.

Ароматна кукла Марио със спортен екипМарио е ръчно изработена кукла от висококачествен винил и е с лек ванилов аромат. Той обича да спортува и ще дойде при вас облечен в любимият му спортен екип. ..

Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)