Llorens

  Llorens е испанска марка на кукли създадени с много любов, 100% ръчна изработка и уникален дизайн.

Фирмата Muñecas Llorens е наследила красивата си традиция, която е започнала през 1958 година, а именно: да карат децата да се смеят и мечтаят, като създават серия от кукли, които ги правят щастливи.

Muñecas Llorens прави всяка кукла с висококачествени материали, правейки ги изцяло в Испания, влагайки част от сърцето си във всяка кукла. Всички кукли Llorens се придържат към европейските разпоредби за безопасност на децата, което гарантира, че вашите деца ще се забавляват по възможно най-безопасния начин. Повечето от куклите са изработени от 100% вълна - включително органична вълна и селекция от висококачествени рециклирани и органични текстилни изделия.

Мрежа:
Бърз поглед

63544 Кукла Llorens: Бебе с биберон и маса за повиване

(0)
142.90 лв.

Бебе с биберон и маса за повиванеЗапознайте се със това сладко новородено бебе на испанската фирма Llorens, което ще зарадва всички малки момиченца, които искат сами да се грижат за него. Куклата е ръ..

Бърз поглед

63576 Кукла Llorens: Бебе Бимба с одеяло и биберон

(0)
139.90 лв.

Бебе Бимба с одеяло и биберонЗапознайте се със сладкото бебе на име Бимба на испанската фирма Llorens, което ще зарадвате всички малки момиченца, които искат сами да се грижат за бебето си. Куклата е ..

Бърз поглед

73881 Кукла Llorens: Бебе Нико с възглавница и биберон

(0)
168.90 лв.

Бебе Нико с възглавница и биберонЗапознайте се със сладкото бебе на име Нико на испанската фирма Llorens, което ще зарадвате всички малки момиченца, които искат сами да се грижат за бебето си. Куклата..

Бърз поглед

63644 Кукла Llorens: Плачещо бебе с одеяло и биберон

(0)
139.90 лв.

Плачещо бебе с одеяло и биберонЗапознайте се със сладкото бебе Лора на испанската фирма Llorens, което ще зарадвате всички малки момиченца, които искат сами да се грижат за бебето си. Куклата е ръчно ..

Бърз поглед

74022 Кукла Llorens: Плачещо бебе Мими с възглавница и одеяло

(0)
174.90 лв.

Плачещо бебе Мими с възглавница и одеялоЗапознайте се с новороденото бебе Мими на испанската фирма Llorens, което ще зарадвате всички малки момиченца, които искат сами да се грижат за бебето си. Кукла..

Бърз поглед

74028 Кукла Llorens: Новородено бебе Мими със звуци

(0)
170.90 лв.

Новородено бебе Мими със звуциЗапознайте се с новороденото бебе Мими на испанската фирма Llorens, което ще зарадвате всички малки момиченца, които искат сами да се грижат за бебето си. Куклата е ръчно..

Бърз поглед

84440 Кукла Llorens: Плачещо бебе Тина с гащеризон на сърца и биберон

(0)
169.90 лв.

Плачеща кукла-бебе Тина с гащеризон на сърца и биберонТина е очарователно плачещо новородено бебе с размери 44 см. Реалистичният й вид ще очарова всяко дете и възрастен. Ръцете, краката и главата й са..

Бърз поглед

84444 Кукла Llorens: Плачещо новородено бебе Тина с биберон

(1)
176.90 лв.

Плачеща кукла-бебе, Тина с биберонТина е сладко новородено бебе с сини очи и малко носле. Тя е облечена в очарователна бяла пижама със зайче и декорация на цветя завита с плюшено одеяло и мека възглав..

Бърз поглед

33128 Кукла Llorens: Айтана плачещо бебе с биберон

(0)
104.90 лв.

Плачеща кукла Айтана с биберонЗапознайте се с плачещата кукла-бебе Айтана, висока 33 см. Нейните ръчички и крачета са изработени от нежен, приятен на допир винил, а коремчето и е меко, което прави кук..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)