Barbie

Куклата Barbie се произвежда от американската фирма Mattel и е сред най-популярната и харесвана кукла на много поколения. Тя се продава в над 154 страни по света. В Европа влиза на пазара през 1961 година, заедно с нейния приятел Кен. Има и сестри - Стейси, Челси и Скипър, както и приятели - Съмър, Ники, Тереза и Мидж. Куклата е с височина 29 см и продължава да покорява сърцата на малките момиченца.

Мрежа:
Бърз поглед
Ново

GRG90 Кукла Barbie с бутиков магазин за домашни любимци

(0)
72.90 лв.

Кукла Barbie с бутиков магазин за домашни любимциПосетете бутиковият магазин на кукла Barbie, в който ще откриете всичко необходимо, за да се погрижите за сладките си домашни любимци!Този игрален комп..

Бърз поглед
Ново

GYJ78 Кукла Barbie с парти дрехи

(0)
68.90 лв.

Кукла Barbie с парти дрехиВсяка кукла от серията Barbie® Extra има свой собствен уникален стил и винаги са придружени от техните домашни любимци.Barbie® Extra позволява на децата да търсят себе с..

Бърз поглед
Ново

GXF09 Кукла Barbie DJ с розови плитки

(0)
68.90 лв.

Кукла Barbie DJ с розови плиткиВсяка кукла от серията Barbie® Extra има свой собствен уникален стил и винаги са придружени от техните домашни любимци.Barbie® Extra позволява на децата да търсят с..

Бърз поглед
Ново

HCM82 Кукла Barbie в салон за красота

(0)
53.90 лв.

Кукла Barbie в салон за красотаПрекарайте един страхотен и релаксиращ ден в спа центъра в компанията на Barbie!Децата могат да научат различните процедури за грижа на лицето и релаксация с този компле..

Бърз поглед
Ново

GXV86 Кукла Barbie Зоолог

(0)
38.90 лв.

Кукла Barbie ЗоологКакто всяко дете, така и Barbie обича животните и грижите за тях.Куклата Barbie практикува професията зоолог и носи сладка розова риза, къси кафяви панталони, ​​шапка и ботуши и си ..

Бърз поглед
Ново

GVK03 Кукла Barbie Педиатър с бебе

(0)
37.90 лв.

Barbie Педиатър с бебеПогрижете се за новороденото бебе заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и сладко новородено бебе с аксесоари! Детските лекари са ..

Бърз поглед
Ново

HGB73 Кукла Barbie с пекарна за сладкиши

(0)
64.90 лв.

Кукла Barbie с пекарна за сладкишиТози игрален комплект включващ красива кукла Barbie и пекарна пълна с лакомства и торти.Децата ще могат активно да се включат в приготовлението на вкусни десерти..

Бърз поглед
Ново

HCM85 Кукла Barbie с АРТ студио

(0)
67.90 лв.

Barbie с АРТ студиоВ АРТ студиото на красивата кукла Barbie Ви очакват много забавни мигове и часове на творения и рисуване. В нейната компания ще създавате скулптори и картини с включените аксесоари ..

Бърз поглед
Ново

HGX57 Кукла Barbie с моден гардероб с дрехи и аксесоари

(0)
149.90 лв.

Кукла Barbie с моден гардероб с дрехи и аксесоариТози игрален комплект включващ красива кукла Barbie и гардероб пълен с дрехи и аксесоари ще се хареса на всяко дете!Нейният моден гардероб има 15 ..

Бърз поглед
Ново

HCD48 Кукла Barbie с ваканционна къща

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie с ваканционна къщаЗаповядайте във ваканционната къща на Barbie, която ще ви предостави четири зони за игра с напълно обзаведени стаи, отличаващи се с модерен дизайн, характерен за нея.&nb..

Бърз поглед
Ново

HHN10 Кукла Barbie с модерни дрехи

(0)
68.90 лв.

Кукла Barbie с модерни дрехиВсяка кукла от серията Barbie® Extra има свой собствен уникален стил и винаги са придружени от техните домашни любимци.Barbie® Extra позволява на децата да търсят себе..

Бърз поглед
Ново

HCM91 Кукла Barbie с дълга коса и рокля на пеперуди

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с дълга коса и рокля на пеперудиТази красива куклата е от серията Barbie® Totally Hair™ и има изключително дълга коса за прически – цели 21,5 см и се предлага с над 15 допълнителни аксесо..

Бърз поглед
Ново

HCM90 Кукла Barbie с дълга коса за прически

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с дълга коса за прическиТази красива куклата е от серията Barbie® Totally Hair™ и има изключително дълга коса за прически – цели 21,5 см и се предлага с над 15 допълнителни аксесоари, вкл..

Бърз поглед
Ново

HCM89 Кукла Barbie с дълга цветна коса и аксесоари

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с дълга цветна коса и аксесоариТази красива куклата е от серията Barbie® Totally Hair™ и има изключително дълга коса за прически – цели 21,5 см и се предлага с над 15 допълнителни аксесоа..

Бърз поглед
Ново

HCM88 Кукла Barbie с дълга руса коса и аксесоари

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с аксесоари за косаТази красива куклата е от серията Barbie® Totally Hair™ и има изключително дълга коса за прически – цели 21,5 см и се предлага с над 15 допълнителни аксесоари, включите..

Бърз поглед
Ново

HHN06 Кукла Barbie със стил от 80-те години

(0)
68.90 лв.

Кукла Barbie със стил от 80-те годиниВсяка кукла от серията Barbie® Extra има свой собствен уникален стил и винаги са придружени от техните домашни любимци.Barbie® Extra позволява на децата да тъ..

Бърз поглед
Ново

HHN08 Кукла Barbie Рок звезда

(0)
68.90 лв.

Кукла Barbie Рок звездаВсяка кукла от серията Barbie® Extra има свой собствен уникален стил и винаги са придружени от техните домашни любимци.Barbie® Extra позволява на децата да търсят себеизраз..

Бърз поглед
Ново

GTF92 Кукла Barbie Принцеса с дрехи на русалка

(0)
40.90 лв.

Принцеса с дрехи на русалкаКрасивата кукла Barbie ще предложи на децата ви, многобройни игри, като се превръща от принцеса в русалка.Тази кукла Barbie™ Dreamtopia включва фантастична модна трансформац..

Бърз поглед
Ново

HLC28 Кукла Barbie Принцеса с дрехи на фея и русалка

(0)
44.90 лв.

Кукла Barbie Принцеса с дрехи на фея и русалкаКрасивата кукла Barbie ще предложи на децата ви, многобройни игри, като се превръща от принцеса в русалка или фея.Тя идва с различни тоалети и аксесоари, ..

Бърз поглед
Ново

HLC23 Кукла Barbie Принц Кен

(0)
26.90 лв.

Кукла Barbie Принц КенПринц Кен идват от магическото царство на Барби, което го прави страхотен подарък за любимите на приказки на възраст над 3 години. Всяка кукла в тази колекция идва облечена като ..

Показани 1 от 20 | 51 (3 Страници)