Barbie

Куклата Barbie се произвежда от американската фирма Mattel и е сред най-популярната и харесвана кукла на много поколения. Тя се продава в над 154 страни по света. В Европа влиза на пазара през 1961 година, заедно с нейния приятел Кен. Има и сестри - Стейси, Челси и Скипър, както и приятели - Съмър, Ники, Тереза и Мидж. Куклата е с височина 29 см и продължава да покорява сърцата на малките момиченца.

Мрежа:
Бърз поглед

GRN75 Mattel: Кукла Barbie със смути бар

(0)
43.90 лв.

Кукла Barbie със смути барВреме е да направите вкусни смутита и да обслужите клиентите си в компанията на красивата кукла Барби! Куклата е с тематична сладка рокля на плодове и престилка и е готова да..

Бърз поглед

HBB91 Mattel: Кукла Barbie с нейният ресторант

(0)
122.90 лв.

Кукла Barbie с нейният ресторантПосетете ресторанта на красивата куклата Барби и се насладете на вкусните ястия, с които тя ще ви посрещне.С цветен и модерен дизайн, шест зони за игра и общо над 30 ча..

Бърз поглед

GYJ24 Mattel: Кукла Barbie с функции и аксесоари, Бруклин

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с функции и аксесоари, БруклинПригответе се за голямата сцена и светлината на прожекторите в компанията на красивата кукла Барби.Кукла Барби от Бруклин е облечена в тоалета, известна от "..

Бърз поглед

GYJ23 Mattel: Кукла Barbie с функции и аксесоари, Малибу

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с функции и аксесоари, МалибуПригответе се за голямата сцена и светлината на прожекторите в компанията на красивата кукла Барби.Когато децата вдигнат микрофона на куклата към устата й, ро..

Бърз поглед

GTN61 Mattel: Кукла Barbie с ортопедична клиника

(0)
109.90 лв.

Кукла Barbie с ортопедична клиникаАко сте си навехнали или счупили крак или ръка, то незабавно трябва да посетите ортопедичната клиника на Барби. Клиниката е в комплект с тъмнокоса кукла Barbie доктор..

Бърз поглед

GXF08 Mattel: Кукла Barbie с дълга лилава коса и куче

(0)
62.90 лв.

Кукла Barbie с дълга лилава коса и кучеКуклите Barbie Extra разтърсват със своята мода в ярки цветове! Кукла Barbie® има свой уникален стил, който е игрив и превъзходен. Всяка една от тях има домашен ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

GRN81 Mattel: Кукла Barbie с дълга леопардова коса и аксесоари

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie с дълга леопардова коса и аксесоариКуклата Barbie е с дълга цветна коса, която можете да срешите настрани, за да се разкрие нейният „омбре“ ефект с цвета на дъгата! За още по-голямо забав..

Бърз поглед

FWV17 Mattel: Кукла Barbie на път

(0)
36.90 лв.

Кукла Barbie на пътВдъхновен от Barbir™ Dreamhouse Adventures ™, по-малката сестра на Барби®  Скипър идва при вас с четири аксесоара, готова за пътешествия. Тя е облечена подходящо за да изследва..

Бърз поглед

FXC74 Mattel: Кукла Barbie с рокля на сърца

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с рокля на сърцаТази колекционерска кукла Барби е идеалният подарък за всеки случай - напишете пожелание върху опаковката и добавете финалните щрихи със забавните стикери!Barbie® Celebrat..

Бърз поглед

GJC23 Mattel: Кукла Barbie учител

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie учителКуклата Barbie, която практикува професията учител ще помогне на учениците да повишават оценките си с 10 учебни аксесоара!Разгледайте географията с въртящия се глобус. Проучете биол..

Бърз поглед

FXF01 Mattel: Кукла Barbie с празнична рокля

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с празнична рокляНаправете празникът вълнуващ на вашето момиченце, като я зарадвате с красива кукла Barbie, която блести в елегантна рокля с червено-бял празничен принт и сребристо искрящ..

Бърз поглед

GFP59 Mattel: Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкиши

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкишиСтрахотен детски комплект с кукла Барби, която е готова да приготви и декорира вкусни торти и сладкиши. Кухнята на Барби разполага с три зони за игра, ..

Бърз поглед

FXG54 Mattel: Кукла Barbie, Сгъваема къща

(0)
79.90 лв.

Кукла Barbie, Сгъваема къщаПосетете къщата на Barbie, която се разгръща, за да разкрие нейния едноетажен дом, в който има кухня, спалня, баня, зона с басейн, тематични аксесоари и забавни функции. Кух..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

FRM19Mattel: Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиника

(0)
109.90 лв.

Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиникаБарби® е готова да окаже медицинска помощ на всеки с нейната линейка, която лесно се трансформира в болничен кабинет, напълно оборудван за медицинска помощ и прег..

Бърз поглед

GNK01 Mattel: Кукла Barbie, Йога инструктор

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie, Йога инструкторКукла Барби има светлини и звуци, предназначени да вдъхновят йога обучението: натиснете бутона на колието й, за да започнете едно от петте упражнения за медитация;Кученцет..

Бърз поглед

GKH23 Mattel: Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебетаПогрижете се за новородените бебета заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и нейните очарователни пациенти кукли бебета..

Бърз поглед

GJM29 Mattel: Кукла Barbie, Учител по рисуване

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Учител по рисуванеПотопете се в чудния свят на изкуството заедно с кукла Barbie, която е учител по рисуване и заедно с нея ще нарисувате красиви картини.Този комплект включв..

Бърз поглед

GJN32 Mattel: Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчета

(0)
43.90 лв.

Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчетаТози комплект със СПА тематика отразява един от любимите начини на кукла Barbie за презареждане.Куклата Barbie носи бански костюм с хавлиена кърпа и се о..

Бърз поглед

GHV88 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за сън

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за сънКуклите Barbie® Skipper ™ Babysitters Inc. ™ позволяват на децата да изследват възпитателната си страна като детегледачка.Всяка се предлага с кукла Skipper ™ и..

Бърз поглед

FXH05 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за баня

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за баняКуклa Barbie детегледачка ще позволи на децата да направят първи стъпки като възпитатели - детегледач или приятел, заедно с кукла - бебе или малко дете и мебе..

Бърз поглед

GMW03 Mattel: Кукла Barbie с кафене и аксесоари

(0)
52.90 лв.

Кукла Barbie с кафене и аксесоариАко обичате да пиете кафе и смути напитки, тогава можете да посетите кафенето на Barbie!Комплектът включва кукла Barbie®, носеща сладка черно-бяла раирана риза и розов..

Бърз поглед

GJK00 Mattel: Кукла Barbie: Фея с крила

(0)
21.90 лв.

Кукла Barbie: Фея с крилаТази приказна кукла Barbie® фея носи искрящо боди и пола със звезден принт и прозрачни крила с нотка на цвят.Лесно е да мечтаете реални и въображаеми истории с Barbie®, защото..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

GKH26 Mattel: Кукла Barbie: Принцеса

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie: ПринцесаЗарадвайте своето момиченце с тази красива кукла Barbie - Принцеса, която е облечена с кралски дрехи - многослойна рокля с принт на снежинки, ледено-студени цветове и много блясъ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

GMW07 Mattel: Кукла Barbie: Каравана за храна

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Каравана за хранаАко обичате да правите вкусна храна и да обслужвате клиенти, тогава можете да управлявате своя собствен камион за храна! Автомобилът е с дължина 45.7 см и включва цветна..

Бърз поглед

GLY31 Mattel: Кукла Barbie: Черната вдовица, Gold Label

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Черната вдовица, Gold LabelBarbie улавя мистерията на Наташа Романофф - известна още като Черна вдовица - с колекционерска кукла, вдъхновена от филма.Кукла Barbie Black Widow от Marvel S..

Бърз поглед

GJJ49 Mattel: Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984

(0)
159.90 лв.

Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984Wonder Woman 1984 ™ кукли Barbie® осветяват вечната романтика на Diana Prince ™ и Steve Trevor ™.Даяна живее тихо сред смъртни, изпълняващи супе..

Бърз поглед

GXV75 Mattel: Кукла Barbie: Парти с кученца

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: Парти с кученцаКуклата Barbie® прави парти по случай рождения ден на двете си кученца и вие сте поканени да споделите забавлението! Сложете парти шапка на всяко кученцe и след това помог..

Бърз поглед

GTW39 Mattel: Кукла Barbie: Медицинска сестра

(0)
19.90 лв.

Медицинска сестраТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията на Медицинска сестра.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка..

Бърз поглед

GTN58 Mattel: Кукла Barbie: Комплект с цветарски магазин

(0)
42.90 лв.

Кукла Barbie: Комплект с цветарски магазинПотопете се в свят на забавление с приготвяне на цветя и декорации с куклата Barbie® и нейният цветарски магазин! Ако обичате цветя и създавате красиви аранжи..

Бърз поглед

FXP00 Mattel: Кукла Barbie: Доктор

(0)
19.90 лв.

Кукла Barbie: ДокторТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията Доктор.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка кукла може..

Показани 1 от 30 | 39 (2 Страници)