KinderKraft

Kinderkraft е марка, която отговаря на нуждите на всеки родител в грижата за техните деца! Продуктите са мобилни, интелигентни и лесни за използване. Те придружават родителите и децата, така че да могат да се наслаждават всеки ден заедно. Фирмата се занимава с производство на бебешки и детски стоки: колички за бебета, седалки за коли, бебешки легала, столчета за хранене, активни гимнастики за най-малките, люлки и колела за по-големите деца...

Това, което марката предлага на своите потребители, е грижа за...

* Сигурност - продуктите, които те предлагат са от най-високо качество, които отговарят на необходимите европейски стандарти и имат сертификати от 6 независими институции, занимаващи се с качеството и безопасността на продуктите. 

* Иновации - обръща се внимание на всеки, дори и на най-малкия детайл. Когато се създава нов продукт, за целта се използват най-добрите решения. 

Мрежа:
Бърз поглед

23786 Колело за баланс KinderKraft Tove, синьо

(0)
119.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft Tove, синьоДетско колело за баланс от серията Tove на KinderKraft, отличаващо се с уникален дизайн, издръжливи, но леки материали и ниско тегло: само 2 кг. Подходящо ..

Бърз поглед

23785 Колело за баланс KinderKraft Tove, бежово

(0)
119.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft Tove, бежовоДетско колело за баланс от серията Tove на KinderKraft, отличаващо се с уникален дизайн, издръжливи, но леки материали и ниско тегло: само 2 кг. Подходящо..

Бърз поглед

23781 Колело за баланс KinderKraft Cutie, розово

(0)
79.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft Cutie, розовоСтрахотно колело за баланс от серията Cutie, което ще бъде първото мини колело на вашето дете. Благодарение на здравата конструкцията на колелото, детето ви щ..

Бърз поглед

23780 Колело за баланс KinderKraft Cutie, синьо

(0)
79.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft Cutie, синьоСтрахотно колело за баланс от серията Cutie, което ще бъде първото мини колело на вашето дете. Благодарение на здравата конструкцията на колелото, детето ви ще..

Бърз поглед

23779 Колело за баланс KinderKraft Cutie, жълто

(0)
79.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft Cutie, HoneyСтрахотно колело за баланс от серията Cutie, което ще бъде първото мини колело на вашето дете. Благодарение на здравата конструкцията на колелото, детето ви ще..

Бърз поглед

23787 Триколка KinderKraft FreeWay, сива

(0)
199.90 лв.

Триколка KinderKraft FreeWay, сиваДетска триколка, която превръща обикновената разходка на децата в приключение и възможност да се забавлявате заедно!Триколката от серията FreeWay е с въртящата с..

Бърз поглед

23788 Триколка KinderKraft AVEO Anthracite Grey

(0)
299.90 лв.

Триколка KinderKraft AVEO Anthracite GreyСтрахотна детска триколка, която може да се използва по три начина:* Детето държи краката си върху поставка за крака.* Педалите се въртят, но не упражняват дви..

Бърз поглед

23646 Триколка KinderKraft Easytwist, черна

(0)
349.90 лв.

Триколка Easytwist, чернаДетска триколка от серията Easytwist, която съчетава ползите за детско развитие с удобство за родителите. Модулният му дизайн означава, че се променя заедно с нарастващите нуж..

Бърз поглед

23722 Колело за баланс KinderKraft Rapid, зелено

(0)
149.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft Rapid, зеленоДетско колело, с което детето Ви ще развие чувството си за баланс, моторните умения и усещането за пространство. Модерният дизайн и спортната линия ще насърча..

Бърз поглед

23721 Колело за баланс с кошничка KinderKraft Rapid, синьо

(0)
149.90 лв.

Колело за баланс с кошничка KinderKraft Rapid, синьоДетско колело, с което детето Ви ще развие чувството си за баланс, моторните умения и усещането за пространство. Модерният дизайн и спортната линия ..

Бърз поглед

23720 Колело за баланс KinderKraft 2Way Next, розово

(0)
99.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft 2Way Next, розовоДетско колело за баланс, което ще помогне на децата да развият двигателните си умения, чувство за баланс и усещането за пространство. Моделът 2Way Next 20..

Бърз поглед

23719 Колело за баланс KinderKraft 2Way Next, синьо

(0)
99.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft 2Way Next, синьоДетско колело за баланс, което ще помогне на децата да развият двигателните си умения, чувство за баланс и усещането за пространство. Моделът 2Way Next 202..

Бърз поглед

23718 Колело за баланс KinderKraft 2Way Next, Light Green

(0)
99.90 лв.

Колело за баланс KinderKraft 2Way Next, Light GreenДетско колело за баланс, което ще помогне на децата да развият двигателните си умения, чувство за баланс и усещането за пространство. Моделът 2Way Ne..

Бърз поглед

23687 Триколка KinderKraft ASTON, Malachite Grey

(0)
249.90 лв.

Триколка KinderKraft ASTON, Malachite GreyТриколката Aston Malachite Grey ще служи на децата ви от 6 месечна възраст до 5 години! Регулирайте височината на дръжката и положението на седалката, разгъне..

Бърз поглед

23684 Триколка KinderKraft AVEO Malachite Grey

(0)
299.90 лв.

Триколка KinderKraft AVEO Malachite GreyСтрахотна детска триколка, която може да се използва по три начина:* Детето държи краката си върху поставка за крака.* Педалите се въртят, но не упражняват двиг..

Бърз поглед

23685 Триколка KinderKraft AVEO Mystic Green

(0)
299.90 лв.

Триколка KinderKraft AVEO Mystic Green, 3 в 1Страхотна детска триколка, която може да се използва по три начина:* Детето държи краката си върху поставка за крака.* Педалите се въртят, но не упражняват..

Бърз поглед

23686 Триколка KinderKraft AVEO Rose Pink

(0)
299.90 лв.

Триколка KinderKraft AVEO Rose PinkСтрахотна детска триколка, която може да се използва по три начина:* Детето държи краката си върху поставка за крака.* Педалите се въртят, но не упражняват двигателн..

Бърз поглед

23261 Триколка KinderKraft Twipper 5 в 1, розова

(0)
349.90 лв.

Триколка Twipper, 5 в 1, розоваТриколката от серията Twipper, съчетава ползите за детско развитие с удобство за родителите. Модулният му дизайн означава, че се променя заедно с нарастващите нужди на в..

Бърз поглед

23260 Триколка KinderKraft Twipper 5 в 1, сива

(0)
349.90 лв.

Триколка Twipper, 5 в 1, сиваТриколката от серията Twipper, съчетава ползите за детско развитие с удобство за родителите. Модулният му дизайн означава, че се променя заедно с нарастващите нужди на ваш..

Бърз поглед

23355 Триколка KinderKraft Twipper 5 в 1, зелена

(0)
349.90 лв.

Триколка Twipper, 5 в 1, зеленаТриколката от серията Twipper, съчетава ползите за детско развитие с удобство за родителите. Модулният му дизайн означава, че се променя заедно с нарастващите нужди на в..

Показани 1 от 20 | 34 (2 Страници)