WOW Toys

 WOW Toys е голяма английска компания специализираща в производството на детски пластмасови играчки. За първи път те са представени през 1997 година на Лондонския панаир от техния създател Надим Еднан Лапероус. От тогава WOW се превръщат в едно от най-забележителните и търсени играчки от родители и деца. В момента играчките са достъпни в цяла Великобритания, както и в над 50 страни по цял свят. 

WOW Toys имат ясна цел още от създаването им, а именно: да се проектират висококачествени и дълготрайни играчки, които не изискват батерии, с гладки ръбове и фокусирани върху добрия дизайн и издръжливостта. 

През 2000 година Надим получава отличие в Бъкингамския дворец от принца на Уелс в знак на признателност в сферата на игралната индустрия. 

Тези детски играчки стимулират обучението при децата чрез творческата игра и откритията до които достигат, чрез цветовете, звуците и техния механизъм на задвижване. 

Приятна игра!!!

Мрежа:
Бърз поглед

6060 WOW Toys Състезателни колички

(0)
39.90 лв.

Състезателни количкиВключете се в бързата надпревара с двамата братя и техните турбо коли. И двамата са достойни да станат победители, но дали състезателя с червената кола ще победи или неговия брат с..

Бърз поглед

10344 WOW Toys Каляската на принцеса Шарлот

(0)
23.90 лв.

Каляската на принцеса ШарлотПрисъединете се към принцеса Шарлот и нейния принц в нощта на техния бал. Закачете каретата към коня и потеглете към двореца. Движейли се ще чувате звука от въртящите се ко..

Бърз поглед

10343 WOW Toys Състезателната кола на Ричи

(0)
27.90 лв.

Състезателната кола на РичиПрисъединете се и вие към голямото състезание заедно с Ричи и неговата бърза състезателна кола. Количката е с мощен моторен двигател и споилери, както и с атрактивен външен ..

Бърз поглед

10730 WOW Toys Лондонско такси

(0)
35.90 лв.

Лондонско таксиПомогнете на чакащите пътници да стигнат до домовете си или работното им място, като ги закарате с таксито на Тед. Използвайте ръката на шофьора, за да натисне жълтото копче отстрани на..

Бърз поглед

1026 WOW Toys Багера на Люк

(0)
35.90 лв.

Детска играчка: Багера на ЛюкС помощта на Люк и неговия багер, детето Ви ще може да довърши строежа на строителната площадка. Издърпайте дръжката на играчката за да вдигнете и преместите тежкия камък,..

Бърз поглед

10347Z WOW Toys Играчка за баня: Полицейската лодка на Пери

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Полицейската лодка на ПериНаправете времето за къпане и играта в басейна още по-забавни с полицейската лодка на Пери. Потопете лодката във водата и заедно с капитана патрулирайте за д..

Бърз поглед

10321Z WOW Toys Пожарната кола на Ърни

(0)
53.90 лв.

Пожарната кола на ЪрниПожарната кола на Ърни е една интересна и интерактивна играчка за децата, с която те ще могат да спасят хората от огнените пламъци. Отворете предната кабина за да извадите пожарн..

Бърз поглед

1017 WOW Toys Играчка за баня: Пожарен картер Феликс

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Пожарен картер ФеликсНаправете времето за къпане и играта в басейна още по-забавни с пожарния картер Феликс. Пожарната лодка плава като истинска и е готова да реагира  на всяка е..

Бърз поглед

0400 WOW Toys Играчка за баня: Катера на Томи

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Катера на ТомиКатерът Томи и неговите капитани ще превърнат къпането на децата ви в истинско приключение. Поставете я във ваната, корито или басейн и вижте как плава. Ако завъртите ка..

Бърз поглед

10690 WOW Toys Играчка за баня: Моторницата на Сузи

(0)
33.90 лв.

Играчка за баня: Моторницата на СузиНаправете къпането на децата още по забавно, с моторницата на Сузи. Лодката разполага с различни функции, които ще привлекат вниманието на децата. Отворете горната ..

Бърз поглед

4010Z WOW Toys Играчка за баня: Лодка за гмуркане на Дани

(0)
33.90 лв.

Играчка за баня: Лодка за гмуркане на ДаниТази лодка ще превърне къпането на децата ви в истинско приключение. Тази моторна лодка разполага и с трамплин за скачане, което я прави истински привлекателн..

Бърз поглед

10240 WOW Toys Вълшебната карета на Пипа

(0)
54.90 лв.

Вълшебната карета на ПипаПрисъединете се към принцеса Пипа в нейната вълшебна карета и заедно отидете на бала. В каретата й ще откриете красивата и съблекалня и нейното магическо огледало. Завъртете п..

Бърз поглед

3095 WOW Toys Играчка за баня: Подводница

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: ПодводницаТази подводница ще превърне къпането на децата ви в истинско приключение. Поставете я във ваната, корито или басейн и вижте как плава, а след това я потопете, за да видите к..

Бърз поглед

10318 WOW Toys Трактор с ремарке и животни

(0)
53.90 лв.

Трактор с ремарке и животниНевероятен детски комплект съдържащ  трактор с механично задвижване, подвижно ремарке, 2 огради, 1 фигура на фермер и 2 животни: овца и прасе. Поставете Бърни в трактор..

Бърз поглед

10190 WOW Toys Детски камион: Самосвал Dudley

(0)
69.90 лв.

Детски камион: Самосвал DudleyСтрахотен детски самосвал, придружен с 3 пътни конуса и 2 цилиндъра, с които децата ще играят часове наред на строителната площадка. Натиснете самосвала и вижте как мощни..

Бърз поглед

4015Z WOW Toys Автовоз със състезателна кола

(0)
79.90 лв.

Автовоз със състезателна колаТази интерактивна играчка ще позволи на детето ви да се включи в света на едно вълнуващи състезание заедно с Роко. Закарайте състезателната кола до пистата с помощта на го..

Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)